Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Final Destination 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Xenon

1

• TadziuU

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tutaj dla odmiany postawie jednak na drugą najlepszą walkę gali i jej twórce którym był Jeff Hardy. Pokazał dużo, pokazał, że jest w formie, walka mogłaby być dłuższa ale ogólnie było bardzo dobrze. No i za ten Swantom Bomb z klatki zasługuje na mój głos bo wyszło mu pięknie. Na wyróżnienie też zasługuje James Storm który troche niespodziewanie wygrał najlepszą walkę gali.

Głos na Austin Aries który się świetnie z pisał w swojej walce. Dobre akcje no i najważniejsze obronił pas X Division.

Mój głos pada na Jamesa Storma, który w swojej walce spisał się świetnie i te niespodziwane zwycięstwo przypieczentowało ten pojedynek. Brawo.

Jak dla mnie najlepszym wrestler tej gali jest Jeff Hardy. Pokonał przecież po raz kolejny Jeff'a Jaretta po nawet dobrej walce, i do tego został pretendentem do pasa TNA World Heavyweight, czyli ma wielką szanse na wygranie właśnie tego pasa.

lig48.jpg

Jeff Hardy. Wrócił do dobrej formy, pokonał swojego imiennika Jeff'a, jest szansa, że zdobędzie pas i wszystko idzie w dobrym kierunku z jego karierą... Oby mu nic nie odbiło :lol

• Urządzenie:  iPhone

AA. Wykręcił dobrą walke z Kid Kashem. Nadal jest posiadaczem pasa X Division.

37184451712723064921.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...