Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2011 - Siódme Rozdanie Forumowych Oskarów - głosuj

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Ogłaszam siódme już rozdanie do forumowych oskarów - Goldbergów 2011.

goldberg20051za7ew.jpg

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2011 i tylko tego roku. Całego roku! Nie ostatniego miesiąca!

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

- można pominąć niektóre kategorie

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2011. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum, którego ze świecą szukać.

2) ADMIN ROKU 2011 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ wrestling minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2011 - najlepszy moderator na forum BGZ w 2011 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład. Wzór do naśladowania dla nowych użytkowników i innych moderatorów.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - najlepszy, najbardziej wartościowy z nowych userów zarejestrowanych w 2011 roku.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8 ) UPLOADER ROKU 2011 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2011. Chodzi tu o forumowe projekty.

10) ALFONS ROKU 2011 - osoba wstawiająca najlepsze panienki w Divas Corner & Kobiety

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - osoba która według was robi najlepsze graficznie prace.

12) FREEQ ROKU 2011 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - wybieracie osobę którą najbardziej lubicie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011
2) ADMIN ROKU 2011
3) MODERATOR ROKU 2011
4) NEWSMAN ROKU 2011
5) DEBIUTANT ROKU 2011
6) DYSKUTANT ROKU 2011
7) ZNAWCA ROKU 2011
 UPLOADER ROKU 2011
9) KREATYWNY ROKU 2011
10) ALFONS ROKU 2011
11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011
12) FREEQ ROKU 2011
13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011
14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• Zaq123

1

• Mr. Underson

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1 ) fanfanfan- tu chciałem głosować an Vadera, ale to jednak fanfanfan jest motorkiem napędowym naszego kochanego forum ;)

2 ) Luba- najsumienniej wypełnia swoje obowiązki

3 ) fanfanfan- najsumienniej wypełnia swoje obowiązki

4 ) Luba- nie mam uzasadnienia, jego newsy nie są suche

5 ) hmm... nie oddaję głosu, bo nie mam pomysłu :)

6 ) The Edgar- głos na The Edgar, bo to spamer, który pisze we wszystkich dyskusjach ;)

7 ) Xeb- Moim zdaniem Xeb zna się na rzeczy :)

8 ) patryniu- Patryniu uploaduje najwięcej :)

9 ) Tuptuś- Tuptuś jest po prostu najlepszym grafikiem na forum. Jego prace to 8 cud świata :)

10) Prototype- nie mam uzasadnieenia.

11) Tuptuś- Tuptuś jest po prostu najlepszym grafikiem na forum. Jego prace to 8 cud świata :)

12) Xeb- za zmianę nicku na Harry Potter xD

13) Sebu- powszechnie lubiany

14) Sebu- zabawny użytkownik, którego darzę sympatią :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Prototype - W tym roku odwalił kawał świetnej roboty i chociaż ostatnio jest go mniej (mniej, nie liczac poddziałów Kobiety i Divy..xD) i jak dla mnie zeecydowanie zasługuje na to odznaczenie.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - jak wyżej. Warto wyróżnić równiez Lubę, ale on jest za krótko na tym stanowisku jak dla mnie by zgarnać tą nagrode. Postaraj się to bedzie twoja za rok!

3) MODERATOR ROKU 2011 - Xeeeb - Może dla niektórych zdziwienie, ale komentuje dyskusje, newsy często również, jak dla mnie on szczególnie sie wyróżnił przez cały ten rok.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Luba - Newsy poprostu są estetyczne, zawsze wyczerpujące i o to chodzi!

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - hmm... Vader - Mimo takich sobie poczatków teraz wykonuje swoje obowiązki dobrze, mógłby troche bardziej do dyskusji się skłąniać, ale do tego go przekonam :D

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - patryniu - Edziu zasuwa, ale jak ma wenę i czas, a to codziennie nie jest :P patryniu za to co go poprosze to zajrzy do dyskusji i mimo, że czas w nich plecie totalne głupoty lub gada o jakichś pierdołach (It Begins...) to zasługuje by to wygrać.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Sebu - Człowiek ma wielka wiedze o wrestlingu i tyle wystarczy :D

8) UPLOADER ROKU 2011 - Szczerze? Nie chce nikogo urazić, bo ja jak wchodze do tematu to klikam w link i zawsze wali mi kto to dodał :P Wśród uploaderow mam kilku kolegów i wiem, ze dobrze wykonują swoja pracę, ale dodają chyba mniej więcej po tyle samo ,dlatego nie chcę nikogo urażać :) Brak głosu.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Tuptuś - Ja go tutaj umieszczam tylko za milion pomysłów na minute i za to, że ma narąbane w bani :P Czasem coś kreatywnego mu z tego wyjdzie xD

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - Za te jego modeleczki w wielkich ilościach, brzydkiej od niego nie widziałem :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - Jak dla mnie ma najlepsze prace, chodź może nie wrzuca ich najwięcej, nie wrzuca za duzo o tematyce wrestlingowej to jego prace przypadaja mi najbardziej do gustu!

12) FREEQ ROKU 2011 - El Gonzalito - Pokrecony, porabany? On jest po*ebany!

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Prototype - Tak na uwieńczenie jego wszystkich starań i godzin poświęconych temu aby nasze forum było lepsze! (zabrzmiało jak obietnice na wyborach...)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Xeb - Równiez za nick Harry Potter :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Prototype - Bardzo dobra postawa jako użytkownik i wydaje mi się że najlepsza z całego forum.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype -Najczęściej dostępny i udzielający się administrator. Reszta także odwala kawał dobrej roboty, lecz jest mniej aktywna = widoczna na forum.

3) MODERATOR ROKU 2011 - fanfanfan - Robi na prawdę dobrą robotę, czasem niektóre dyskusje są na siłę, ale to tak na marginesie - oby tak dalej.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Blazi - Często pisał newsy, nie miałem żadnych zastrzeżeń co do nich i dlatego głos na tego usera.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - Jest na naszym forum krótki okres czasu, a widzimy go obecnie jako pomocnika oraz dobrego usera. Mam nadzieję że dalej będziesz tak się udzielał.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - patryniu - Często bierze udział w dyskusjach i komentuje wiele rzeczy, w przeciwieństwie do większości forum. Cieszę się, że znajduje on na to czas i mam nadzieję że nie zabraknie mu weny oraz czasu.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Droops - Dobra... Koleś zna się na rzeczy, opisuje to w różnych artykułach, dobrze gada za mikrofonem, tyle słodzenia Tobie Droops.

8) UPLOADER ROKU 2011 - Blazi - Odwala kawał dobrej roboty. Wrzuca linki regularnie nie tylko z głównych federacji Main Streamowych, ale także z pozostałych, które charakteryzuję się dobrymi walkami. Poza galami można pobrać z forum Home Video i wiele innych.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Tuptuś - Dobre pomysły, dobre realizowanie ich i masz do perfekcji opanowane kuszenie do powrotu do WCE :)

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - Wcześniej montoya nie miał sobie równych, ale teraz mamy godnego zastępce :)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - Ostatnio nie za bardzo obserwuje dział z grafiką, ale z tego co pamiętam to właśnie on robił dobre prace i trzymam za słowo że tak nadal jest.

12) FREEQ ROKU 2011 - Torres i parę multi kont - Jedna wielka porażka, ale przynajmniej ekipa miała co robić i forum trochę nabrało humoru przez tego osobnika. Czy jeszcze nas czymś zaskoczy? :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - Myślę że tutaj on jest aniołkiem BGZ'tu, a utwierdzę to jak usiądzie na gali w kwietniu w sektorze z BGZ :)

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Rejden - Jest tutaj paru, którym należy się ta nagroda, ale jednak Rejdena "Who Cares?" oraz wiele innych hasełek na forum i gg sprawia że nadaje się na zawodowego idiotę :D

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011- Prototype - Świetna osoba, z chęcią pogada wysłucha, przede wszystkim jest miły.

2) ADMIN ROKU 2011 -Prototype - Często dostępny, i udziela się.

3) MODERATOR ROKU 2011 - fanfanfan - Dobrze wykonuje swoją pracę w WCE, tak samo jak Pro jest bardzo miły, co jest bardzo ważne.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Blazi - Pisał bardzo dobre newsy, miło się je czytało nie było w nich chaosu.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Nie mam głosu :roll:

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - Tutaj miałem dylemat, ale postawiłem jednak na fan'a bo jednak napisał dużo ciekawych dyskusji. I chwała mu za to.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Sebu - Bardzo często odpowiadał mi na pytania w 'kto pyta nie błądzi' często udziela się w WQ. Znawca !

8) UPLOADER ROKU 2011 -Blazi - Duży plus za dodawanie innych federacji niż ME, czasem ściągnę.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Tuptuś - Ma dużo ciekawych pomysłów, nie które nie wypalają, ale jak coś wyjdzie to jest świetne

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - Jego panienki są piękne <3

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Ziutex - Wygrywa ST, po za tym robi najładniejsze grafiki na forum, porównywalne do Daimon'a ale jednak lepsze.

12) FREEQ ROKU 2011 - El Gonzalito - Nie które jego teksty są mistrzowskie.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Xeb - Przynajmniej ja go lubię, i mam nadzieję, że niedługo przejdzie face turn :D

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - El Gonzalito - to samo co we Freeq, czyli teksty.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

13) Sebu- powszechnie lubiany

Kłóciłbym się z tym, ale ok. :)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - wszyscy starają mu się to utrudniać nie komentując audycji, ale jego wkład w rozwój forum jest ogromny.

2) ADMIN ROKU 2011 - pablo modjo - i tak wygra mój tata, a że kibicuje Chelsea, swój głos oddam na modjo. Głównie za wiele fajnych pomysłów, stworzenie WZ, BW, załatwienie koszulek itepe. :)

3) MODERATOR ROKU 2011 - Xeb - przejął pałeczkę po swoim mistrzu (niejakim Sebu), podobnie jak z Turkiem - wszyscy mu to utrudniają, ale w znacznym stopniu przyczynił się do rozwoju forum, bawi się w bukerke mimo iż nikt nie oddaje mu walk, robi fajne walki w WCE.. czy coś.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Housse - newsów na BGZ rzadko czytam, czasami znajduje niezłe głupoty, więc ciężko wybrać tego naj. Ostatniecznie Housse... tak po prostu.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - nie wiem czy coś zrobił, ale nie pamiętam w tym roku kogoś, kto szczególnie by się wybił na tle reszty z pominięciem tego pana (nie pamiętam nie równa się, że takiego nie ma, po prostu nie pamiętam).

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Brem - bezkonkurencyjny i tyle.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - głosu nie oddam, bo nikt w tym roku na tę nagrodę nie zasłużył. Głosowanie na mnie odbieram jako żart. :)

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - linki pojawiają się naprawdę szybko, nie wiem jak można w tej kategorii coś uargumentować.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - jak nie wygra to się załamię. Argumentacja zbędna chyba.

10) ALFONS ROKU 2011 - prototype - montoya przestał, to tatuś zaczął. Nawet Natalkę wrzucił. :)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - mam jego avka (chyba, nie pamiętam czy zmieniałem), jego prace miażdżą jajka.

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptus - ciągle wmawiają mi że rodzina, a rodziny nie wypadałoby nie wymienić. Może to najmniej prestiżowa kategoria, ale.. to Tuptus, na nic innego nie zasłużył :lol

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptus - jest tak głupi że aż wszyscy go lubią. Myliłem się u góry.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - jedynie mój kolega z klasy wali większymi sucharami. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - O tak, właśnie Turko zasłużył sobie na to miano, audycje oddawane nienagannie, zawsze w jakimś tam określonym terminie a pomimo niewielkiej ilości komentarzy nie przestaje z Droopsem i dalej nagrywają :)

2) ADMIN ROKU 2011 - Norbi - Ździwieni?! Ja nie, gdyby nie Norbi to byśmy sobie Goldbergi rozdawali ale chyba po domach. Forum się sypnęło, Norbi naprawił, jakieś nowe aktualizacje? Norbi wgrał. Jakieś pytanie albo prośba typu przywrócenie piwa (tak jest, dziękować teraz)? Norbi says You're Next! Yyyy znaczy Norbi says NO PROBLEM! Głosik na łebmajstra ;)

3) MODERATOR ROKU 2011 - patryniu - Patryk jest modem, global mode i człowiekiem, którego rozgryźć nie mogę ;/. Niemniej zasłużył sobie na to miano ze względu wiele tematów, zawsze Ofc. Dyskusje na czas, linki także, warniki i baniki też jakieś są, moderator kompletny? Być może. Głos na Patryka :)

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Housse - Szczególnie za ostatnie miesiace, na BGZ w sumie czytam tylko jego newsy a tak to na zagranicznych stronkach. Głos na Hałza

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - Tutaj to nawet nie wiem kogo miałbym mianować bo cholera mało ludu zostało w ekipie, przychodzili miesiąc i do widzenia.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Brem - W ostatnich miesiącach to coś ma przestój ale w okresie całego roku to zjada fancia na śniadanko ( :P )

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Prototype - Tutaj w sumie to nie mam zdania, ale PRO coś tam działał w Kwizach (szczególnie w tym z fociaczkami) to na niego głos. Jak Sebek powiedział głosy na niego są śmieszne.

8 ) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości do zapraszam do działu download. Patryk jest bezkonkurencyjny rok kolejny i tak zostanie jeszcze na bardzo długo jeżeli Patryk będzie miał czas.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Brak głosu, powiem tylko tyle że głosy na mnie troszke mnie dziwią bo z tego co pamiętam większość moich pomysłów nie weszła w życie :)

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - Jak montoya skończył tak Pro zaczął, rzuca tymi pannami jak dorodny alfons.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - Jego pracki gniotą ale to już wiemy, ogólnie można się go zapytać co i jak a zawsze podpowie ;)

12) FREEQ ROKU 2011 - Xeb - Harry Potter? NOPE! Just Xeb Testa.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - karling - Wszyscy go wyzywają itd. ale ja wiem że w głębi duszy wszyscy go lubią!

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Xeb - Ta menda każdą moją literówkę przerobi na coś tak durnego że sam się z tego śmieje. Przykład? Moje "nagg" do Sebu (chodziło o to że jutro o 17 na gg) a on już zaczął że oglądam mecze Juve naggo itd.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ciezko jest wybierac na prsestrzeni calego roku skoro powrocilo sie na stanowisko aktywnego usera 3 miesiace temu ale postaram sie to zrobic jak najbardziej sprawiedliwie:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - Awans ze zwyklego moda na globala, jest wszedzie, dyskutuje, prowadzi audycje, powrocil i w sumie wczesniej gral w WCE, no poprostu jest wszedzie. Jestem jednym z wiekszych motorow napedowych tutaj...

2) ADMIN ROKU 2011 - Ciezki, na prawde ciezki wybor bo kazdy z tych 3 adminow (Protek, Pablo i Norbi) maja szanse na wygrana. Po tym jak Prototype i Urban przywrocili forum do zycia, dam glos na Norbi'ego. Wlasnie dzieki niemu dalej ono istnieje i jest wciaz dobre, tudziez dobrze dzialajace.

3) MODERATOR ROKU 2011 - NIekcem ale muszem :) . Patryniu - moze dyskutant z niego sredni ( 8) ) ale jest wszedzie, komentuje wszystko i obok Turka oraz Fana, dobrze funkcjonujacy naped forum.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Ledger - zadko czytam newsy tutaj, raczej robie to bezposrednio ze zrodel ale od czasu do czasu jak zagladalem w tamten dzial to jego paczki byly wporzo. Housse czy tez Underson tez mogli dostac glos...

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - raczej nie bylo takich osob, ktore zaznaczyly mi sie w pamieci wiec wstrzymam sie z oddaniem glosu...

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Brem - na przestrzeni calego oku to wlasnie on zdominowal. Fanfanfan, Underson, Turek, Droops czy Mleczorz musza byc za nim.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - niestety ale brak glosu. Moze sa ludzie, ktorzy wiedza o co biega ale nop, nikt sie nie wyroznil, tak mysle...

8) UPLOADER ROKU 2011 - powinna byc nazwa Uplinker Roku - tak wlasciwie nazywa sie rozpowszechniacz / zlodziej. Patryniu bo ten nic nie ma lepszego do roboty :P .

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Droops, Siuru oraz Pablo wchodza w gre. Glos na Pablo Modjo - choc tak cicho siedzisz, nie udzielasz sie ale projektami forumowymi sie zajmujesz i to takimi konkretnymi. Wyroznic chcialem wlasnie parke tworzaca audycje....tylko nie wiem do konca dlaczego...:P

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - zdecydowanie i absolutnie... Argumenty niepotrzebne, wystarczy wejsc w kobitki i porownac z dzialami Div, gdzie przejal za mlody na ta role jeszcze Patryniu :8 - Pro dal wiecej ...

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - Ziutex moze z nim konkurowac ale to wlasnie prace Damianka mi sie podobaja bardziej...

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptus - Zastanawialem sie nad krzyzowka Edzia z Gonzalitka oraz nad Xebem ale ostatecznie na niego wolalem zaglosowac... Czlowieku, ty jestes tak durny i suchy przez suchary jakie rzucasz (Edziu #hypocrite), ze az smieszny. Trzymasz brachu poziom i... tak trzymaj.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Prototype - chyba nie ma kogos, kto go nie lubi.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptus - mysle, ze pod wzgledem sucharow to wyprzedza on mnie i Gonza...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - fanfanfan - Moim zdaniem jak ktoś już nazwał jego osobę, w tym roku był z pewnością jedną z pierwszych sił napędowych forum. Wysoka aktywność, ale co najważniejsze wkład w forum, co jak widać się ceni. Tak trzymaj Jasiek!

2) ADMIN ROKU 2011 - pablo modjo - Decyzja łatwa nie jest, ale patrząc na to jak wpompował pare akcji w życie forum, uważam że głos można uznać jako uzasadniony.

3) MODERATOR ROKU 2011 - patryniu - Wybór trudny, bo pod uwagę trzeba wziąć jeszcze Fana, ale myślę że Patrykowi należy się ta nagroda, za wkład pod względem moderacji oraz aktywność, jaką może się pochwalić.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - fanfanfan - Podobnie jak wyżej, wraz z Fanem główną rolę w dziale Nowości odgrywał również Blazi, jednakże na podstawie własnych zauważeń i tutaj Fan wykazał się bardzo wysokim poziomem.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - Po paru dziwniejszych przejściach na forum w końcu pokazał, że zasługuje na to miano odznaczając się chociażby aktualnym pobytem w Ekipie.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - Po prostu tegoroczna turbina i dźwig forumowych dyskusji. Jednak wiele innych osób jak na przykład Edgar wykazały się miłą aktywnością w tym dziale, za co chwała.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Niestety mała ilość konkursów i zabaw forumowych o tematyce wrestlingu powinna usprawiedliwić moje wstrzymanie od głosu.

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - Na forum jest duża ilość zacnej jakości uplinkerów, ale miano uploadera w pełni należy do Patryka bo nim po prostu jest (nie wiem czy jako jedyny).

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - Bogowie Wrestlingu oraz ciepły powrót WrestleZIN'u to jest to, co mogę powiedzieć jasno na ten temat.

10) ALFONS ROKU 2011 - Wstrzymuję się od głosu, gdyż aktualnie galerie odgrywają nikłą rolę na forum, co nie przykuwa jakiejś większej aktywności.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - ZiuteX - Zdecydowana dominacja w ST BGZ, ale to nie wszystko bo tworzy on po prostu najlepsze prace graficzne zostając wedle mego uznania najlepszym grafikiem tego roku.

12) FREEQ ROKU 2011 - El Gonzalito - To jaką szajbą strzelał w tym roku idealnie odzwierciedla kategorię, która IMO w tym roku należy do niego.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - Edek w tym roku zdecydowanie wykazał się samymi dobrymi cechami, może to trochę dziwnie zabrzmiało, lecz wrogów prócz wódki mu brak.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - I na koniec - jak się śmiać to głównie z Olimpijczykiem w Mojżeszkach! Pozdro

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - fanfanfan - Hmm, chyba wszystko zostalo juz powiedziane wczesniej, najbardziej aktywny z moderatorów.

2) ADMIN ROKU 2011 - pablo modjo - Trudny wybór, Prototype tez swietnie wypelnial swoje obowiazki, ale przewazylo stwoerzenie genialnego jak dla mnie komiksu "Bogowie Wrestlingu" :)

3) MODERATOR ROKU 2011 - fanfanfan - Wiadomo, że skoro dałem mu użytkownika roku za za***iste wywiazywanie sie z obowiazkow, więc jesli chodzi o moderatora roku tez glos na niego.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Blazi - hmmm, jego niusy podobały mi sie najabrdziej. Mimo mocnej konkurencji :D zasługuje na newsmana roku.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - jedyny "żółtodziób" który jest w ekipie (chyba :))

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - patryniu - tutaj tez mialem dylemat, ale przypomniałem sobie jak komentował mojego Powerka, moje niusy i dyskusje, dlatego głosik idzie na niego :)

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Droops - szczerze mówiąc nie wiedziałem na kogo głosować, ale przypomniałem sobie o artykułach Droopsa i dlatego głos na niego.

8 ) UPLOADER ROKU 2011 - Blazi - chyba proste, nagroda przeznaczona dla użytkownika który wrzucił najwięcej linków idzie do użytkownika który wrzucił najwięcej linków :)

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - WrestleZin, Bogowie wrestlingu o ktorych wczesniej wspomniałem, Zgadnij Theme - te projekty w które mnie osobiscie bardzo sie podobaly sprawily ze głos idzie na pabla :)

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - ostatnio rzadko wchodzę ogladac zdjecia div i kobiet, ale kiedy jeszcze to robilem Pro wrzucal je garsciami :)

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Ledger - w ciągu ostatniego roku zrobił duze postępy i jego prace mi sie podobają. Avki i sygny zawsze zamawiam u niego i jestem z nich cholernie zadowolony :)

12) FREEQ ROKU 2011 - yyy nie wiem :)

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Prototype - chyba najbardziej lubianą osobą jest on.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011- The Edgar - tak po prostu :)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - spory wkład w rozwój forum szczególnie dzięki audycją, świetnie wywiązuje się z rangi, no chyba wystarczy :).

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - głosik leci na Pro, ostatnio świetnie ogarnia weryfikacje, bardzo dobrze zarządza forum.

3) MODERATOR ROKU 2011 - patryniu - głos w sumie trudny, ale według mnie to właśnie Patryniu zasługuje na głos, wszędzie go pełno, wstawia dużo linków, świetnie się wywiązuje ze swojej funkcji.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - fanfanfan - w przeciągu całego roku, myślę, że jego newsy stały na najwyższym poziomie, więc głosik na fanika.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - myślę, że jedyna osoba godna uwagi w tej kategorii ;).

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - czyli motor napędowy dyskusji na naszym forum, jest ich sporo, choć nie zawsze jest dużo dyskutantów, nie zniechęca go to do tworzenia nowych tematów ;).

7) ZNAWCA ROKU 2011 - wstrzymuję się od głosu bo w sumie to nie wiem na kogo postawić.

8 ) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - szybko, na czas, dużo czyli wszystko to co opisuje tegoż użytkownika i jego uploadowanie linków.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - szczególnie za "Bogów Wrestlingu" oraz ogólnie nowinki czy poprawki związane z forum.

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - swego czasu i teraz w sumie też sporo wrzucał fotek fajnych lasek ;d

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - bezkonkurencyjnie w mojej opinii najlepszy grafik na forum.

12) FREEQ ROKU 2011 - El Gonzalito ma chłop swoje odpały toteż najlepszy kandydat do tej kategorii.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - a niech będzie głos na Edzia, czasem dowali czymś ciekawym i ogólnie jest lubiany.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - głos na tegoż użytkownika, tak po prostu.

akerdrugi.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - fanfanfan - Do samego końca wahałem się z decyzją. Oceniamy cały rok, a Turek jak i fanfanfan do samego końca starali się jak mogli. Obaj wykonują doskonałą pracę na forum i dla mnie obaj są zwycięzcami w tym roku. :)

2) ADMIN ROKU 2011 - Norbi - Rzeczywiście gdyby nie jego praca z tworzeniem i ulepszaniem forum to dzisiejsze Golbergi musielibyśmy zorganizować w Polsacie. Dzięki niemu tu jesteśmy i dzięki niemu mamy ładną reklamę "niby" tanich koszulek :lol

3) MODERATOR ROKU 2011 - Xeb - Z początku roku komentowałeś newsy, ogólnie udzielałeś się, teraz jest trochę gorzej, lecz wiemy, że jest nauka i niektórzy z nas mają tego o wiele więcej niż inny.. Prowadzisz WCE, które nie wygląda za dobrze, ale nie poddajesz się i można powiedzieć, oby tak dalej :t_up:

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Blazi - W tym roku mieliśmy bardzo dużo różnego rodzaju newsmanów. Wszystkim oczywiście dziękuję za to, że piszą te niusy, ale jednemu należy się nagroda i dla mnie tym kimś jest Blazi. Nie dodaje on teraz newsów, bo pewnie ma mało czasu, ale ostatnimi czasy robił to dobrze i każdy kto ich nie mógł napisać, mógł w Blazim znaleźć "schronienie" i jakoś zawsze te newsy na forum były.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - Wydaje mi się, że jako jedyny z tych "nowszych" Vader wyróżnił się i jakoś zasługuje na ten głos. Stara się i mam nadzieję, że to zmobilizuje Cię to większej pracy na forum ;)

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - fanfanfan - Zdecydowanie fan zrobił w dyskusjach to co do niego należało. W trudnych sytuacjach to on spamił mi na gg żebym coś napisał :) Z czasem zacząłem się do tego przyzwyczajać i tak dzięki niemu zacząłem troszeczkę (ale zawsze coś) się udzielać. Duży wkład w dyskusje ma też The Edgar, który znalazł czas i coś tam zawsze "skrobie". Mam nadzieję, że tyle czasu będziesz znajdował od początku roku 2012 i być może ta nagroda będzie należała do Ciebie, a wiem, że stać Cię na to. W tym roku fan :)

7) ZNAWCA ROKU 2011 - W tej kategorii wstrzymam się od głosu, chociaż miałbym kandydata: Pietrek, lecz Quiz na Audycji nie został jeszcze dokończony :P

8 ) UPLOADER ROKU 2011 - Luba - Uploader z niego cienki, ale za to uplinker dobry. Wstawia linki z dobrych serwerów i zawsze dopełnia wstawki czymś czego brakuje poprzednim postom :)Blazi nie martw się, ty też jesteś dobry. Też mam nadzieję, że Prototype wróci do dodawania i może Arkoś? Hah. :)

9) KREATYWNY ROKU 2011 - Turek - Głos leci za audycje. Wiem, że robisz je z Droopsem ale trzeba było podać jednego usera, więc wypadło na Ciebie ;) To był super pomysł i mam nadzieję, że będziecie to robić dalej. A i wysłuch***jcie oraz komentujcie je, bo warto!

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - I tyle w temacie :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Pietrek - Od niego właśnie mam sporo swoich byłych/obecnych avatarów czy sygnaturków i jestem z nich bardzo zadowolony. Pietrek zrobił spory postęp w grafice i dlatego na niego głos :)

12) FREEQ ROKU 2011 - Tuptuś - Na każdy dzień ma fajną odpowiedź. Chłopak z dużym poczuciem humoru. Czasami to poczucie przeradza się w idiotyzm, ale ten facet tak ma i trzeba się z tym pogodzić. Pozdrawiam :waving:

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - Kto nie lubi Tuptusia? Anty Tuptusiów zgłaszać do mnie :5

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - No tak, Edgar. :) Zawsze mnie ciśnie na forum, ale wiem, że w głębi duszy mnie lubi :roll:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - Turek - Ma wielki wkład w rozwój forum. Prowadzi razem z Dropsem świetnie audycje, dyskutuje w dyskusjach. Ogólnie wszędzie go widać.

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - Świetnie odwala swoją robotę. Jest najbardziej udzielającym się administratorem, nie wliczając w to Luby który jest za krótko na tym stanowisku.

3) MODERATOR ROKU 2011 - patryniu - Wszędzie go widać na forum. Świetnie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ogólnie jak to ktoś już powiedział taki motorek napędowy forum.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Blazi - Pisał i na pewno dalej piszę dobre newsy. Zawsze dawał nam najważniejsze wiadomości ze świata wreslingu danego dnia. Może i czasami tam nie napisał niusów ale i tak zasługuje na newsmana roku.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Vader - W tym roku jakoś nie było świetnego debiutanta jak to było w 2010 roku. Ale jeśli już mam kogoś wybrać to wybieram Vadera który chyba najbardziej się udziela z debiutantów.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 -fanfanfan - Napisał w tym roku bardzo ale to bardzo dużo dyskusji które stały i dalej stoją na dużym poziomie. No i oczywiście sam dyskutuje w dyskusjach z innymi userami.

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Droops - Moim zdaniem zna się bardzo na wrestlingu. Przykładem są jego świetne artykuły z których dowiedziałem się wiele.

]8 ) UPLOADER ROKU 2011 - Blazi - Dodaje zawsze linki do znanych federacji. Ogólnie robi świetną robotę jako uploader.

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - Ma dużo pomysłów a są to Bogowie Wrestlingu które były świetne. Powrót WrestleZIN'u czy też Zgadnij Theme te wszystkie projekty były świetne.

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - Za te wszystkie jego piękne kobiety wrzucane na forum. Godny zastępca Montoya ;) .

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Daimon - Tak to on jest moim zdaniem grafikiem roku na forum. Jego prace są wyczepiste zawsze jego prace mi się podobały i były i będą mam nadzieję na świetnym poziomie :) .

12) FREEQ ROKU 2011 - El Gonzalito - Przeważnie zawsze ma poczucie humoru. Ma świetne teksty z których można się pośmiać.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - Prototype - Jest on chyba najbardziej lubianą osobą na forum. Nie wiem kto by go nie lubiał z forum.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011- Tuptuś - Głos na niego. Bez uzasadnienia.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 - patryniu - Dlaczego? Może dla niektórych będzie to sprzeczne, ale, jak dla mnie Patryk był bardzo ważną osobą na forum tego roku! Linki były szybko, dobre, wedle życzeń pobierających, ponadto liczne komentarze gdzie się da, sensowne oczywiście, myślę, że zasługuje na tą nagrodę, jak nikt inny w tym roku. Dziwi mnie, że to pierwszy głos na jego osobę. :roll:

2) ADMIN ROKU 2011 - Prototype - Nasz ukochany PornoTyp, jest najaktywniejszym A, wszystko z nim gra, z dogadywaniem się nie ma problemu, wie chłopak, że niektórych trzeba tępić, wcale nie pomyślałem o nagich olimpijczykach. Poważnie, to pod kątem całego roku, nikt inny tak nie zasłużył. ;)

3) MODERATOR ROKU 2011 - Turek - Drugi pod względem, pierwszej kategorii w moim odczuciu. Również prężnie działa na całym forum w wielu ważnych działach, niestety nikt nie komentuje jego audycji?! :table: KOMENTUJ AUDYCJĘ! Ogólnie w ten rok, był jednym z tych na, którego barkach spoczywało forum.

4) NEWSMAN ROKU 2011 - Odpuszczę sobie głos, bo skoro nie potrafię sobie przypomnieć 4 newsmanów, którzy dłużej by pracowali na tym stanowisku i jeszcze naprawdę porządnie wykonywali robotę, to uważam, że oddanie głosu będzie zbędne.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - Torres? Nie widzę tegorocznego laureata.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 - Brem - Jego dyskusje są najlepsze na forum, a jego posty wnoszą najwięcej do rozmów. ;)

7) ZNAWCA ROKU 2011 - Sebu - Taa, taki żart. Mistrz ma naprawdę wielką wiedzę.

8) UPLOADER ROKU 2011 - patryniu - Coś tłumaczyć?

9) KREATYWNY ROKU 2011 - pablo modjo - WZ, co temat na forum, to to nie śmieć. Bogowie. (<3)

10) ALFONS ROKU 2011 - Prototype - Alfons, to alfons!

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2011 - Pietrek - Świetne prace, poza tym wiele jego prac zdobi nasze profile, nasze działy, WCE. :)

12) FREEQ ROKU 2011 - El Gonzalito - No, idiota, czysty idiota, a nasze rozmowy na gg, to jest po prostu legenda. :)

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - The Edgar - Kto nie lubi Edgara?! Ten od Tuptusia.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 - Tuptuś - Gupi, że aż śmieszny.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2011 fanfanfan dlaczego? Bo dosłownie wszedzie go pełno, w każdym temacie, w każdym dziale, wszędzie gdzie sie tylko da wciska swoje trzy grosze, był/jest chyba najaktywniejszym użytkownikiem w tym roku.

2) ADMIN ROKU 2011 Prototype, jest chyba najaktywniejszy z adminów, przejął pałeczke po Urbanie i widać go chyba najbardziej obok Luby, który jednak dość niedawno awansował i jeszcze nie zdążył zrobić aż tyle chyba, więc głos na Prototypa.

3) MODERATOR ROKU 2011 Xeb za tą robotę którą odwala, że zazwyczaj nie narzeka, za WCE... nie wiem co jeszcze wymyślić, po prostu głos na niego i tyle.

4) NEWSMAN ROKU 2011 Blazi dlaczegoż on? Ponieważ pisze moim zdaniem najlepsze newsy, jako że piszemy o całym roku, to Blazi szczególnie sie popisał zanim jeszcze został moderatorem, kiedy brał zastępstwa za wszystkich i mimo że pisał prawie codziennie to pisał najdłuższe i najlepsze newsy.

5) DEBIUTANT ROKU 2011 - tutaj nie zagłosuje, jakoś nikt z userów którzy zarejestrowali sie w tym roku specjalnie sie nie wyróżnił.

6) DYSKUTANT ROKU 2011 tutaj może zagłosuje nietypowo, ale głos na Undertaker124 ponieważ z nim zawsze bardzo dobrze sie dyskutuje i w pierwszej części tego roku dość sporo sie udzielał i były to bardzo inteligentne posty, może nie pisał dyskusji, ale ja głosuje na niego.

7) ZNAWCA ROKU 2011 tu będzie ciężko, bo jest kilku kandydatów, jednak głosuje na Hacjenda dlaczego? Wystarczy spojrzeć na wszelkiego rodzaju quizy, gdzie go wszędzie jest pełno i nie potrafiłem zadać pytania na które nie znał by odpowiedzi.

8) UPLOADER ROKU 2011 tutaj będzie krótko - Patryniu bo za każdym razem dostawałem to co chciałem, aczkolwiek wyróżnie też KARLINGA (tak wiem :shock: ) ponieważ on potrafi znaleźć linka do dosłownie każdej gry jaka istnieje i troche mi pod tym wzgledem pomógł.

9) KREATYWNY ROKU 2011 Pablo Modjo za te wszystkie konkretne pomysły i dość wielkie projekty, które organizowałeś, jak chociaż by z tym magazynem ;)

10) ALFONS ROKU 2011 - ta kategorie też pomine bo nie zaglądam nawet do tego działu specjalnie.

11) NAJLEPSZY GRAFIK ROKU 2011 Pietrek za logo i świetne sygny, które robi jedne z najlepszych na forum ;)

12) FREEQ ROKU 2011 mam tutaj dwóch bardzo mocnych kandydatów - Tuptuś i Gonzalez, ale po tym co ostatnio ten drugi wyprawia głos na El Gonzalito, bo po prostu chyba nie ma bardziej pojebanego usera na tym forum... ;)

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2011 - za to tutaj będzie Tuptuś niby każdy po nim jedzie, niby wszyscy sie z niego śmieją, niby są jakieś tam udawane konflikty, ale tak na prawde wszyscy go lubią i bynajmniej jemu sie nie podlizują...

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2011 Edgar za te wszystkie kawały rodem od Karola Strasburgera :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...