Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Grudnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

beznazwy1xe.png

Tak jak w temacie, każdy z Was może wybrać według własnego uznania najlepszego wrestlera tego miesiąca oraz wyróżnić innych zawodników. Każdy użytkownik może wytypować swoją najlepszą szóstkę, która zaświeciła jakoś w tym miesiącu na scenie wrestlingowej. Uwaga! Uzasadnienie nie jest wymagane, lecz oczywiście mile widziane. Te najbardziej wartościowe zostanie zawarte w temacie z punktacją. Poniżej zamieszczam punktację proporcjonalną do odpowiednich lokat:

1 miejsce = 20 pkt.

2 miejsce = 10 pkt.

3 miejsce = 5 pkt.

4 miejsce = 4 pkt.

5 miejsce = 3 pkt.

6 miejsce = 1 pkt.

1. Przy każdym z miejsc musi znaleźć się jedno nazwisko wrestlera, bądź tag team.

2. Konieczne jest wypisanie wszystkich sześciu lokat.

Złamanie którejkolwiek z w/w zasad skutkować będzie usunięciem posta lub nie wzięciem posta pod uwagę przy podliczaniu punktacji.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

3

• chlebek91pl

1

• Turej

1

• Mistico17

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Daniel Bryan- Z trudem bo z trudem ale zmuszam się żeby byc obiektywnym i mimo że uważam że to co sie wydarzyło jest jednym wielkim nieporozumieniem od momentu kiedy ten człowieczek ściągnął walizke aż do teraz. Pas WHC w moich oczach obecnie znaczy mniej niz IC i mam nadzieje że ktoś go szybciutko Bryan'owi odbierze, juz wolę Show'a albo Henre'go. No ale jak napisałem staram się byc opiektywny. Wykorzystał walizke, odebrał pas kolesiowi z 3 razy większemu od siebie, co prawda nie było to najsprytniejsze bo zrobił z siebie cel dla dwóch olbrzymów którzy mogli by go zdeptac no ale swoją chwilę z pasem ma niestety więc niech będzie że dam mu to pierwsze miejsce. Mam nadzieje że pierwszy i ostatni raz oraz że w następnym głosowaniu będe tu mógł juz umieścić osobę która mu ten pas odbierze. Najlepiej żeby to był Barrett.

2. CM Punk- Zrobił najlpeszą walkę gali, jego feud z GM'em się rozwija i jest bardzo ciekawy, wciąż wymiata przy micu mega ciekawie się go słucha jak i patrzy na niego w ringu. Nic dodać nic ująć, musi nieprzerwanie zajmowac wysoką pozycję.

3. Kane- Bardzo fajny powrót, na dodatek w masce. Nowej masce, mrocznej masce no i gdyby tego było mało to zaatakował Cene. Bałem się że skopią argumentacje tego ataku i będzie to coś mega bezsensowanego ale się pomyliłem. Kane jako posłannik nienawiści i kkolejny etap na drodze do heelturnu John'a pasuje idealnie.

4. James Storme- Tylko dzięki niemu i Angle'owi jeszcze się w TNA dzieje cos wartego uwagi. Od czasu push'u mega zyskał w moich oczach, mega go lubie, jest świetny przy micu, w grudniu w feudzie z Anglem jeszcze bardziej rozwinął skrzydła, na dodatek wygrał na ppv robiąc najlpeszą walkę gali.

5. Booker T- Piękny powrót do ringu, ciekawie prowadzony feud z Rhodsem, może przegrał na ppv ale odegrał się na Raw i na najbliższym SD dostanie kolejną szansę na pas. Nie zdobędzie go ale nie ważne, pokazał że jest w niezłej formie i bardzo fajnie było go zobaczyć znów w ringu.

6. Ryder- Pewnie u Was znajdzie się zdecydowanie wyżej ale ja tam jego wielkim fanem nigdy nie byłem. Zdobył pas, fajnie, zasłużył sobie, po paru miesiącach walki o ten tytuł i o swoją szansę wreszcie osiągnął cel. Teraz oby dostał jakiegoś sensownego przeciwnika do feud'u i żeby nie bazowali tylko i wyłącznie na śmiesznych segmentach.

1. Masked Kane - żaden z zawodników się nie wyróżnił, więc na jedyneczce dam jego. W dniu jego powrotu dali jego kolejne promo, co było dla nas znakiem, że na pewno nie wróci na Slammy, a tu taka niespodzianka i Chokeslam na Cenie. Potem znów atak na Cenę. Szkoda, że jest tylko częścią heelturnu Ceny. W grudniu na każdym RAW, wszyscy czekali na jego konfrontację z Johnem i ja też, więc jest u mnie na 1. miejscu.

2. CM Punk - on robi się już nudny, ale jednak walka z jego udziałem na TLC była najlepsza moim zdaniem. Chociaż mam już go dość, to poza Dolphem jest najlepszym materiałem na mistrza.

3. Dolph Ziggler - stracił pas US, ale to tylko miało go uwolnić od midcardu (tak samo, jak Miz w 2010). Teraz jest pretendentem do głównego pasa WWE

Głupio, że nie zdobył pasa WWE na pierwszym RAW w nowym roku, ale to się nie zalicza do grudnia

.

4. Daniel Bryan - beznadziejny jako mistrz, pas UC i IC idealnie do niego pasują, ale na pewno nie pas WHC. Daje go na 4. miejsce, ponieważ w końcu zdobył ten pas, lecz nie ukrywam, że liczę na to, że szybko go straci.

5. Wade Barrett - Przegrał z Ortonem na TLC, tylko po to, aby dzień później złamać nim stół, na dodatek wysłał Ortona na długi urlop, co bardzo mnie cieszy. Bardzo go lubię i myślę, że spotka się z Randym na WM w walce o pas i oby wygrał. Ogólnie dobry miesiąc w jego wykonaniu, a zanosi się na jeszcze lepszy styczeń.

6. Booker T - Nie wiedziałem, kogo dać na to miejsce, ale przecież to właśnie on powrócił na ring i pokazał, że może jeszcze walczyć. Co prawda przegrał na TLC, ale potem pokonał Rhodesa na RAW. Teraz ma szansę znów zdobyć pas i (sam nie wiem czy się obawiam czy mam nadzieję) może zostać mistrzem. Kto wie, czy będzie z nim tak samo, jak z Bret Hartem, który miał US w 2010, czy straci pas tydzień, lub dwa po jego zdobyciu i to tylko nabicie tytułu i podziękowanie za wspaniałą karierę i powrót do WWE?

1. Davey Richards - Udana obrona głównego pasa mistrzowskiego organizacji w dobrej walce przeciwko Eddiemu Edwardsowi. Dodatkowo prężnie rozwija się cała sytuacja w okół tego tytułu co potwierdza zatrudnienie przez federację UFC Hall Of Famera - Dana Severna najwyraźniej dla promocji.

2. Daniel Bryan - Zdeydowanie za udane wykorzystanie walizki oraz zdobycie pasa WHC. Fakt - trochę w nim nie pasuje, ale gdy przypomina mi się w tej roli Mysterio to nie mam praw do narzekania. Lubię Daniela i jego styl walki, zobaczymy czy poradzi sobie z Main Eventem i na dobre pokaże swoje umiejętności.

3. CM Punk - Ponownie jedna z głównych postaci na Raw. Udana obrona pasa mistrzowskiego podczas PPV Tables, Ladders & Chairs i trzymanie poziomu w programie z General Managerem, Johnem L. Cały czas pokazuje bardzo wysoki poziom.

4. The Briscoes - W końcu po wielu miesiącach starań udało im się pokonać Wrestling's Greatest Tag Team i ponownie zdobyć pasy mistrzowskie tag team. Mam nadzieję, że to tylko zaostrzy sytuację braci Briscoe w ROH i nie doprowadzi do rozpadu lub ewentualnych odejść kogoś z dwójki Benjamin, Haas.

5. Zack Ryder - Nareszcie zdobył jakiś pas mistrzowski, w dodatku kiedy to trzymał go Dolph, u którego można było się spodziewać jeszcze dłuższego title runu, ale jak widać ten dostał inne zadanie. Co do samego Zacka, to ten dobrze sprawuje swoją rolę jako mistrz, jednakże przydałoby się zrobić jakiś większy program w okół pasa mistrzowskiego USA.

6. Masked Kane - Głównie za efektowny powrót i z miejsca włączenie się do głównych postaci na Raw. Jestem ciekaw jak zostanie wykorzystany do możliwego turnu Ceny, do czego mam nadzieję dojdzie.

1. Daniel Bryan - Jakby nie patrzeć ten miesiac ewidentnie nalezał do Danielka. Wykorzystuje on kontrakt, w dodtaku na Big Show'ie, któremu nie wyprowadza żadnego ciosu. Daniel mozna powiedzieć wreszcie został nagrodzony za to, że kiedy dostał szansę potrafił ją wykorzystać, bo przeciez przez ostatnie 2 miesiace był juz w ME i spełniał się w nim. Inkasując walizkę stał się mistrzem WHC, teraz wygrywa praktycznie wszystko, deklasuje Cody'ego Rhodesa, który ostatnio był mocno pushowany, ale w grudniu zaczał przegrywać, Bryan w tym miesiacu zdobył jeden z głównych pasów, wygrywa jak leci i jest bezkonkurencyjny.

2. The Briscoes - Jest dokładnie tak jak napisał Prototype, bracia Briscoe wreszcie zostali nagrodzeni, ale nie z przypadku, nie zostali tak sobie pretendentami i poprostu wygrai. W tym miesiacu coś sie ruszylo, oni zaczęli dominować w bardzo dobrej dywizji Tagów jaka jest w RoH i naprawde zdobycie przez nich pasów nie jest przypadkowe.

3. Zack Ryder - Woo! Woo! Woo! You Know It! Zack w tym miesiacu wreszcie pokonał Dolpha Zigglera, wreszcie zdobył pas United States, awansowal do Main Event'ów tygodniówek, gdzie świetnie sobie radzi, teraz zaczął coś jeszcze kręcić z Eve Torres, dojdzie mu dupka do pomocy, wiec same plusy w Grudniu!

4. CM Punk - O Punku nigdy nie można zapomnieć! nowu walka PPV, wydostawał się z sytuacji niemożliwych, obronił pas na PPV, teraz iskrzy na linii Punk-Laurinaitis. Znowu szykuje nam sie ciekawy feud dla "Best In The World", tak w sumie umieszczam go dopiero na 4 miejscu, bo po za tym co odwalał w walce na PPV w sumie az tak nie błyszczał jak wcześniej.

5. Masked Kane - Świetny powrót na Raw, odkąd wrocił dominuje, rozwala Johna cenę na każdym kroku, wygłosił genialny speech, który jak dla mnie tylko zachęcił Johna Cenę do heel turnu, kane obecnie odwala kawal świetnej roboty, ma swietny gimmick i ekstra rolę do której w 100% pasuje.

6. Dolph Ziggler - Ziggler mimo, że na PPV TLC przegrał pas US z Ryderem to jak dla mnie tracąc ten tytuł przekroczył jakąś barierę, wreszcie wskoczył do Main Eventu, od razu został pretendentem do pasa WWE, jego kariera nabiera tempa, jest cora bardziej rozchwytywany, a przy obecnej sytuacji jest niemal o krok od pasa! Ziggler w tym miesiacu zrobił level up i teraz jest bardzo wysoko, czekamy na jego sukces na tym wyzszym poziomie, ponieważ w tym miesiacu skoczył, ale jakby nie patrzeć stracił ten swoj pas, a pasa WWE nie zdobył :/ Dlatego takie niskie miejsce.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1.Kane-powrót,anihilacja,fajne siłowe segmenty

2.Daniel Bryan-pas WHC,do tego ataki na Henry'ego

3.Big Show-dobra walka na TLC,prawie same ME,niezłe segmenty i walki z Otungą

4.Booker T-wrócił na ring,przynajmniej chwilowo,dobra walka na TLC

5.Dolph Ziggler-strata pasa i pokonanie CM...czyżby nowy ME?

6.Cody Rhodes-trzyma poziom,nie najgorsze walki i mic też bez tragedii

1.Masked Kane-znakomity powrót w starym Gimmicku,dobry feud z Ceną no i nareszcie powrót dominacji wielkiego czerwonego potwora.

2.Daniel Bryan-zdobył pas wagi cięzkiej,i mimo że według mnie nie jest on dobrym materiałem na mistrza to samo bycie nim plasuje go na tak wysokim miejscu.

3.Zack Ryder-wreszcie osiągnął swój cel i został Mistrzem Stanów Zjednoczonych.Zasłużył sobie na ten push swoją pracą.Mam nadzieje że w roku 2012 nie spadnie niżej niż jest teraz,a będzie tylko lepiej.

4.Dolph Zieggler-pomimo straty pasa Stanów Zjednoczonych był to obry miesiąc Dla Dolpha.Pokonał Punka w Gauntlet Matchu stając się pretendentem do pasa WWE.I pomimo że go nie zdobył to jego czas jako mistrza napeweno jeszcze nadejdzie.

5.CM Punk-jak zawsze śweitne walki z jego udziałem.Znakomita walka w TLC matchu i znakomite zwycięstwo.Punk wcale mi się nie nudzi jako mistrz,a teraz widać że chyba rozkręca się jego feud z Ziegglerem oraz z Johnem Laurinaitusem.

6.Cody Rhodes-cały czas dumnie nosi na ramieniu pas Interkontynentalny i na horyzoncie jak narazie nie widać nikogo kto mógłby mu go odebrać.Dobry feud z Bookerem T który chyba nie długo dobiegnie końca,ale Cody wyrażnie dominiował nad 5-krotnym mistrzem świata.

1. Daniel Bryan - ten miesiąc jak najbardziej należał do niego. Dobra postawa jako mistrz wagi ciężkiej, mamy wiele ciekawych segmentów z tą postacią i wszystko wskazuje że będziemy mieli w najbliższym czasie jeszcze więcej Daniel Bryana, oby jako mistrza wagi ciężkiej. Jest to na pewno dziwna sytuacja, bo Daniel posiada przeciwników "z innej bajki" więc jest to tym bardziej ciekawe jak będzie się on bronił przeciwko olbrzymom, ale zobaczymy ;)

2. Wade Barrett - Feud z Randym Ortonem, niestety kontuzja Ortona, a mogło zapowiadać się na świetne walki tych dwóch panów. No trudno, teraz Wade musi szukać szansy gdzie indziej, ale myślę że WWE na pewno go po raz kolejny nie "zeszmaci" i możemy liczyć na coś mocnego z jego strony.

3. Zack Ryder - Dość ważne walki na Raw, no było to nie do pomyślenia kilka miesięcy temu, ale trzeba się cieszyć tym co obecnie dzieje się z Zack'iem. Mistrz Stanów Zjednoczonych, no po prostu coś pięknego. Podoba mi się jego zaangażowanie i postawa zarówno jak i poza ringiem jak i w nim. Oby tak dalej Zack.

4. Masked Kane - Świetny powrót, gimmick dość "straszny", dobry feud szykuje się z Johnem Ceną. Efektywne wejścia i jego wstępy i myślę że taki Kane mógłby z nami zostać na dłuższy czas.

5. CM Punk - Nie wiem czy wy także, ale zacząłem odczuwać taki mały brak CM Punk'a porównując z poprzednimi miesiącami. Na pewno WWE ma coś dla niego i ciekawe czy stracił pas tylko i wyłącznie przez słabe ratingi, a może przyczyniło się do tego co innego? Nie mam pojęcia, ale powróćmy do grudnia. Jego postawa była dość dobra, jak zawsze z resztą, ale tak jak pisałem wcześniej czuć takie niedopełnienie Punk'a.

6. Dolph Ziggler - Stracił pas US, ale to równoważy się tylko z jednym - ma push na pas WWE! Tak właśnie, dlaczego na tak niskiej pozycji? Bo w grudniu było tak dość cicho o nim, ale jak wiemy na pierwszym Raw w 2012 roku co się stało...

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.Kane - Niech mi ktoś powie czemu wszyscy piszą Masked Kane?! Z resztą... Nevermind. Kane zaliczył dobry powrocik a jego feud z Jaśkiem jest interesujący, a rzekłbym nawet ciekawy. O ile nie spieprzą tego i o ile Kane nie dostanie ostro po ryju od Jasia na RR a co więcej nawet wygra to może nam wrócić stary dobry Kane w masce, bo na razie tak średnio kupuję ten jego nowy strój i maske.

2.Wade Barrett - Dobry feud z Orton zakończony kontuzją Randall'a to jest coś co lubię. O ile Wade jest teraz kapitalny to Orton zasysał na maksa a danie Barrett'owi nowego feud partnera jakim jest Sheamus może tylko polepszyć sprawę. Grudzień to dobry miesiąc dla Wade'a i tego się na razie trzymajmy.

3.Zack Ryder - Grudzień 2011 roku okazał się punktem zwrotnym w karierze Zacka Rydera. Nie dość że zdobył US Title to jeszcze stara się o serce Eve Torres (ah jaki ze mnie bajkopisarz :*). Jednak czy Zack na długo pozostanie w twardym Mid Cardzie?! Pewnie nie, jednak publika dostała to czego chciała czyli Zacka US Championa.

4.Booker T - Ten kto tu nie ma Booker'a a ma Dolph'a Zigglera jest kompletnym idiotą albo w dupie ma legendy, które w ringu mogą poziomem przebić nie jednego kolesia z naszego obecnego Main Eventu w WWE (Pozdro Janek :*). Booker dał BARDZO DOBRĄ walkę na TLC. Dlaczego bardzo dobrą? Nie dość że został dwa razy zaatakowany przez Rhodes'a (czy nawet trzy) i "był obity" to jeszcze w ringu nie zmęczył się tak szybko (tak Patryczku, on miał jeszcze sporo sił.). Grudzień był bardzo dobry dla mnie z powodu powrotu Buki z dalekiej podróży komentatora a dla Bookera był dobry. W końcu pokonał Rhodes'a na Raw prawda?

5.CM Punk - Słabszy okres jak na razie. Nie dzieje się nic ciekawego a grudzień w wykonaniu Punkowskiego był słaby, może to przez ten feud z Johnem L.? Moim zdaniem tak bo serio to jest odgrzewany kotlet, jaki oglądaliśmy parenaście dobrych lat temu czyli SCSA vs. McMahon's....

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

BGZ Wrestler Grudnia

danielbryanwhcpng.png

1. Daniel Bryan - 94 pkt.

'Ten miesiąc jak najbardziej należał do niego. Dobra postawa jako mistrz wagi ciężkiej, mamy wiele ciekawych segmentów z tą postacią i wszystko wskazuje że będziemy mieli w najbliższym czasie jeszcze więcej Daniel Bryana, oby dalej jako mistrza wagi ciężkiej. Jest to z pewnością dziwna sytuacja, gdyż Daniel posiada przeciwników "z innej bajki" więc jest to tym bardziej ciekawe jak będzie się on bronił przeciwko olbrzymom, ale zobaczymy.' ~ Turek

2. Kane - 93 pkt.

3. CM Punk - 38 pkt.

4. Zack Ryder - 24 pkt.

5. Wade Barrett - 23 pkt.

6. Davey Richards - 20 pkt.

7. Dolph Ziggler - 14 pkt.

- The Briscoes - 14 pkt.

9. Booker T - 11 pkt.

10. Big Show - 5 pkt.

11. James Storm - 4 pkt.

12. Cody Rhodes - 2 pkt.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...