Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Genesis 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Genesis 2012. A oto walki:

1.

X Division Championship

Four-Way Elimination Match

Austin Aries vs Kid Kash vs Jesse Sorensen vs Zema Ion

2.

Devon vs The Pope D'Angelo Dinero

3.

Gunner vs Rob Van Dam

4.

TNA Knockouts Championship

Gail Kim vs Mickie James

5.

Monster's Ball Match

Abyss vs Bully Ray

6.

TNA Tag Team Championship

Matt Morgan & Crimson vs Samoa Joe & Magnus

7.

Kurt Angle vs James Storm

8.

TNA Heavyweight Championship

Jeff Hardy vs Bobby Roode

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Hacjend

1

• GMS

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm no i mam duży dylemat między dwoma bardzo dobrymi walkami jednak totalnie róznymi i trudnymi do porównania. A mowa rzecz jasna o opnerze czyli fatal4 o x division title no i monster ball match'u. Pierwsza była przeładowana świetnymi akcjami, wszyscy zawodnicy pokazali się z jak najlepszej strony było tępo, skakanie, wysokie ryzyko no i finisher Aries'a wykonany z drugiej liny mistrzostwo świata. Natomiast w starciu grubasów był wreszcie prawdziwy porządny hardcore jakiego bardzo dawno nie widzieliśmy. Były druty kolczaste, krzesła, stoły, pinezki nawet swój wielki powrót zaliczyła Jannise. No to zgniecenie Abyss'a w kanapce z drutów kolczastych kolejne mistrzostwo świata. Wybór jest bardzo cięzki ale jednak postawie na monster ball match z racji tego że jak wspomniałem bardzo dawno nie widzieliśmy porządnego hardcore'u i trzeba przyznac że kto jak kto ale ta dwójka w takich stypulacjach czuje się świetnie. Tak więc głos na Monster Ball Match: Abyss vs. Bully Rey

Mój głos tak samo leci na Monster Ball Math a dlaczego? Ponieważ brakowało mi od dawna właśnie takich walk w wykonaniu zawodników TNA a jak by nie patrzeć mają paru zawodników którzy mogli by pokazać kawał dobrego Hardcoru, ta walka po prostu wciągneła mnie jak żadna na tym PPV, no i akcja z tarką dosłownie miażdżyła jajca :D

sig.png

• Styl:  Jasny

Tu nie ma wątpliwości - oczywiście Monster's Ball Match. Świetna walka rodem z dawnych czasów TNA. Ładne i hardcorowe akcje, dużo przedmiotów użytych, no i krew. Fakt że nie lała się po twarzy, ale Abyss jak zawsze musiał nieco pokrwawić przez drut kolczasy. Walka naprawdę świetna i godna polecenia. Monster's Ball Match walką Genesis 2012.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 2 tygodnie później...

Odnośnie zwycięskiej walki tej ankiety mogę jedynie powidzieć, ze to był jedyny możliwy wybór. Monster's Ball Match, firmowy pojedynek TNA, do tego widzimy w nim Abyss'a, postać pierwszoplanową w takich pojedynkach, no co tu więcej mówić. Spisali się chłopcy i zasługują na miano stworzenia najlepszej walki PPV. Wybraliśmy:

Monster's Ball Match

Abyss vs Bully Ray

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26243

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...