Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na TLC, ćwierkacze, FCW, rekord ROH i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Drew McIntyre vs. Mason Ryan

Epico (w/ Primo & Rosa Mendes) vs. Evan Bourne

Tyson Kidd vs. Justin Gabriel

Jack Swagger vs. Trent Barreta

:arrow: A tutaj wyniki

Mason Ryan pokonał Drew McIntyre'a

Epico (w/ Primo & Rosa Mendes) pokonał Evan'a Bourne'a

Justin Gabriel pokonał Tyson'a Kidd'a

Jack Swagger pokonał Trent'a Barrete

:arrow: Dark Match'em RAW był :

41-man Battle Royal

Zwycięzca : Dolph Ziggler!

Ziggler zostaje #1 pretendentem do pasa WWE!

:arrow: Zaraz po BR odbył się właśnie ten pojedynek :

WWE Championship

CM Punk © pokonał Dolph'a Ziggler'a

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 3.0 co przełożyło się na 4,483,000 widzów.

:arrow: Zaktualizowana karta PPV TLC

World Heavyweight Championship

Mark Henry © vs. Big Show

WWE Championship

Triple Threat TLC Match

CM Punk © vs. The Miz vs. Alberto Del Rio

Ladder Match

Młot jest zawieszony nad ringiem

Triple H vs. Kevin Nash

WWE United States Championship

Dolph Ziggler © (w/ Vickie Guerrero) vs. Zack Ryder

WWE Intercontinental Championship

Cody Rhodes © vs. Booker T

:arrow: Już niebawem na tygodniówkach będziemy mogli zobaczyć więcej wrestler'ów z FCW.

:arrow: Przejdźmy do konkretów, szczególne pochwały za swoje występy na galach FCW otrzymali Dean Ambrose (Jon Moxley) oraz Seth Rollins (Tyler Black). Władze rozważają ich "awans" bądź pojawianie się na tygodniówkach WWE.

:arrow: Również FCW 15 Champion Damien Sandow uzyskał pochwały od samego Triple H'a za pojedynek z Tyson'em Kidd'em, więc w niedalekiej przyszłości możliwy jest jego transfer do głownego rosteru.

:arrow: Według artykułu na WWE.com możliwy jest przyszły storyline z Del Rio i siostrami Bella's. Ostatnio można ich było kilka razy zobaczyć razem na BS.

:arrow: Kelly Kelly uruchomiła nową stronę internetową, o to adres :

http://www.barbarablank.com/

:arrow: Layla pojawiła się na Backstage'u podczas ostatniego RAW. Może to zwiastować jej bliski powrót.

:arrow: WWE zastrzegło znaki towarowe dla "Boots To Asses" oraz "WWE Showdown".

:arrow: Możliwe, że oprócz feudu z Cody'm Rhodes'em, Booker T wypromuje kogoś nowego, mało znanego.

:arrow: Jest bardzo prawdopodobne, że już w tym tygodniu zostanie potwierdzona kolejna edycja WWE Tough Enough! Notka z Twitter'a od Bill'a DeMott'a

#DEMOTTCRACY czekam na wiadomość od #toughenough.. mam nadzieję, że niebawem dowiemy się czegoś więcej. Dzięki wszystkim za wsparcie oraz za to, że chcecie nas z powrotem

:arrow: Chociaż po raz kolejny Brodus Clay nie pojawił się na Monday Night RAW, był na "topie" twitter'owym podczas gali. Tak swoją drogą, ile jeszcze musimy czekać na powrót..?

:arrow: Triple H skontaktował się niedawno z byłymi "znajomymi" ze starych lat do których ma wielkie zaufanie, w celu poszukiwania kogoś na stanowisko rekrutacji i innych ważnych stanowisk. Mówi się o małej "armii" Hunter'a oraz o tym, że niebawem może zakończyć się jego ringowa kariera.

:arrow: Krążą plotki jakoby następnymi "ofiarami" The Miz'a po R-Truth'u & John'ie Morrson'ie będzie Alex Riley oraz The Big Show! Ta fabuła ma na celu zemstę na wszystkich jego byłych Tag Team partnerach bądź kogoś z bliskiego otoczenia. Wszystko to ma utorować Mizaninowi drogę do pasa WWE.

:arrow: Na kolejne RAW na którym zostaną rozdane statuetki Slammy, zapowiedziano oficjalnie walkę John Cena vs. Mark Henry.

:arrow: T-Shirt Sin Cary został ogłoszany jako łamiący PG i wycofano go ze sprzedaży.

:arrow: Parę notek od CM Punk'a, które wystosował wczoraj

Teraz rentgen, potem siłownia, bo żadne złamanie mnie nie zatrzyma
Otrzymałem wynik rentgena
Lecę na siłownię poskakać do wulkanu. Żadna gorąca lawa mnie nie zatrzyma.
Punk skacze do wulkanu

:arrow: Tu zwrócił się do The Rock'a

Rock po raz kolejny zmyśla.. twierdzi, że jego koszulki sprzedają się najlepiej w WWE? Przecież wszyscy wiemy, że koszulki @CMPunk sprzedają się najlepiej!

:arrow: Okazuje się, że Punk mógł mieć złamaną prawą rękę, dlatego ten rentgen.

:arrow: Notka R-Truth'a

Powinienem być w stanie powrócić na siłownię w przyszłym tygodniu nadal mam lekki wstrząs

:arrow: Jim Ross napisał na ćwierkaczu taką notkę. Chodzi o poszukiwanie talentów występujących w FCW.

Razem z Dusty Rhodes'em. Pracuję nad nowym projektem dla WWE.

:arrow: Chavo Guerrero napisał na twitter'ze :

Jestem powściągliwy, nie zazdroszczę Cenie, ja tylko uważam, że ssie jako wrestler, ale za to przy mic'u jest całkiem ok. Sądzę, że @CMPunk &Orton są nieźli. Dla każdego kto się nie zgadza, 20 "ppl" mnie popiera. Dzięki wszystkim "ppl" za wsparcie oraz za to że przejrzeli na oczy i przestali pić "Cena kool-aid" (cokolwiek to oznacza ;d)

:arrow: Lilian Garcia wraca na stałe do rosteru Smackdown! Niżej notka z ćwierkacza

Ważne ogłoszenie: Lilian Garcia wraca jako ring announcer do rosteru Smackdown! Po dwóch latach przerwy wraca na stałe!

:arrow: A tutaj co napisała sama zainteresowana

Tak to prawda! Wszystko dzieje się tak szybko, wracam do WWE jako spikerka na Smackdown!, jestem strasznie podekscytowana!

:arrow: Stronka na której można głosować na wrestler'a w kategorii "Superstars of the Year!", głosy można oddać na kogoś z 6 : Mark Henry, CM Punk, Alberto Del Rio, John Cena, The Miz, Randy Orton

http://poll.wwe.com/slammy-2011/

:arrow: Sean Waltman był obecny na backstage'u RAW, w celu nagrania wideo, które pojawi się w serii WWE Network pod nazwą "Monday Night Wars"

:arrow: Trzecie już promo, zwiastujące tajemniczy powrót, jeśli ktoś nie widział, to niżej filmik

:arrow: Tekst prezentuje się następująco

"Behold the power will come vengeance to render his anger with fury. The deception the weak have perpetrated will be castigated. The second day of 2012, the prophet will emerge and destroy the weak. It will be the end of the world as you know it. Look within."

:arrow: Nadal wszystko wskazuje na Chris'a Jericho, niektórzy twierdzili, że może to być Shane McMahon, jednak on w tym czasie będzie zajęty projektami, którymi zajmuje się w Chinach. Aktualnie "taktyki dywersyjne" Y2J'a mają na celu odwrócenie od niego uwagi związanej z tajemniczymi promami.

:arrow: Redaktor z serwisu PWInsider spekuluje również, że Jericho podpisał kontakt już sporo czasu temu.

:arrow: Druga część wywiadu z Mick'iem Foley'em w którym wypowiada się m.in na temat Undertaker'a. Pierwszą część możecie obejrzeć w ostatnich newsach Vader'a.

http://www.youtube.com/watch?v=nUsc392fJlk

:arrow: A tutaj zapowiedź 2 sezonu show Rody'ego Piper'a

:arrow: Poniżej trzecie już promo powrotu Masked Kane'a

http://www.youtube.com/watch?v=FcE4Mui36ss

:arrow: WWE utworzyło na facebook'u stronę poświęconą nowemu show wchodzącego w 2012r. Chodzi oczywiście o WWE Legends' House.

http://www.facebook.com/LegendsHouse

:arrow: Music Video oraz kulisy nowej piosenki powracającej ring announcer Lillian Garcii

:arrow: Wczoraj swoje 77 urodziny świętował WWE Hall of Famer Nick Bockwinke. Wszystkiego najlepszego.

:arrow: Sting po 12 latach wraca do Niemiec! Będzie on obecny 29 stycznia 2012r. na tourze Impact Wrestling w Neu-Ulm. Krótkie wideo na ten temat.

:arrow: Dodane niedawno video z serii "Before The Bell, tym razen tyczące się Final Resolution

:arrow: The Bound For Glory 2011 zotanie wydane na DVD 17 stycznia 2012r.

:arrow: Jesse Neal wbrew zapowiedziom nadal jest w TNA.

:arrow: Na Houseshow TNA 21 stycznia 2012r w Plymouth, MA planowany jest Ric Flair.

:arrow: 16 grudnia AJ Styles, Gunner & Pope Dinero mają być obecni na gali PPV federacji AAA.

:arrow: TNA wysłało Anarquia i Rob'a Terry'ego do Ohio Valley Wrestling, czyli rozwojówki w celach poćwiczenia.

:arrow: ROH pobiło rekord. Podczas gali 4 grudnia - 8-Man Tag Team Elimination Match trwał 80 minut! To najdłużej w historii ROH, ale również jest sprawdzane, czy nie jest to najdłużej w nowoczesnym pro-wrestlingu.

:arrow: Wynik tej walki :

Eddie Edwards, El Generico & Wrestling's Greatest Tag Team (Charlie Haas & Shelton Benjamin) pokonali The Briscoes (Jay Briscoe & Mark Briscoe) & The House Of Truth (Michael Elgin & Roderick Strong) (w/ Truth Martini)

:arrow: Była diva WWE Serena Deeb świętuje pierwszą rocznicę rzucenia nałogu alkoholizmu

Dziś jestem bardzo dumna, to już rok odkąd nie piję alkoholu. Rok temu spojrzałam w lustro i dokonałam weryfikacji swoich priorytetów. Zdecydowałam się na poważne zmiany. Zawsze chciałam być wzorem i pomagać wszystkim w okół siebie, bo wierzę, że to uczyni świat lepszym miejscem. Mam nadzieję, że ta wiadomość będzie inspiracją dla tych, którzy nie mogą sobie poradzić z nałogiem. Często kiedy ludzie coś zmieniają, te zmiany ich przytłaczają. jeden tydzień jest trudny, rok jeszcze bardziej, a słowo "na zawsze" okazuje się w tym momencie wręcz niemożliwe. Biorąc pod uwagę moje osobiste przejścia, myślę, że warto wziąć się w garść choćby z dnia na dzień a potem z dumą to wspominać. Wszyscy mamy coś co chcemy zmienić, zbliża się nowy rok, może to jest ta doskonała okazja do poprawki? Nie ograniczaj się, zmiany nigdy nie są łatwe, ale dzięki podjęciu wyzwania stajesz się silniejszy. Pewność siebie i silna wola to przydatne cechy. Bądź zmianą, którą zauważy świat

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• chlebek91pl

1

• Housse

1

• Deadmanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Takie walki jak 41-man Battle Royal robią jako Dark. Przecież nic by się im nie stało gdyby takie coś dali w TV.. No ale cóż, widocznie WWE woli robić widowiska dla fanów na hali niż przed telewizorami. Layla na BS, Layla wracaj na ring! ;) Planowane jest zniszczenie Big Show'a przez Miz'a? No proszę.. Jestem ciekawy jak to wszystko wyjdzie bo ten plan może być faktycznie dobrym początkiem do pasa WWE. Slammy Awards i zapowiedziana walka Cena vs. Henry co może zwiastować finał Superstars of the Years. Oczywiście nie finał walki, tylko po tej walce ona będzie rozdana :P Lilian Garcia is back! Coś wspaniałego, bo zawsze jej głos mi się podobał i myślę, że będzie znacznie lepsza niż ten obecny kolega zapowiadający na SD.. 8-Man Tag Team Elimination Match trwał 80 minut?! WTF? Nie wiem dlaczego, ale mam przekonanie, że ta walka musiała ssać na maxa, ale to tylko moje zmysły. Jestem tą informacją zaskoczony. Jedna walka trwała prawie jak całe show RAW, a przecież nie było stypulacji Iron Man.. Nie no gratulacje dla ROH i dla zawodników biorących w tym udział ;)

Dzięki :t_up:

Panie kolego,po pierwsze podziękowania za konkretną porcję newsów ^^

Na wstępie gratuluję ROH tych 8o min,naprawdę nie sądziłem że tyle może trwać TT match ale ROH pokazało że da się wykręcić coś bardzo fajnego ^^

Mam pytanie czy Miz to samobójca?Jak on chce Showa "ukarać" nie wyobrażam sobie tego.Coś czuję że tu może "pomóc" Henry/Nash

Zaskoczyło mnie to że 41os wygrał Ziggler.Niemniej brawa dla tego pana,widać że jest znacznie lepszy niż np podczas RR 2010.

Karta TLC wygląda ok.Mam nadzieję że WHC dostanie stypulację np "Falls count anywhere" lub "I quit" ewentualnie "No hold barrs".W klasyku widzieliśmy już wszystko co panowie mają do pokazania.

I tu kolejne pytanie.Kiedy wróci Clay ja się pytam?!No ile można czekać na niego.Miał wrócić chyba 4 RAW temu?!

Bardzo fajnie że tłumaczysz newsy z tweeter'a duży + za to.

Najlepszego dla pana z HoF i gratulacje dla Sereny.Po cichu liczę że wróci do WWE i feudzik z np...Alicią?

Co do Superstars

Mason pokonał Drewa i wcale mnie to nie dziwi zapowiada się jako jeden z najlepszych na RAW !

Epico pokonał Evana Bourna - nie no WWE karze nadal Evana za tą wpadkę już drugi raz na Superstars i drugi raz przegrywa !!

Justin Gabriel pokonał Tysona Kidda - nie no Justin jak dla mnie lepszy ale mogliby zrobić takie walki na SD

Jack Swagger pokonał Trent'a Barretę - już samo to że Swagger był na Superstars jest skandalem przecież on niegdyś był WHC a tutaj Superstars :t_down: . Co do Trenta to ten brak pushu też jest dziwny ...

Dark Match wygrał Dolph no brawo jakiś przełom w jego karierze ? Jednak na razie widzę Punka jeszcze dłuugo z tym pasem

Więcej z wrestlerów FCW ? Dobrze w sumie nie są tam tylko po to żeby "być"

Layla wracaj ! Jak najbardziej jestem na tak , długo trzeba było na nią czekać ale chciałbym by wróciła

Co do Brodusa ... dlaczego nie wraca ? Nie mają dla niego rywala ? o.O

Co do Miza , pewnie uda mu się z Alexem bo ten to wgl nie ma pushu ale Big Show ? Przecież to będzie WHC , nie wierzę że stanie się inaczej .

John Cena vs Mark Henry no bardzo czekam na tą walkę , obaj mocno pushowani , zobaczymy

Co do tego Sin Cary to WWE przegina z tym PG ...

Gwiazda roku ? Cm Punk jak dla mnie

Lilian wraca ale niestety zastąpi Chimela którego lubię , szkoda , no cóż mam nadzieje że może jakoś tydzień Tony , tydzień Lilian ? No cóż czekam na powrót Masked Kane'a w międzyczasie wróci Chris i mam nadzieje że na RR wróci i Kane i Undertaker . Dzięki za newsy :t_up:

REST IN PEACE ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...