Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ogarnięcie działu Divy? [Propozycja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nie będę tutaj owijał w bawełnę i przejdę od razu do meritum sprawy. Przejrzałem dziś dział Divy i zauważyłem, że jest np. temat The Bella Twins - nowe fotki, po około miesiącu znów powstaje temat z takim tytułem. Tak tak wiem, że każda sesja jest inna ale to trochę dziwne, że w dziale jest z 10,15,20 tematów z takim samym tytułem. Nie lepiej zrobić temat np. Kelly Kelly - nowe fotki i wrzucać fotki Kelly tylko do tego tematu, a nie tworzyć co niedługi okres czasu następne tematy z takim samym tytułem. A jak by dochodził jakaś nowe sesja to można by napisać gdzieś (w tytule lub opisie), że jest to sesja n[. w bikini. Czemu ma służyć to rozwiązanie? Zmniejszy się spam z powstawaniem tematów o tych samych nazwach itp. Co o tym sądzicie? To jest tylko moje spostrzeżenie i moja sugestia. Wypowiadajcie się śmiało. :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Ulicznik Xeb

2

• Blazi

2

• TadziuU

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dla mnie dobry plan, ale kiedyś już był? Jednak jestem na tak. :)

Dla mnie jeszcze lepiej byłoby zrobić dwa tematy: "Divy - WWE" i "Knockouts - TNA" i tylko do niego wrzucać fotki pań, bo spam jest w tym dziale wielki.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Krótko - pomysł dobry i myślę, że powinien przejść. Nie byłoby wtedy nabijania tematów i łatwiej można by się w tym połapać :).

Może jakoś się już nie wypowiadam na BGZ za często ale coś powiem. No to moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł ze strony Blaziego. Na pewno zmniejszyło by to spam w dziale div itd. Jestem jak najbardziej na tak ;) .

1 temat dla kazdej divy / knockouts i jest po klopocie. Nie bedzie wtedy tego az tak duzo a generalizowac wszystko do 2 tematow zrobilby niezly harmider w nich. Sam sie kiedys nad tym zastanawialem ale, no coz, malo obchodzil mnie porzadek w tym dziale :8 ...

TadziuU, ty dobrze wiesz o spammie w tym dziale :waving: ...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Przyznam, dobry pomysł. Dobrze, że w końcu ktoś wpadł na ten pomysł. Widzę, że już kilka osób się z nim zgodziło, więc pewnie on zostanie przyjęty. Ja od siebie mogę dodać, że tam jest takie zamieszanie, że czasami można się pogubić w tym. Ja jestem na tak. ;>

Głównie to ja jestem tym "nabijaczem" postów i największym spamiaczem w tym dziale dlatego myślę, że ten plan może, a nawet musi wypalić. Pomysł ten wydaje się rozsądny. Można go wprowadzić w życie. :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cieszy mnie to, że się ze mną zgadzacie ;)

Głównie to ja jestem tym "nabijaczem" postów i największym spamiaczem w tym dziale

Nie chciałem używać nicków :P

Czekam na kolejne wypowiedzi :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Dla mnie pomysł Sebu z tylko dwoma tematami jest słaby, za to pomysł Blaziego jest bardzo dobry :) Jeden temat na jedna divę, tam wrzucane sesje i byłby porzadek, a nie jak mi kiedys zapadlo w pamięć (zapadło mi to w pamięć bo było to z moją ukochaną Maryśką), że patryniu wrzucil praktycznie 4 jej sesje w 4 różnych tematach. I patryniu, nie chodzi mi o to, że ty jesteś ten zly, tylko, że w takim przyapdku dodałoby isę je do tematu divy Maryse i byłoby po kłopocie ;) Jestem zdecydowanie na tak!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jestem, za. Czasem jak oglądam fotki to nie mogę sobie przypomnieć czy oglądałem je już, bo taki sam temat zawsze jest.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Krótko. Bardzo dobry pomysł jestem za ;).

akerdrugi.png

Może skończymy pisać "jestem za", skoro większość duża już jest za i poczekamy aż, któryś z A się pofatyguje. :P

Ok jak dla mnie propozycja Blaziego jest ok ale po jednym warunkiem, nie można wrzucać komentarzy a to dla tego że wtedy ludzie i tak będą pisać "Wow ale ona jest fajna".... no że one są fajne to wiemy i wg mnie takie komentarze nie są potrzebne. A jeśli miały by być komentarze to po prostu pod względem jakichś kryteriów, bo tak to chociażby nie wiem jak to zrobicie ale posty będą nabijane tak czy siak tyle z mojej strony

sig.png

Pomysl nie jest zly, wrecz dobry, lecz nie sadze aby to zmniejszlyo spam, czy tez jak kto woli wypelnianie obowiazkow w dziale z divami. :) Za to ten temat oddzielny dla kazdej z div? Tak, cos takiego chyba kiedys bylo, czemu to sie zmienilo nie wiem, ale mozemy do tego powrocic, bo na bank bylby to bardziej estetyczny wyglad, wiec wedlug mnie pomysl moze byc wcielony w zycie, lecz co na to inni admini?

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...