Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jericho, Foley, zapowiedzi na Raw i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZnewslogoswieta-LaylaEl.png

:arrow: Na dzisiejsze Raw wyprzedano wszystkie bilety. Obecni na nim fani otrzymają specjalne hasła dzięki którym uzyskają dużą zniżkę na bilety na WWE PPV Extreme Rules.

:arrow: Zapowiedzi na dzisiejsze Raw :

- Pojawienie się zawodników z obu Brandów.

- Pojawi się ostatnie wideo z tajemniczej serii It begins, które prawdopodobnie ma być bardzo dużą podpowiedzią odnośnie tego, kogo dotyczy.

- Kolejna konfrontacja Ceny z Kane’em

- Pierwsze pojawienie się Punka w Chicago od zdobycia WWE Championship.

- Pojawienie się Triple H’a.

:arrow: Alberto Del Rio został odwołany z nadchodzącego Raw, oraz z House Showów. Miejmy nadzieję że to nie z powodu kontuzji.

:arrow: Mick Foley został zablokowany na wtorkowy House Show Raw który odbędzie się w NY, na czwartkowy który odbędzie się w Washington DC oraz na piątkowy który odbędzie się w Hartford, CT . Po tych zdarzeniach, Foley ma plany wystąpić parę razy na scenie niezależnej, oraz występować w programach komediowych. W WWE najprawdopodobniej nie zobaczymy go z powrotem aż do drugiej połowy 2012.

:arrow: Breaking The Rules to tytuł kolejnego filmu który ma wyjść z łona WWE Studios w kwietniu 2012. Wystąpią w nim m.in. Edge i Jamie Kennedy. Edge ma w nim być prawnikiem który przegrał swój klasyczny samochód i próbuje go odzyskać.

:arrow: - Nowe koszulki WWE “Cena sucks” oraz „We can’t see you” cieszą się bardzo dużym powodzeniem.

:arrow: Zaktualizowana karta na jutrzejszy House Show WWE Raw w Madison Square Garden :

* John Cena vs. Kane

* 13 man Battle Royal for a shot at Zack Ryder's U.S. title

* Kofi Kingston & Evan Bourne vs. Primo & Epico for the tag titles

* Beth Phoenix vs. Eve Torres for the Divas title with Kelly Kelly as ref

* Jerry Lawler vs. David Otunga

* Jack Swagger vs. Santino Marella

* Vickie Guerrero

* Mick Foley jako gospodarz wydarzenia.

:arrow: Oto filmik na którym Chris Jericho i DDP przy śniadaniu rozmawiają o Eddiem Guerrero i innch :

:arrow: Jim Ross został zapytany na twisterze o to, czy Dolph Ziggler i Cody Rhodes dostaną najważniejsze tytuły w WWE w 2012 r., na co Ross odpowiedział :

„Jeśli nie dostaną, powinni opuścić federację."

:arrow: The Rock napisał na twitterze taka notkę :

„ Hej John, mam dla Ciebie gwiazdkowy prezent – mój but o rozmiarze 15. Boots 2 asses!"

:arrow: The St. Augustine Record zaserwowało najświeższe informacje odnośnie byłej gwiazdy WWE i TNA Tysona (właściwie Travisa) Tomko :

10 października, Tomko został oskarżony o napaść na aptekę w St. Augustine. Teraz poddał się rehabilitacji związanej z porzuceniem nałogu narkotykowego (właśnie dlatego napadł na aptekę) i poddaje się intensywnej terapii. Rehabilitacja jest finansowana przez WWE, do końca leczenia pozostał Tomkowi 1 miesiąc. 3 stycznia czeka go rozprawa.

:arrow: Chris Jericho wciąż zapewnia fanów, że nigdy nie powróci do WWE. W niedzielna noc zamieścił taki wpis :

Mam dość już wszelkich pytań odnośnie mojego powrotu. Od teraz nie mam zamiaru odpowiadać na ani jedno z pytań dotyczących wrestlingu. Skończyłem z WWE. Pogódźcie się z tym.

:arrow: WWE ma poważne zastrzeżenia co do rozpoczęcia projektu WWE Network. Bardzo prawdopodobne że WWE ostatecznie zrezygnuje z tego pomysłu.

:arrow: Jack Swagger rozpoczął swój własny internetowy Show. Pierwszy odcinek pod tym linkiem :

http://www.beeyoo.com/realjackswagger/video?vid=437

:arrow: Swoje 43 urodziny obchodzi dzisiaj była gwiazda WWE Dennis “Mideon” Knight. Życzymy wszystkiego najlepszego!

:arrow: Pojawiają się plotki, że po WrestleManii 28 CM Punk miałby być przeniesiony na SmackDown!

:arrow: JR napisał na ćwiekaczu, że rok 2012 będzie bardzo ważny dla jego postaci.

:arrow: Poniżej wywiad z byłą gwiazdą WWE Danem Severnem, znanym głównie z występów w czasie Attitude Ery :

:arrow: The Rock wraz z gwiazdą sportów motorowych Travisem Pastraną znalazł się w finałowej dwójce konkursu Sports Nation’s 2nd Annual Awesomest Dude of the Year.

:arrow: WWE Hall of Famer Sgt. Slaughter pojawi się 31 grudnia w Washington DC na Auto Show’ie. Randy Orton pojawi się tam kolejnego dnia.

:arrow: Gazeta „The Times of India” zamieściła notkę o projekcie TNA który ma tam miejsce, o nazwie „Ring Ka King”. Oto fragment :

„ Na tym show, 30 wrestlerów światowej sławy będzie walczyło narażając życie. Główny zamysł tego projektu to skonfrontowanie „naszych” z „obcymi” w ringu wrestlingowym, inne atrakcje to talk showy.”

Strasznie dzisiaj słabo z newsami :(

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• lugeta

1

• Mr. Underson

1

Top użytkownicy w tym temacie

Same złe wiadomości ; /

-Jericho wypiera się powotu(chociaż to logiczne) a plotki mówią, że to jednak Brodus pojawi się za tydzien ; /

-Słomiany zapał WWE pokazuje znów na co go stać.....chcieli WWE Network, teraz coraz bardziej im to ucieka

-Chcą odebrać Punkowi Pas, BO PONIEWAŻ IŻ, przez niego spada Rating......BULLSHIT!

-Chcą przenieść Punka na SD, to tak jak....."Przenosimy go na SD, nie dał rady jako ME na RAW, to damy jako ME na SD!....RAW przez niego traci, więc damy go na SD , niech się jara"

-Alberto ma prawdopodobnie kontuzje

-Kolejny wrestler ma rozprawę za ćpanie ; / Może i nie za bardzo za nim przepadałem, ale ostatnio coraz więcej ćpa, albo umiera na serce ;<

Film: Breaking The Rules zapowiada się dobrze, chociaż znamy bardzo skrócony opis fabuły. Najbardziej interesuje mnie postać Edge'a, którego będziemy mogli oglądać w głównej roli ;) Jim Ross uparcie trzyma na swoim i liczy, że Dolph oraz Cody w 2012 będą grali pierwsze skrzypce w WWE. Ogólnie to podoba mi się, że ktoś dostrzega tych młodych, cholernie zdolnych zawodników i ma nadzieję, że dostaną szansę... Dolph już powoli ma szansę na główny pas federacji, a na Cody'iego trzeba jeszcze poczekać, bo jak na razie męczy się z Booker'em T :| Chris ostro trzyma się swojej wersji. Jestem ciekawy czy zarząd nie pozwolił mu o niczym mówić czy to faktycznie nie ma być on. Jack Swagger ma swoje show, chętnie bym zobaczył, ale niestety nie dałeś linka albo jest niewidoczny :P

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...