Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lista PowerSlam, plany CT, Ring of Honor i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZnewslogoswieta-LaylaEl.png

Ring Announcerka WWE Eden Stiles (ta która była w Gdańsku) opuszcza WWE z powodu uniknięcia nie potrzebnych komentarzy na jej temat. Eden randkuje od jakiegoś czasu randkuje z Rhodes’em i nie ma zamiaru dostawać żadnych promocji z tego powodu. Napisała na ten temat na twitterze:
I left WWE because- as the most important person in my life put it -”the world is my oyster”. It certainly is! Keep following me!

:arrow: Początek feudu John Cena vs. Daniel Bryan był omawiany na ostatnim zebraniu CT. Czyżby o pas WHC ?

:arrow: Na House Showie w Maddison Square Garden gościem specjalnym będzie Mick Foley !

:arrow: Najprawdopodobniej w 2012 roku odbędzie się turniej King Of The Ring i jego finał miałby mieć miejsce na PPV, najprawdopodobniej o nazwie WWE PPV King Of The Ring, prawdopodobnie będzie za Capitol Punishment.

WWE PPV Extreme Rules odbędzie się w Chicago, Illinois. 29 kwietnia 2012

:arrow: Zarządowi nie podoba się styl walki Albercika Del Rio, mają nadzieję że meksykanin zmieni swój styl i będzie bardziej agresywny i brutalny.

:arrow: Jim Ross napisał na twitterze że w przyszłym roku w main evencie widzi Codyego Rhodesa oraz Dolpha Zigglera.

:arrow: W spoilerze umieszczam listę 50 najlepszych wrestlerów 2011 roku opublikowaną przez Power Slam. Lista jest bardzo kontrowersyjna.

1. Hiroshi Tanahashi 
2. Randy Orton 
3. Davey Richards 
4. Prince Devitt 
5. Shingo Takagi 
6. Christian 
7. Kurt Angle 
8. C.M. Punk 
9. Kota Ibush 
10. Takashi Sugiura 
11. KENTA 
12. Go Shiozaki 
13. PAC 
14. Akira Tozawa 
15. Hirooki Goto 
16. Eddie Edwards 
17. BxB Hulk 
18. Tetsuya Naito 
19. AJ Styles 
20. Shinsuke Nakamura 
21. Masaaki Mochizuki 
22. Bobby Roode 
23. Rey Mysterio 
24. Kenny Omega 
25. Sheamus 
26. Antonio Cesaro 
27. CIMA 
28. Katsuhiko Nakajima 
29. Masato Yoshino 
30. Chris Hero 
31. Dragon Kid 
32. Jay Briscoe 
33. Ricochet 
34. Mark Briscoe 
35. Kevin Steen 
36. Yuji Nagata 
37. James Storm 
38. Dolph Ziggler 
39. Daniel Bryan 
40. El Generico 
41. Alberto Del Rio 
42. Ryusuke Taguchi 
43. Austin Aries 
44. Jeff Jarrett 
45. Kofi Kingston 
46. Bully Ray 
47. Christopher Daniels 
48. The Miz 
49. John Morrison 
50. Kenny King

:arrow: W tym tygodniu będzie prawdopodobnie tylko jeden House Show WWE w Maddison Square Garden. Wszystko z powodu przerwy świątecznej.

:arrow: 21 lutego 2012 zostanie wydana płyta poświęcona Rockowi. Będzie nosiła nazwę “The Epic Adventure of Dwayne ‘The Rock’ Johnson.”

:arrow: Mark Henry udzielił wywiadu do styczniowego WWE Magazine w którym mówił o planach przed powrotem do walki o pas WHC.

:arrow: Maria była na Backstage'u ROH i udzieliła wywiadu.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QOyxNvuH07s

:arrow: Maria i jej chłopak wrestler ROH’u Mike Bennett wrzucili do sieci filmik promujący najbliższy event federacji Ring of Honor

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QyKFRmFg3O8

:arrow: ROH 17 lutego 2012 zadebiutuje w Cincinnati, Ohio w hali Taft Masonic Center.

:arrow: Zawodnik ROH Rhett Titus przejdzie w tym tygodniu zabieg hirurgiczny, podobno nie jest on zbyt poważny.

PS. Strasznie mało newsów...

PS 2 Zapraszam do wypowiadania się w temacie na temat Listy Najlepszych Wrestlerów w 2011 roku w tym temacie : http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.p ... 3e#p259319

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Droopi

1

• Xenon

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Już wspominałem w komentarzu do poprzednich newsów, że feud na linii Cena - Bryan nie jest realny, przynajmniej na ten moment. Miałem przeczucie, że gala Capitol Punishment będzie tylko jednorazowym wybrykiem. Przeniesienie turnieju King of the Ring na PPV według mnie jest całkiem dobrym pomysłem. W zupełności zgadzam się z Jim'em Ross'em... Podejrzewam, iż Cody oraz Dolph w 2012 roku zagrzeją sobie miejsce w main evencie na stałe. W szczególności liczę tu na Zigglera ponieważ on jest człowiekiem, który bez wątpienia zasługuje na spory push. Lista pięćdziesięciu wrestlerów 2011 roku lepiej wygląda niż PWI 500. Zawsze będą niezadowoleni, nikomu nigdy się nie dogodzi. W każdym razie najbardziej dziwi mnie tutaj wstawienie na drugie miejsce Ortona.

Dzięki za newsy :).

A szczerze powiedziawszy to nie interesował mnie los Eden w WWE i nie będzie mnie interesował jej los poza nim. Ten feud jest mało prawdopodobny ale są na niego szanse. Chociaż jeżeli miałby dojść do skutku to znaczyłoby, że Cena przejdzie na Smackdown lub ponowna zmiana pasów (WHC na RAW a WWE Championship na SD). Troche mnie irytuje coroczna zmiana gal PPV przez WWE, ale o WWE PPV King Of The Ring jeszcze nie słyszałem. No szczerze mówiąc to mnie również nie podoba się postawa ADR'a w WWE. Za mało heelowskiej dynamiki :). To dziwne bo ja na WF czytałem, że JR pisał o tym, że NIE widzi Dolpha i Cody'ego w Main Eventach. Już się pogubiłem :). Według mnie PowerSlam przesadziło dając Ortona na 2 miejsce.

Kiedyś było takie PPV, a ja znalazłem że JR widzi :D /VDR

Eden odchodzi bo prawdę mówiąc wróciła Garcia i dla niej po prostu nie byłoby miejsca, a ten motyw z Cody'm wg mnie to wątek poboczny, który bierze udział w całej tej sprawie. Tak czy inaczej, żegnaj Eden :) Feud Cena vs. Bryan pojawia się często w newsach. Nigdy do końca nie wiadomo czy to się sprawdzi czy nie. Cena teraz będzie zajęty, więc w najbliższym czasie to nie ma szans się odbyć, ale w przyszłości? Chętnie Jana zobaczyłbym z takim pasem WH bo jak wspomniałem o wiele lepiej mu z nim było niż z tym pasem WWE. King Of The Ring PPV? Jak najbardziej :) Tylko kto mógłby go wygrać? Może coś takiego jak w WWE'12? Sheamus, The Miz? Hm.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...