Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2011 - Siódme Rozdanie Forumowych Oskarów - głosuj

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 fanfanfan - newsy, dyskusje, WCE, napierdziela post za postem. Czemu on nie ma globala? :waving:

2) ADMIN ROKU 2011 Prototype - bo kto inny, najaktywniejszy, trzeba dodać, że w tym roku awansował na pierwsze miejsce pod względem ilości postów, więc to chyba coś znaczy :).

3) MODERATOR ROKU 2011 fanfanfan - patrz punkt pierwszy.

4) NEWSMAN ROKU 2011 Blazi - najpierw pomoc przy newsach, potem wszystkie zastępstwa, był czas gdzie były prawie same newsy Blaziego, więc zasłużył.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 Vader, pewnie i tak wygra, więc głos na niego.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 Brem - pisze dobre dyskusje, fajnie czyta się jego posty, więc chyba on. fan jeszcze daje rade, ale to nie to samo :)

7) ZNAWCA ROKU 2011 Hacjend - to co napisał Pile wszelakiego rodzaje quizów, opanowane zostały przez niego :)

8 ) UPLOADER ROKU 2011 nikt, nie korzystam z linków ostatnio.

9) KREATYWNY ROKU 2011 pablo modjo - za wszystkie jego inicjatywy.

10) ALFONS ROKU 2011 Prototype - jak odszedł montoya, to on i patryniu wrzucają panienki, ale postawiłem na Pro.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 ZiuteX - bez dwóch zdań, jego prace to cud miód i orzeszki :P

12) FREEQ ROKU 2011 Xeb - za Harrego :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 Niech będzie Urban, tak po prostu.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 Tuptuś - jego teksty wymiatają.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Zaq123

1

• Mr. Underson

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 fanfanfan - Brałem tutaj pod uwagę jeszcze Turusia, ale ostatecznie wybrałem Fana. Bez dwóch zdań w tym roku Fancio był bardzo bardzo aktywny. WCE, Newsy, Dyskusję i ogólna pomoc :) Sprawował się świetnie. Brawo, ta nagroda mu się należy ;)

2) ADMIN ROKU 2011 Prototype - Najaktywniejszy z Adminów, dużo go na forum. Download, Panienki, Ogólny porządek no i od jakiegośczasu zajmuję się weryfikacją.

3) MODERATOR ROKU 2011 fanfanfan - Wyjaśnienie w punkcie 1 ;)

4) NEWSMAN ROKU 2011 Brak głosu - Szczerze to w tym roku było wielu newsmanów. Fan, Luba, Proto itp. Tutaj wstrzymam się głosu ;)

5) DEBIUTANT ROKU 2011 Vader - Uzasadnienie podali poprzednicy ;) Nie muszę nic dodawać ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2011 fanfanfan - Jak popatrzyłem to w roku 2010 to on napisał bardzo dużo dyskusji i w bardzo wielu się wypowiadał i dyskutował. Dla mnie on bez dwóch zdań zasługuję na Dyskutanta roku 2011 ;)

7) ZNAWCA ROKU 2011 Sebu - Posiada on wielką wiedzę na ten temat.

8 ) UPLOADER ROKU 2011 patryniu - A któż by inny? ;) To rok patrynia pod względem dodawania linków ;)

9) KREATYWNY ROKU 2011 pablo modjo - Za każdy jego pomysł, który dostarczył nam wiele radości (Bogowie)

10) ALFONS ROKU 2011 Prototype - W grę wchodził jeszcze patryniu ale Proto moim zdaniem w tym roku był lepszy.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 ZiuteX - Nie bez powodu wygrał całe ST nie prawdaż?

12) FREEQ ROKU 2011 Gonzo - Nie trzeba wyjaśniać.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 Brak głosu - Wstrzymam się z oddaniem tutaj głosu ponieważ jest wielu userów,, którzy są bardzo lubiani i nie wiedziałem kogo wybrać :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 Karling - Dla mnie on był najzabawniejszym userem 2010 roku!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - no jak tu można było by go pominąć, Turek pracuje na pełnej parze! Hm... co on w tym roku zrobił, pamiętam: jego torrenty z galami, które bardzo się przydawały, jest również założycielem dyskusji, jak i również można nazywać go głosem BGZ i co najważniejsze ma czas na zaglądanie na to forum, i ponad to udzielanie się systematycznie w naszych dyskusjach, no brawa.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - dobra innego gościa tu nie można wrzucić, Protek bije rekordy w wyskokości postów, po za tym co ja mam tu pisać, no raczej po jakiejś części dzięki niemu jestem na tym stanowisku, a to, że teraz mam trochę mniej czasu, nie oznacza, że zaniedbuje obowiązki.

3) MODERATOR ROKU 2011 - patryniu - niech Ci będzie, tak dla odmiany chciałem dać kogoś innego, ale nie mogę, bo to właśnie ty się tak wywyższasz i w ogóle, ale powiem jedno: Zostaw moje linku z upkingiem i upherem. :)

4) NEWSMAN ROKU 2011 - powiem, że się wstrzymam, bo sam nie mogę sobie przypomnieć, go by tu mógł być najlepszy.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - niech stracę, za ten debiut, który podtrzymuje naszego starszego mistrza w dyskusjach, który zwie się Brem, trochę, jak nie bardzo pomogłeś mu utrzymać ten dział, jak i się otrzeć o stanowisko Globala, ale cóż nie udało się.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Brem - no tak, fan może być debiutantem, ale nie można tak karcić Brem'a nie przydzielając mu tego tytułu.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Pietrek - hmm... pamiętając wszystkie quizy to właśnie on je wygrywał i po prostu wszystkich niszczył swoją wiedzą.

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - może nie wrzucasz tak prestiżowych linków jak ja, ale na ilość i z końcóweczką BGZ to ty wrzucasz i tak trzymaj.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - nasz adminek to taki cichy niszczyciel, zbyt często nie wchodzi, ale jak już wejdzie to mamy zmiany, nowe pomysły i inne cieszące oko rzeczy.

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - tak za te panie i inne divy, które ty wrzucasz, muszę przyznać, że i tak zapewne z 90% tego nie widziałem, ale wiadomo, że to ty wrzucasz.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Pietrek - masz za te loga, ikonki, rangi, sygnatury, plakaty i inne prace graficzne zrobione na rzecz forum.

12) FREEQ ROKU 2011 - Gonzo - ta, jak ty już tu wejdziesz, to zawsze kogoś pociśniesz lub coś takiego, normalnie mistrz.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - no tak, jak można go nie lubięc jest tak samo świetny tutaj na forum, jak i na realu.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - tak, o tym userze również nie można zapomnieć, Edgar to jeden z gości który lubi orzywić i rozrzuszać formuową atmosferę.

ahfo.png

luba_049.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011- Droops- Duży wkład w forum i nie tylko, również w całą polską scenę wrestlingową ;P

2) ADMIN ROKU 2011- Prototype- Widoczny, zaangażowany, trzyma pożądek, taki powinien być admin ;)

3) MODERATOR ROKU 2011- fanfanfan- Wydaje mi się że w tym roku robił tyle różnych rzeczy i to przez długi czas naraz że zasługuje na to miano

4) NEWSMAN ROKU 2011- Prototype- Niezmiennie jego newsy są zawsze na wysokim poziomie i nie zdarza mu się pisać "coś słabo dzisiaj"

5) DEBIUTANT ROKU 2011- Vader- Jakoś tak, z braku innych kandydatów ;P

6) DYSKUTANT ROKU 2011- fanfanfan- Bez wątpienia musi dostac mój głos, trzyba poziom dyskusji, tworzy je, podtrzymuje, stara się i bardzo dobrze mu to wychodzi, zrobił wielki postep odkąd zaczął mi pomagać a teraz można powiedzieć że przejął pałęczkę i jest głównym powodem dla ktorego stoją one teraz na takim a nie innym poziomie

7) ZNAWCA ROKU 2011- totalny brak pomysłu więc nie będę na siłę kogoś tu wciskał i oddam pusty głos

8) UPLOADER ROKU 2011- Patryniu- szczerze to zazwyczaj nie zwracam uwagi kto wstawia linki które klikam ale wydaje mi się że Patryniu jest w tym dziale najbardziej widoczny ;)

9) KREATYWNY ROKU 2011- Turek & Droops- Ciężko byłoby wybrac jednego, obaj mają pełno ciekawych i ambitnych pomysłów które na dodatek wcielają w życie, od audycji przez bloga i zloty aż po własną federacje ;P

10) ALFONS ROKU 2011- Prototype- Przejął pałeczke i obecnie nie ma sobie równych

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011- Rejden ;D (wciąż się nie moge zdecydować kogo chce ale już jestem coraz bliższy tej decyzji chyba ;P)

12) FREEQ ROKU 2011- Tuptuś- Jakoś tak pierwszy przyszedł mi do głowy w tej kategorii ;P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011- Drooops- No bo chyba nie ma kogoś kto go nie lubi (poza Turkiem) ;P Z nikim się nie kłuci (poza Turkiem), nikomu się nie naraża (poza Turkiem)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011- The Edgar- Zawsze znajdzie odpowiednią i trafną riposte ;P

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011- Prototype. No cięzko było wybrać, ale kogoś trzeba. Zastanawiałem się też nad Droopsem i fanem, ale Pro jednak wygrał. Jest wzorem do naśladowania na forum.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype. Za to samo co w 1).

3) MODERATOR ROKU 2011 - No tutaj już musi być fanfanfan, bo napracował się w tym roku, a na dodatek ciężko znaleźć kogoś innego na moderatora roku.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Tutaj zostawię bez głosu, bo niestety rzadko patrzę, kto dodał newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader zdecydowanie. Nie miał żadnej konkurencji, bo Torres się nie liczy :8

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Fanfanfan. Wytrwale pisze dyskusje i stara się to dźwignąć. Ja postaram się też skomentować to i owo, ale jak się za to zabieram, nagle mi ochoty zaczyna brakować :P

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Dużo jest znawców na tym forum, więc nie chce nikogo z nich wyróżniać. Brak głosu.

8) UPLOADER ROKU 2011 - Patryniu. Co chwilę widzę, jakieś linki od niego. Blazi stara się dotrzymywać mu kroku, no ale Patryniu jednak bezkonkurencyjny.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Pablo modjo - Głownie za bogów wrestlingu. Tak mnie to wciągnęło, że co 2 dni wchodzę sprawdzić czy jest coś nowego :)

10) ALFONS ROKU 2011 - Protoype. Myślę, że nie trzeba uzasadnienia.

11) GRAFIK 2011 - Ja w grafice jestem zielony, więc nie chcę dawać głosu, jako amator, więc się wstrzymam.

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptuś. Jak czasem coś strzelił to śmiałem się do monitora.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Prototype. Nie wiem, czy jest ktoś, kto go nie lubi.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś za to samo co w 12)

• 2 tygodnie później...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - dodaje torrenty gal, stał się 'głosem BGZ', udziela się często w dyskusjach, ogólnie w tym roku on zasłużył na to miano.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - zawsze chętny do pomocy, wypełnia swoje obowiązki, no i jak Luba wspomniał - bije rekordy. :P

3) MODERATOR ROKU 2011 - fanfanfan - ogólnie mówiąc, gdyby nie on, to zapewne dział dyskusji, by leżał i kwiczał. Tworzy, pisze i udziela się w dyskusjach. Kogoś takiego forum potrzebuje.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Nie mam pomysłu, na kogo by tu zagłosować.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - miałem postawić na torresa, jednak uzyskał moda dość szybko i udziela się na forum.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - to samo co w punkcie 3.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Pietrek - muszę tu na niego postawić, bo w quizach na niego nie ma lepszego. Naprawdę wie dużo o wrestlingu.

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - należy mu się za to, że dodaje linki "od BGZ", no i oczywiście pozostałych linków do gal też wrzuca dużo.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - kilka dobrych pomysłów min. Bogowie Wrestlingu. Mimo, że WrestleZin się nie udał, to i tak była to jedna z lepszych inicjatyw.

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - za wszystkie zdjęcia, które wrzuca do działu z kobietami. Oby tak dalej. :)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - dla mnie bezapelacyjnie jeden z najlepszych grafików jakich znam, jego prace są zawsze na wysokim poziomie.

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptuś - a kto inny?! Miałem tu dać głos na Gonziego, ale Tuptak jest bardziej śmiechowy.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - zawsze coś walnie śmiesznego, nie znam osoby, która by go nie lubiała.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - tak samo jak w punkcie 12.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...