Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 28/11/2011 - wyniki + raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Falls Count Anywhere Match

The Miz pokonał John'a Morrison'a

Match 2

Divas Tag Team Match

Alicia Fox and Kelly Kelly pokonały The Bella Twins

Match 3

Non Title Match

Dolph Ziggler pokonał Randy'ego Orton'a

Match 4

Zack Ryder pokonał Jack'a Swagger'a

Match 5

WWE Championship

CM Punk pokonał Alberto Del Rio
akerdrugi.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

3

• SweetChinMusic

2

• CMxPUNKxOLA

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ma co... RAW ssało na maxa. Być może po wynikach to wygląda trochę lepiej, ale tak naprawdę to wszystko nadaje się do kosza. No może jedynie uratujemy ME to rzeczywiście wyszedł dobrze, ale reszta walka była zjechana do bólu. Nie wiem jak można zJ***ć niby "fantastyczne" RAW... Roddy Piper, Mick Foley.. Nosz kuźwa... Po pierwszych kilku minutach już nie chciało mi się tego oglądać. A ta cała szopka z Foley'em to jest jakiś dramat. Nie wiem jak można było wpaść na taki durny pomysł. Kolejne RAW i kolejna gadanina Ceny bez żadnej walki. Nie mogę na to patrzeć i jeszcze dobiła mnie akcja z Morrison'em. Podobno była to jego ostania walka w WWE i to jeszcze taka kontrowersyjna. Mogli dać mu tą wygraną i niech się cieszy, jednak WWE jest innego zdania. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, wystarczy powiedzieć, że lepsze od dzisiejszego RAW będzie M jak Miłość... Szkoda gadać. Ocena 1+/6. Ten + za ME :)

Nie ma co... RAW ssało na maxa.

I na tym zdaniu mógłbyś zaprzestać pisanie, bo dalsza częśc twojego posta "ssie" jeszcze bardziej niż ten odcinek.

Nie wiem jak można zJ***ć niby "fantastyczne" RAW... Roddy Piper

Ten Roddy Piper, który znów udowodnił, że za mikrofonem jest rewelacyjny, czy może jego brat bliźniak, klon, cokolwiek?

Po pierwszych kilku minutach już nie chciało mi się tego oglądać.
Kolejne RAW i kolejna gadanina Ceny bez żadnej walki.

1) Segment ten, a właściwie gadka Pipera miała być początkiem "pójścia w drugą stronę mocy" Jana Ceny, próbą przekonania go, że tak już niewiele osiagnie.

2) 3/4 osób walki Jaśka za mikrofonem od Jaśka w ringu. Ja też.

ta cała szopka z Foley'em to jest jakiś dramat

no, dwuminutowy.

Podobno była to jego ostania walka w WWE i to jeszcze taka kontrowersyjna. Mogli dać mu tą wygraną i niech się cieszy,

No tak, jego zwycięstwo miałoby spory sens, kiedy za tydzień już się nie pojawi, za dwa tygodnie też nie, za trzy i tak dalej...

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, wystarczy powiedzieć, że lepsze od dzisiejszego RAW będzie M jak Miłość.

Współczuję, naprawdę.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

bo dalsza częśc twojego posta "ssie" jeszcze bardziej niż ten odcinek.

Być może "ssie", ale bardziej niż ten odcinek, na pewno nie. :)

Współczuję, naprawdę.

Czego? Tego, że czasami oglądam M jak Miłość? Czy tego, że to nie miało żadnego sensu?

Być może "ssie", ale bardziej niż ten odcinek, na pewno nie.

To napisz co w końcu w tym odcinku było takiego 'ble". Bo wiesz, pisać że to i to było złe może każdy, fajnie byłoby jakbyś potrafił to jeszcze uargumentować. Mnie się RAW też nie podobało, ale gdybym go nie widział i przeczytał Twojego posta, to nich***ja - nie dowiedziałbym się niczego.

Czego? Tego, że czasami oglądam M jak Miłość? Czy tego, że to nie miało żadnego sensu?

Miało być współczuje gustu, zgubiłem wyraz.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

To napisz co w końcu w tym odcinku było takiego 'ble". Bo wiesz, pisać że to i to było złe może każdy, fajnie byłoby jakbyś potrafił to jeszcze uargumentować.

A co mam pisać? Jak napisze się, że "ssie" i jest do dupy to wystarczy? Że nie warto pobierać bo odcinek był do kitu bo John Cena nie walczył? Każdy normalny gdy przeczyta takie coś od razu wie, że na RAW nie było nic godnego uwagi. Aby nie było niedomówień to nie miałem na myśli, że jesteś nienormalny czy coś.

Oprócz ME nie było nic fajnego. Zawodnicy nie potrafili się ustosunkować do rodzaju walki.. W zasadzie to stypulacje nie były aż tak wymagające, bo przecież co tydzień są takie same, z wyjątkiem Falls Count Anywhere Match'u, który mógł zostać zrobiony porządnie. W skrócie to byłoby tak: Wchodzi John - Miz atakuje - Miz kończy - John nieprzytomny. ME to walka o pas WWE. Jak to walka o pas w teorii powinna być lepsza od innych i tym razem tak było. Punk i Del Rio pokazali prawie max swoich umiejętności za co im należą się brawa. Pojedynek do samego końca trzymał w napięciu, choć wiadomo było, że Punk wygra to starcie. Na zakończenie, GTS dla Del Rio oraz GTS dla pomocnika Ricardo..

Mnie się RAW też nie podobało, ale gdybym go nie widział i przeczytał Twojego posta, to nich***ja - nie dowiedziałbym się niczego.

Nie widziałbyś RAW i wszedłbyś w wyniki? Ciekawe :roll:

Witam na kolejnym raporcie z Raw!! Jeszcze dziś WWE Championship Match CM Punk vs Alberto Del Rio tym czasem widzimy w ringu Roddy Piper!! Mówi, że tutaj spędził dużo swojego czasu, a teraz pytanie, jak nazywa się zawodnik, który nigdy nie był Championem WWE, nie był najsilniejszy, ale został ikoną?? Odpowiedź: Energia, która dopełnia Roddy’ego w ringu czyli WWE Universe!! Powitajmy jednak gościa, Panie i Panowie John Cena!!!! Rowdy stwierdził, że nie wie czy dla John’a publiczność jest ważna, Cena zadziwiony powiedział, że oczywiście – tak!! Piper postanowił zagrać w słówka on mówi imię, a WWE Universe reaguje jak chce. Stone Cold Steve Austin, Breat Hart, The Rock podrywają się wszyscy, przy nazwisku John’a nie koniecznie co się okazuje!! Cena mówi, że wie co Roddy chcę zrobić, uświadomić mu to, że jak zarobił od Rock’a Bottom, to wszyscy się od niego odwrócili. John dodał, że jest grupa ludzi zna go i wie jaki jest naprawdę i go dopinguje inni kupują bilet i nie chcą go nawet oglądać, na tym polega właśnie siła w rękach publiczności – robią to co chcą. Rowdy uważa, iż John nie mówi tego co chce, niech chociaż raz nie będzie tchórzem i powie co rzeczywiście uważa. Cena przypomina swoje najważniejsze momenty z kariery i mówi, że zakaż dym razem godził się z publicznością. Cena wskazał na dwoje małych dzieci powiedział, że w tym momencie przeżywają najlepsze chwile życia, wskazał żołnierzy oni też czuja się niesamowicie(ciekawe co ma to wspólnego z wszystkim). Poprosił Roddyego o przeczytanie napisu na koszulce, to właśnie dlaczego John wie kim jest i wie, że nie udaje kogoś innego i wie, że jest wstanie pokonać Rock’a na WrestleManii. Piper stwierdził, że jest dumny teraz z Jasia i wręczył mu pierścień, od Hall of Famer’a dla przyszłego HoF, John powiedział, że to jest jego miejsce, Roddy postanowił wywalić mu, więc plaska , Cena oddał mu pierścień i wyszedł. Jaś for Heel!!

Na telebimie widzimy jak rozpadło się Awesome Truth, za to na BackStage Alex Riley i John Morrison, taaak Riley wreszcie pokazany w TV!!!

doddngeddedcc.jpg?__gda__=1322604032_733c3b93d6069423b3807bcae04fe271

qvmihifddedcc.jpg?__gda__=1322604029_732d9f97e328ecd51635bd36b3b45810

Walka nr 1

Falls Count Anywhere Match

John Morrison vs The Miz

W trakcie wejścia na ring Miz atakuje Morrisona stalową pałką! Walka jednak się odbędzie!! Morrison od razu wściekle naparza Mike’a, ale ten rzuca się na jego kolano uderza nim o stalowy narożnik, wyjmuje kij bambusowy, ale zaraz powala go John’a i to on atakuje!! 1..2..Nie ma! Miz ucieka z areny na czworaka, Morrison za nim idzie, ale zostaje wepchnięty w znaczek WWE przy Tirationie. Mizanin podnosi Morrisona i mamy Skull Crushing Finale!! Sędzia orzeka, że John jest niezdolny do dalszej walki!!

Zwycięzca: The Miz

jksvolhcdedcc.jpg?__gda__=1322604080_b5330d5fec80d3e5cdf93b582245c843

Po walce John został wywieziony na noszach, a Miz ze strasznym wzrokiem świętuje zwycięstwo. Zaraz potem postanowił wejść na ring i rzekł: tydzień temu był R-Truth, dziś John Morrison za tydzień?? Się zobaczy!! Dodał także, że jest jedynym tak charyzmatycznym zawodnikiem WWE.

dvewnqhcdedcc.jpg?__gda__=1322604059_c5992c22648e9a368150881bc6aeb090

Walka nr 2

Bellas vs Alicia Fox i Kelly Kelly

Zaczynamy od tego, że Divas of Doom wbiegają na arene, bo uprawiają Yogging i w ten sposób odwracają uwagę Kelly, mimo tego ta dalej dominuje, mamy zmianę Alicia wykonuję Leg Drop 1..2..3 Koniec!!

Zwyciężczynie: Kelly x2 i Alicia Fox

svirlhccdedcc.jpg?__gda__=1322604127_9351c331341c2e2a47eb139f95016f1a

Promo Sheamus’a.

Na BackStage GM Raw, który rozmawia z Brodus Clay’em przez telefon, przychodzi Otung’a pyta się kiedy olbrzym będzie mógł występować, pewnie jest strasznie wnerwiony. John powiedział, że dzięki temu, gdy powróci będzie jeszcze bardziej wnerwiony, co da mu większą siłę. Przychodzi do nich również Alberto Del Rio, John pyta czy jest w pełni sił, bo chce, żeby to on dziś zwyciężył, Albert potwierdził i przyznał, że to co się stało na Survivor Series to wypadek przy pracy. W biurze stawia się CM Punk! Powiedział, że kiedy tydzień temu chwalił się ile osób podąża za jego ćwiekaczem postanowił coś sprawdzić, okazało się, że jak w Google wpisał Laurinaitis to tchórz wyskoczyło mu 156,000 wyników, a dziewięć razy tyle wyników jest przy tekście Del Rio jest nudny, chciał sprawdzić tez Otungę, ale wyskoczyło mu: czy chodziło Ci o Jennifer Hudson?? CM Punk został wyproszony, ale John powiedział, żeby Otunga ogłosił, jeśli będziemy mieli DQ to w tym momencie Punk traci pas.

Walka nr 3

Randy Orton vs Dolph Ziggler

Zaczynamy od klinczu, Irishwip, ShoulderBlock, Roll up i pin do dwóch od Ziggelr’a. Wbicie w narożnik, unik i potężny Clothesline o Orton’a Dolph ucieka z ringu! Kolejne zwarcie i przeżut, Randy obija Ziggler’a, Slam, szybko się to jednak zmienia mamy Elbow, odbicie od lin i następny Roll up, niesamowity Drop Kick od Dolph’a, Viper wypada za ring!! Panowie poza ringiem, Orton obijany o schodki. Kiedy wracamy po reklamach Randy kilka podbródkowych, ale Ziggler kontynuuje naparzanie, żmija się podnosi, jesteśmy na trzeciej linie, niesamowity Superplex!! Kiedy są już na nogach, po kolei zadają sobie ciosy, aż Ziggler dostaje Clothesliny i Power Slam, co znaczy oczywiście DDT!! Orton szykuje się na RKO, ale Dolph ucieka z ringu, w tym czasie podchodzi do niego Barrett, dostaje Drop Kick’a, ale Dolph wykonuje Zig Zag!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Dolph Ziggler

Po walce Delfinek stanął jeszcze na głowie!

bfnxklgcdedcc.jpg?__gda__=1322604089_20292f3c2bc1fdea804f4faef04d8e40

uvfejlhcdedcc.jpg?__gda__=1322604079_b1cead9b6fd7e1b77027d9549b29abed

fbdynphcdedcc.jpg?__gda__=1322604062_a03dde998250a77c79f74260781ea7f2

Na ringu tym czasem Michael Cole i Daniel Bryan! Cole mówi, że Teddy Long dał mu szanse na zdobycie pasa WH, jutro na Live SD zmierzy się z Mark’iem Henry’m, Daniel poprawił go, sam na to zapracował wygrywając Main Event SD! Zresztą stwierdził, że nic od niego nie wymaga, w końcu jest najgorszym komentatorem w historii WWE. Jednak czego oczekuje to chociaż troszeczkę szacunku. Mike zarzucił mu kłamstwa. Powiedział, że to co się stało powinni puścić w najśmieszniejszych filmikach świata. Stwierdził, że gdyby był GM to nie dość, że odebrał by mu walizkę, ale go zawiesił. DB wyjaśnił, że plany się zmieniły, bo Henry chciał zakończyć jego karierę, musiał się zemścić, a co teraz najważniejsze, ma zdobyć pas wagi ciężkiej. Powitajmy Mark’a Henry’ego!! Ten powiedział, ze Bryan powinien się wstydzić za to co zrobił, ale to i tak mało w stosunku do tego co zrobił Long, który zablokował go na walkę, mimo tego jest najsilniejszym człowiekiem świata i zmierzy się z tym!! Kiedy Henry powiedział, że Daniel nigdy go nie pokona ten się wkurzył i wyjebał mu low’a ; D

eukjnprkcedcc.jpg?__gda__=1322604167_445876521283ff534c212b83ec36c3b8

qzwigmrkcedcc.jpg?__gda__=1322604152_ee6aa79b767382076fd00ea1d35aa72e

Walka nr 4

Jack Swagger vs Zack Ryder

Zaczynamy od ataku Swagger’a, który od razu jest pewny siebie, mamy serie uderzeń, Suplex i Leg Drop. Submission, ale Ryder się podnosi, NeckBreaker, Zack na trzeciej linie, ale zostaje złapany i powalony, o ja radzę obejrzeć ten moment taki botch, że nie mogę – Jack chce wskoczyć na narożnik i biegnąc zahacza o rękę Woo Man’a. Mamy powtórkę i o nie, nie trafia, Zack Attack!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Zack Ryder

jnedlqrkcedcc.jpg?__gda__=1322604178_9be755ee8f25aadc7a44fef337f57db3

Na ring wchodzi Mick Foley w stroju Mikołaja. Mówi wierszyk promujący Live SmackDown.

epuyhosjcedcc.jpg?__gda__=1322604390_4171de48bb8df30e600939496e328de4

Na BackStage Josh Matthews pyta się Punk’a co sadzi o decyzji GM’a, on wprost powiedział niech pocałuje mnie w dupe!! Kiss My Ass!!

Walka nr 5

CM Punk vs Alberto Del Rio

Zaczynamy od klinczu, jesteśmy w narożniku i mamy Monkey Flip! Del Rio przydusza, odbija od lin i wykonuje ShoulderBlock. Alberto opiera się dalej na Submission’ach, ale Punk się na tym zna, uwalnia się, odbicie od lin i ADR wypada za ring, a Punk stawia wisienkę na torcie swoim skokiem!! Po przerwie reklamowej, Meksykanin dominuje, kolejne osłabianie ręki, Phil znów na nogach, ale nie na długo. Były Champ wchodzi na trzecią linę i mamy piękny skok!! Punch i High Kick od CM’a, wskakuje na narożnik i nie trafia na Alberta, seria uderzeń. Del Rio dalej chce zmusić przeciwnika do odklepania, Punk znów się podnosi, ale mamy kolanko 1..2..Nie ma. Meksykański arystokrata znów skacze i znów trafia, potężne kopnięcie w czaszkę. Rio na trzeciej linie i tym razem CM kontruje!! Odbicie od lin i powalający Kick, wbicie w narożnik, kolanko i NIE MA Bulldog’a!! Albert znów w natarciu Suplex pin 1..2..i tylko 0,5! Rio szykuje się do ArmBreaker’a, ale Punk chce wykonać GTS, ostatecznie mamy jednak DDT, Rio zajmuje sędziego i dostaje krzesełko imituje odgłosy uderzenia i oddaje je CM’owi niczym Eddie Guerrero, ale Punk robi to samo, sędzia odwraca się i chce zdyskwalifikować Alberta, jednak Phil wykonuje Roll up 1..2...To jeszcze nie koniec, ADR wykonuje Double knee backbreaker!! Ricardo odwraca uwagę sędziego, Del Rio chce wcisnąć przeciwnika w narożnik bez pad’a, ten jednak to wykorzystuje i wykonuje GTS!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: CM Punk

dojfllmkcedcc.jpg?__gda__=1322604287_9de7bdb21b8e6a770f526052569be592

dbnnhhnkcedcc.jpg?__gda__=1322604285_49480bcb67a6a94e4b816dd3025ef6d5

tpqesmnkcedcc.jpg?__gda__=1322604273_9f37cb042ac885053f4f8013ff5311e2

Po walce Ricardo się awanturuje i także dostaje GTS!! Tak oto kończy się bardzo, krótkie Raw. Zastanawia mnie bardzo pierwszy segment, niby nadzieja matką głupich, ale wyczuwam w Cenie Heel’a, dobra pomarzyłam sobie. Liczę bardzo na jakiekolwiek komentarze!!