Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Jericho, The Undertaker, Kane vs. Cena i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow:Na początek walki zapowiedziane na Superstars:

Single Match:

Alex Riley vs. Jack Swagger

Single Match:

Hunico vs. Trent Baretta

Single Match:

Drew McIntyre vs. Justin Gabriel

Non Title Match:

Epico & Primo vs. Evan Bourne & Kofi Kingston

:arrow:Ostatnio CM Punk udzielił wywiadu dla The Join 98FM. W nim mówił o John'ie Cena'ie oraz o Alberto Del Rio. Oczywiście Punk musiał powiedziec pare słów na temat powrótu The Rock'a.

:arrow:Skoro jesteśmy już przy Punk'u to w sieci pojawił sie filmik w którym CM skacze ze spadochronem. Oto link do owego video:

http://www.youtube.com/watch?v=X1BWoaprNqw&feature=player_embedded

:arrow:Na stronie którą zamieszczam znajduje się wywiad z Wade'm Barrett'em, w którym Anglik mówił o tym jak został gwiazdą WWE.

http://www.naplesnews.com/news/2011/dec/14/wwe-wade-barrett-holiday-tour-germain-arena/

:arrow:Podobno The Undertaker miałby powrócić do WWE w styczniu co zwiększa prawdopodoność jego walki z Triple H'em na nadchodzącej WrestleManii.

:arrow:Początkowo Kane miał powrócic dopiero w styczniu i feudować z Mark'iem Herny'm i walczyć o jego złoto. Nie stało się tak i każdy wie jak jest.

:arrow:Chris Hero jest już blisko podpisania kontraktu z WWE, ale na początku miałby on trafić do FCW.

:arrow:Rey Mysterio zapytany został ostatnio o powrót do czynnej akcji w ringu i powiedział że chce to uczynić w maju.

:arrow:Podobno powrót Chrisa Jericho ma być tylko chwilowy. Prawdopodobnie będzie on częścią jakiegoś storyline'u. Lepiej żeby tak nie było i aby Chris powrócił do ringu na stałe. Myślę że się ze mną zgodzicie.

:arrow:Kane vs. John Cena. Takie pojedynki mają odbyć się już w styczniu.

:arrow:Rating WWE Tribute To The Troops wyniósł 1.93.

:arrow:The Rock zajął siódme miejsce w notowaniu : "Essence Magazine’s Sexiest Men of 2011".

:arrow:Oto link do nowej strony Kelly Kelly:

http://wwedivakellykelly.com/

:arrow:Oto walki zapowiedziane na dzisiejszy TNA iMPACT:

Wild Card Tag Tournament Match:

Abyss and Scott Steiner vs. Rob Terry and Hernandez

Best of Three Series:

Tony Nese vs. Zema Ion

Single Match:

Gunner vs. Jesse Neal

Wild Card Tag Tournament Match:

Samoa Joe and Magnus vs. Robbie E and Douglas Williams

Single Match:

Traci Brooks vs. Madison Rayne

Single Match:

Jeff Hardy vs. Bully Ray

:arrow:Oto walki na poniedziałkowe Explosion:

Single Match:

Christopher Daniels vs. Devon

Single Match:

Kazarian vs. Samoa Joe

Single Match:

Christopher Daniels vs. Samoa Joe

Dziś newsy pisane na szybko, za tydzień będą lepsze.

Zapraszam do przeczytania i skomentowania.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Xenon

1

• Ledger

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walki Superstars wydają się ciekawe, a zwłaszcza Main Event. Widzę, że Punk ma sporo odwagi. Ja bym się osobiście trochę bał skoczyć z samolotu :). Jeżeli nawet Undertaker miałby powrócić w styczniu to podobało by mi się to, że feudowałby znów z HHH. Według mnie feud z Nashem aż się prosi zakończenia na Wrestlemanii. Osobiście bardzo się cieszę tak szybkiego powrotu Kane do miejmy nadzieje głownego rosteru WWE i to jeszcze w masce. Co prawda niezbyt mi się ta maska podoba bo jest taka jakaś nijaka i gdy oglądałem te proma to myślałem, że powróci dawny Kane w dawnej masce i dawnym stroju. Tak jak zwykle. WWE podpisuje kontrakty z gwiazdami ROH a potem ich daje do FCW. Z Claudio Castagnolim było identycznie i gdyby zatrudnili Colta Cabane to również by trafił do rozwojówki. Skoro Mysterio chce powrócić dopiero w maju to troszkę sobie jeszcze poczekamy. Miejmy nadzieje, że nie chwilowy a stały powrót Y2J'a. Marze poprostu o jego walce z Takerem na WM 28. Bardzo prawdopodobne, że Kane teraz zajmie miejsce Miza albo Del Rio bo czytałem różne dyskusje i podobno Del Rio i Miz nie sprawdzają się ostatnio. Te walki TNA wydają się ciekawe, a co do Explosion to niezbyt mnie ciekawi to show i raczej je zignoruje.

Widzę, że Punk ma sporo odwagi.

Hmm.. Jest on wrestlerem i na co dzień mierzy się z niebezpieczeństwem, więc musi być odważny... :roll:

Undertaker ma wrócić w styczniu i zmierzyć się z HHH na WM. W newsach czytałem o takim pomyśle WWE i wg mnie to się może wydarzyć. Od WM27 Undertaker'a nie widzieliśmy w ringu, więc ma/miał sporo czasu na przygotowanie się. Nie jest on młodym zawodnikiem i być może każdy ruch dla niego to duże poświęcenie, ale jak będzie walczył na WM28 to niech pokaże MOC ostatni raz :) Walka Kane vs. John Cena była wiadoma już na RAW kiedy to Kane go zaatakował. Nie wiem jak to będzie wyglądać, ale coś mi się wydaje, że przez jakiś czas to John będzie workiem treningowym dla Kane'a.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...