Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Final Showdown 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

FinalShowdownPosterkopia-3.png

Sponsorzy:

Activision-logo.png

2398908.png

PepsiTwistLogo.png

Czas, Miejsce i Hala:

- 30.12.2011, godz. 22.00

- Manhattan, New York

- Madison Square Garden

Theme Song:

Karta:

WCE Championship Match

Last Man Standing Match

FinalShowdown2011kopia-1.png

Randy Orton vs Shelton Benjamin

WCE International Championship Match

Ladder Match

FinalShowdown2011Jericho.png

Chris Jericho (w/ Edge) vs Alberto Del Rio ©

WCE Television Championship Match

FinalShowdown2011Miz.png

Steve Corino © vs Jeff Hardy vs The Miz

WCE Tables Match

FinalShowdown2011Show.png

Wade Barrett vs Big Show

Zasady WCE Tables Match'u

1.Zawodnik po upadku na stół i złamaniu go nie przegrywa

2. Wygrać można TYLKO poprzez pinfall po tym jak przeciwnik spadnie na stół i go połamie, nie inaczej.

Singles Match

FinalShowdown2011Taker.png

The Undertaker vs Mark Henry

Singles Match

FinalShowdown2011Punk.png

CM Punk vs Sheamus

Singles Match

Daniel Bryan vs John Morrison

Singles Match

Kane vs Rock

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Underson

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na początku muszę przyznać że plakat mi się bardzo podoba. Jak na realia naszego fedu jest wrecz za***isty :P Co innego jeśli chodzi o theme, który moim zdaniem zupełnie nie pasuje do najważniejszej gali w roku. Zawodnicy w walkach dobrani ... no cóż, dokładnie tak jak to wynikało z Collision :P Moim zdaniem karta wygląda zachęcająco. Cóż mogę powiedzieć o samej karcie. Wyniki mogę wytypować na szybko, po tym co widziałem do tej pory na bs :P Wiadomo że feudy się rozkręcą i na pewno do samej gali sporo się zmieni, najwyżej zajrzę do tego tematu drugi raz :)

1. Randy Orton vs Shelton Benjamin - wiadomo, starcie najlepszych. Ciężko stwierdzić kto wygra, na pewno starcie będzie bardzo wyrównane. Myślę jednak, że to Orton bardziej zasłużył na zwycięstwo.

2. Chris Jericho (w/ Edge) vs Alberto Del Rio © - tutaj też mam spore wątpliwości - Jericho bezsprzecznie świetnie radzi sobie na BS, Alberto - długo już panujący mistrz International - również ciężko mi kogoś wytypować, ale możliwe że na Final Showdown ujrzymy nowgo mistrza.

3. Steve Corino © vs Jeff Hardy vs The Miz - podobna sytuacja, Corino jest mistrzem już długi czas, choć świetnie sobie radzi. Ma za to dwóch pretendentów, więc wiadomo - szansa że pas zmieni właściciela też spora. Miza dawno nie widziałem, choć myślę że skoro ma szansę na pas nieco się uaktywni. Hardy tez pisze całkiem nieźle. W sumie to nie wiem kogo wytypować :P

4. Wade Barrett vs Big Show - No tu jak dla mnie sprawa jest prosta. Ledger pisze dużo lepiej od kamilosa i moim zdaniem Wade powinien wygrać.

5. Taker vs Henry - podobna sytuacja, moim zdaniem Taker ma sporą przewagę nad Henrym i to on wygra.

6. CM Punk vs Sheamus - jak dla mnie to obaj panowie piszą dobrze. Na razie nie jestem w stanie wytypować faworyta.

7. Daniel Bryan vs John Morrison - Tutaj sprawa jest prosta - zwycięzcą zostanie Daniel Bryan, pisze bardzo dobre posty.

8. Hmmmm jak dla mnie Tuptuś pisze lepsze posty od Shreka, ale ten z kolei jest aktywniejszy. Czuję że walkę wygra Kane :P