Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót RVD do WWE? ćwierkacze, zapowiedzi, Y2J i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Jinder Mahal vs. Ezekiel Jackson

Tyson Kidd vs. Yoshi Tatsu

JTG vs. Mason Ryan

Evan Bourne (w/ Kofi Kingston) vs. Epico (w/ Primo & Rosa Mendes)

:arrow: A tutaj wyniki

Jinder Mahal pokonał Ezekiel'a Jackson'a

Yoshi Tatsu pokonał Tyson'a Kidd'a

Mason Ryan pokonał JTG

Evan Bourne (w/ Kofi Kingston) pokonał Epico (w/ Primo & Rosa Mendes)

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Skip'a Sheffield'a z Jimmy'm Uso, który wygrał Skip. Warto dodać, iż zwycięzca występował jako Ryback, a ostatnio w niektórych pojedynkach jako babyface.

:arrow: Rating ostatniego Smackdown! wyniósł 1.93 co przełożyło się na 2,822,000 widzów.

:arrow: Ostatni w 2011 roku odcinek iMpact Wrestling osiągnął rating 1.16, czyli 1,510,000 widzów. Jest to wzrost o 150tyś osób w porównaniu do wcześniejszego odcinka.

:arrow: Notka Lance'a Storm'a w której mówi o tym ,iż trenował z Jericho :

Przed powrotem @IAmJericho był ze mną pociągiem w Storm Wrestling Academy. Spędziliśmy kilka dni na treningach, w tym obył się 17 minutowy match

:arrow: WWE.com wystosowało mały artykuł o powrocie Chris'a :

Nadal wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi, między innymi tajemnicze wideo, czy wygląd Jericho. na przykład w czwartym wideo jest tajemnicza "ona". Nawiązując do klipu "ona" trzyma odpowiedź do powrotu Chris'a oraz, że niebawem odzyska to co do niego należy. Co to wszystko oznacza? Wszystko powinno wyjaśnić się w przeciągu następnych tygodni, również to kim jest tajemnicza "ona", aktualnie wie to tylko Jericho.

:arrow: Plotki głoszą, iż Y2J będzie występował w heel'owskim apokaliptycznym gimmick'u, wszystko wyjaśni się już niebawem.

:arrow: JBL napisał na Twitterze o powrocie Chris'a :

@Iamjericho powrócił do WWE? Kocham to. Przez kilka kolejnych miesięcy będzie świetna zabawa. Śmiałością powrotu jest złoto

:arrow: Poniżej "wywiad" na BS RAW z Y2J :

http://www.youtube.com/watch?v=Y0fcDmbX3aU

:arrow: Jak wiadomo Jericho po powrocie milczał, tak samo było na twitterze, nikomu nic odpisywał, nie wystosował żadnej notki. Ludzie zastanawiają się również dlaczego Chris leciał normalnymi liniami lotniczymi a nie np. prywatnym samolotem, czy w inny sposób godny powrotu wielkiego talentu. Ten problem rozwikłało WWE, nie chcieli wysyłać odrzutowca, aby do końca to, kto powróci zostało tajemnicą. Również władze dementują plotki jakoby zdjęcie zrobione Chris'owi na lotnisku było prawdziwe. Co więcej ponoć Chris ma wygłosić speech za tydzień, ponieważ wtedy ma odbyć się jakiś mecz w TV i władze obawiają się o rating.

:arrow: Natomiast następnego dnia napisał tylko do zespołu Fozzy :

Niebawem zostaną ogłoszone wielkie wiadomości dla Fozzy!! To będzie wielki rok dla tej rodziny @fozzyrock

:arrow: The Rock, może za kilka tygodni pojawić się na tygodniówce. Aktualnie zajęty był zdjęciami do kolejnego w filmu. W lutym natomiast będzie promował film "Journey 2: The Mysterious Island", który wchodzi do kin 10 lutego.

:arrow: Kilka gwiazd rozwojówki FCW zostało ocenionych przez oficjeli WWE, być może niebawem awansują do głównej federacji :

- Leo Cruger - FCW Champion

Kruger spisuje się bardzo dobrze, jest to najlepszy afrykański zawodnik z jakim było nam dane pracować. Panuje przekonanie, że musi bardziej wpływać i łączyć się z publicznością. Wygląda całkiem dobrze

- Seth Rollins

Rollins dostał wysokie noty za pracę w ringu, a również jako odgrywanie babyface'a, Seth dużo pracował z Tyson'em Kidd'em

- Dean Ambrose

Ambrose jest dostrzegany przez kierownictwo, zarówno za mic skille jak i pracę za kulisami. Gdybyśmy mogli znaleźć dla niego odpowiednią rolę w TV pewnie by się tam znalazł

:arrow: CM Punk odczuwał lekki ból oraz mówił o chwilowym zamroczeniu po walce z Dolph'em Ziggler'em, jednak nie zamierza on robić żadnej przerwy.

:arrow: Powrót nastąpi za tydzień. I tak od kilku tygodni. Chodzi oczywiście o Brodus'a Clay'a, otóż okazuje się, iż Brodus nie zadebiutuje na następnej tygodniówce jak nas przekonywał John L. a dopiero na Royal Rumble.

:arrow: Randy Orton napisał na ćwierkaczu, dlaczego nie czyta już głupich plotek na jego temat na tym portalu :

Dlaczego nie? To nie jest tak, że dałem komuś adres e-mail czy numer telefonu, nie wiem co ich motywuje do spędzania tylu czasu i zaśmiecaniu twiterr'a plotkami. Są to rzeczy, które swego czasu mnie denerwowały, jednak Sam uświadomił mi, że ci ludzie nie mają żadnego wpływu na moje życie, a to co mówią nie znaczy absolutnie nic

:arrow: A tutaj świeże wpisy od tegoż wrestlera :

Dostaję wiele zapytań o powrót oraz o to co się stało. Mam przepuklinę dysku między kręgami L4 i L5 w dolnej części pleców
Straciłem trochę siłę w mojej lewej nodze. Ten czas ma na celu zejście zapalenia oraz próbę wzmocnienia mięśni dolnej częsci pleców
Barrett powinien wybrać bardziej strome schody

:arrow: WWE opublikowało w swoim magazynie artykuł o gwiazdach, które zadebiutowały 10 lat temu. Jest tam też Batista, jest również notka od oficjeli co do mozliwego powrotu :

Mimo, że opuścił nas w 2010r. wielu ludzi dopatruje tutaj tylko tymczasowego rozwiązania, i jest to tylko kwestia czasu zanim The Animal powróci

:arrow: Za to Dave napisał tylko, iż skończył zdjęcia do "The Man With Iron Fists", oraz, iż otrzymał prozpozycję zagrania w sequel'u Kronik Riddick'a z Vin'em Diesel'em.

:arrow: WWE stworzyło nowy entranc'a dla show na żywo. Ma on 20 metrów wysokości i 40 szerokości. Zestaw ten waży ponad tonę. Składa się tysięcy LED'owych diod i wymaga minimum 4 godzinnego rozruchu, WWE kupiła 3 zestawy, dla RAW, SD! oraz jeden zapasowy. Całkowity koszt to 1,5mln $.

:arrow: Don Haskins, który grał Mr. Belding'a w "Saved Bu the Bell" niedawno wypowiedział się o Zacku Ryderze & jego internetowym show :

Jestem bardzo szczęśliwy z Zacka. On jest moim wielkim fanem, ponieważ dorastał oglądając show, z którego jestem zachwycony. To co tworzy wynika z połączenia naszych sił. Jest naprawdę twórczy i pracowity. Teraz ludzie z WWE dążą do tego, aby robić coś ze mną

:arrow: Rozpoczęła się przedsprzedaż biletów na RAW w Portland, Oregon, 27 lutego. Zapowiedziane gwiazdy to John Cena, Chris Jericho, Kane, CM Punk, The Miz, Dolph Ziggler, Kofi Kingston. Co ciekawe kod to "THEMIZ".

:arrow: Wypowiedź Roddy Piper'a na temat nadchodzącego show - WWE Legend House :

Jak można umieścić 8 doświadczonych facetów razem w jednym domu.. wystarczy posłuchać nazwę faceta, który będzie miał kontrolę przez 2,5 tygodnia. Nie Vince! Powiem Ci.. niektóre rzeczy stają się bardzo realne. Prosto z mostu - nie lubię go.. nie wkurzaj mnie.. nie baw się ze mną.. gryzę.. a potem grzebię

:arrow: Na 6 marca na SD! zapowiedziana jest walka Fatal4Way o WHC : Daniel Bryan vs. Big Show vs. Mark Henry vs. Randy Orton.

:arrow: WWE HoF Jim Ross pojawił się na jednym z mactch'ów NBA, o to jego nowy wygląd :

1.jpg

:arrow: Tutaj DVD zaplanowane przez WWE i TNA :

Styczeń:
01/17: WWE: TLC: Tables, Ladders & Chairs 2011 (DVD)
01/17: TNA: Bound for Glory 2011 (DVD)
01/31: WWE: The Best of Raw & SmackDown 2011 (DVD)
01/31: WWE: The Best of Raw & SmackDown 2011 (Blu-Ray)

Luty:
02/21: WWE: The Rock (DVD)
02/21: WWE: Royal Rumble 2012 (DVD)
02/21: TNA: Turning Point 2011 & Final Resolution 2011 Twin Pack
02/28: WWE: Royal Rumble 2012 (Blu-Ray)
02/28: WWE: The Rock (Blu-Ray)

:arrow: Magazyn Power Slam spekuluje na temat powrotu RVD do WWE! Otóż okazuje się, że w marcu Rob'owi wygasa kontrakt z TNA i z chęcią powróciłby do WWE. Jak dalej piszą, władze World Wrestling Entertainment również są do tego pozytywnie nastawione. W 2010r. Rob podpisał 2 letni kontrakt, który wygasa w tym roku. O to co powiedział sam zainteresowany :

Jedną z rzeczy, która jest pewna, to to, że WWE rozumie, iż jeśli będę gotowy do powrotu, będę z nimi rozmawiał. Oczekują mnie i mam nadzieję, że ponownie dojdziemy do porozumienia

:arrow: TNA KO - Micie James była najczęsciej wyszukiwaną wrestlerką na portalu google.com w 2011r. za nią uplasowały się : Velvet Sky, Michelle McCool, Vickie Guerrero, Beth Phoenix, Eve Torres & Gail Kim.

:arrow: TNA wystosowało notkę, w której piszą, iż będą teraz dostępni również w Afryce!

Mamy podpisaną kilku letnią umowę z TV SuperSports w Afryce, teraz będą nas nadawać na całym kontynencie!

:arrow: Szczegółowa rozpiska ratingu podczas ostatniego w 2011r. iMpact Wreslingu :

Q1: 1.17 rating - Segment with Sting and the Knockouts, introductions for opening match
Q2: 1.22 rating - AJ Styles & Kaz vs. Scott Steiner & Abyss, post-match Abyss and Steiner promo
Q3: 1.19 rating - Kurt Angle and Sting backstage, Ric Flair and Gunner backstage, Zem Ion vs. Tony Nese
Q4: 1.06 rating - Gunner vs. Doug Williams, Robert Roode backstage, Roode video package
Q5: 1.21 rating - Robert Roode in-ring promo, Kurt Angle backstage
Q6: 1.20 rating - Samoa Joe & Magnus vs. Eric Young & ODB, Mickie James backstage
Q7: 1.13 rating - Kurt Angle vs. Rob Van Dam, Angle vs. Storm hype video
Q8: 1.13 rating - Mickie vs. Gail Kim

:arrow: Kilka talentów z federacji CHAKIRA pojawi się w Philadelphi gdzie będzie miała miejsce gala ROH, gdzie będą walczyć w pojedynku "Proving Ground" Non-Title Tag Team Match'u przeciwko mistrzom Mark'owi & Jay'owi Briscoe.

:arrow: ROH ogłosiło, iż mimo kontuzji Steve Corino pojawi się na sobotnim tapingu, pierwotny plan zakładał oszczędzenie Steva.

:arrow: Davey Richards & Kyle O'Reilly vs. Roderick Strong & Michael Elgin ta walka została zapowiedziana jako Main Event gali, która odbędzie się 21 stycznia 2012r. w Norfolk, Virginia.

:arrow: Została wydana płyta DVD : The Gateway To Honor, gdzie m.in ma miejsce pierwsza walka i pierwsze spotkanie The American Wolves vs. The All Night Express.

:arrow: Brock Lesnar został zawieszony medycznie do 28 czerwca przez Nevada State Athletic Commission. Chodzi o uraz brzucha jakiego nabawił się podczas walki, jednak nie jest to nic szczególnego, tylko często spotykany uraz, zawieszenie ma na celu ochronę jego zdrowia.

:arrow: Melina oraz Jillian Hall będą walczyć dla World Wrestling Fan Xperience w celach promocyjnych, inne zapowiedziane gwiazdy to : MVP, Carlito, Rhino, Chris Masters, Shelton Benjamin, Snitsky & John Morrison.

:arrow: Wideo od Sami Callihan'a :

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kk1997

1

• Housse

1

• Mistico17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Miejmy nadzieje że na kolejnym raw wyjaśni sie wszystko związane z Jericho.Szczerze to już sie nie mogę doczekać jego speechu,mam nadzieje że jest on heelem bo w przeciwnym razie oznacza to marnotrawienie go jako baby face'a.Sprawa z Brodusem Clayem robi się już powoli nudna,bo ile można odkładać ten powrót.Jeśli pojawi się na Royal Rumble to dobrze,ale broń Boże żeby go wygrał.Ciekawe czy z tym powrotem Batisty to prawda,miejmy nadzieje że tak bo brakuje takiej postaci jaki The Animal w WWE,jego następcą miał być Mason Ryan jednak nie zastąpił on Batka nawet w 10%.Ciekawi mnie także sytuacja Ortona,konkretnie chodzi mi o tą jego niby kontuzje.Prawdopodobnie powróci na Royal Rumble i go zwycięzy ale tego bym bie chciał,bo co to za Royal Rumble Match którego zwycięzce znamy dużo wcześniej.Miejmy nadzieje ze do tego nie dojdzie.Dzieki za Newsy

:arrow: Jericho... co tu dużo mówić, poczekamy do poniedziałku.

:arrow: Na powrót Brodusa czekałem... do połowy listopada. Potem zaczęło mi to latać. Jak napisał mistico17 - wielki "debiut" będzie pewnie na Royal Rumble. Poza tym nie widzę sensu w samym promowaniu jego powrotu. No bo kim on tak właściwie jest?

:arrow: Skoro mowa o Royal Rumble, to zastanawiam się czy WWE nie zrobi tego samego co 2 lata temu. Tylko że Edge naprawdę był "out of nowhere", a Orton... no cóż.

:arrow: Nie będę gdybać o powrocie Batisty / RVD, bo chyba nie ma sensu. Jak wrócą, to będą, a jak nie...

Dzięki za newsy. :t_up:

Damn, muszę przestać używać wielokropka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...