Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2011 - Siódme Rozdanie Forumowych Oskarów - głosuj

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 fanfanfan - newsy, dyskusje, WCE, napierdziela post za postem. Czemu on nie ma globala? :waving:

2) ADMIN ROKU 2011 Prototype - bo kto inny, najaktywniejszy, trzeba dodać, że w tym roku awansował na pierwsze miejsce pod względem ilości postów, więc to chyba coś znaczy :).

3) MODERATOR ROKU 2011 fanfanfan - patrz punkt pierwszy.

4) NEWSMAN ROKU 2011 Blazi - najpierw pomoc przy newsach, potem wszystkie zastępstwa, był czas gdzie były prawie same newsy Blaziego, więc zasłużył.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 Vader, pewnie i tak wygra, więc głos na niego.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 Brem - pisze dobre dyskusje, fajnie czyta się jego posty, więc chyba on. fan jeszcze daje rade, ale to nie to samo :)

7) ZNAWCA ROKU 2011 Hacjend - to co napisał Pile wszelakiego rodzaje quizów, opanowane zostały przez niego :)

8 ) UPLOADER ROKU 2011 nikt, nie korzystam z linków ostatnio.

9) KREATYWNY ROKU 2011 pablo modjo - za wszystkie jego inicjatywy.

10) ALFONS ROKU 2011 Prototype - jak odszedł montoya, to on i patryniu wrzucają panienki, ale postawiłem na Pro.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 ZiuteX - bez dwóch zdań, jego prace to cud miód i orzeszki :P

12) FREEQ ROKU 2011 Xeb - za Harrego :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 Niech będzie Urban, tak po prostu.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 Tuptuś - jego teksty wymiatają.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Zaq123

1

• Mr. Underson

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 fanfanfan - Brałem tutaj pod uwagę jeszcze Turusia, ale ostatecznie wybrałem Fana. Bez dwóch zdań w tym roku Fancio był bardzo bardzo aktywny. WCE, Newsy, Dyskusję i ogólna pomoc :) Sprawował się świetnie. Brawo, ta nagroda mu się należy ;)

2) ADMIN ROKU 2011 Prototype - Najaktywniejszy z Adminów, dużo go na forum. Download, Panienki, Ogólny porządek no i od jakiegośczasu zajmuję się weryfikacją.

3) MODERATOR ROKU 2011 fanfanfan - Wyjaśnienie w punkcie 1 ;)

4) NEWSMAN ROKU 2011 Brak głosu - Szczerze to w tym roku było wielu newsmanów. Fan, Luba, Proto itp. Tutaj wstrzymam się głosu ;)

5) DEBIUTANT ROKU 2011 Vader - Uzasadnienie podali poprzednicy ;) Nie muszę nic dodawać ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2011 fanfanfan - Jak popatrzyłem to w roku 2010 to on napisał bardzo dużo dyskusji i w bardzo wielu się wypowiadał i dyskutował. Dla mnie on bez dwóch zdań zasługuję na Dyskutanta roku 2011 ;)

7) ZNAWCA ROKU 2011 Sebu - Posiada on wielką wiedzę na ten temat.

8 ) UPLOADER ROKU 2011 patryniu - A któż by inny? ;) To rok patrynia pod względem dodawania linków ;)

9) KREATYWNY ROKU 2011 pablo modjo - Za każdy jego pomysł, który dostarczył nam wiele radości (Bogowie)

10) ALFONS ROKU 2011 Prototype - W grę wchodził jeszcze patryniu ale Proto moim zdaniem w tym roku był lepszy.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 ZiuteX - Nie bez powodu wygrał całe ST nie prawdaż?

12) FREEQ ROKU 2011 Gonzo - Nie trzeba wyjaśniać.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 Brak głosu - Wstrzymam się z oddaniem tutaj głosu ponieważ jest wielu userów,, którzy są bardzo lubiani i nie wiedziałem kogo wybrać :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 Karling - Dla mnie on był najzabawniejszym userem 2010 roku!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - no jak tu można było by go pominąć, Turek pracuje na pełnej parze! Hm... co on w tym roku zrobił, pamiętam: jego torrenty z galami, które bardzo się przydawały, jest również założycielem dyskusji, jak i również można nazywać go głosem BGZ i co najważniejsze ma czas na zaglądanie na to forum, i ponad to udzielanie się systematycznie w naszych dyskusjach, no brawa.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - dobra innego gościa tu nie można wrzucić, Protek bije rekordy w wyskokości postów, po za tym co ja mam tu pisać, no raczej po jakiejś części dzięki niemu jestem na tym stanowisku, a to, że teraz mam trochę mniej czasu, nie oznacza, że zaniedbuje obowiązki.

3) MODERATOR ROKU 2011 - patryniu - niech Ci będzie, tak dla odmiany chciałem dać kogoś innego, ale nie mogę, bo to właśnie ty się tak wywyższasz i w ogóle, ale powiem jedno: Zostaw moje linku z upkingiem i upherem. :)

4) NEWSMAN ROKU 2011 - powiem, że się wstrzymam, bo sam nie mogę sobie przypomnieć, go by tu mógł być najlepszy.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - niech stracę, za ten debiut, który podtrzymuje naszego starszego mistrza w dyskusjach, który zwie się Brem, trochę, jak nie bardzo pomogłeś mu utrzymać ten dział, jak i się otrzeć o stanowisko Globala, ale cóż nie udało się.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Brem - no tak, fan może być debiutantem, ale nie można tak karcić Brem'a nie przydzielając mu tego tytułu.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Pietrek - hmm... pamiętając wszystkie quizy to właśnie on je wygrywał i po prostu wszystkich niszczył swoją wiedzą.

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - może nie wrzucasz tak prestiżowych linków jak ja, ale na ilość i z końcóweczką BGZ to ty wrzucasz i tak trzymaj.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - nasz adminek to taki cichy niszczyciel, zbyt często nie wchodzi, ale jak już wejdzie to mamy zmiany, nowe pomysły i inne cieszące oko rzeczy.

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - tak za te panie i inne divy, które ty wrzucasz, muszę przyznać, że i tak zapewne z 90% tego nie widziałem, ale wiadomo, że to ty wrzucasz.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Pietrek - masz za te loga, ikonki, rangi, sygnatury, plakaty i inne prace graficzne zrobione na rzecz forum.

12) FREEQ ROKU 2011 - Gonzo - ta, jak ty już tu wejdziesz, to zawsze kogoś pociśniesz lub coś takiego, normalnie mistrz.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - no tak, jak można go nie lubięc jest tak samo świetny tutaj na forum, jak i na realu.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - tak, o tym userze również nie można zapomnieć, Edgar to jeden z gości który lubi orzywić i rozrzuszać formuową atmosferę.

ahfo.png

luba_049.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011- Droops- Duży wkład w forum i nie tylko, również w całą polską scenę wrestlingową ;P

2) ADMIN ROKU 2011- Prototype- Widoczny, zaangażowany, trzyma pożądek, taki powinien być admin ;)

3) MODERATOR ROKU 2011- fanfanfan- Wydaje mi się że w tym roku robił tyle różnych rzeczy i to przez długi czas naraz że zasługuje na to miano

4) NEWSMAN ROKU 2011- Prototype- Niezmiennie jego newsy są zawsze na wysokim poziomie i nie zdarza mu się pisać "coś słabo dzisiaj"

5) DEBIUTANT ROKU 2011- Vader- Jakoś tak, z braku innych kandydatów ;P

6) DYSKUTANT ROKU 2011- fanfanfan- Bez wątpienia musi dostac mój głos, trzyba poziom dyskusji, tworzy je, podtrzymuje, stara się i bardzo dobrze mu to wychodzi, zrobił wielki postep odkąd zaczął mi pomagać a teraz można powiedzieć że przejął pałęczkę i jest głównym powodem dla ktorego stoją one teraz na takim a nie innym poziomie

7) ZNAWCA ROKU 2011- totalny brak pomysłu więc nie będę na siłę kogoś tu wciskał i oddam pusty głos

8) UPLOADER ROKU 2011- Patryniu- szczerze to zazwyczaj nie zwracam uwagi kto wstawia linki które klikam ale wydaje mi się że Patryniu jest w tym dziale najbardziej widoczny ;)

9) KREATYWNY ROKU 2011- Turek & Droops- Ciężko byłoby wybrac jednego, obaj mają pełno ciekawych i ambitnych pomysłów które na dodatek wcielają w życie, od audycji przez bloga i zloty aż po własną federacje ;P

10) ALFONS ROKU 2011- Prototype- Przejął pałeczke i obecnie nie ma sobie równych

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011- Rejden ;D (wciąż się nie moge zdecydować kogo chce ale już jestem coraz bliższy tej decyzji chyba ;P)

12) FREEQ ROKU 2011- Tuptuś- Jakoś tak pierwszy przyszedł mi do głowy w tej kategorii ;P

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011- Drooops- No bo chyba nie ma kogoś kto go nie lubi (poza Turkiem) ;P Z nikim się nie kłuci (poza Turkiem), nikomu się nie naraża (poza Turkiem)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011- The Edgar- Zawsze znajdzie odpowiednią i trafną riposte ;P

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011- Prototype. No cięzko było wybrać, ale kogoś trzeba. Zastanawiałem się też nad Droopsem i fanem, ale Pro jednak wygrał. Jest wzorem do naśladowania na forum.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype. Za to samo co w 1).

3) MODERATOR ROKU 2011 - No tutaj już musi być fanfanfan, bo napracował się w tym roku, a na dodatek ciężko znaleźć kogoś innego na moderatora roku.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Tutaj zostawię bez głosu, bo niestety rzadko patrzę, kto dodał newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader zdecydowanie. Nie miał żadnej konkurencji, bo Torres się nie liczy :8

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Fanfanfan. Wytrwale pisze dyskusje i stara się to dźwignąć. Ja postaram się też skomentować to i owo, ale jak się za to zabieram, nagle mi ochoty zaczyna brakować :P

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Dużo jest znawców na tym forum, więc nie chce nikogo z nich wyróżniać. Brak głosu.

8) UPLOADER ROKU 2011 - Patryniu. Co chwilę widzę, jakieś linki od niego. Blazi stara się dotrzymywać mu kroku, no ale Patryniu jednak bezkonkurencyjny.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Pablo modjo - Głownie za bogów wrestlingu. Tak mnie to wciągnęło, że co 2 dni wchodzę sprawdzić czy jest coś nowego :)

10) ALFONS ROKU 2011 - Protoype. Myślę, że nie trzeba uzasadnienia.

11) GRAFIK 2011 - Ja w grafice jestem zielony, więc nie chcę dawać głosu, jako amator, więc się wstrzymam.

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptuś. Jak czasem coś strzelił to śmiałem się do monitora.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Prototype. Nie wiem, czy jest ktoś, kto go nie lubi.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś za to samo co w 12)

• 2 tygodnie później...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - dodaje torrenty gal, stał się 'głosem BGZ', udziela się często w dyskusjach, ogólnie w tym roku on zasłużył na to miano.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - zawsze chętny do pomocy, wypełnia swoje obowiązki, no i jak Luba wspomniał - bije rekordy. :P

3) MODERATOR ROKU 2011 - fanfanfan - ogólnie mówiąc, gdyby nie on, to zapewne dział dyskusji, by leżał i kwiczał. Tworzy, pisze i udziela się w dyskusjach. Kogoś takiego forum potrzebuje.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Nie mam pomysłu, na kogo by tu zagłosować.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - miałem postawić na torresa, jednak uzyskał moda dość szybko i udziela się na forum.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - to samo co w punkcie 3.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Pietrek - muszę tu na niego postawić, bo w quizach na niego nie ma lepszego. Naprawdę wie dużo o wrestlingu.

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - należy mu się za to, że dodaje linki "od BGZ", no i oczywiście pozostałych linków do gal też wrzuca dużo.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - kilka dobrych pomysłów min. Bogowie Wrestlingu. Mimo, że WrestleZin się nie udał, to i tak była to jedna z lepszych inicjatyw.

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - za wszystkie zdjęcia, które wrzuca do działu z kobietami. Oby tak dalej. :)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - dla mnie bezapelacyjnie jeden z najlepszych grafików jakich znam, jego prace są zawsze na wysokim poziomie.

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptuś - a kto inny?! Miałem tu dać głos na Gonziego, ale Tuptak jest bardziej śmiechowy.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - zawsze coś walnie śmiesznego, nie znam osoby, która by go nie lubiała.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - tak samo jak w punkcie 12.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
  • Dodaj nową pozycję...