Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery z TLC, Batista, Nash i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Po pierwsze wyniki WWE TLC :

Match 1

WWE United States Championship

Zack Ryder pokonał Dolph'a Ziggler'a © (w/ Vickie Guerrero)

Nowy WWE United States Champion : Zack Ryder!!!!!!

Match 2

WWE Tag Team Championship

Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) © pokonali Epico & Primo (w/ Rosa Mendes)

Match 3

Tables Match

Randy Orton pokonał Wade'a Barrett'a

Match 4

WWE Divas Championship

Beth Phoenix © poknała Kelly Kelly

Match 5

Sledgehammer Ladder Match

Triple H pokonał Kevin'a Nash'a

Match 6

Sheamus pokonał Jack'a Swagger'a (w/ Vickie Guerrero)

Match 7

World Heavyweight Championship

Chairs Match

Big Show pokonał Mark'a Henry'ego ©

Nowy World Heavyweight Champion : Big Show!

Match 8

World Heavyweight Championship

Daniel Bryan pokonał Big Show'a ©

Nowy World Heavyweight Champion : Daniel Bryan!

Match 9

WWE Intercontinental Championship

Cody Rhodes © pokonał Booker'a T

Match 10

WWE Championship

Triple Threat TLC Match

CM Punk © pokonał The Miz'a & Alberto Del Rio (w/ Ricardo Rodriguez)

:arrow: W Dark Matchu TLC Alex Riley pokonał Drew McIntyre’a.

:arrow: Poniżej video ukazujące ważne wydarzenie z TLC :

:arrow: CM Punk zamieścił taką notkę na twitterze po TLC :

Dwie przybłędy z Indy poradziły sobie całkiem nieźle, co?

Zamieścił również to zdjęcie :

>

:arrow: Brodus Clay pojawił się na WWE TLC na backstage’u. Rzecz jasna jego obecność nie została wykorzystana.

:arrow: Wpis CM Punka na twitterze po TLC :

Jestem bardzo dumny. Dumny z Daniela Bryana, dumny z Zacka Rydera, dumny ze wszystkich młodych talentów z mojej bandy, Evana, Kofiego i wielu innych. Dziś wszyscy postawiliśmy wielki krok w kierunku przyszłości profesjonalnego wrestlingu. Zaczął się właśnie okres zmian …

:arrow: Batista tak oto skomentował na twitterze wydarzenia z wczorajszego TLC :

„ Co?! Daniel Bryan został World Heavyweight Championem ?! Ummmm …. Ok.

:arrow: Shawn Michaels, William Regal i władze ROH zamieściły takie wpisy na twitterze :

Odnośnie zwycięstwa Daniela Bryana :

Michaels :

Oczywiście wielkie gratulacje dla Bryana Danielsona! Nie mógłbym być z niego bardziej dumny. Świetny młody człowiek którego świetlana przyszłość się zaczęła.

Regal :

Jestem bardzo szczęśliwy z powodu zwycięstwa Daniela Bryana! Było zdecydowanie zasłużone. Prawdziwy światowej klasy atleta a teraz Mistrz Świata.

ROH :

My w Ring of Honor gratulujemy Danielsonowi wygrania WWE World Heavyweight Championship.

:arrow: Po wczorajszym TLC wiele gwiazd skarży się na bóle i siniaki. Prawie z tych „kontuzji” nie jest jednak poważna. Jedyną osobą która będzie potrzebowała przerwy od starć ringowych jest :

Mark Henry, który ma bardzo poważą kontuzję pachwiny. Lekarze twierdzą że na Royal Rumble będzie gotowy by wrócić.

:arrow: Podczasz WWE TLC PPV John Cena był obecny na backstage'u lecz nie mógł się on pojawić na hali. WWE chciało to wykorzystać aby skupić się na innych gwiazdach swej fededacji.

:arrow: Ojciec Zacka Rydera I Big O dali się zobaczyć w pierwszym rzędzie na TLC.

:arrow: Dzisiejsze RAW odbędzię się w Wells Fargo Center w Filadelfii. Dark Matchem tego show ma być walka John Cena vs The Miz vs Alberto Del Rio vs CM Punk.

:arrow: Spoiler z Raw :

John Cena i Kane będą obecni na dzisiejszym RAW a ich feud będzie kontynuowany.

:arrow: Kolejna porcja spoilerów, tym razem nie dotycząca bezpośrednio TLC :

Zac Clark napisał taką oto notkę : Właśnie widziałem w Maverick Center gdzie 5 lutego odbędzie się gala z serii Road to Wrestlemania ogłoszona walki Big Show vs Mark Henry o World Heavyweight Championhsip i walkę Randy Orton vs Wade Barrett w stalowej klatce.

:arrow: WWE rozpoczęło sprzedaż koszulek „Cena sucks”. Na razie sprzedaje je na próbę na live eventach. Póki co cieszą się dużym zainteresowaniem. WWE planuje równierz włączyć do swojej oferty koszulki z napisem „We can’t see you”. Pod napisem miałaby znajdować się podobizna Ceny z wielkim „X” na jego twarzy.

:arrow: Kevin Nash zamieścił taki wpis na twitterze :

Dziękuję Paul, świetnie było zakończyć to ze swoim przyjacielem.

Oczywiście odnoszą się do jego walki z Triple H’em. Był on najprawdopodobniej ostatnim przeciwnikiem w karierze Kevina Nasha. (Skoro tak, to nie mogli tego pociągnąć do wuemki? -.-)

:arrow: Odnośnie powyższego newsa : Na WWE.com pojawiła się informacja o kontuzji Kevin'a Nash'a. Dokładnie mówiąc doznał on złamania nosa przez uderzenie w twarz. Jego przerwa będzie trwała conajmniej sześć tygodni. Prawdopodobnie to będzie usprawiedliwienie jego nieobecności, możliwe że permanentnej.

:arrow: Beth Phoenix napisała na swym Tweeterze następującą wiadomość:

"Nie boję się nikogo ani niczego. Nie wierzę w Kharmę. Wierzę we mnie i tylko we mnie!"

Czyżby po powrocie Kharmy szykowałby się nam feud obu pań? Wszystko jest możliwe.

:arrow: Bret Hart napisał na swym Tweeterze:

" Oglądałem nowe @steveaustinBSR DVD. Obejrzałem to dokładnie i bardzo polecam to wszystkim fanom."

:arrow: Poniższe nazwy były najczęściej wyszukiwane na Twitterze w czasie TLC :

Ricardo Rodriguez, CM Punk, MITB, WWE Network, The Miz, Alberto Del Rio, Daniel Bryan, Big Show, Figure 4, Kevin Nash, Triple H, Johnny Ace, Beth Phoenix, Kelly Kelly, Sheamus, RKO, The Bella Twins, Lilian Garcia, Zack Ryder, Wade Barrett, Teddy Long, Hornswoggle, Hunico oraz Rosa Mendes.

:arrow: Ważna informacja : gwiazda FCW Seth Rollins (Tyler Black) oficjalnei ma wstąpić do głównego rosteru dnia :

26 Grudnia :)

:arrow: WWE manipulowało przy sekcji na swojej stronie „Bring It Back”. Tym razem wspomnieli o powrocie Evolution. W nowym, odmienionym Evolution znaleźliby się Triple H, Randy Orton oraz młodzicy ja Dolph Ziggler, Cody Rhodes i Sheamus.

:arrow: Oficjalne promo Royal Rumble :

:arrow: Była gwiazda NXT Skip Sheffield ma wkrótce powrócić do występów w telewizji. Rzeczywiście, jak przypuszczano powróci pod pseudonimem “Ryback” pod gimmickiem terminatora. Wspomniał o tym na Twitterze :

„Kim jestem? Powiem to tylko raz – dla wszystkich tępaków – nie jestem robotem z przyszłości mającym za zadanie uratować Johna Connora. Nie nawidzę również College Station.

Newsy pisane z pomocą Ledgera :)

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• kk1997

1

• Mr. Underson

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oglądałem TLC, więc znam wyniki :lol Zdjątką Punk'a z Daniel'em very sweet :D Zgodzę się ze słowami wypowiedzianymi przez Punk'a: "Zaczął się właśnie okres zmian". Największą zmianą jest chyba brak Jana na TLC i brak siły na Kane'a.

WWE chce się skupić na innych zawodnikach, czyli przekonali się, że Cena to nie wszystko. Pomysł na koszulki "promujące" Cenę jest bardzo dobry. Wielki znak X na twarzy Jana tak jakby WWE chciało zamaskować jego pryszcze :P Promo RR dość pomysłowe i nawet przemyślane.

Dzięki :t_up:

TLC:

Oj szykują się zmiany, i to duże. Kto oglądał dzisiejsze RAW, ten wie. Z początku nie wiedziałem, co mam sądzić o wygranej Danielsona, ale gdy zobaczyłem pop, przy jakim wchodził, doszedłem do wniosku, że będzie świet... dobrym champem.

Kontuzja:

Szkoda Marka. Mam nadzieję, że na RR wróci, choć na odzyskanie pasa bym nie liczył. Nie będą chyba znowu szmacić Bryana i zabierać mu pasa po miesiącu.

Heelturn Ceny wydaje się coraz bardziej możliwy. Nawet chciałbym, żeby się tak stało. Uwielbiałem go, w tym krótkim okresie, kiedy był heelem.

Koniec kariery Nasha? Cóż, 52 lata robią swoje. Również wydaje mi się, że jego kariera nie mogła zakończyć się lepiej, niż walką z Triple H'em.

Brodus na BS, ale jak zwykle niewykorzystany... Eh, szkoda gadać. :censored:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...