Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Listopada

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

beznazwy1xe.png

Tak jak w temacie, każdy z Was może wybrać według własnego uznania najlepszego wrestlera tego miesiąca oraz wyróżnić innych zawodników. Każdy użytkownik może wytypować swoją najlepszą szóstkę, która zaświeciła jakoś w tym miesiącu na scenie wrestlingowej. Proszę pamiętać również o uzasadnieniu, gdyż jest ono wymagane. Poniżej zamieszczam punktację proporcjonalną do odpowiednich lokat:

1 miejsce = 20 pkt.

2 miejsce = 10 pkt.

3 miejsce = 5 pkt.

4 miejsce = 4 pkt.

5 miejsce = 3 pkt.

6 miejsce = 1 pkt.

1. Przy każdym z miejsc musi znaleźć się jedno nazwisko wrestlera, bądź tag team.

2. Uzasadnienie jest wymagane.

3. Konieczne jest wypisanie wszystkich sześciu lokat.

Złamanie którejkolwiek z w/w zasad skutkować będzie usunięciem posta lub nie wzięciem posta pod uwagę przy podliczaniu punktacji.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

3

• chlebek91pl

1

• Turej

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.CM Punk - Wspaniała walka na Survivor Series. Jeszcze lepsze speeche. Od dawna czekałem na to, aż Punk będzie taki jaki jest w tym momencie.

2.Daniel Bryan - W miarę dobre speeche i bardzo ładna postawa na SD!.

3.Zack Ryder- Zwycięża, pozostaje czekać na walkę i zwycięstwo nad Zigglerem, a brak walki na SS #areyouseriousbro ?!

4.Mark Henry - Nadal mistrz dobrze się spisuje. Bardzo dobrze dostatecznie.

5.Cody Rhodes - Jak zwykle mistrz przy mikrofonie. W ringu wszystko wygrywa.

6.Randy Orton - Wylądował na szóstym miejscu głównie z braku innych pomysłów. Ale mimo przegranej na SS podobała mi się jego postawa.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1. CM Punk- Wreszcie! Wreszcie został mistrzem, jedynym mistrzzem, nie na minute, na o czekalismy i wreszcie na SS zdobył pas. Oby zapowiadane przez niego zmiany w WWE doszły do skutku i oby potrzymał on pas przynajmniej do WM'ki chociaż obawiam się że na EC po raz trzeci czy czwarty z rzędu wygra Cena -.-

2. Jeff Hardy- Trzeba mu przyznać, że od powrotu spisuje się bardzo dobrze, widać, że wrócił do formy, schódł, robi dobre speeche, niezłe walki, jest klimatyczny, tylko trochę szkoda, żze już nie jest heel'em, teśknie za antychrystem

3. Mark Henry- Jak dla mnie cały czas bvędzie się znajdował w czołówce bo po protsu na to zasługuje, jest świetnym mistrzem i mam ogromną nadzieje że nie straci pasa na TLC!

4. The Rock- Za sam fakt powrotu do ringu musi się znaleść na tej liście. Dodatkowo wygrał walkę, pocisnął Cenę, nie dośc że fizycznie to jeszcze ten moment po ich walce z reakcją publiki był świetny. No i za te fajne speeche z tego miesiąca.

5. Zack Ryder- Powoli, powoli do przodu. Znaczy może akurat w tym miesiącu się akurat cofnął bo nie walczył na ppv ale publika szaleje, on szaleje, jest śmiesznie, jest fajnie, niedługo bez wątpienia zostanie mistrzem US.

6. James Storme- Na ostatnim miejscu bo niewiele osiągnął, niewiele walcyzł i na dodatek stracił pas ale na liście się znalazł bo jak dla mnie jest obecnie najciekawszą postacią w TNA, mega przyjemnie się go słucha przy mikrofonie, całe ostatnio totalnie nudne impacty czekam aż się pojawi no i mam nadzieje że feud z Angle'm będzie bardzo dobry

1. CM Punk - jakże mogłoby być inaczej; po wygranej na SS Straight Edge Champion ląduje na 1. miejscu

2. Daniel Bryan - po prawie-zdobyciu pasa i niezłych speechach Danielson zasługuje na miejsce drugie

3. Mark Henry - 3. miejsce należy mu się za wygraną z Bryanem na SD!; walka z Big Showem też była (jak na olbrzymów) niezła

4. Zack Ryder - mimo iż nie jest US Champem, Long Island Iced Z dostaje spory push i mam nadzieję, że na TLC będziemy mieli nowego mistrza

5. Awesome Truth - mimo przegranej na SS, idzie (a raczej szło) im bardzo dobrze

6. The Rock - po 7 latach przerwy Brahma Bull wykręcił całkiem niezłą walkę; i jeszcze plus za Rock Bottom dla Ceny

1. CM Punk - Dobra walka na Survivor Series z Albertem Del Rio o pas WWE, wspaniałe zwycięstwo, świetnie się prezentuje jako mistrz i jak najbardziej zasłużenie dostał go w swoje ręce. Mam nadzieję, że federacja szybko nie zrezygnuje z CM Punka jako mistrza WWE, ponieważ ogląda mi się go świetnie i dobrze, że to właśnie on, a nie kto inny jest posiadaczem tego pasa.

2. Daniel Bryan - To tutaj obowiązkowo trzeba uwzględnić postać Daniela Bryana jako wrestlera tego miesiąca, ponieważ w końcu po okresie ciszy o jego postaci, zaczęło się coś dziać. Mieliśmy więcej czasu antenowego na Daniela, później jakieś małe romanse z divami WWE, teraz "wykorzystanie" walizki MitB, zakończona no jak zakończona... No i co chyba najważniejsze Main Event na SmackDown Live! Walka była dobra, podobała mi się bardzo i mam nadzieję że WWE nie zwolni z Danielem.

3. Mark Henry - Nom tutaj kolejny miesiąc jego czasu jako mistrza Wagi Ciężkiej. Walki ostatnio mnie jakoś mniej zadowalają, nigdy nie byłem do niego jakoś strasznie przekonany, ale był okres że jego walki były znośne. Jak na razie w walkach wybrania go Bryan, ponieważ nawet sobie panowie w dwójkę potrafią jakoś poradzić, a myślałem że będzie dosyć ciężko.

4. Zack Ryder - Dostał w kocu Main Event z Johnem Ceną, którego tak pragnął, w ringu bardzo dobrze sobie radzi, tak samo jak i poza nim. Jestem zadowolony z jego całokształtu postaci i myślę że w WWE mają na niego poważne plany i możemy już je ujrzeć już za niedługo.

5. The Rock - Rock, Rock, Rock... Tyle zamieszania, ale jak dla mnie spodziewałem się czegoś o wiele i to wiele większego. W ringu jak po tak dużej przerwie jakoś sobie poradził, ale nie podobała mi się postawa Johna Ceny i to co WWE z nim zrobiło w tej walce. Po prostu zeszmacili Cene jakby był on pokroju w federacji niczym Chavo, więc szkoda. A co do samego Rocka, to narobili hałasu, a zobaczyliśmy coś o wiele słabszego niż zapowiadano. No ale w końcu zaistniał w tym miesiącu, wiec głos na niego.

6. Cody Rhodes - No niby coś się z nim dzieję, coś tam zalatuje do tego Bookera i to raczej pewne że Booker zawalczy w nim w ringu przy jakiejś dobrej okazji. Widzimy, że Cody stracił obecnie maskę i wprowadzono małe zmiany w jego gimmick, który jest świetny i chyba najlepszym obecnie w WWE. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale Cody to dobry materiał na coś większego i myślę, że WWE to świetnie wie i coś w końcu z tym zrobi.

1. CM Punk - No i znowu CM Punk z najwazniejszym tytułem. Co ja mogę powiedzieć? Znowu w fajnym stylu zdobywa najważniejszy pas w WWE. Co wiecej jego speeche nadal nie przynudzają, jak w WWE juz wielokrotnie bywało, że zawodnik nudziłvsię kiedy było go za dużo. Tu jest wręcz przeciwnie. Punk nadal dostaje kupę tego czasu przy mikrofonie jak i w ringu i w pełni to wykorzystuje, tylko żeby nie zrobił nam się 3 terminatorek.

2. Daniel Bryan - Wreszcie mamy to na co przynajmniej ja niezmiernie czekałem. Jak dla mnie to i tak za późno! Daniel po wygraniu walizki, po jobbowaniu przez 4 miesiące majac ją nareszcie robi to co powinien robić od pierwszego Smackdown po Money In The Bank, czyli ma w kręgu zainteresowań walizkę, mistrza i chęć zrealizowania kontraktu! Od razu widać, ze Daniel sprawuje sie lepiej, w moich oczach od momentu wykorzystania walizki zyskał bardzo wiele, szkoda, ze ten pas został mu odebrany bo chętnie bym go z nim zobaczył już teraz. Brakowało mi tylko jakiegoś postawienia się Longowi, aby Daniel troche na niego pokrzyczał, wtedy byloby wszystko świetnie! Tak Daniel wreszcie robi to co powinien i za koniec tego miesiąca ma u mnie drugą lokate.

3. Cody Rhodes - Zdziwieni? Ja nie! Cody nadal przy pasie IC nie ma żadnego godnego uwagi rywala, po końcu feudu z Ortonem w moich oczach dodatkowo zabłysnął i teraz rozpoczyna coś większego z Bookerem T! Najpierw oblewa go wodą, potem na Smackdown obraża i jak dla mnie w pierwszej trójce tego notowania musi się znaleźć.

4. Jeff Hardy - Ćpun jest baaardzo mocno pushowany! Na jednym PPV pokonał aż 3 razy Jeffa Jarretta! Wygladało to troche kretyńsko, bo praktycznie co pin kończył sie zwycięstwem Hardy'ego, a JJ miotal się jak dziecko, które nie umie odkopać przypięcia. Fakt jest faktem, wygrał 3 razy z jedną osobą na PPV, potem na tygodniówkach chyba 2 razy miał ten ME, teraz mówi się o jego pójściu do pasa, ogólnie wiele szumu wokół jego osoby i mnie się to tak sobie podoba, ale jak go nie umieścić na liscie za te dokonania z tego miesiaca?

5. Wade Barrett - Ten zawodnik przez ten miesiac zyskał bardzo ale to bardzo wiele. Rozpoczał feud z Ortonem, potrafił go nawet pokonać, czysto, nie czysto - wygrana to wygrana. Jego Team wygrywa na Survivor Series, potem wygrywa on na tygoniówkach, nie daje wygrywac Ortonowi - w obecniej chwili mozna powiedzieć, że to on jest dominujacą postacią w tym feudzie. Szkoda, ze to zapewne niedługo przeminie.

6. John Cena - Tak naprawdę to nie za bardzo wiedziałm kogo mam tu umieścić. Jednak Cena mnie od czasu kiedy pojawił się Rock bardzo się podoba, od razu pokazuje sie jako taki mniejszy sztywniak, ta jego gadka wreszcie nabrała jakiegoś sensu, a i jego lekceważące podejscie do walki na Survivor Series nie było zle. John jak dla mnie w tym miesiacu zdeklasował Awesome Truth, a wolałem tu dac go, niz Rocka, który i tak zaraz odejdzie na plan filmowy.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

UWAGA!

Z powodu powyższego, który widać gołym okiem (a jeśli nie to mam na myśli frekwencję). Dla miesiąca listopad daję ostateczn czas do niedzieli na oddanie swoich głosów, ale. Nie wymagam już uzasadnienia, gdyż widzę że niektórych (może) oglądających wrestling trochę to demotywuje. Nadal będę umieszczał najlepszy opis w głównym temacie z punktacją, więc jeśli ktoś ma ambicje to zapraszam. Tak więc nie wymagam uzasadnienia, miło byłoby uzasadnić chociaż pierwsze miejsce, ale to pozostawiam Waszej woli. Czas do wieczora tej niedzieli. Jak sam z powrotem nawiążę kontakt z WWE i ROH to obiecuję, że następny miesiąc już ocenię. Dzięki za uwagę.

1.CM PUNK->choćby za tytuł i dobrą walkę na SS

2.Daniel Bryan->powoli zaczyna łapać push ale to jeszcze nie to

3.Ted DiBiase->Dobre walki i spory push

4.Cody Rhodes->Cały czas trzyma dobry poziom

5.Mark Henry->Kręci dobre walki i segmenty

6.Zack Ryder->widać ewidentnie że leci mu ostry push,poziom się waha ale jest przyzwoity

1. CM Punk - odzyskał tytuł WWE, który mu się, jak najbradziej należał. Ponadto ma najlepsze speeche w całym WWE i przyjemnie się ich słucha.

2. Mark Henry - Dla mnie jest o wiele lepszym Championem niż Orton, a od czasu przejścia na Smackdown jego speeche są bardzo dobre. O ring skillach nie będę się wypowiadał, bo one są "lekko" słabe, ale za całokształt drugie miejsce.

3. Daniel Bryan - No na początku chodził z tą walizeczką i przegrywał walkę za walką, no ale w końcu się zakręcił wokół pasa WHC, bo miało nam to przypomnieć chyba, że on nadal ma walizkę.

4. Zack Ryder - Szkoda, że w listopadzie nie zdobył pasa US, bo należy mu się. W listopadzie niczego znaczącego nie było, ale w grudniu musi być pas.

5. Cody Rhodes - Tutaj będzie krótko. Przy mikrofonie i w ringu bardzo dobry, ale za dużo w tym miesiącu nie pokazał, stąd tak nisko.

6. The Rock - Zastanawiałem się nad Ceną, no ale w końcu często go nie będę wrzucał na listy, skoro pojawia się raz na pół roku. Ogólnie zwycięstwo na Survivor Series, ale jeśli Rock to samo pokaże na WM 28, to ja dziękują bardzo, ale dwóch takich drewien to ja nie zniosę.

1. CM Punk - Nowy mistrz, jako nieliczny zawodnik w WWE wykonuje świetną robotę i najlepiej mi się go ogląda przy mikrofonie jak i w ringu. Trzyma dobrą formę i to jego miejsce jest jak najbardziej słuszne ;)

2. Daniel Bryan - Zdobył walizkę i przez pewien czas była cisza. Pokazał się, w pewnym sensie wrócił, był bliski zostania mistrzem. Powoli Daniel wchodzi do ME i co najważniejsze jest zauważany przez WWE.

3. Dolph Ziggler - Mistrz US, w każdym swoim występie udawania swoją klasę i to co może jeszcze w WWE osiągnąć. Mam nadzieję, że jako mistrz nie skończy na US, bo ma on możliwości, co pokazał nam w listopadzie i co pokazuje nam teraz.

4. Zack Ryder - ME z Ceną, ME z Orton'em. Jestem z tego zawodnika najbardziej zadowolony. Jego sytuacja zmieniła się w mgnieniu oka. Dostał zasłużoną walkę na TLC przez drobną pomoc Jana i liczę na to, że wkońcu Zack zostanie tym upragnionym chapm'em. :)

5. Mark Henry - Mark ma spory potencjał i jako mistrz wagi ciężkiej dobrze wykonuje swoje zadania. Cały czas jest w zasięgu kamer i oby tak dalej.

6. John Cena - postać, która na SS była praktycznie najważniejsza? Oprócz Rock'a. Ich walka nie była taka zła, ale spodziewałem się czegoś lepszego. John jest jedynym z broskich Zack'a i to pewnie w małej mierze John pomógł mu odbić się od dna.

1. Cm Punk - Odzyskał pas WWE, wykręcił bardzo dobrą walkę z Alberto Del Rio na vengeance, również bardzo dobrze prezentuje się za mikrofonem.

2. Daniel Bryan - W końcu przez ten miesiąc coś z tą postacią się działo, w końcu wykorzystał swoją walizkę Mitb na WHC Championem Markiem Henrym i zdobył tytuł, ale niestety po paru okazało się że jednak tego pasa nie wygrał, i mam nadzieje że w końcu Bryan zdobędzie po raz pierwszy pas WHC.

3. Mark Henry - Cały czas ma pas WHC, i raczej nie zamierza go nikomu oddać, bardzo dobrze się prezentuje się jako mistrz, i mam nadzieje że jeszcze długo będzie posiadał ten pas.

4. Jeff Hardy - Bardzo dobrze szło mu tym miesiącu, wygrał z Jeff'em Jarrett'em na Turning Point, w bardzo dobrej walce oraz bardzo dobrze spisywał się na tygodniówkach Impact.

5. Zack Ryder - Po raz kolejny miał szanse na wygranie pasa US, tym razem mu się nie udało ale był bardzo blisko żeby wygrać ten pas. Teraz będzie miał kolejną szansę na zdobycie pas US i mam nadzieje że teraz mu się uda wygrać ten pas.

6. Dolph Ziggler - Całkiem dobrze my szło w tym miesiącu, obronił swój pas na gali Survivor Series i do tego wygrał z Orton'em na Raw.

lig48.jpg

• Urządzenie:  iPhone

1. CM Punk - Wygrał pas i nadal trzyma poziom swoich gadek. Punk nadal jest w top i wątpie aby szedł z tego w najbliższym czasie.

2. Bobby Roode - Niech będzie. Zdobył pas i nadal jest posiadaczem właśnie tego pasa. Może nie wykręcił jakieś fenomenalnej walki, ale należy mu się za tą obronę pasa.

3. James Storm - Gość w ostatnich tygodniach jest świetny. Najpierw daje dobry speech, a potem pokonuje Kurt'a. Wielkie brawa dla niego i mam nadzieję, że juz niedługo dostanie kolejną szanse na zdobycie pasa.

4. Dolph Ziggler - Obronoa pasa USA, wygrana temu w którym był na SS, dobre walki z Randallm. Czego trzeba więcej? Chyba tylko straty pasa USA i iście w górę karty. Może już na TLC?

5 Daniel Brayn - Wkońcu, można powiedzieć o nim pare dobrych słów. W micku się poprawił i to bardzo. Potrafi rywalizowac słownie z Cole'm nie odstępując i widać powolne wykorzystanie walizki.

6. Jeff Hardy - Wygrał walkę na Final Resolution i wywalił z federacji Jarretta i zdobył title shota.

37184451712723064921.png

BGZ Wrestler Listopada

cmpunk2011cutoutbyjibun.png

1. CM Punk - 200 pkt.

'Dobra walka na Survivor Series z Albertem Del Rio o pas WWE, wspaniałe zwycięstwo, świetnie się prezentuje jako mistrz i jak najbardziej zasłużenie dostał go w swoje ręce. Miejmy nadzieję, że federacja szybko nie zrezygnuje z niego jako mistrza WWE, ponieważ ogląda się go w tej roli naprawdę świetnie i dobrze, że to właśnie on, a nie kto inny jest posiadaczem tego pasa.' ~ Turek

2. Daniel Bryan - 78 pkt.

3. Mark Henry - 40 pkt.

4. Zack Ryder - 28 pkt.

5. Jeff Hardy - 19 pkt.

6. Cody Rhodes - 16 pkt.

7. Dolph Ziggler - 10 pkt.

- Bobby Roode - 10 pkt.

9. The Rock - 9 pkt.

10. James Storm - 6 pkt.

11. Ted DiBiase - 5 pkt.

12. Awesome Truth - 3 pkt.

- Wade Barrett - 3 pkt.

14. John Cena - 2 pkt.

15. Randy Orton - 1 pkt.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...