Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany na WrestleManie, Hero w FCW, ćwierkacze i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Drew McIntyre vs. Justin Gabriel

Trent Baretta vs. Hunico

Jack Swagger (w/ Vickie Guerrero) vs. Alex Riley

Non-Title Match

Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) © vs. Epico & Primo (w/ Rosa Mendes)

:arrow: A tutaj wyniki

Drew McIntyre pokonał Justin'a Gabriel'a

Hunico pokonał Trent'a Barettę

Jack Swagger (w/ Vickie Guerrero) pokonał Alex'a Riley'a

Non-Title Match

Epico & Primo (w/ Rosa Mendes) pokonali Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) ©

:arrow: Dark Match'em tapingu Smackdown! był pojedynek Evana Bourne'a z Tyson'em Kidd'em, który wygrał Evan.

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 2.84 co przełożyło się na 4.109.000 widzów. Jest to spadek w porównaniu do poprzedniego tygodnia.

:arrow: Poszczególne wartości, dla 1, 2 oraz 3 godziny to kolejno : 2.55 (3.67 mln. widzów), 3.03 (4.49 mln. widzów) & 2.93 (4.16 mln. widzów).

:arrow: WWE planuje na WrestleManię 28 kolejny pojedynek, a jest to (uwaga!) Triple H vs. The Undertaker! Ma być to rewanż i w grę wchodzi po raz kolejny streak Deadman'a.

:arrow: To nie wszytko, na WM 28 mają być 3 Main Event'y! Kolejnymi będą The Rock vs. John Cena oraz CM Punk vs. Chris Jericho (przypuszczalnie o pas WWE).

:arrow: Jak napisał wczoraj fanfanfan do WWE dołączy Chris Hero. A dokładniej będzie ćwiczył w FCW tworząc Tag Team z Claudio Castagnoli'm, z którym w późniejszym czasie wzmocnią dywizję Tag Team.

:arrow: “Road Dogg” Jesse James, który pojawił się na ostatnim RAW napisał na twitterze taką notkę :

Na pewno czułem się dobrze, będąc tam ponownie. Te dwa ostatnie dni były dla mnie niesamowite. Życzę @RealBillyGunn aby był w takiej samej sytuacji jak ja. Przez wiele lat byliśmy razem i dobrze by było znów do tego powrócić

:arrow: John Cena przeprowadził w weekend rozmowę na temat jego udziału na TLC. Okazuje się, że Cena może być sędzią specjalnym walki o WWE United States Championship pomiędzy Dolph'em Ziggler'em a Zack'iem Ryder'em, czy tak się stanie, przekonamy się wkrótce.

:arrow: Notka Ceny na temat wydarzeń na ostatnim RAW :

Ktoś dostał tablicę rejestracyjną na dużą, czerwoną ciężarówkę, która rozjechała mnie ostatniej nocy?

:arrow: Oraz o życiu prywatnym

To dla mnie trudny miesiąc w życiu osobistym. To czas, kiedy mogę zobaczyć, jak bardzo kocham wrestling. Jestem szczęśliwy i wdzięczny, że mogę to robić

:arrow: Powrót The Undertaker'a może nastąpić po Royal Rumble, lub w lutym, aby nie przyćmić styczniowego powrotu.

:arrow: Tutaj szczegółowe dane na temat widzów oglądających różne 7 odcinków RAW

15/11/10: 4.52 million viewers (1H - 4.06 MV, 2H - 4.73 MV, 3H - 4.66 MV)

29/11/10: 4.76 million viewers (1H - 4.03, 2H - 5.18, 3H - 5.07)

13/12/10 (Slammys): 4.65 million viewers (1H - 4.12, 2H - 4.91, 3H - 4.92)

13/06/11: 4.49 million viewers (1H - 3.83, 2H - 4.70, 3H - 4.96)

20/06/11: 4.74 million viewers (1H - 4.03, 2H - 5.04, 3H - 5.15)

14/11/11: 4.74 million viewers (1H - 4.31, 2H - 5.00, 3H - 4.90)

12/12/11 (Slammys): 4.10 million viewers (1H - 3.63, 2H - 4.49, 3H - 4.16)

:arrow: Kolejne kategorie, Slammy 2011 oraz osoby które otrzymały wyróżnienia.

Outstanding Achievement in Muppet Resemblance

Sheamus & Beaker

The Pee-Wee Herman Bowtie Award

David Otunga

Most Predictbale Outcome of the Year

Kevin Nash wykonujący na Santino Marelli Jackknife Powerbomb

Guess Who’s Back? Or: Return of the Year

The Rock

Double Vision Moment of the Year

Sin Cara vs. Sin Cara

T-Shirt of the Year

CM Punk – “Best in the World”

WWE.com Exclusive of the Year

John Laurinaitis gratulujący CM Punk'owi

Most Regrettable Ring Attire og the Year

Michael Cole w stroju Triple H'a

Critter Moment of the Year

Mysz, która została pokazana jakiś czas temu na RAW, kiedy Del Rio opuszczał pomieszczenie

Superstar Transformation of the Year

Zack Ryder

:arrow: Być może w najbliższym czasie do div WWE dołączy Naomi z FCW.

:arrow: Jim Ross wystosował notkę na temat Dean'a Ambrose'a oraz Jinder'a Mahal'a

Ambrose to kolejny dzieciak, który jest wyjątkowy i może się rozwijać. Szczególnie, że mu bardzo zależy. Widzę tutaj dużą szansę na sukces
Jinder Mahal ma szansę, lecz jest od niej daleko, mam nadzieję, że ją wykorzysta. Aktualnie jest jeszcze za wczęsnie.

:arrow: Jim Ross napisał również na ćwierkaczu, że pojawienie się Lity może być związane z jakimiś planami na przyszłość, czyżby powrót?

:arrow: Chris Jericho (jeśli powróci oczywiście) ma odegrać ważną rolę na Royal Rumble, chodzi zapewne o Royal Rumble Match.

:arrow: Gdzie jest Brodus Clay? No właśnie gdzie, fani na ćwierkaczu wysyłali plakaty z takimi napisami, sam zainteresowany nic nie odpisał, czyżby WWE jednak zrezygnowało z jego postaci?

:arrow: Maria Kanellis jest zgłoszona do pojedynku z Tarą 25 lutego 2012r. w New York City w celach promocji "Family Wrestling Entertainment", wpis :

Jestem bardzo podekscytowana, zawsze ją podziwiałam (Tarę). Ona mnie wiele nauczyła!

:arrow: KO TNA Winter, w wywiadzie dla "The Sun" powiedziała, że nigdy więcej nie powróci do WWE :

Jestem teraz w dobrym miejscu i TNA pozwala mi kontynuować moje zainteresowania w LA. W WWE oczywiście talenty się nie marnują, ale w TNA mogę się realizować poza pracą, co przynosi korzyści dla obojga stron. Mam aktualnie kilka bardzo ekscytujących projektów nad którymi pracuję

:arrow: Joey Ryan, wrestler federacji niezależnych ogłosił na ćwierkaczu, iż będzie brał udział w projekcie TNA pod nazwą "Indie" :

Od początku tygodnia będę pracował dla TNA, w nadchodzącym projekcie "Indie". Chcę publicznie podziękować za taką możliwość David'owi Lagana & Jeff'owi Jarrett'owi

:arrow: Osoby biorące udział w tym projekcie to m.in : Harry Smith, Tag Team Bollywood Lions (Gurv Sihra & Harv Sihra), Jimmy Rave, Luke Gallows & Zema Ion.

:arrow: Szczegółowa rozpiska ratingu ostatniego Impact Wrestling :

Q1: 1.08 rating: Sting-Robert Roode-Dixie Carter segment
Q2: 1.12 rating: Samoa Joe vs. Abyss, Karen Jarrett & KO na BS
Q3: 1.11 rating: Pope-Devon-Devon's son segment
Q4: 1.03 rating: Madison Rayne vs. Mickie James
Q5: 1.09 rating: Gunner vs. Garett Bischoff, Garett taken away in an ambulance
Q6: 1.07 rating: James Storm and Kurt Angle's confrontation, Karen backstage with the Knockouts and Devon reprimanding his sons
Q7: 1.05 rating: Traci Brooks vs. Gail Kim & various backstage segments
Q8: 1.03 rating: Jeff Hardy & A.J. Styles vs. Jeff Jarrett & Robert Roode

:arrow: Christopher Daniels, D'Angelo Dinero, Doug Williams & SoCal Val zostaną nagrani na na potrzeby nadchodzącego cyklu TNA Spin Cycle.

:arrow: Velvet Sky spotkała się z dużym hate'm na BS za sprzeczkę i słowa do Karen Jarrett.

:arrow: Parę słow od Hulka Hogana o dramacie z byłą żoną Lindą :

Po szalonym czteroletnim rozwodzie, myślałem, że na sali sądowej usłyszałem już wszystko. Wtedy nagle ona powiedziała, że ją znieważam i używam wobec niej przemocy.. powiedziałem, że musi kłamać, że jestem niby gwałtowny aby zniszczyć moją karierę i dobrać się do majątku i źródła utrzymania

:arrow:"Family Wrestling Entertainment" ma pokazać w sobotę w Three Legged Dog Studio, New York City następujące walki :

* Bobby Lashley vs. Rob Terry

* Charlie Haas vs. Eric Young

* Tommy Dreamer vs. Robbie E.

* Jackie Haas vs. Winter

* Jay Lethal vs. Alex Reynolds

* The Patriot vs. Malta

:arrow: Dwóch zawodników federacji ROH doznało kontuzji i będą chwilę pauzować. Rhett Titus nabawił się kontuzji kolana, a Michael Elgin aktualnie "pracuje" nad bólem żeber.

:arrow: Na koniec video od Billy Gunn'a

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• kk1997

1

• Housse

1

• Deadmanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

WM28 i Triple H vs. The Undertaker? Właściwie czemu by nie.. Ja sobie właśnie myślałem, że zrobią rewanż i to może być koniec Undertaker'a. Jak nie HHH to kto? Oprócz HBK'a w WWE nie widziałem i nie widzę kogoś kto mógłby to przerwać. Pięknie by było gdyby Shawn wrócił i zakończył to na czym mu zależało. Ahh, te moje marzenia ;) Wizualnie po walkach WM może być bardzo dobra, a nawet świetna. HHH vs. Undertaker, Rock vs. Cena, Punk vs. Jericho. Jeśli to się sprawdzi to może obejrzę Live :8 Cena sędziom specjalnym? Czyżby WWE chciało jeszcze bardziej ukochać Cenę i Rydera? Zobaczymy. Notka Jana nie jest czymś niezwykłym, bo on zawsze takie pisze :) Billy Gunn się cieszy, że dał radę podnieść 1,5 kg :lol

Dzięki :t_up:

Bardzo cieszę się z kolejnej walki Deadmana i HHH na WM . Mam nadzieję że wynik tej walki pozostanie taki sam :)

Świetnie zapowiada się ta WM jeśli doszłoby rzeczywiście do takich walk była by to WM niewątpliwie udana :). Cena jako sędzia specjalny ? Czyli Dolph traci pas ...

Hah notka Ceny spoko : )

Powrót Deadmana powinien nastapić jak najszybciej , mam nadzieje że pożegna się godnie z fanami i z wrestlingiem na WM 28 :(

Trudno żeby po powrocie Chris nie odgrywał żadnej roli .

REST IN PEACE ...

Triple H vs. Undertaker? Ja też nie widzę nikogo innego, kto nadałby się na przeciwnika dla Deadmana w jego ostatniej walce. No chyba, że Kane. Ale jak potoczy się jego storyline, zobaczymy na następnym RAW. Albo już na TLC.

WrestleMania 28 może być największą w historii. No, może trochę przesadziłem. Ale mimo wszystko, walki zapowiadają się świetnie.

Wydaje mi się, że Ziggler nie pocieszy się już długo pasem US. Bo przecież żadne PPV nie może się odbyć bez Jasia.

Fajnie, że Hero przeszedł do WWE. Mam nadzieję, że odegra jakąś rolę w dywizji Tag-Team.

Skoro już mówię o Tag-Teamach, to wypada coś powiedzieć o obecnych mistrzach. Uwaga, spoilery z Superstars.

Przegrana na Superstars... Really? Coś czuję, że AirBoom mogą być niedługo byłymi mistrzami. Szczerze mówiąc, to chętnie zobaczyłbym dwójkę z trio Primo, Hunico i Epico z pasami.

Dzięki za newsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...