Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PowerSlam Top 50 Wrestlers In 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

home-img.jpg

A więc ukazała się lista 50 najlepszych wrestlerów z całego świata według magazynu PowerSlam! Jak dla mnie jest w nim masa kontrowersji dlatego Ci, którzy nie wyjechali na święta a komputer maja pod ręką to zachęcam was do skomentowania!

1. Hiroshi Tanahashi

2. Randy Orton

3. Davey Richards

4. Prince Devitt

5. Shingo Takagi

6. Christian

7. Kurt Angle

8. C.M. Punk

9. Kota Ibush

10. Takashi Sugiura

11. KENTA

12. Go Shiozaki

13. PAC

14. Akira Tozawa

15. Hirooki Goto

16. Eddie Edwards

17. BxB Hulk

18. Tetsuya Naito

19. AJ Styles

20. Shinsuke Nakamura

21. Masaaki Mochizuki

22. Bobby Roode

23. Rey Mysterio

24. Kenny Omega

25. Sheamus

26. Antonio Cesaro

27. CIMA

28. Katsuhiko Nakajima

29. Masato Yoshino

30. Chris Hero

31. Dragon Kid

32. Jay Briscoe

33. Ricochet

34. Mark Briscoe

35. Kevin Steen

36. Yuji Nagata

37. James Storm

38. Dolph Ziggler

39. Daniel Bryan

40. El Generico

41. Alberto Del Rio

42. Ryusuke Taguchi

43. Austin Aries

44. Jeff Jarrett

45. Kofi Kingston

46. Bully Ray

47. Christopher Daniels

48. The Miz

49. John Morrison

50. Kenny King

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

3

• fanfanfan

3

• Yao

2

• ares11

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem, co powiedzieć większości nie znam po prostu, a miejsce Ortona w pierwszej 3, to spory żart świąteczny. :) Cieszy mnie za to lokacja Kenny'ego Kinga, w tej 50, którego uwielbiam. Punk strasznie nisko, a był to jego rok, dziwne niektóre miejsca, dla mnie Kenny i JoMo troszkę wyżej, może zamiana kolejności w ich miejscach? Powiem, że za dużo o tym rankingu nie powiem. :D

=))=))=)) Toż to jakiś żart ;P Nie będę sie wypowiadał na temat zawodników z indy puro czy lucha bo ich nie znam i może np ten z miejsca pierwszego na to miejsce załsuguje, nie wie, nie wykluczam, w kazdym razie skupie się tylko na ME który sam w sobie jest wystarczająco śmieszny. Orton na miejscu 2? =))=))=)) Nie wierze po prostu... Malo tego nie tylko Orton ale i Christian i Angle są przed Punkiem!!! Christian?! Really? :shock: A Orton niby czym sobie zasłużył na to miesjce? Yhh brak słow... Idźmy dalej, kolejne co mi się rzuciło w oczy. Mizzzzz =))=))=)) Ok może nie jeste, największym faanem Miz'a na świecie ale obiektywnie patrząc napewno w tym roku pokazał więc niż Orton, miał najwazniejszy pas przez 1/3 roku, obronił go na WM'ce, potem story z konspiracją też bardzo dobre a zanalazł się naaaa parampampam 48 miejscu!!! =))=))=)) Del Rio 41... Totalnie nierozumiem toku rozmuwania osoby która w pierwszej 10 umieszcza Christiana podczas gdy Miz i Del Rio lądują w ostatniej... Yhh żenada, żaden wiarygodny ranking to bynajmniej nie jest...

Tak. Ten ranking może nie jest jakiś bardzo... trafny, ale jest, więc można go skomentować. Ten, kto go układał chyba wcześniej coś jarał i pomieszał kolejność.

The Miz na 48 miejscu!? To jest całkowity żart. Christian na szóstym??? Kolejny dowcip. Przynajmniej poprawiłem sobie humor na wigilię, śmiejąc się z tej listy.

Moim zdaniem tacy wrestlerzy jak CM Punk, Sheamus, Alberto Del Rio, The Miz, czy nawet Austin Aries powinni się znaleźć dużo wyżej. Moja lista wyglądałaby całkowicie inaczej, ale ta jest taka, więc jej nie zmienimy. ;)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

The Miz na 48 miejscu!

A co Miz takiego wielkiego zrobił w tym roku? Co do rankingu jestem zadowolony.Pierwsze miejsce bardzo trafione i polecam sobie obejrzeć walki tego zawodnika na yt. Orton na drugim za pewne za to że wygrał tyle walk w tym roku co pewnie też jakoś się liczy.Jak dla mnie Richards powinien być zdecydowanie na 2 miejscu a Kevin Steen w pierwsze 5. Ranking o wiele lepszy od PWI 500.

#SmartFanZone

The Miz na 48 miejscu!

A co Miz takiego wielkiego zrobił w tym roku?

Radzę przeczytać post Brema. :thumb:

A Orton niby czym sobie zasłużył na to miesjce? Yhh brak słow...

Obiektywnie biorąc wygrał on w tym roku w uj walk, cały czas ma feudy, miał długo pas. Okej, ja to doceniam i umieściłbym go w okolicach 10-12 miejsca, ale napewno nie 2!!!

Del Rio 41... Totalnie nierozumiem toku rozmuwania osoby która w pierwszej 10 umieszcza Christiana podczas gdy Miz i Del Rio lądują w ostatniej... Yhh żenada, żaden wiarygodny ranking to bynajmniej nie jest...

Ja nie wiem co ten pan, który ustalal ten ranking miał w głowie i jak oceniał zawodników. Del Rio wygrał MitB, wygrał Royal Rumble, był dwukrotnym mistrzem WWE, zdejmował na drabinie maskę Rey'owi Mysterio, cały czas miał feud i byłw centrum uwagi, wystapiłna Wrestlemanii... i jest w ostatniej dziesiatce rankingu =))=))=)) Parodia...

dziwne niektóre miejsca, dla mnie Kenny i JoMo troszkę wyżej, może zamiana kolejności w ich miejscach?

Ten sie w murzynku zakochał =)) JoMo? JoMo w notowaniu? JoMo wyżej? No chyba nie... Co ten człowiek pokazał przez cały rok? Nie był ogo nigdzie, jest milion wrestlerów, którzy powinni się znaleźć w notowaniu zamiast niego, a ty go dajesz wyzej? Za co? Ja sie pytam, za co? Czego on dokonał w tym roku?

The Miz na 48 miejscu!

A co Miz takiego wielkiego zrobił w tym roku?

Hmmm.. Przez 1/3 roku był mistrzem? Mało? Fakt, potem przez troche go nie było, nie miał co robić, ale na kolejne, ostatnie 1/3 roku albo i więcej wrócił z programem z Konspiracją, demolował z Truthem, rozbijał federację, robili świetne akcje które ja zapamietam na troche, a ty sie pytasz co on wielkiego w tym roku zrobił... Spokojny kandydat do pierwszej połowy notowania.

Nie wiem czy ktos zwrócił na to uwagę, ale w notowaniu i to na 23 MIEJSCU!!! znajduje się Rey Mysterio! Really? Nie bylo go pół roku, nie ma go nadal, wcześniej kiedy byl dostawał baty od Rhodesa, przegral na WM, nie osiagnął nic, maskę mu zdjęli 2 razy jak nie wiecej (ADR na MitB i Rhodes na WM) i on znajduje sie w pierwszej połowie rankingu? Jest o 2 pozycje wyżej od Rudego, który cały rok był w walkach, miał programy i coś robił! OMyGy! To notowanie uważam za niesmaczny żart... - Wigilijna zabawa w Sebu...xD

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Xeb napisał(a):

dziwne niektóre miejsca, dla mnie Kenny i JoMo troszkę wyżej, może zamiana kolejności w ich miejscach?

Ten sie w murzynku zakochał JoMo? JoMo w notowaniu? JoMo wyżej? No chyba nie... Co ten człowiek pokazał przez cały rok? Nie był ogo nigdzie, jest milion wrestlerów, którzy powinni się znaleźć w notowaniu zamiast niego, a ty go dajesz wyzej? Za co? Ja sie pytam, za co? Czego on dokonał w tym roku?

A, nie sorry zapomniałem poza tym, że wykręcał tak zajebiste walki, których nie powstydziliby się Ci dominujący tutaj Japońcy to nic takiego nie zrobił. :) Przecież On również walczył o pas przez pierwsze półrocze był naprawdę ważny. ;)

Xeb napisał(a):

Ten sie w murzynku zakochał JoMo? JoMo w notowaniu? JoMo wyżej? No chyba nie... Co ten człowiek pokazał przez cały rok? Nie był ogo nigdzie, jest milion wrestlerów, którzy powinni się znaleźć w notowaniu zamiast niego, a ty go dajesz wyzej? Za co? Ja sie pytam, za co? Czego on dokonał w tym roku?

A, nie sorry zapomniałem poza tym, że wykręcał tak zajebiste walki, których nie powstydziliby się Ci dominujący tutaj Japońcy to nic takiego nie zrobił. :) Przecież On również walczył o pas przez pierwsze półrocze był naprawdę ważny. ;)

dyby oceniali tu za to jak kto walczy, a nie za wyniki to Ziggler byłby w 10tce, a Orton w ostatniej dziesiatce, albo wcale ;) A no tak, przeciez JoMo na WM byłw wielkim pojedynk uze Snooki, w którym nawet nie pojawił sie w ringu! No tak, na Extreme Rules po WM byłw walce o pas! W niej został zmasakrowany przez dominujacego już od kwietnia Trutha, po czym zapadł się pod ziemię, wrócił by znowu poobrywac od Trutha i to koneic jego popisów w tym roku. k***a osiagnięcia na pierwszą dziesiatkę nie ma co ;) I powiedzcie, że to miejsce nie należało się Trutheniowi tylko jemu...

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak dal Mnie to Lista taka Sobie połowy nie znam ale Randy Orton w pierwszej piątce zasłużenie.Christian też nie jest źle natomiast Brakuje mi Shemusa :D

Randy Orton /// Hulk Hogan Rules !!

Kocham się wyżywać na biednym Ortonie, jestem zmuszony zrobić to znowu :5

Nie mam pojęcia czy pierwsze miejsce tego pana jest zasłużone czy nie (chociaż mnie śmieszy to stawianie wrestlerów I/P/L obok tych z MS, powinni zrobić dla nich osobne kategorie, bo potem wychodzi taka kupa, że Randy Orton jest wyżej od PACa czy Edwardsa, którzy są od niego z pewnością o trzy klasy lepsi, a mimo to, ciężko się o takie rzeczy czepiac bo nie wiadomo, jak ten poradziłby sobie na scenie niezależnej, a jak ci w mainstreamie), więc oczywiście nie będe się tego czepiał, ale juz drugie miejsce to dla mnie spóźnione o kilka miesięcy Prima Aprillis. Miał on dwa całkiem ciekawe feudy przez ostatnie 12 miesięcy (z Punkiem i Christianem) i fajną walkę z tym drugim na Over The Limit, ale to przecież NIC w porównaniu z tym, co zrobił ten pierwszy (storyline roku + MS walka roku + segmenty roku = niezaprzeczalnie najlepsza postać w 2011). Jego title-run też nie należał do najlepszych (większość modliła się tylko o to, by stracił ten pas jak najszybciej), więc po prostu NIE ROZUMIEM takiej a nie innej decyzji. I nie piszę tego głównie dlatego, że Ortona nienawidzę (bo ostatnio podłożył się kilka razy między innymi Adolphowi i powiedzmy, że zyskał trochę w moich oczach. No i dropkicki zaczął wykonywać częściej), on zwyczajnie sobie na tak wysoką pozycję nie zasłużył.

Druga sprawa to... Christian. Broniłem go jakiś czas i nadal uważam za świetnego wrestlera, ale ten heel-turn to najgorsza rzecz jaka mogła mu się w WWE PG przytrafić. Z ciekawej postaci ewoluował w największego cipo-heela federacji, denerwującego za każdym razem kiedy sięgnie po mikrofon (zaprawdę powiadam wam, że wolałem już słuchać Seksi Czekolady)i co najwyżej przeciętnego w ringu, także dla mnie 6 miejsce to również pomyłka (jeżeli umieściłbym go na takiej liście, to gdzieś pod koniec trzeciej dziesiątki). Pomijając już zupełnie fakt, że tak wysoką pozycję w federacji zawdzięcza w głównej mierze odejściu Edge'a (gdyby nie to, prawdopodobnie dalej robiłby za tego słabszego "przyjaciela" i brał udział w mniej ważnych programach).

Po trzecie: gdzie jest k***a Cena? Jeżeli umieszczamy na tej liście Randy'ego Ortona (BA! Z cyferką "2" po lewej stronie!) a zapominamy o Cenaminatorze (który nie ustępuje mu ani pod względem ringowym a co dopiero za mikrofonem, a osiągnięć w tym roku ma dużo więcej, w tym jedną z najlepszych walk i feudów w swojej karierze), to coś tu nie gra. Albo wrzucamy te dwie postaci obok siebie, albo nie robimy tego wcale (a podkreślam, że Janusz zasłużył na wyróznienie go dużo bardziej o Randolfa). Ktoś tutaj sobie chyba jaja robi. Jak co roku zresztą. Czemu więc ja ciągle się dziwie?

Po czwarte i zarazem ostatnie (nie mam już siły ;))... kto to jest Kofi Kingston? Kto to jest John Morrison? Mogliby chociaż wysilić się i pokazać światu, czym kierowali się przy tworzeniu tej listy. Jeżeli są to umiejętności w ringu, to znów zapytam: co Randy Orton robi na drugim miejscu? Jeżeli zaś kierowali się wypromowaniem postaci i temu podobnymi rzeczami, to co robi tu ta dwójka? Oni przecież nie istnieli. Nie potrafię sobie przypomnieć żadnego ciekawego programu Kingstona. Morrison, o ile na początku roku coś znaczył, tak potem ewoluował w jobbera i podkładał się dosłownie wszystkim. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego dostali się oni do tej 50 kosztem takich "odkryć" jak R-Truth czy NAWET Mark Henry, który po heel-turnie chociaż przez miesiąc był fajny. Głupszego zestawienia w życiu nie widziałem. AMEN.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Zgadzam sie z Sebu że zawodników z WWE i TNA nie powinno się porównywać z innymi federacjami I/P/L gdyż bardzo się różnią od siebie po wieloma względami.

#SmartFanZone