Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powroty, zapowiedzi, ćwierkacze, projekt TNA i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Justin Gabriel vs. Heath Slater

Hunico (w/ Donny Marlow) vs. Ezekiel Jackson

Michael McGillicutty vs. Alex Riley

Non-Title Match

The Two Man Wreckin’ Crew (Curt Hawkins & Tyler Reks) vs. Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) ©

:arrow: A tutaj wyniki

Justin Gabriel pokonał Heath'a Slater'a

Hunico (w/ Donny Marlow) pokonał Ezekiel'a Jackson'a

Alex Riley pokonał Michael'a McGillicutty

Non-Title Match

Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) © pokonali The Two Man Wreckin’ Crew (Curt Hawkins & Tyler Reks)

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Ted'a DiBiase z Dean'em Ambrose który wygrał Ted.

:arrow: Natomiast po zakończeniu SD! wyszedł The Miz i zażądał walki, dostał Orton'a a sędzią specjalnym był Booker T! Podczas walki Rhode's zaatakował Booker'a a Ziggler Orton'a, z pomocą przyszedł Ryder, który wykonał swój finisher na Cody'm. Na koniec Booker, Ryder & Orton wykonali Spin-A-Roonies.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 2.92 czyli 4.3 mln. widzów, co jest to lekkim wzrostem w porównaniu do poprzedniego tygodnia.

:arrow: Podczas pierwszej godziny RAW oglądało 4.43 mln. widzów a podczas drugiej 4.17 mln. Jest to już kolejne RAW, które notuje spadek podczas drugiej godziny. Dla przypomnienia w poprzednim roku RAW po TLC osiągnęło rating 3.27.

:arrow: WWE wydało oficjalnie paczkę Divas DLC do gry WWE ’12. Dodaje ona : Trish Stratus, The Bella Twins, Vickie Guerrero, Alicia Fox & Kharma.

:arrow: R-Truth wraca po zawieszeniu, będzie można go zobaczyć już za tydzień na RAW!

:arrow: Szykuje się spory push dla div, a mianowicie dla Alicii Fox oraz Rosy Mendes.

:arrow: Christian, który aktualnie pauzuje z powodu urazu kostki powróci w lutym a dokładniej 7 dnia tegoż miesiąca!

:arrow: Kansas Expocentre w Topeka, Kansas reklamuje na 3 lutego, kiedy ma się odbyć House Show RAW walkę o WWE Championship pomiędzy John'em Ceną a Kane'm! Na ten sam event zapowiedziana jest walka CM Punk vs. Alberto Del Rio.

:arrow: Zostajemy przy postaci John'a Ceny, otóż niedawno odbyło się spotkanie Creative Team'u i głośno było o pomyśle feudu pomiędzy Daniel'em Bryan'em a właśnie Ceną. Oczywiście jest to aktualnie tylko pomysł i nie musi zostać wprowadzony do rzeczywistości.

:arrow: W Full Sail University na Florydzie odbyły się tapingi z udziałem gwiazd WWE oraz FCW. Część była nagrywana na potrzebę WWE Network, a resztę miały skupiać się na konkretnym match'u bądź wydarzeniu. Odcinki być może nie będą nigdy pokazane.

Hour One:

* Xavier Woods pokonał Big E. Langston'a

* Richie Steamboat pokonał Brad'a Maddox'a

* Kaitlyn & Alicia Fox pokonały Tamine & Aksane

* Antonio Cesaro pokonał Seth'a Rollins'a

Hour Two:

* Kenneth Cameron pokonał Mike'a Dalton'a

* Leakee pokonał Ricardo Rodriguez'a

* Briley Pierce pokonał Derrick'a Bateman'a

* Husky Harris pokonał Damien'a Sandow'a

* Leo Kruger pokonał Dean'a Ambrose'a

* Triple H wygłosił promo

Half-Hour Taping:

* Sheamus & Daniel Bryan pokonali Cody'ego Rhodes'a & Drew McIntyre'a

:arrow: Taki zabieg miał na celu również nagranie tapingu FCW w innym miejscu.

:arrow: WWE zastrzegło kolejny znak towarowy a jest to “Fear My Name”.

:arrow: Jeszcze wczoraj spekulowano nad tym, że bardzo możliwa jest powtórka z poprzedniego roku, czyli 40-Man Royal Rumble Match. Natomiast dzisiaj jest już wszystko jasne, na stronie WWE.com władze poinformowały, iż podczas Royal Rumble 2012 odbędzie się tradycyjny 30-Man Royal Rumble Match.

:arrow: Kevin Nash musi poddać się operacji nosa :

Udałem się na konsultację co do mojego nosa, 27 będę miał operację. Mam również spore wstrząśnienie mózgu oraz lekki uraz łokcia. Kochajcie mnie albo nienawidźcie, dałem z siebie wszystko co mogłem

:arrow: Na kolejne RAW SuperShow, które odbędzie się 26 grudnia w Chicago, Illinois zapowiedziano walkę w Steel Cage Match'u pomiędzy CM Punkiem a Alberto Del Rio.

:arrow: CM Punk stwierdził również, że wiele osób krytykowało jego osobę, lecz po TLC przekonali się do niego.

:arrow: Poniżej ciekawy wywiad z CM Punkiem :

:arrow: Tutaj jeszcze jedno video z Punkiem :

http://bcove.me/88gxuq11

http://bcove.me/88gxuq11

:arrow: Jeszcze coś o posiadaczu pasa WWE, a konkretnie fotka z jego ćwierkacza, na której znajdują się wszyscy posiadacze pasów w WWE :

AhEjpnVCQAIFL4T.jpg

:arrow: Walki nagrane na NXT

* Derrick Bateman & Johnny Curtis vs. The Usos

* Curt Hawkins vs. Trent Baretta

* Kaitlyn vs. Maxine

* Tyson Kidd vs. Percy Watson

* JTG vs. Titus O’Neil

:arrow: Jesse "the Body" Ventura został pouczony przez policję za złe parkowanie San Fernando Valley, na pytania policji, dlaczego tak zrobił, odpowiedział, iż bardzo mu się spieszyło.

:arrow: Ring Announcer'ka Eden Stilles (m.in była na SD House Show w Gdańsku) poinformowała przez twitter'a, iż opuszcza WWE, 3 tygodnie temu poprosiła o wypowiedzenie, a dziś oficjalnie je dostała.

:arrow: Jednocześnie Eden Stilles oficjalnie potwierdziła, iż z Cody Rhodes'em są parą! :

Teraz już nie będę pracować, więc mogę w końcu, oficjalnie potwierdzić w 100%, że jestem dziewczyną Cody'ego!

:arrow: Aktualny kalendarz PPV od WWE :

29. Januar 2012 – Royal Rumble (Scottrade Center, St. Louis. MI)
19. Februar 2012 – Elimination Chamber (Bradley Center, Milwaukee, WI)
01. April 2012 – WrestleMania XXVIII (Sun Life Stadium, Miami, FL)
22. oder 29. April 2012 – Extreme Rules (All State Arena, Chicago, IL)
20. Mai 2012 – Over The Limit (RBC Center, Raleigh, NC)
xx. Juni 2012 – Money In The Bank (Thomas & Mack Center, Las Vegas, NV)
xx. Juli 2012 – TBA (To Be Announced)
xx. August 2012 – SummerSlam (Staples Center, Los Angeles, CA)

:arrow: Poniżej pełny theme Masked Kane'a, nosi nazwę "Veil of Fire" :

http://www.youtube.com/watch?v=c9xcL96ZDQc

:arrow: Aktualnie nie jest znana sytuacja Chris'a Hero, miał on dołączyć do FCW, jednak według jednego portalu podczas testów u Hero stwierdzono podwyższony poziom testosteronu i WWE może wycofać ofertę!

:arrow: Notka Hero :

Nie sądzę, bym kiedykolwiek chciał skończyć z wrestlingiem. Dziękuje za nieustające wsparacie!

:arrow: Ricardo Rodriguez otrzymał na Backstage'u sporo pochwał za upadek z drabiny na stół.

:arrow: Karta na najbliższy event WWE w Madison Square Garden :

* CM Punk vs. The Miz vs. Alberto Del Rio w Cage Match'u

* 13 Man Battle Royal - zwycięzca zostaje #1 Contender do pasa US

* Evan Bourne & Kofi Kingston vs. Primo & Epico

* Eve Torres vs. Beth Phoenix with Kelly Kelly jest sędzią specjalnym w Santa's Little Helper Match

* Jerry Lawler vs. David Otunga

* Santino Marella vs. Jack Swagger

Mick Foley & Bella Twins jako gospodarze

:arrow: Aktualna karta na TNA Genesis 2012

TNA World Heavyweight Championship

Bobby Roode © vs. Jeff Hardy

TNA X-Division Championship

Fatal 4 Way Match

Austin Aries © vs. Kid Kash vs. Jesse Sorensen vs. Zwycięzca "Best Of Three Series" : Zema Ion lub Anthony Neese

TNA World Tag Team Championship

Crimson & Matt Morgan © vs. Zwycięzcy Wildcard Tag Team Tournament

:arrow: Projekt Indie nad którym aktualnie zajmuje się TNA oficjalnie nosi nazwę "Ring Ka King", co oznacza "King of The Ring".

:arrow: Osoby, które pracują nad tym projektem wypowiedziały się na ćwierkaczu :

Jeremy Borash

W Indiach są cholerne tłumy, emocje najbardziej ponosiły tych, którzy oglądali wrestling po raz pierwszy, to było najcieplejsze przyjęcie od 15 lat. To będzie super show. Gratulację dla zespołu. Zapomniałem jaką to może przynieść radochę

Magnus

Projekt zwalił mnie z nóg, to wygląda świetnie! Atmosfera była naprawdę niesamowita!

Matt Morgan

Pierwszy pokaz "Ring Ka King" poszedł naprawdę dobrze, Ci widzowie pragną wrestlingu! Roster jest świetny i Endemol wykonał genialną robotę jako wykonawca. Bardzo fajnie, że mam również okazję do pracy z chłopakami, którzy dopiero zaczynają przygodę z wrestlingiem w OVW (rozwojówka TNA)

:arrow: 2 zdjęcia z tego projektu :

23373402+%25281%2529.jpg

68269930.jpg

:arrow: Były wrestler WWE Chris Master's również będzie brał udział w tym projekcie, jako “American Adonis”. Wpis z ćwierkacza :

Indie są niesamowite! Jestem tutaj “American Adonis”. Zasadniczo wracam do starych lat. Jestem szczęśliwy, że mogę być dupkiem (ofc jego gimmick) ponownie

:arrow: Matt Morgan wygrał "8 Man Tournament Match" i został pierwszym "Ring Ka King" Heavyweight Champion'em.

:arrow: Natomiast pasy Tag Team "Ring Ka King" zdobyli Chavo Guerrero & David Hart Smith.

:arrow: Ponoć najlepszą walką był Six man Tag Team Match pomiędzy Matt'em Morgan'em, Chavo Guerrero & Harry Smith'em a Scott'em Steiner'em, Sonjay Dutt'em & Magnus'em.

:arrow: Całość tego projektu opiera się na nagraniu 26 odcinków w 13 tygodni. Bierze w tym udział 20 amerykańskich i 10 indyjskich wrestlerów.

:arrow: Zapowiedź najbliższego iMpact Wrestling :

:arrow: Notka od oficjeli ROH na temat Marii Kanellis :

Możemy oficjalnie potwierdzić, że Maria rzeczywiście będzie w piątek w Nowym Jorku w narożniku Mike'a Bennett'a. Bennett obiecał zdobyć złoto przed końcem 2011r.

:arrow: Brock Lesnar zapłacił 1500$ grzywny i został zawieszony w prawach łowcy na 6 miesięcy za zastrzelenie jelenia. Brock napisał, że nie może się doczekać powrotu do Kanady na polowanie.

:arrow: Dzisiaj swoje 29 urodziny obchodzi Primo, natomiast 50 The Patriot. Wszystkiego Najlepszego!

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a Ziggler Orton'a, z pomocą przyszedł Ziggler,

No to ładnie, że jedna osoba rozmnożyła się. Technologia potrafi cuda :P Mały błąd.

Orton wykonał Spin-A-Roonies? FUCK. Oby ktoś z publiki to nagrał bo chcę to zobaczyć :) Ciekawe co teraz będzie się działo z R-Truth'em. Jak wiemy przed zawieszeniem Miz zaatakował go, więc może mały feud? Kto wie. Walka o pas WWE między Ceną a Kane'm? Sporo rzeczy musi się wydarzyć na RAW i RR skoro na 3 lutego zapowiedziana jest taka walka. Robi się ciekawie. Chętnie chciałbym zobaczyć feud Cena - Bryan. Jan niech idzie na SD i wtedy walka o pas WH. Lepiej mu było z tym pasem niż z WWE. Kevin Nash dał z siebie wszystko co mógł czyli jednym słowem nic. No może przesadziłem. Coś tam zrobić na TLC, ale za dużo tego nie było. Fotka wszystkich posiadaczy bliża ich do siebie? Wkońcu zbliżają się święta i coś w tym jest :P Cody wie jak podrywać fajne panienki, bo zdecydowanie Eden Stilles nią jest. Szkoda, że odeszła, ale jak teraz powróciła nasza stara Garcia to Eden była niepotrzebna. Nic dziwnego, że Ricardo dostał sporo pochwał za upadek z drabiny, w końcu to było z najwyższej i z samego szczytu, więc upadek na pewno był bolesny. Ale przecież wy już wiecie to ja myślę to tym wszystkim.. Ciekawa scenografia tego Ring Ka King.

Dzięki :t_up:

Dzięki, poprawione ;) // Housse

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...