Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UEFA EURO 2012 Polska & Ukraina - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

euro-2012-logo.jpg

Dzisiaj odbyło się losowanie grup do przyszło rocznego UEFA EURO 2012 które odbędzie się w Polsce i na Ukrainie. Chciałbym was zapytać co myślicie o każdej z grup. Polska dostała najłatwiejszą (i tak nie wyjdą) grupę jaką można było dostać, każdy o takiej marzył, marzenia się spełniły. Tak przedstawia się losowanie.

eurou.jpg

Zapraszam do dyskusji !

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Blazi

1

• dirt_diver2

1

• fanfanfan

1

• Vejder

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A wiec bd pierwszy. Z zaciekawieniem oglądałem losowanie grup na Euro i gdy zobaczyłem jacy rywale trafili się Polsce to bylem zadowolony i to bardzo. Lepszych rywali nie mogliśmy sobie wymarzyć. Nie oszukujmy się Polska nie należy do super reprezentacji wiec taka grupa nam odpowiada. Nie mamy zbyt silnych rywali i mamy szansę wyjść z grupy! Oby reprezentacja sobie poradziła. No na pewno Grupa B to grupa śmierci. Zapewne Dania dostanie baty i pojedzie do domu, a Niemcy i Holandia wygrają tą grupę zostawiając Portugalię na 3 miejscu. z C wyjdzie pewnie Hiszpania iiiii może Chorwacja! to jest mój czarny koń tego Euro ;) Co do grupy D to przewidywanymi krajami, które wyjdą są oczywiście Francja i Anglia ale Ukraina może coś tam namieszać. Ogólnie to jestem zadowolony z losowania grup, natomiast trochę mniej z piłki ; /. Jak dla mnie nie jest ona tak wspaniała jak sobie wyobrażałem. Jest jakby to nazwać taka "prosta". z 2004 roku - Roteiro miała fajny wzór, z 2008 EuroPass była fajowa, a Tango 2012 lekko mnie zawiodło. Ale to jest tylko moje zdanie.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No Polska trafiła najlepiej jak mogła i jeżeli chcemy pokazać, że nasz naród potrafi grać w piłkę to musimy się kiedys przełamać na wielkiej imprezie. Teraz do niej awansowalismy bez eliminacji, losowanie nam sprzyjało i gramy u siebie. Na przełamanie i podskoczenie w rankingu FIFA lepszej okazji mozemy nie mieć przez najbliższe 30lat. Jednak ten awans bez eliminacji też do końca nie pokazuje jak wypadamy na tle calej Europy, raz, że graliśmy z zespołami które mialy te eliminacje i one na sparingi z nami nie wychodziły w najmocniejszych skąłdach, jednak optymizmem moze napawac m.in. ostatni mecz z Niemcami :)

Co do grup nasza zdaje się być najłatwiejsza. Rosja to bardzo silna ekipa, w swoim składzie maja wielkie indywidualnosci jak Arshavin czy Zhirkov, w barażach rozgromili swoich rywali, jednak tak obiektywnie patrząc to drużyna nieprzewidywalna, która wcale nie jest bez wad. Jak dla mnie z nimi można powalczyć, jednakże optymistycznie biorąc sprawę w meczu z nimi cudu nie oczekuję i nie wróżę nam wygranej z Rosja. Drugą na celownik biorę Grecję. Ta drużyna wygrywała Euro bo miała pomysł na to aby wygrać ten turniej, grała konsekwentnie i może niesprawiedliwie ale wygrywala mecz za meczem i wygrała Euro. Teraz jednak nie jest to już ta sama drużyna, zawodników nie mają jakkichś wielkich abyśmy mieli się czego bać, to chyba wręcz przeciwnie, to my mamy Trio z Borussi, My mamy świetnych bramkarzy i który by nie pojechał na Euro jest znany w Europie (Tytoń, Szczęsny, Fabiański, nie myślę, aby na Euro pojechał Pawłowski czy ktoś, a jak pojedzie to tylko aby poczuć atmosferę). Grecja jak najbardziej rywal do ogrania, nie mozemy tylko się ich przestraszyć i mozemy liczyć na ważne 3pkt. w grupie. Ostatnie-pierwsze Czechy. Ostatnie bo ostatnie je omawiam, pierwsze bo z nimi rozegramy mecz otwarcia na Euro. Tutaj boję sie tego, że przegramy. Raz - paraliż na otwarcie mistrzostw u siebie, wielka presja. Boje sie również, że porażka w 1 meczu może źle wplynąć na dalsze mecze w grupie. Pierwszy mecz jest najwazniejszy, ważne by w nim nie przegrać i myślę, że zarówno i my jak i Czesi z 1pkt. będziemy się cieszyc, aczkolwiek myślę, że to znowu nie Czesi sprzed nawet 2-3lat i jesteśmy w ich zasiegu.

Co do reszty grup - Grupa B jest kozacka. znalazla sie w niej Dania, która jeżeli byłaby w naszej grupie zamiast Grecj ito spokojnie mogłaby z niej wyjść. Portugalia - Która ma wielkie indywidualnosci, która w sparingach prezentuje się świetnie, ale na wielkich imprezach od lat zawodzi i co roku ma udowadniać, że potrafi wygrać coś własnie na ME czy MŚ. Holandia - Wicemistrzowie świata, którzy rozbijali wsyztskich po kolei w eliminacjach i mój faworyt do wygrania Euro - Niemcy, ktorzy pokonali w sparingu przed losowaniem Holandie, są w wielkiej formie, a remis z Polską to chyba było coś na zasadzie walki Pudzian-Thompson. W grupie C licze na niespodziankę i odpadnięcie Włochów, a wyjście Chorwacji i Hiszpanii, a w grupie C na pewny awans Anglików, oraz na to, że Zlatan sam da wyjście z grupy Szwedom. Dziękuję za uwagę, oddaję glos do studia, mile widziane cytowanie mnie :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

polacy wylosowali najlatwiejsza grupe smierci ;D

Proszę o rozwinięcie swojej odpowiedzi do conajmniej 3 zdań złożonych :)/VDR