Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE TLC 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE TLC 2011. A oto walki:

1.

WWE United States Championship

Dolph Ziggler vs Zack Ryder

2.

WWE Tag Team Championship

Air Boom vs Epico & Primo

3.

Tables Match

Randy Orton vs Wade Barrett

4.

WWE Divas Championship

Beth Phoenix vs Kelly Kelly

5.

Sledgehammer Ladder Match

Kevin Nash vs Triple H

6.

Jack Swagger vs Sheamus

7.

World Heavyweight Championship

Chairs Match

Big Show vs Mark Henry

8.

World Heavyweight Championship

Daniel Bryan vs Big Show

9.

WWE Intercontinental Championship

Booket T vs Cody Rhodes

10.

WWE Championship

Triple Threat TLC Match

CM Punk vs The Miz vs Alberto Del Rio

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Turej

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tutaj znowu dylemat. Wybieram WWE Championship-Najlepsza walka gali. Bardzo podobał mi się moment kiedy to Punk po kopnięciu go w głowe przez ADR spadł na stół, widzowie zaczęli krzyczeć HOLLY SHIT :D Po za tym bardzo dobrze zaprezentowali się wszyscy zawodnicy. Walka gali :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Być może dla niektórych będzie wydawać się to dziwne, ale ja głosuję na WWE United States Championship. O wiele bardziej ta walka podobała mi się niż taki TLC o pas WWE. Prowadzona była w dobrym tempie, fajne akcje i oczywiście super końcówka. Trochę zawiodłem się na walce o pas WWE.. Jak na stypulację TLC to było ubogo. Dziwne jest to, że wchodzi sobie taki "zapowiadacz i piesek" Del Rio na drabinkę i spada z samego szczytu na stół, a taki zawodowy wrestler nie może porządnie wykonać uderzenia z krzesła bo od razu jest zawieszany.. Bzdura i tyle.

Trzeba przyznać ze gala nawet dobra i dużo walk jakie odbyły się na niej były dobrymi walkami... Ale szczególnie można tutaj wyróżnić dwie - o pas US i o pas WWE. Ale myślę, że waga walki i postacie które wystąpiły... Głosuje na walkę o pas WWE. Dobry Main Event, walka się dobrze zapowiadała i o dziwo zaskoczyła pozytywie. Ciekawy pomysł z kajdankami i Ricardo spadający na stoły <3 Dobra walka ;)

Mimo świetnego openera gale jednak zdominował jeszcze lepszy ME. Walka była świetnie zabookowana, fajny motyw z kajdankami, już myslałem że Del Rio wygra drugi raz w podobny sposób jak na HitC ale naszczeście tak się nie stało. Sporo świetnych momentów, były krzesła, stoły i drabiny. No i na wielkie wyróznienie zaśługuje nie kto inny jak Ricardo Rodriguez! Którego upadek z drabiny na stół był chyba najbardziej hardcorowym momentem gali. Tak więc głos zdecydoawnie na WWE Championhsip. No i na wyróżnienie zasługują także już wspomniany opener oraz jak zwykle od czasu panowania Air Boom rewelacyjna walka TT.

Trudno było wybrać najlepszą walkę która odbyła się na TLC. Ale po głębszym zastanowieniu mój głos idzie na walkę o pas WWE Championhsip. Która była bardzo dobrą walką, było dużo bardzo fajnych momentów a nawet i hardcorowe jak na przykład to spadniecie Ricardo z drabiny na stół. Czy też był fajny motyw z kajdankami. Ogólnie walka nie zawiodła a nawet troszkę zaskoczyła że była aż tak bardzo dobra.

Myszę przyznać, że walki na tym PPV były bardzo zjadliwe i o to właśnie chodzi! Największą uwagę przykuły do siebie dwie walki, a minaowicie Triple H vs Nash oraz main event o pas WWE. Trzeba przyznać i muszę to jednak przyznać, że najlepszy był ME, ale jakoś tak bardzo mnie ciągnie do tego aby zagłosować na walkę Trajpela. Ogólnie podobała mi się ona, może ze względu na łamiący się stół, mamy drabinki, młoteczek i tą zarąbistą atmosfere, ten właśnie aspekt chyba najbardziej przykuwa moją uwagę, ale spokojnie Punka tak łatwo nie oleje.

ahfo.png

luba_049.png

O kurczę, zapomniałem o tym temacie, TLC już dawno obejrzane, więc głos leci na walkę TLC o pas WWE. Było wszystko czego chcialiśmy, łamiące się stoły, drabiny, zwroty akcji, ciekawa sytuacja z Punkiem i kajdankami, Ricardo pięknie spadający na stół, no i wygrana Punka.

akerdrugi.png

Tym razem, jak i ponownie walką PPV stało się starcie o główny pas federacji. CM Punk i spółka potrafią zdziałać cuda w ringu, a jak jeszcze dorzucimy im stypulacje pt. stoły? krzesła? drabiny? Normalnie miodzio. Akurat w tej walce mieliśmy wszystko, co mogliśmy sobie zamarzyć tj. lamiące się stoły, ludzie spadający z drbian, czy też rzuty na drabiny, jak i krzesełka w akcji. Dramaturgia owszem była, lecz również trzeba wspomnieć o akcji z kajdankami i brakiem środkowej liny. Ogólnie miłe widowisko plus jeszcze za nawet długi jego czas.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...