Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#39 Audycja Turek i Droops+Gość Specjalny -ODCINEK SPECJALNY

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

turekidroopslogo4kopia.png

#39 Audycja Turek i Droops + Gość Specjalny

ODCINEK SPECJALNY

Turek i Droops serdecznie witają! Pierwsza audycja w nowym 2012 roku została już nagrana. Ten rok rozpoczęliśmy SPECJALNĄ audycją, którą naprawdę warto wysłuchać od samego początku, aż do ostatniej sekundy. Dlaczego? Wszystkiego oczywiście Wam zdradzić nie mogę, ale uchylę nieco rąbka tajemnicy. Rok 2012 chyba każdemu z Was kojarzy się z końcem świata prawda? Dlatego też dzisiejsze wydanie audycji poświęcone zostało dyskusji o polskiej federacji jaką jest DDW i o najbliższej gali, która nosi nazwę... "Koniec Świata" właśnie. Na audycji mieliśmy okazję gościć wyjątkową osobistość, która jest ściśle związana ze światem pro-wrestlingu. Owa postać wraz z Turkiem i Droopsem zachęci Was do uczestnictwa na gali 14 stycznia. Mamy nadzieję, że po wysłuchaniu nas od razu zarezerwujecie sobie bilety i spotkamy się w Twardogórze by obejrzeć jedyne w swoim rodzaju widowisko z udziałem zarówno polskich jak i zagranicznych wrestlerów.

Jeśli podobają Ci się nasze audycje, to kliknij "Lubię to!"

https://www.facebook.com/pages/Audycje-Turek-Droops/212689145442771

Więcej informacji o Audycjach na blogu Audycji Turka & Droopsa

http://www.audycjeturekdroops.blogspot.com

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS

ORAZ GOŚĆ SPECJALNY!

LINKI DO POBRANIA ORAZ PRZESŁUCHANIA W OPISIE FILMIKU na YouTube.com

Zapraszam do komentowania!!!

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• chudinho

8

• Droopi

6

• DonCarlos

2

• Turej

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ło De Fak?

Napiszę tutaj komenta bo pewnie Arek usunąłby post na fejsie.

1.Robienie wywiadów z BGZ spoko. Ale dlaczego nie ma z oficjalnym partnerem DDW(atti)?

2.Żałosny jak zawsze jest Pan Pawłowski - powtarzenie w kółko tego samego.

3.DDW robi galę raz na rok. Chciałbym zobaczyć adeptów szkółki.

Śmieszy mnie to wszystko. Arek uważa się za niewiadomo kogo a tak naprawdę...eh szkoda słów.

P.S.Zapraszamy nadal do dyskusji Backyard vs DDW.Rozumiem iż nadal Pan Arek się obawia? I Love DDW

Dop. Droops: Napiszę tylko, że trzeba umieć rozróżniać człowieka i postać przez niego graną. Pisze to ogólnie do wszystkich tak na wszelki wypadek.

Dodano:

Tylko Arek jest taki ciągle i nie musi grać Pana Pawłowskiego. Poza tym DDW to temat rzeka i jest wiele minusów o których nie raczył nikt powiedzieć bo nikt ich nie zna z prowadzoncych. Nie chciałbym się kłócić ale ograniczanie się tylko do postaci z DDW jest śmieszne. Jeżeli ta audycja miała mnie zachęcić do pojechania na galę to tak nie było.

Znasz tego człowieka prywatnie? Nie sądzę. Dlatego też nie możesz wiedzieć jaki On naprawdę jest :). Wszędzie są jakieś plusy i minusy... Gdybyś myślał choć trochę logicznie, to wiedziałbyś co i jak... nie będę dalej tłumaczył :).

Dodano:

Wywalił mnie ze znajomych na fejsie po napisaniu tego komentarza. To tylko pokazuje jakim jest promotorem:)

rKO

Nie chce nic mówić, ale jesteście trochę śmieszni... wyjątkowym gościem hmmm najpierw się z niego śmiejecie, a potem za przeproszeniem liżecie dupkę na audycji...Nie chcę nikogo krytykować ani prowokować, ale taka jest prawda. Nie raz słyszałam jak Droops wyśmiewał go chociażby na fejsie czy u mnie na gg. Audycja chyba nie była jakoś strasznie ciekawa, pewnie dlatego, że nie interesuje się zbytnio DDW. Po prostu nie podoba mi się wasze zachowanie na niej, Pan Pawłowski lubi się prezentować i pewnie nie było zbytnio problemów z jego ściągnięciem mimo to trzeba pogratulować. Daje 3-/6

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Co do samego Arka, którego serdecznie pozdrawiam (mam go w znajomych na fejsie! FAK JE!) to nie znam człowieka tyle co z opowieści i tak dalej... Jednak jeżeli on gra takiego k***a dominującego promotora to spoko... Ma troche dziecinny głos jak na taką masę ale nie każdy jest idealny no ale powiedzmy sobie szczerze to jest pewnego rodzaju promo gali DDW Koniec Świata... Ogarnijcie sobie teraz to że wszyscy znajomi na fejsie Turka i Droopsa ogarneli że może być beka z samego WeeMan'a i jeżeli mają nie daleko to nawet się wybiorą bo bilety nie są drogie... Co dalej mówić audycja statyczna... Turek zero emołszyn, ale to sie zmieni jak go wezme pod skrzydła a Droops jak to Droops nie obliczalny : D... Arek dał dobre show i szacunek co nie znaczy że to co gadał nie było w ch***j śmieszne :]

Ps. Jak nie macie kogo na next audycje to sie pisze ! : D

Ocena to mocne 3+/6 także zdaliście to dostatecznie : )

I pamiętajcie!

Nie ma lepszego od Pana Pawłowskiego!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Miałem do wyboru słuchanie audycji albo oglądanie dlaczego ja i po 10 min przesłuchania gali wybrałem dlaczego ja? Nuuuuuudy jeżeli "Arek" odgrywał jakąś rolę wrestlingową gimmick i te sprawy to jest on żałosny nie dość, że ma głos 10-latka to jeszcze wali takimi tekstami, że aż przykro się słucha jak w DDW to wystarcza żeby być tam jakimś championem to widać jaki wysoki poziom mamy w Polskim wrestlingu. Oczywiście nic nie mam do gościa audycji, ale mówię to co myślę, a co do ciebie Turku to wyluzuj, bo te pierwsze minuty jak mówiłeś to plątał ci się jeżyk nie wiedziałeś co masz mówić to była już 39 audycja, a Ty coś takiego odstawiasz :x a Drops jak to Drops czyli bez szału, ale trzyma poziom ;)3\6 mimo, że nie przesłuchałem do końca, a pewnie jak bym przesłuchał do końca było by 2\6 :P

Ogółem dało się tego słuchać, chociaż podobnie jak poprzednicy odczuwam wrażenie, że z czasem Arek mógłby odpowiadać jako normalny promotor polskiego wrestlingu wychodząc ze swojego gimmicku. Oczywiście trzeba zauważyć, że ta audycja jednak miała to na celu, aby wypromować nadchodzącą galę, więc ja ją traktuję jako po prostu wywiad z 'wrestlerem' i przez to nie może aż tak ucierpieć na całokształcie. Poza tym audycja ta umocniła moje przekonanie, że w kierunku do przynajmniej mojej osoby gimmick Pana Pawłowskiego jest nieco komiczny niczym pan Andrzej Supron w roli komentatora, ale to już moje zdanie. Jeśli chodzi o ocenę to dam 4/6. Liczę na inne nazwiska psw skoro już idziecie w tym kierunku. Może znajomość Arka Wam w tym pomoże. Oby i powodzenia.

Powiem tak - ta audycja wypadła lepiej od ostatniej, którą słuchałem, jednak wciąż są pewne niedociągnięcia. O ile Turka da się słuchać bez problemu (może za wyjątkiem nie wymawiania "R", ale o tym już pisałem kiedyś, co poradzić), naprawdę spoko gada, to Droops... Nie wiem, czy to kwestia przełożenia audio, które spowalnia, ale brzmi jakby myślał nad każdym słowem osobno, czy też miał problemy z mówieniem. Wstęp przetrwałem, ale gdy pojawił się p.Pawłowski, to już się poddałem. Może i gorące nazwisko, ale nie na moje nerwy ten głosik ;)

• Urządzenie:  Windows

Podobnie jak Daimon przesłuchałem do momentu pojawienia się Arka. Skoro Weemak nie umiał podejść do sprawy chociaż trochę poważnie i odpowiadać jak promotor z prawdziwego zdarzenia tylko poleciał grając swoją rolę(chociaż pamiętając go z psw parę lat temu to rola mało różni się od prywatnej strony) to serio nie warto tego słuchać. Wielkie propsy za pomysł ściągnięcia kogoś kto jest tak głęboko w polskiej scenie i tak blisko DDW, jednakże sama persona już nie zachwyciła, trzeba było wybrać Jędrusia Bułecke :roll:

Jestem Pan Pawłowski i sprowadziłem WWE do Polski. A fanów na galę DDW do Twardogóry kur** nie mogę - tak teraz powinien mówić. Dla mnie nie ma już ratunktu dla DDW. Jak upadną to nie odczujemy tego za bardzo i nie ma się co oszukiwać. Byłem,jestem i będę przeciwny DDW. Pomimo tego że staram się znaleść plusy w tej "federacji" to i tak nie mogę. Wybaczcie. Nie ma lepszego...od...Pana Pawłowskiego! Buja!

Dla nieświadomych - Gala DDW została odwołana;)

rKO

Żeby spamu i offtopu nie było to audycja jak mówiłem dobra a Arek w swoim żywiole.

Teraz rzeczy poważne.

@up

Dobry Hejting to podstawa! Fokus - Klaskaj (Nie mówi się przypadkiem Klaszcz? Ah ten polski). Powiedz mi tylko jedno chu coś tam (bez skojarzeń, które mam) widziałeś kiedykolwiek jakiś event DDW?! Byłeś na ich gali?! Czy tylko znasz to wszystko z opowieści Wujka Maćka i Dziadka "Don"Carlosa (pozdrawiam, pozdrawiam)? Jeżeli mam racje to się nie udzielaj bo akurat Arek starał się jak mógł ale coś nie wyszło. Buja buja nie chu*ja! Skur*wysynu Blow!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Urządzenie:  Windows

Arkiem, Arkiem ciężko orzec czy to jego wina. Albo inaczej - to jego wina jeśli siedzi w fedce tak wysoko by wybierać miejsca gali. Twardogóra - niech podniesie rękę osoba która wcześniej słyszała o tej mieścinie... Tak myślałem. Zero połączeń PKP, ekipa z innego forum wybierała się tam i szukali noclegu - znaleźli 4(słownie cztery) miejsca noclegowe. Szczerze nie dziwię się że gala nie wypaliła - ludzie narzekają że WWE jest w Gdańsku, tymczasem DDW zamiast wynająć jakąś halę w Wawie czy Łodzi decyduje się na bliżej nikomu nieznane zadupie(pozdrawiam mieszkańców tego uroczego miasteczka). I co najlepsze w tym całym cyrku - decyzja o odwołaniu gali zapada dwa dni(sic!) przed galą. Śmiech, żenada, pzpn.

Chudinho chce backyardem dorównać DDW, życzymy powodzenia!!! Ciekawe jak u was będzie z fanami. "Pobawcie" się w profesjonalistów i udowodnijcie kiedyś swoją wyższość choćby nad tym DDW to będę chylił czoła ;).

Jeśli chodzi o lokalizację, to rzeczywiście była ona złym pomysłem...

Droops ostatnio ja więcej promuję wrestling niż DDW. Nie broń czegoś co jest żałosne. Usuwać posty z fesja bo ktoś wyraził swoje zdanie? Ile Arek ma lat? 10? I nie chodzi mi tylko o moje komentarze. Poza tym ja nie bawię się w PRO Wrestling i nie będę. Zostanę amatorem a Ty już możesz mnie zacząć przepraszać bo zrobię lepszą galę niż DDW. Gadaj sobie gadaj jak wszyscy że z Backyardu nic nie może być. A o dziwo TVP dzwoniło dziś do mnie by ugadać termin następnego artykułu oraz onet.pl - za kogo Ty mnie masz? Z zera zrobiłem coś a DDW z czegoś zrobiło zero. Broń sobie projektu który już dawno powinien zostać zamknięty i skończony.

rKO

Czy jest więc sens robić backyard, jeśli zakładasz, iż nigdy nie będziesz dążył do zostania profesjonalistą? Dla mnie jest to troszkę dziwne i niezrozumiałe. Nadal będę utrzymywał zdanie, że amatorką nie dorównacie DDW ;) I takie pytanie, coś mi się obiło o uszy, że trenować będziecie u boku pana Andrzeja Suprona. To jest prawda czy tylko plotka?

Z Panem Andrzejem Supronem to nie jest plotka. To prawdziwe fakty.

Poza tym wolę być solidnym amatorem niż pseudo PROsem. Nie oszukujmy się. Popatrzmy na "PRO" zawodników w Polsce. Jędruś? Kamil Aleksander aka Tokio Hotel? Patrzysz na nich i mówisz " łał pro wrestler"? Jeżeli tak to powodzenia. Fajnie że DDW sprowadziło Dona robią treningi ale nic więcej nie można powiedzieć. Arek wywala komentarze itp. Poza tym powiedz mi jaki jest sens trenowania w DDW i wydawania kupy kasy żeby nie mieć z tego nic? Gala raz na rok(a nawet już nie). Gdzie tu jest PROFESJONALIZM? Pokaż mi proszę.

rKO