Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Y2J vs Punk? Kane, Lesnar, wyniki i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Meeega spoiler. Kto nie chce sobie psuć, bądź też urozmaicać oglądania Raw, niech lepiej nie wchodzi :

Na forum dużą ciekawością cieszyła się dyskusja odnośnie tajemniczego proma z dzieckiem. WWE sporo wyjaśniło, zapowiadając na drugie dzień 2012 r. powrót Chrisa Jericho. Co więcej, Krzysiu z Jerycha już jest zapowiedziany jako jeden z zawodników biorących udział w Royal Rumble 2012, najpewniej chodzi o RR Match. Kolejny zadziwiający news, mówi jakoby WWE planowało rozpocząć feud na linii Punk vs Jericho o WWE Championship, który swój finał miałby na najbliższej WrestleManii.

:arrow: Kolejny duży spoiler odnośnie powrotów :

Big Red Monster Kane, powróci najprawdobniej w masce, a na 100% jako heel i będzie walczył na Raw. Kombinuje się już odnośnie jakiegoś feudu, w grę podobno wchodzi Brodus Clay, Triple H, Kevin Nash (o ile ich feud się nie przedłuży) i nawet Zack Ryder, ale możliwości jest jeszcze sporo. Kane jest już zapowiedziany na Royal Rumble, ale prawdopodobne jest że powróci wcześniej.

:arrow: Poniżej filmik z wywiadem którego ostatnio udzielił Big Show :

:arrow: Fan napisał na ćwiekaczu do Chrisa Jericho, że na PPV Final Resolution James Storm użył jego Code Breakera, na co Chris mu odćwierknął :

"Kim do cholery jest James Storm?”

:arrow: BG James znany jako Road Dogg był obecny na Tribute to the Troops, zaczął już pracować jako jeden z producentów WWE.

:arrow: Goldust wciąż prowadzi swoja kampanię odnośnie walki z Codym Rhodesem na WM 28. Chce, aby ta walka miała stypulację Miami Street Fight.

:arrow: - Oto preview GI Joe 2 w którym znajdzie się The Rock. Chodzą plotki że ma się tam również ukaż Sgt. Slaughter.

http://www.youtube.com/watch?v=11Zc0glHLUg&feature=player_embedded

:arrow: Wyniki wczorajszego TNA PPV Final Resolution w spoilerze :

Match 1

Rob Van Dam pokonał Christopher'a Daniels'a

Match 2

TNA World Television Championship

Robbie E (w/ Robbie T) © pokonał Eric'a Young'a

Match 3

TNA World Tag Team Championship

Crimson & Matt Morgan © pokonali “The Pope” D’Angelo Dinero & Devon'a

Match 4

TNA X-Divison Championship

Austin Aries © pokonał Kid Kash'a

Match 5

TNA Knockouts Championship

Gail Kim © pokonała Mickie James

Match 6

“Cowboy” James Storm pokonał Kurt'a Angle

Match 7

Steel Cage Match

Jeśli Jeff Jarrett wygra Jeff Hardy opuści TNA, Jeśli wygra Jeff Hardy zostaje #1 pretendentem do pasa TNA World Heavyweight - Karen Jarrett podczas trwania pojedynku będzie przykuta do Stinga.

Jeff Hardy pokonał Jeff'a Jarrett'a

Match 8

TNA World Heavyweight Championship – 30-Minute Iron Man Match

Bobby Roode © vs. AJ Styles zakończył się remisem (3:3)

:arrow: Zapowiedziany Main Event na następne TNA PPV Genesis :

Jeff Hardy vs Bobby Roode o TNA World Heavyweight Championship

:arrow: Na dzisiejsze specjalne 3 godzinne Raw zostały zapowiedziane pewne zdarzenia. Oto one (spoiler) :

* WWE World champion Mark Henry vs. John Cena.

* Ostateczna karta na TLC.

* Pojawienie sie gwiazd z obu brandó-.

* The 2011 Superstar of the Year Slammy Award : CM Punk, The Miz, John Cena, Alberto Del Rio, Mark Henry i Randy Orton jako nominowani.

:arrow: Na swoim blogu UFC Heavyweight Alistair Overeem stwierdził, że jest gotowy na walkę z Brockiem Lesnarem na UFC 141 i że zatroszczy się o pewne niezakończone sprawy w czasie tej walki. Oto fragment wpisu tłum. By Mr. Underson :

„Wiem że moi fani obawiają się że ostatnimi czasy jestem nieco roztargniony, ale zaufajcie mi, w porównaniu do sytuacji gdy zostałem odesłany do mojej rodzinnej Holandii 5 lat temu, to jest jedynie marna imitacja tamtego dnia.Moi drodzy fani MMA, możecie być pewni, że ten gościu zostanie odesłany z powrotem do WWE.

:arrow: - Poniżej filmik w którym Mick Foley wypowiada się m. In. o Cenie i aktualnym rosterze WWE :

http://www.youtube.com/watch?v=wj7bmTdXtwc&feature=player_detailpage

:arrow: WWE zaczyna sprzedaż plakietek CM Punka i Marka Henrego z okazji ich zwycięstw na Survivor Series.

:arrow: W spoilerze wyniki Tribute to the Troops :

1. Wade Barrett vs Randy Orton, Zwycięzca : Randy Orton przez DQ

2. Zack Ryder vs Jack Swagger, Zwycięzca : Zack Ryder

3. Cody Rhodes vs Daniel Bryan, Zwycięzca : Cody Rhodes przez DQ po interwencji Bookera.

4. Maria Menounos, Eve Torres, Kelly Kelly I Alicia Fox vs The Bella Twins, Natalya and Beth Phoenix, Zwycięzca : Team Face

5. Primo I Epico vs Air Boom, Zwycięzcy : Primo I Epico

6. Sheamus vs Drew McIntyre, Zwycięzca : Sheamus

7. Big Show, John Cena i CM Pun kvs The Miz, Alberto Del Rio i Mark Henry, Zwycięzcy : Team Show, Cena, Punk

:arrow: Zaktualizowana karta na ROH Final Battle 23 Grudnia. Sam rzadko oglądam ROH, ale tym razem chyba się skuszę. Polecam :) :

* ROH champion Davey Richards vs. Eddie Edwards

* ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. The Briscoes.

* ROH TV champion Jay Lethal vs. Mike Bennett vs. El Generico.

* Kevin Steen's first match in ROH since Final Battle 2010 vs. Steve Corino with Jimmy Jacobs as the referee and Jim Cornette at ringside. If Steen wins, he will be reinstated by the company

* Tag Team Gauntlet for future ROH Tag Team title shot: The Young Bucks vs. Future Shock vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander vs. The Bravados vs. The All Night Express.

* Roderick Strong vs. TBA.

* Tommaso Ciampa vs. TBA.

* Inni zapowiedziani : Michael Elgin, TJ Perkins.

:arrow: Eric Bishoff zamieścił taką notkę na ćwiekaczu odnośnie spięć na lini Hulk Hogan vs Linda Hogan :

„ Milczałem na temat rozwodu Lindy i Hulka od samego początku. Miło mi słyszeć że to on jest górą w tym procesie. Jest świnią w każdym sensie. Jedyną gorszą kreaturą od Lindy Hogan jest ten mały cipowaty chłopczyk który z nią sypia.”

:arrow: Tak jak wcześniej utrzymywano, Roger Artigiani od dzisiaj oficjalnie stał się właścicielem dawnej ECW Areny. Nie zmieniły się jednak plany, wg. których miałaby się tam odbyć wspólna gala Chikary i EVOLVE 22 stycznia 2012 r. Po tych ventach, hala będzie służyć innym celom, z pewnością nie wrestlingowym.

:arrow: Poniżej zamieszczam video które zawiera wywiad z Danielsem na backstage’u Final Resolution. Nie wrzucam tego do spoilera, bo wywiad odbył się przed galą.

:arrow: JR który został przez Cole’a obrażony na SD! zamieścił na twitterze taką notkę :

„To tak jakby Cole nigdy nie chorował. To smutne że są tacy ludzie …”

:arrow: Pierwsze nazwiska które zostały zapowiedziane na 2012 NWA Legends Fanfest, który odbędzie się w Charlotte, North Carolina to Magnum TA, Bob Caudle and Rich Landrum. Więcej szczegółów na http://www.NWALegends.com.

Oficjalnie MR. UNDERSON wraca do wypełniania obowiązków Pomocnika!! :)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• lugeta

1

• kk1997

1

• Mr. Underson

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oh, yeah! Big Red Monster is back. Kane wrócił na wczorajszym RAW i zaatakował Cenę. I tak ma być. Wręcz nienawidziłem go jako face'a. Jak zaczął świętować z Santino, to się prawie powiesić chciałem.

O itbegins nie będę tu mówił. Jeśli ktoś nie widział nowego proma, to tu jest link:

http://www.youtube.com/2012control

Jeżeli chodzi o wyniki TttT, to wielkim zaskoczeniem dla mnie nie są.

ODNOŚNIE IT BEGINS:

BREAK THE WALLS OF JERICHO! :D 3rd Coming :) Mam nadzieję, że Y2J (tylko oby już nie z gimmickiem Best in the World in what he do) wygra RR Match, a potem zacznie feud z Punkiem

ODNOŚNIE POWROTU:

Kolejna rzecz którą WWE sobie nabija punkt u mnie :D BIG RED MONSTER MACHINE + HEEL + MASKA (kiedy zdejmował tą metalową maskę...nawet ja się zdziwiłem..pozytywnie oczywiście) = COŚ FAJNEGO ( o ile nie spierdzielą roboty)

A co do Tribute to The Troops, no cóż świetnie, że pamiętają o Armii itd, ale dla mnie jakaś lipna ta karta była, a wyniki do odgadnięcia.

Wszystko odnośnie proma się powoli wyjaśnia. Jericho wróci, wygra RR Match, otworzy sobie drogę do WM i zmierzy się z Punkiem o pas WWE. Jak dla mnie powrót taki jaki powinien być czyli zwyczajny :)

KANE!! :twisted:

Goldust walczy aby zmierzyć się z bratem na WM i coraz bliżej mu do tego. Niby WWE nie potwierdziło tego, ale wydaje mi się, że taka walka ma szansę się odbyć :)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...