Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót HBK'a, Maryse, turn Ceny, Cornette o WWE i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZnewslogoswieta-LaylaEl.png
:arrow: Stone Cold Steve Austin chce jak najmocniej wypromować swoją nową stronę, http://brokenskullranch.com i dlatego dokonał pewnej transakcji i zaprojektował sobie pas, który możemy zobaczyć poniżej:

1022.jpg

brokenskullbelt.jpg

:arrow: Planowane jest powrót Shawn'a Michaels'a do WWE, jednak nie w roli wrestlera. Podobno HBK ma zostać sędzią specjalnym w walce Triple H vs. The Undertaker na WM 28. Mówi się, że tego wieczoru HHH & HBK mieliby współpracować jako DX i przerwać serię zwycięstw Undertaker'a "robiąc go w balona".

:arrow: Zaplanowany romans Ryder'a z Eve to tylko przykrywka. Wg zarządu WWE, walki z udziałem Zack'a miewają słabe ratingi i właśnie Eve ma zadbać o to, aby mistrza US "odsunąć" od ME.

:arrow: Na House Show'ach możemy ujrzeć nową scenografię RAW, która prawdopodobnie pojawi się w Gdańsku.

AhxLajoCMAAA9Zg.jpg

rawset.jpg

008.jpg

:arrow: Bobby Lashley, obecnie zawodnik MMA, a dawniej WWE w ostatnim wywiadzie powiedział, że z chęcią rozważyłby powrót do zawodowego wrestlingu, jeśli tylko federacja Vince'a złożyłaby mu korzystną ofertę, w której chciałby nadal walczyć MMA, ale też występować w WWE.

:arrow: Była diva WWE, Maryse w najbliższy weekend pojawi się w Maryland Championship Wrestling. Jest to pierwsza organizacja od czasu odejścia z WWE, w której Maryse podejmie się pracy. Pojawi się dzisiaj w Dundalk, Maryland na gali "Holiday Hell", a jej rolę poznamy podczas show.

:arrow: Kevin Nash napisał na Twitterze, że już się dobrze czuje i zamierza powrócił za kilka tygodni.

:arrow: The Wrestling Observer Newsletter donosi, że feud Ceny z Kane'm doprowadzi do oczekiwanego heel turn'u Ceny. Mimo to, wciąż WWE w obawie nad zmniejszeniem się ratingu rozmyśla nad turn'em tego zawodnika, gdyż John zapewnia federacji korzystną oglądalność.

:arrow: Sędzia WWE, Justin King w ciągu kilku tygodni ma przejść operację i pauzować przez kilka miesięcy. Operacja nie jest związana z urazami w pracy, więc Vince zaoszczędzi :8

:arrow: Triple H jest powoli wprowadzany do zarządu WWE, aby wkrótce przejąć w pełni federację World Wrestling Entertainment. Nadejdzie czas kiedy to Vince McMahon będzie musiał odejść z federacji i to właśnie HHH będzie miał go zastąpić. Na temat ten wypowiedział się Jim Cornette, który w przeszłości był związany z WWF/E. W wypowiedzi Cornette mówił, że nie ma człowieka, którzy mógłby w pełni zastąpić Vince. Jednak Jim sądzi, że Triple H jest godnym, aby zastąpić Vince'a, wykonuję dobrą pracę, lecz gdyby Vince miałby odejść z tego świata to federacja stanie pod znakiem zapytania. WWE nadal będzie istniało i funkcjonowało, ale nic ciekawego dziać się nie będzie.

:arrow: A na koniec coś dla prawdziwych koneserów, która na forum już się pojawiła :)

29e6jbk.jpg

Newsy pisane za kNp i jakoś nie jestem z nich zadowolony w sensie, że nie potrafię ich pisać :roll:

zbędnych zdjęć nie dodajemy :)/VDR

Ono nie było zbędne, ale ok. :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• advance

1

• Xenon

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

DX przerywający serię Takera to byłoby coś :roll: Ale przecież WWE nie po to chciało, aby Taker przez 19 lat lał wszystkim dupska na WM, żeby teraz to wszystko stracić, bo nie sądzę, żeby pokusili się na kolejnego zawodnika, którzy w przyszłości miałby być niepokonany 20 razy na WM. Ja osobiście nie lubię Zacka, bo uważam, że gdyby nie jego kanał na jutjub to nikt by go nie pamiętał. Co prawda potrafi coś w ringu, lecz jest to za mało na main-eventera, więc WWE bardzo dobrze robi odsuwając go od ME. Bardzo chciałbym, aby Lashley wrócił, ale to chyba nierealne. A szkoda... Niech Cena w końcu stanie się heelem :evil: W raporcie napisałem, że Kane to prawdopodobnie kolejny element jego przemiany, więc segmenty z Piperem i Kanem nie mogą pójść na marne. Jeśli chodzi o Vince'a i to, co powiedział Cornette, czyli już nic ciekawego nie będzie po śmierci McMahona to lekkie nieporozumienie, bo im dłużej rządzi Wins, tym coraz gorzej wygląda WWE. Szanuję go za poświęcenie, no i przecież kilka lat temu każdy kto powiedział "wrestling" miał na myśli WWE. Vince'a nie da się w pełni zastąpić, ale może to i lepiej? Może to właśnie zmiana prezesa sprawi powrót do ery attitude?

Dzięki za newsy :t_up:

Pas SCSA jest całkiem ciekawy ale nie tak jak jego dawny pas Smoke Skull :). Co do HBK jako special reefree i HHH w ponownej walce z Takerem byłoby nudne. Znowu widzielbyśmy to samo co na poprzedniej WM. Wg mnie ta scenografia jest brzydka :|. Gdyby Bobby Lashley wrócił do WWE spewnością byłoby lepiej 8). Szkoda, że Maryse już zakończyła kariere w WWE i zaczeła prace w MCW ale to wkońcu jej wybór. Ciesze się z dobrej formy Nasha i mam nadzieje, że to on miałby zmierzyć się z Big Showem po jego niby heel turnie. Wątpie, że Feud z Kane'm miało by doprowadzić do Heel Turnu Ceny, ponieważ wtedy Face Turna musiałby przejść Kane. Na tej fotce Vickie Guerrero prezentuje się naprawde łatnie i " SEXY " .

Bardzo chętnie zobaczyłbym Shawna jeszcze raz w akcji, ale to nie zmienia faktu, że HHH i tak nie ma szans na wygraną. WWE nie zniszczy w 3 sekundy tego, co budowali przez 19 lat. Chyba, że HBK w najmniej spodziewanym momencie superkicknie Triple H'a.

Zack faktycznie nie zasługuje jeszcze na ME. Przy mikrofonie jest dobry, ale jeżeli chodzi o ring-skill, to mogłoby być lepiej. Bo ostatnio widzimy tylko jak jest obijany, po czym wychodzi z kombinacją flying forearm --> clothesline --> irish whip skontrowany na facecrusher i do tego broski boot lub lifting reverse DDT, a potem Rough Ryder. Jak już mówiłem, mogłoby być lepiej. Ale się rozpisałem.

Wątpie, że Feud z Kane'm miało by doprowadzić

do Heel Turnu Ceny, ponieważ wtedy Face Turna

musiałby przejść Kane.

A ja myślę, że powalczą sobie do WrestleManii, przed którą Cena przejdzie turn i zajmie się Rockiem, a Kane po prostu odejdzie w cień albo pofeuduje z kimś, ale cały czas jako heel. Tak sądzę.

Co jak co ale, miło bedzie znowu zobaczyć HBK. Nie interesuje mnie czy Taker wygrał raz czy 100 razy, jeśli miało by to jakoś wyglądać i ruszyć coś w WWE niech przegra właśnie w ten sposób. Nawiązując do samego Rydera..... k@#@#wa ja nie wiem co w nim ludzie widzą, te jego filmiki są tandetne i do tego ten jego żałosny okrzyk;/ ehh. Heel turn Ceny... to by było coś... bo ten feud z "wielkim czerwonym klockiem" to jest parodia. Nie dał bym go w tym momencie nawet na sędziego bo nie mógłbym się patrzeć na jego ruchy w ringu.

a Vickie, ahh ta vickie pasztecior jakich mało;d, trzeba sobie jeszcze jednak uzmysłowić ile czasu ją tam przygotowują do tych zdjęć.. ile w nich photoshopa . . . Wystarczy niektóre zdjecia porównać sobie z jej występami na galach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...