Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Telefon, co polecicie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hej. Otóż od dłuższego czasu planuję zakup telefonu, nie mam wygórowanych wymagań, ale fora z telefonami, jak i strony, są mało ogarnięte, a poza tym sądzę, że tutaj może ktoś pomóc mi o wiele bardziej. :) Przede wszystkim na wstępie powiem, że zależy mi na ekranie 240x320, dobrze działające radio i odtwarzacz muzyczny, poza tym fajnie by było, żeby nie było problemu z grami, więc tutaj wykluczają samo przez się samsungi. Ogólnie myślałem nad ponownym zakupem SE C510, miałem, byłem zadowolony, ale telefon zmarł. [*]. Ogólnie liczę na coś nie skomplikowanego, z owym wyświetlaczem, szukałem tak niezbyt dokładnie w internecie i wiem, że jest sporo telefonów, które odpowiadały by moim niskim wymaganiom, więc proszę Was o jakieś rady. :) A raczej o konkretne modele i ich walory. :) Myślę, że można liczyć na Waszą pomoc. :t_up:

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

4

• LoboTaker

3

• Ulicznik Xeb

3

• Vejder

3

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze podstawowa rzecz jaką powinieneś podać to budżet jakim dysponujesz, wtedy będzie znacznie łatwiej podpowiedzieć, mógłbyś też powiedzieć o twoich preferencjach (typu czy przeszkadzają ci ekrany dotykowe), jesli chcesz coś do gier to właściwie wybór ogranicza sie do Iphone lub czegoś z androidem, a tutaj królują właśnie samsungi ;) Sam kilka miesięcy temu kupowałem smartphone i jakoś od tego czasu w tym siedze, więc określ sie i spróbujemy coś wymyślić ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Z budżetem nie będzie problemu, nie wymagam czegoś super. Ponadto na pewno nie dotykowy. ;) Po prostu tych telefonów nie lubię. ;) Powiem Ci, że z graniem, mnie świetnie grało się na wspomnianym SE, który nie było dotykowy ni nic. :)

Właśnie zauwarzyłem, że masz coś niskie wymagania odnośnie telefonu, ale bez przesady, nie można dwa razy kupować tego samego modelu, tak sie nie robi. Za to, możesz sobie kupić coś z SE, bo z takimi parametrami jakimi chcesz, to jedynie z tej marki mogę Ci coś polecić, bo inne według mnie wysiadają, jak nie chcesz żadnego dotykowego ekranu. Na początku mogę Ci polecić SE G900, jest on w połowie dotykowy, no można powiedzieć, że taki jak Nokia Touch & Type. Fonik ma rozdzielczość jaką chcesz, dobry, aparat, jaki i odtwarzacz muzyczny oraz jego system to istne cudo. Można spędzić wiele godzin przerabiając go i personalizując i to jest właśnie w nim fajnie. ^^ A tak z innych takich to może k850i, zapewne znasz ten model, według mnie jest on dobry, no, jedynym minusem jest jego grubość, ale to nie wszystkim przeszkadza. Lecz tak już całkiem na serio, taki porządny model, który napewno długo by Ci słyżył to SE W902 to jest po prostu nieśmiertelny telefon. Mam go chyba z 2 lata jak nie dłużej i sprawuje się po prostu świetnie, plus ma naprawdę ładny i nawet nowoczesny (jak na 08/09 rok) choć i teraz też nie wymięka design. Go polecam stu procentowo, no i teraz zapewne nie jest taki drogi.

ahfo.png

luba_049.png

No więc ostatnio miałem Nokię 5130 Xpress Music którą w pełni mogę Ci polecić:

- "Xpress Music" więc bardzo dobry odtwarzacz muzyczny

- Aparat bodajże 2mpgx lub 1.3 nie pamiętam

- Ekran 240x320

Telefon naprawdę bardzo fajny i w pełni Ci go polecam http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1473 :t_up:

@Vader

No k***a przecież pisze chłop, że nie dotykowy telefon ...

Edytowane przez Gość

Może coś z systemem android ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1306298593

Sony Ericsson Zylo (W20i)

- ten telefonik jest obecnie w moim posiadaniu i jak najbardziej mi służy

- zaletą jest wyświetlacz, który doskonale Ci przypasuje

- bardzo dobra jakość odtwarzania muzyki

- wygodny, funkcjonalny,

- dość znośny aparat 3.2

- bateria przy normalnym użytkowaniu jest w stanie wytrzymać do 5-6 dni

- dobry zasięg

- w przypadku gier to nie jestem pewien czy wszystkie działają, ale jak pobierałem na ten wyświetlacz to wszystkie działały

Być może skusisz się na ten telefon. Jak wspomniałem jest on bardzo funkcjonalny. Niektórzy mówią, że awaryjny, ale to przecież zależy co z nim robisz :P Polecam :t_up:

Vader, android = dotyk a z ekranem 240x320 to tylko HTC Wildfire który przez ten ekran ssie na maxa. Ta Nokia co polecił Mysciak ok a z SE to może Hazel lub Elm?

akerdrugi.png

Hmmm, to może BlackBerry, bardzo dobre klawiatury QWERTY, ale nie stety nie mam wiadomości co do rozdzielczości :/

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Powiedzcie mi jeszcze czy sim jest wsadzany, pod baterię? Bo ostatnia przygoda z SE była nie miła, bo ów telefon przestał widzieć każdą kartę SIM. :| Powiem Wam, że dużo Waszych opcji mnie zaciekawiło i już pogłębiam wiedzę. :) Jednak, czekam na jeszcze kilka opcji. :) // A jak w nich z wgrywaniem motywów? :>

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nokia e51. Korzystałem z niej przez dwa lata i tęsknię po tym jak przesiadłem się na Wave'a produkcji Samsunga. E51 to chyba jedna z najlepszych Nokii ever. Obsługiwała chyba wszystko co się dało. Niezawodny telefon.

hmm a może coś dotykowe na androidzie z klawiaturą QWERTY? Uwierz mi, gry na androida są o niebo lepsze niż gry na telefony typu stare SE ;) W dodatku w smartphonie masz znacznie więcej możliwości, a teraz są już nieiwele droższe. Sam ekran dotykowy jeśli ma Multitouch, co obecnie jest standardem nie jest straszny, tym bardziej, że na ekranie o przekątnej 3,7-4 cale można spokojnie filmy oglądać z napisami i nie męczą oczu. Sam sie obawiałem dotyków, ale teraz stwierdziłem, że kupno LG P970 było najlepszą inwestycją jaką zrobiłem w ostatnich latach... dlatego mówiłem o budżecie. Z tańszych, dobrych androidów z QWERTY chyba tylko jest Motorola Milestone, którą można wyrwać w tej chwili za ok 500 zł... do tego rozdziałka znacznie lepsza (jak sie nei myle to 480x854? jakoś tak)...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Właśnie sobie przypomniałem, że bardzo fajnym telefonem jest Nokia N95,

Nokia-N95-8GB-300x266.jpg

Mój kolega miał go przez jakiś czas, bawiłem się nim często i mimo że jest troszkę skomplikowany jest nawet spoko, dobry aparat, dobre radio.

CM Punk

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Xeb brachu było mówić że chcesz kupić telefon, ja mam nówkę do sprzedania! Zapraszam! Jak dla Ciebie to nawet go wyślę, ekranik jest chyba ten 240x320 jak sie nie mylę i oczywicha zwykła java wgrana :D Serdecznie zapraszam :)

http://tablica.pl/oferta/sprzedam-nokia ... DAmrX.html

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Urządzenie:  iPhone

1306298593

Sony Ericsson Zylo (W20i)

- ten telefonik jest obecnie w moim posiadaniu i jak najbardziej mi służy

- zaletą jest wyświetlacz, który doskonale Ci przypasuje

- bardzo dobra jakość odtwarzania muzyki

- wygodny, funkcjonalny,

- dość znośny aparat 3.2

- bateria przy normalnym użytkowaniu jest w stanie wytrzymać do 5-6 dni

- dobry zasięg

- w przypadku gier to nie jestem pewien czy wszystkie działają, ale jak pobierałem na ten wyświetlacz to wszystkie działały

Być może skusisz się na ten telefon. Jak wspomniałem jest on bardzo funkcjonalny. Niektórzy mówią, że awaryjny, ale to przecież zależy co z nim robisz :P Polecam :t_up:

Osobiście Zylo nie polecam, bo bardzo się psuje. Miałem go tydzień, a wy tym czasie już popsuł mi się raz. Ja osobiście polecam Nokie X3. Mam już go kawałek czasu i mogę o nim pare ciepłych słów

37184451712723064921.png