Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestling Slammy WWE 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Wrestler roku - CM Punk - Wielka przemiana w tym zawodniku, w ciągu kilku miesięcy w tym roku stał się czołową gwiazdą federacji, można powiedzieć że wręcz twarzą federacji. Wspaniałe występy na galach, pobudzał publiczność i ten rok na pewno należał do niego wśród wrestlerów.

2. Diva roku - Kelly Kelly - No przez pierwszą połowę roku czołowa diva w federacji, chyba nawet miała pas, druga połowa to bardziej jako modelka, ale w ringu jest z dnia na dzień coraz lepsza - oby tak dalej.

3. Walka roku - John Cena vs CM Punk na Money in the Bank 2011 -Tutaj można klasyfikować parę walk, miałem nadzieję że tutaj po SS trzeba będzie zagłosować na walkę Cena i Rock vs Awesome Truth, ale chyba tak jak większość fanów zawiodłem się na niej, dlatego głos oddaje jak najbardziej na walkę John Cena vs CM Punk na Money in the Bank 2011. Zawodnicy szaleli w ringu z nimi publiczność i to się liczy w wrestlingu!

4. Feud roku - John Cena vs CM Punk - Świetne pomysły, jeszcze lepsze wykonania. Panowanie dali nam dużo emocji w czasie ich feudu między sobą. Chciałbym częściej oglądać takie starcia i mam nadzieję, że za niedługo zobaczymy coś na podobnym poziomie.

5. Debiut roku! - Sin Cara - w sumie nie ma na kogo więcej głosować... Było kilka debiutów, ale takie z dupy szczerze mówiąc. Sin Cara się wybił i przyjął w WWE. Powoli uczy się stylu amerykańskiego wrestlingu i idzie mu to coraz lepiej. Teraz kontuzja, ale myślę że gdy powróci do ringu pokaże na co go stać.

6. Powrót roku - The Rock - Na początku dobrze to wyglądało, Wrestlemania się świetnie zapowiadała, wypadła słabiej od zapowiedzi, ale trudno. Później walka na Survivor Series wraz z Ceną przeciw Awesome Truth, walka dobra ze strony Rock'a ale ogólnie nie podobała mi się. W ringu Rock nadal jest dobry, ale to już niestety nie ta sama postać ;/

7. Turn roku - Mark Henry - Z daremnego face, stał się czołowym heelem w federacji. Zdobycie pasa WHC i dość długa kadencja z pasem na ramieniu. Podoba mi się strasznie jego postać i to co pokazuje nam na galach - zobaczymy co będzie dalej.

8. Mówca roku! - CM Punk - Jego spektakularne speech'e, po prostu coś pięknego. Tutaj chyba nikogo innego nie można wyróżnić, bo on pobił po prostu wszystkich. Pokazał że jest w tym dobry i dzięki temu głównie wybił się w federacji na czołową gwiazdę.

9. Akcja roku! - Zawalenie się ringu po Superplexie z narożnika BIg Show vs Mark Henry na Vengeance - Nie przypominam sobie innych akcji, które zapadły mi w pamięci. Wcześniej mieliśmy już okazję zobaczyć zawalenie ringu lecz dobrze było wykonać to po raz drugi.

10. Segment roku! - CM Punk & Stone Cold na Backstage -Pamiętamy gdy Austin proponował różne rzeczy Punkowi - "You wanna beer? What? Vodka? What? Whisky? What????? No to było dobre, trzeba przyznać.

11. PPV roku! - Money in the Bank - Dlaczego nie Wrestlemania? Ponieważ zawiodłem się na niej, bo zapowiedzi były o wiele i to wiele lepsze niż sama gala. Na MitB działo się wiele, zdobycie walizki przez Bryana i Del Rio i pamiętna walka CM Punka i Johna Ceny.

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• SweetChinMusic

1

• Piledriver1674325991

1

• Vejder

1

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Wrestler roku! - CM Punk - Zawodnik doskonały? Oceniając ten rok, można go tak nazwać :)

2. Diva roku! - Kelly Kelly - Po 5 latach zdobyła upragniony pas Div i myślę, że ta nagroda zupełnie się jej należy. A Kharma? Kilka występów i to było koniec. I za cały rok można dać jej nagrodę? Nie sądzę.

3. Walka roku! - John Cena vs CM Punk na Money in the Bank 2011 - Dużo dobrych dynamicznych akcji, walka prowadzony na tym samym poziomie. Po prostu walka rozniosła ten cały 2011 i oby takich więcej w nadchodzącym 2012!

4. Feud roku! - John Cena vs CM Punk - Takie wydarzenia jakie działy się w WWE można by oglądać cały czas. Świetny feud, dobre walki na PPV i w sumie dobrze to wszystko zostało okrojone.

5. Debiut roku! - Sin Cara - Wielka sensacja, kilka wygranych i kontuzja. Tak chyba można podsumować jego występy w WWE. Jest on dobrym zawodnikiem typu lotnik, ale popełnia sporo błędów, lecz to jest wymuszone przez federacje. No nic i tak debiut roku.

6. Powrót roku! - The Rock - Tak to on! Powrót był? Owszem. To dzięki niemu WM miała być wielkim wydarzeniem? Owszem, lecz tak nie było. Z jednej strony cieszę się, że on powrócił, a z drugiej jestem zniesmaczony tym, że tak wspaniała gala WM została przyćmiona jego nazwiskiem.

7. Turn roku! - Mark Henry - Zaliczył turn, zdobył pas wagi ciężkiej, zrobił co mógł i w zasadzie to największy turn w tym roku.

8. Mówca roku! - CM Punk - Któż by inny jak nie on?

9. Akcja roku! - Było ich sporo, ale głos dam na spadającego Ricardo Rodrigueza ze szczytu drabiny na stół (TLC)

10. Segment roku! - Odejście Edge'a było sporym wydarzeniem i należy mu się ta nagroda.

11. PPV roku! - Money in the Bank 2011 - Na WM się zawiodłem, a na MitB odbyło się sporo dobrych walk.