Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ziggler, Facebook'owa lista, karty na gale i coś tam o TNA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow:Na Facebook'u została opublikowana lista pod tytułem: "Facebook’s Top Trending List of 2011". Na trzecim miejscu tej listy znajduję się John Cena. John'a przebili tylko tacy sportowcy jak Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

:arrow:Punk widząc tą listę musiał się wypowiedzieć na jej temat, a jego wypowiedz wygląda następująco:

"Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą."

:arrow:Podobno Dolph Ziggler miałby dołączyć do walki o pas WWE na TLC. Na chwilę obecną jest to tylko plotka. W ten sposób WWE chce propagować idee dwóch walk na jednej gali PPV.

:arrow:Kelly Kelly poinformowała iż będzie chciała się skupić wyłącznie na wrestlingu a w związku z tym miała by dać sobie spokój z aktorstwem oraz z byciem modelką. Miało by to mieć miejsce pod koniec 2012 roku.

:arrow:Na oficjalnej stronie WWE znajdują się zdjęcia z tego rocznego Tribute to the Troops w Afganistanie.

:arrow:Dziś 43 lata skończył Michael Cole! Michael wszystkiego najlepszego!

:arrow:WWE nie miało pomysłu na gimmick dla Brodus'a Clay'a więc musiał go on sobie sam wymyśleć gdyż to zasugerowała mu federacja.

:arrow:Jim Ross ostatnio pojawił się w FCW. Spotkał się tam z pytaniem które dotyczyło zwycięzcy Tough Enough Andy'ego oraz o jego przeniesienie na RAW. Oto odpowiedz Ross'a:

"Nie widzicie że on jest wybitny? Lecz ma on jeszcze sporo do zrobienia."

:arrow:Oto walki zapowiedziane na Superstars:

Single Match:

Trent Baretta vs. Jack Swagger

Single Match:

Tyson Kidd vs. Justin Gabriel

Single Match:

Mason Ryan vs. Drew McIntyre

Single Match:

Epico vs. Evan Bourne

:arrow:Podczas ostatniego epizodu NXT ukazała się reklama show od WWE - WWE Legend's House. Na to wydarzenie zapowiedziany jest Iron Sheik.

:arrow:Dixie Carter napisała na swym Twitterze następującą notatkę która dotyczyła TNA w 2012. Oto ona:

"2012 będzie rokiem wielkiego rozwoju w TNA. Mamy zaplanowanych wiele fascynujących projektów. Jestem taka podekscytowana!"

:arrow:Na tego rocznym TNA PPV Bound For Glory w Philadelphi zgromadziło się 3,585 fanów.

:arrow:17 stycznia 2012 roku TNA dopuści do sprzedaży DVD z Bound For Glory.

:arrow:Obliczono iż TNA PPV Turning Point miała tylko 9,000 wykupień czyli tyle co zwykła tygodniówka z pod ich szyldu.

:arrow:Oto TNA Spin Cycle w którym gościli obecni mistrzowie tej że federacji:

http://www.youtube.com/watchv=qsqsnVnw4dM&feature=player_embedded&noredirect=1

http://www.youtube.com/watchv=qsqsnVnw4dM&feature=player_embedded&noredirect=1

:arrow:TNA podpisało nowy kontrakt na transmiję ich gal. Dixi'e zastąpiła umowę z UK TV na umowę z Challenge TV również z UK. Owy kontrakt będzie trwał aż do 2014 roku

:arrow:Oto previev ostatniego iMPACT'a:

http://www.youtube.com/watch?v=5Jmr7GI1EdY&feature=player_embedded

:arrow:W nadchodzącą sobotę aktualny TNA TV Champion Robbie E poślubi swą wybrankę.

:arrow:Oto karta na dzisiejszy iMPACT:

Single Match:

Abyss vs. Samoa Joe

Single Match:

Mickie James vs. Madison Rayne

Single Match:

Garett Bischoff vs. Gunner

Non-Title Match:

Gail Kim vs. Traci Brooks

Tag Team Match:

A.J. Styles & Jeff Hardy vs. Jeff Jarrett & Bobby Roode

:arrow:Tak prezentuje się kartna na ostatnie w tym roku PPV spod szyldu TNA o nazwie Final Resolution:

WHC Match:

Booby Roode vs. AJ Styles

Knockouts Championship Match:

Gail Kim vs. Mickie James

Single Match:

Jeff Hardy vs. Jeff Jarrett

Jeśli wygra Jeff Hardy, zostanie on pretendentem do pasa TNA World Heavyweight Championship. Natomiast jeśli wygra Jeff Jarrett, Hardy musi odejść z TNA. Na dodatek Karen Jarrett będzie skuta kajdankami ze Stingem poza klatką.

Tag Team Championships:

Crimson & Matt Morgan vs. Devon & D’Angelo Dinero

X Division Championship Match:

Austin Aries vs. Kid Kash

TV Championship Match:

Robbie E vs. Eric Young

Podziękowania dla Mr. Underson'a za pomoc przy newsach bo dziś tak na szybko.

Zapraszam do przeczytania i skomentowania!

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• chlebek91pl

1

• Ledger

1

• Deadmanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Komentarz Punk'a mówi wszystko o tym notowaniu. ;) Coś ostatnio słyszałem, że Dolph być może dostanie szansę na pas WWE, co może równać się tym, że Zack zdobędzie pas US. Widocznie WWE zaczęło doceniać tych, których powinni. Jak na razie to jest tylko plotka, ale to wszystko jest bardzo prawdopodobne,. Kelly Kelly ma się skupić na wrestlingu? =)) A po co? Akurat Divy w WWE są do promowania i do sexy zdjęć. Czyżby Kelly chciała pas Div? Karta na PPV TNA wydaje się być dobra pod względem nazwisk zawodników. Mam nadzieję, że to PPV wyjdzie dobrze i mam nadzieje, że ktoś kurna wypowie się w Oficjalnej Dyskusji o tej właśnie gali.

Dzięki :t_up:

Zgadzam się z komentarzem Punka. Dolph rzeczywiście powinien być bardziej doceniony , zasługuję chociaż na walkę o pas WWE , a Zack Ryder powinien z kolei dostać pas US. Cóż , słowa Kelly trochę mnie dziwią , mam nadzieje że to nie jest zapowiedź wielkiego tycia by wyjść gotowa do walki z Kharmą :D . Widać że Tribute to the Troops jest w tym Afganistanie popularne . Wszystkiego Najlepszego Michael , wiele lat komentowania :D . Tak - WWE nie miało pomysłu na gimmick dla Brodusa a teraz nie mają pomysłu co z nim zrobić .... porażka . Nie oglądałem tego Tough Enough więc w tej kwestii się nie wypowiem .

REST IN PEACE ...

Według mnie Ziggler już całkiem niedługo może być w ME RAW/SD z odcinka na odcinek jest coraz lepszy.Czyżby jeden z przyszłych WWE Champów?Osobiście mam taką nadzieję.Najlepszego dla Cole'a,czekam jednak na Slammy,może zgarnie nagrodę "dla najbardziej wkurzającej postaci" xD.Co do S-Stars wyniki nie są żadnym zaskoczeniem jednak ciekawi mnie czy AirBoom będzie walczyć na TLC.Osobiście bym chciał by tak było

Kelly chce się zająć tylko wrestlingiem... =)) Po co się brać za coś, na czym się nie zna? Bezsens.

Komentarz Punka jak zwykle wymiata.

Ziggler jako WWE Champ? Jak najbardziej. I jeszcze US Title dla Rydera. WWWYKI

Wszystkiego najlepszego dla Cole'a.

Krótko, ale właściwie nie ma czego komentować (=> walki na Superstars). ;)

Dzięki za newsy. :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...