Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA najlepsza walka roku 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wybieramy najlepszą walkę roku 2011.

Genesis - Jeff Hardy vs Mr.Anderson

Against All Odds - Jeff Hardy vs Mr. Anderson

Victory Road - Kazarian vs Jeremy Buck vs Max Buck vs Robbie E

LockDown - Jeff Jarrett vs Kurt Angle

Sacrifice - Kazarian vs Max Buck oraz AJ Styles vs Tommy Dreamer

Slammiversary IX - AJ Styles vs Bully Ray

Destination X - Low Ki vs Austin Aries vs Jack Evans vs Zema Ion

Hardcore Justice - Brian Kendrick vs Alex Shelly vs Austin Aries

No Surrender - Brian Kendrick vs Austin Aries

Bound For Glory - Mr. Anderson vs Bully Ray

Turning Point - Mexican America vs Ink. Inc.

Final Destination - Jeff Hardy vs Jeff Jarrett

Ankieta potrwa 20 dni. Wypowiedź uzasadnij.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Hacjend

1

• fanfanfan

1

• Rashad

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  iPhone

Głos na walke z Destination X. Walka trzymała w napięciu i co najważniejsze było tam wszystko co X Divion posiada.

37184451712723064921.png

Głos na walkę z Destiantion X, chociaż wolałbym zagłosować na walkę z tej gali tylko, że Lynn vs RVD. ;)

Mój głos również idzie na walkę z gali Destiantion X. Walka była genialna i przez cały jej przebieg trzymała w napięciu. Zdecydowanie jedna z najlepszych walk X Division, jakie widziałem. :)

Mój głos oczywiście leci na Destiantion X. Walka była świetna i był to jeden z największych plusów tego roku w TNA.

A mój głos nie leci na walkę z DX bo jak dla mnie najlepsza walka roku nie może byc po rpostu świetną walką, muszą być emocje. Dlatego mój głos leci na TDoP Angle vs. Jarrett Lockdown! Walka bardzo dobra, emocje były, fajne akcje były, tępo było, wszystko co trzeba było.

Mój głos leci na Angle vs. Jarrett Lockdown! zarypisty feud i duże emocje tej że walki.

Z tego co pamiętam co TNA robiło dość statyczne walki i jakoś mało która wychylała się ponad poziom. Mi natomiast w pamięci pozostały dwie walki, a mowa tu o ostatniej walce z PPV, czyli bitwa Jeffów w klatce, ale no nie może to być walka roku, tylko dlatego, że właśnie była to ostatnia walka TNA jaką oglądałem. Za to zagłosowałem bna drugą walkę, czyli tą z dalszej przeszłości, tj. wrócmy do LockDown i emocjonującej, jak i dramatyzującej walki Kurta Angle z Jeffem Jarrettem. Naprawdę było co oglądać, kawał dobrego, jak i porządnego wrestlingu, więc dlatego głos leci na tą walkę!

ahfo.png

luba_049.png

Ta, jak dla mnie tutaj tylko 2 walki się liczą, ta pomiędzy Kurtem, a JJ'em z Lockdown oraz zajebista walka na Destination X. Mnie jednak bardziej zafascynowała ta druga walka, czyli starcie z DX. Walka była wysmienita, wybrano do niej 4 świetnych zawodnikow, którzy czarowali akcjami technicznymi oraz szybkościa w ringu. Pojedynek był fenomenalny i jak dla mnie był walka roku od TNA!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jest problem, a ten problem nazywa się fachowo - skleroza. Absolutnie nie pamiętam większości tych walk, co generalnie świadczy o tym, że TNA w tym roku się nie popisało i nie stworzyło absolutnego show stealera (za takie uważam walki z 2010 roku Gunsów z Beer Money/Young Bucks czy Hardy'ego z Anglem z bodajże No Surrender). Bezpiecznie w takiej sytuacji jest postawić na Kurta, który w tym roku nawet ze Stingiem zrobił zjadliwy main event, jednak pójdę za głosem serca i wybieram walkę o kontrakt na TNA Destination X. Cóż, jestem fanem szybkiego wrestlingu, pełnego akrobatycznych ruchów i widowiskowych spotów. W tamtej walce zabrakło mi tylko jednego - stypulacji, czyli kontraktu zawieszonego nad ringiem, bo to na pewno dałoby dużo więcej możliwości zaskoczenia publiczności. Bez tego walka była naprawdę szybka i ciekawa - choć to nie dziwne, w końcu wystąpiły tam trzy duże nazwiska i Zema Ion, który talent do wrestlingu ma, do aktorstwa już mniejszy (jego mimika z zeszłotygodniowego IW zabiła mnie... śmiechem).

• Styl:  Jasny

W tym głosowaniu nie ma mojego faworyta czyli walki Angle cs Jarrett z Against All Odds. No ale trzeba coś wybrać. Patrząc na skład walk, to jednak wybieram walkę z B4G Ray vs Anderson. Ta walka totalnie skradła całe show jakim jest najważniejsza gala TNA. W ringu było dwóch średniaków, a zrobili oni najlepsze widowisko roku (oprócz w/w walki). Ich walka była naprawdę świetna - ładne akcje, dużo się działo poza ringiem moi były ładne hardcorowe akcje. Jedyny mankament, to fakt, że nie pękł stół po Kenton Bomb, ale i tak Ken świetnie się zrewanżował wykonując The Mic Check na stół. Kto wie co by się stało z walką Roode vs Angle gdyby nie Hogan, bo uważam, że zwycięstwo Roode'a mogło by zdecydować, że walka wyglądała by inaczej i mogłą by być główną kandydatką na walkę roku. Definitywnie - głos na walkę Mr. Anderson vs Bully Ray Fall Count Anywhere Match z Bound 4 Glory 2011.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 3 tygodnie później...

Starcie młodziaków, lotników, czy też po prostu ludzi X Dywizji w tym roku przyciągnęło największą ilość chętnych, więc walką roku okazał się być walka, właśnie o kontrakt w TNA! Gala Destination X ,a było to starcie Low Ki'ego z Austin Aries'es, Jack Evans'em i Zema Ion'em!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...