Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jeff Hardy powraca ?, John Morrison, Layla i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZnewslogoswieta-LaylaEl.png

:arrow: Ostatnio pojawiły się pogłoski w Internecie, że tajemnicze promo, które od kilku tygodni wyświetlane jest na Raw dotyczy Jeffa Hardy'ego! Jednak Jeff Hardy, TNA ani WWE tego nie potwierdza.

:arrow: W RAW Elimination Chamber matchu o pas WWE najprawdopodobniej zmierzą się : CM Punk, Alberto Del Rio, The Miz, R-Truth, Kane i John Cena.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 2.93 a show oglądało 4.460.000 widzów.

:arrow: W związku z tym że Randy Orton odniósł bolesną kontuzje. Na live eventy Smackdown zostali zapowiedziani Epico, Primo oraz AirBoom (Kofi Kingston & Evan Bourne).

:arrow: Jim Ross napisał na Twitterze że John Morrisom wróci do WWE w 2012 roku. A oto co napisał:
Morrison nie przedłużył swojego kontraktu, bo chce mieć trochę wolnego czasu na leczenie, odpoczynek i trening. Prawdopodobnie wróci w 2012 roku. Mądry ruch”.

:arrow: Layla po powrocie miała by być pushowana i dostać szansę zdobycia pasa Divas Championship.

:arrow: Wynki NXT:

Justin Gabriel pokonał Heath'a Slater'a

Tyson Kidd pokonał Percy Watson'a

Derrick Bateman pokonał Johnn'a Curtis'a

:arrow: Znany zawodnik Konnan który w tej chwili występuje w AAA napisał na Twitterze że współpracuje w jakiś sposób z WWE. Nie napisał on w jaki to sposób współpracuje.

:arrow: Caylee Turner siostra Alicii Fox ostatnio sprawdzała się w roli ring announcerki w FCW.

:arrow: Dzisiaj urodziny obchodzą:

Tarek the Great (42)

B-Boy (33)

Justin Roberts (32)

:arrow: Różne źródła w internecie informują że nie zobaczymy Iron Sheik'a w nowym programie na WWE Network "Legends House".

:arrow: Pierwszym show jakie zobaczymy w WWE Network będzie to trzy godzinne “WrestleMania Rewind”. Pojawi się on w dniu WrestleMani.

:arrow: 21 lutego WWE wyda DVD najbliższego Royal Rumble.

:arrow: Tutaj zapowiedź dzisiejszego tapingu iMPACT :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a4g1uP7j52I

:arrow: Oto walki zapowiedziane na dzisiejszy taping iMPACT :

Gunner vs. Douglas Williams

Wild Card Tag Tournament Match: Samoa Joe and Magnus vs. Eric Young i ODB

RVD vs. Kurt Angle

Wild Card Tag Tournament Match: A.J. Styles and Kazarian vs. Scott Steiner i Abyss

Knockouts Title Match: Gail Kim vs. Mickie James

:arrow: A tutaj już wyniki tego iMPACT :

Gunner (w/ Ric Flair) vs. Douglas Williams zakończył się No Contest

Wild Card Tournament Match : Samoa Joe & Magnus pokonali Eric'a Young'a & ODB

Rob Van Dam pokonał Kurt'a Angle przez DQ

Wild Card Tournament Match : AJ Styles & Kazarian pokonali Scott'a Steiner'a & Abyss'a

TNA Knockouts Championship :Gail Kim © pokonała Mickie James

Newsy za Ledgera ;)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• TadziuU

1

• Ulicznik Xeb

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ostatnio pojawiły się pogłoski w Internecie, że tajemnicze promo, które od kilku tygodni wyświetlane jest na Raw dotyczy Jeffa Hardy'ego! Jednak Jeff Hardy, TNA ani WWE tego nie potwierdza.

lolololololololololololololololololololololololololololololololololol. Really?! Przecież, jak On odjebie coś takiego u Vince'a, jak na VR to go ubiją. Sam news dla mnie jest z dupy wzięty, ale jeśli jest w nim chociaż ziarnko prawdy i jeśli maiłbym Jeff'a zobaczyć ponownie w WWE, to chyba znów zacznę wrs oglądać, bo bardzo mnie to zaciekawiło, tylko niestety myślę, że to głupi żart, ale powrót Charismatic Enigmy... Ah, można wiedzieć skąd te pogłoski? :> Bo ostatanio mniewałem, że Jeff występuje regularnie w TNA? Nawet ma szansę na główny pas? :> Wiem, że w Hiszpanii 28, był dzień żartownisia, może w USA, też? :>

Ostatnio pojawiły się pogłoski w Internecie, że tajemnicze promo, które od kilku tygodni wyświetlane jest na Raw dotyczy Jeffa Hardy'ego! Jednak Jeff Hardy, TNA ani WWE tego nie potwierdza.

lolololololololololololololololololololololololololololololololololol. Really?! Przecież, jak On odjebie coś takiego u Vince'a, jak na VR to go ubiją. Sam news dla mnie jest z dupy wzięty, ale jeśli jest w nim chociaż ziarnko prawdy i jeśli maiłbym Jeff'a zobaczyć ponownie w WWE, to chyba znów zacznę wrs oglądać, bo bardzo mnie to zaciekawiło, tylko niestety myślę, że to głupi żart, ale powrót Charismatic Enigmy... Ah, można wiedzieć skąd te pogłoski? :> Bo ostatanio mniewałem, że Jeff występuje regularnie w TNA? Nawet ma szansę na główny pas? :> Wiem, że w Hiszpanii 28, był dzień żartownisia, może w USA, też? :>

Ten news jest właśnie z SuperLuchas i tam był ten dzień żartownisia jak to powiedziałeś, w tym magazynie czy tam na stronie, już nie pamietam było ponoc pelno teo typu bzdur. A mniewałeś dobrze, Jeff am szansę na pasek :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

RAW Elimination Chamber zapowiada się ciekawie, chociaż osoby nie są jeszcze potwierdzone. Tak patrząc na prawdopodobne postacie uczestniczące w nim to nie ma Dolpha, który ma niby dostać title shota. Jedyne wyjaśnienie tego to wygranie przezs niego RR i zagwarantowanie mu walki o pas na WM. Jestem ciekawy jak to się potoczy, bo być może Ziggler pojawi się w tej walce. Jak na razie to tylko pogłoski. Rating RAW nieznacznie wzrósł od ostaniego tygodnia, ale wydaje mi się, że tym razem było więcej widzów co przełożyło się na taki wynik. Morrison ma wrócić w 2012? Patrz, a myślałem, że John już w WWE nie wystąpi. Jim Ross wszystko wie, więc to pewnie okaże się prawdą :P

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Głównym daniem wieczoru dzisiejszego odcinka WWE NXT, poświęconego konsekwencjom Vengeance Day, będzie wielki tag team match. Na sobotniej PLE doszło do udanej obrony tytułu NXT Championship przez Joe Hendry’ego w starciu z Ricky Saintsem. Dziś skrzyżują rękawice po raz kolejny – Hendry połączy siły z Mylesem Bornem przeciwko ekipie Saints & Ethan Page. Page próbował ingerować i odebrać Hendry’emu pas na Vengeance Day, ale nieporozumienie w ich szeregach pozwoliło mistrzowi zachować złoto.
    • MissApril
    • MissApril
    • GGGGG9707
      Brock ponoć nie zgadza się przegrać na WM. W paru źródłach widziałem że w ogóle nie zgadza się przegrywać póki jeszcze jest w WWE. Czyli albo WWE się uprze i Femi czy Gunther go zniszczą albo Lesnar będzie sobie obijał wszystkich do emerytury. Jeszcze bardziej mi się nie podoba jego pobyt w WWE...
    • GGGGG9707
      Pozwolę sobie na ten temat zacytować news szanownego Piotra Gilewskiego z WF :  "Odzyskanie przez Cody’ego Rhodesa mistrzostwa WWE spotkało się z mieszanymi reakcjami, a sporo osób krytykuje decyzję, ale to co dzieje się pod wideo z tej chwili na YouTube może szokować, bowiem obecnie widnieją tam ponad 192 tysiące kciuków w dół, przy niecałych 40 tysiącach kciuków w górę. Okazuje się jednak, że warto podchodzić do tego z dystansem, gdyż znaczna część negatywnych reakcji została wygenerowana
  • Dodaj nową pozycję...