Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

It begins! Czas wielkiego powrotu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W sieci pojawiło się zdjęcie Chris'a Jericho na lotnisko lecącego podobno na Raw. Oto one, czy było prawdziwe i wgl z dzisiaj się przekonamy:

379903_338207702875281_260143910681661_1291258_1712620847_n.jpg

logo-cmll-300x1902.jpg

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

16

• patryniu

8

• kk1997

7

• Housse

7

Top użytkownicy w tym temacie

Przed chwilą przeczytałam post z innego forum i dla mnie jest to strzał w 10. Otóż promo obwieszcza powrót...Paul'a Bearer'a! Nie chodzi oczywiście o samą postać, ale storyline z UT i Kane, który zakończył by karierę tego pierwszego. Zacytuje jeszcze gościa co napisał:
Bo sami popatrzmy, sam Paul mówił kiedyś, że pod koniec kariery Takera, Paul będzie mu towarzyszył, może come back i powrót na stronę Undertakera by wraz z nim wbić te 20-0 i zabrać go w otchłań? Bo to było by tak: Powraca Paul i obwieszcza, że za tydzień wróci jego syn Taker. Mówi, że kwiecien będzie końcem kariery Takera, bo zgodnie z zapowiedziami przodków Takera, wybicie streaku 20-0 kończy jego żywot. Do tego pasuje do słów początek końca czyli powrót Bearer'a początkiem końca kariery Undertakera.

Według mnie wszystko trzymało by się kupy, a już najbardziej klimat. Uważam, że jest to rozwiązanie zagadki.

Jakiś czas temu Bearer w jednym z wywiadów powiedział że nie zamierza wrócić do WWE(to było po tym "upadku" z wózka inwalidzkiego jeśli pamięć mnie nie myli więc sądzę że to raczej nie on)pojawiły się nowe okoliczności(czyt odejście Lesnara) i osobiście uważam że tajemnicze promo najbardziej odpowiada Y2J'owi.Nie sądzę żeby WWE robiło taki szum związany z Clay'em na którego powrót czekam z niecierpliwością.Innymi opcjami są jak tu już wymieniano wiele razy-Batista,Undertaker,Sheffield lub jakiś inny zawodnik w co wątpię.Słowa promo są w bardzo "wyniosłym" stylu jakby nauczyciel tłumaczył coś skrajnym idiotom po raz setny(Do you understand?) a Ci dalej nic,lub lepiej nawiązując do Y2J'a "I'm a paster flock ya like sheep"(czy jakoś tak).Są jeszcze 3 skrajnie durne opcje które się zrodziły w mojej głowie,jak ktoś chce się pośmiać to niech napisze na moje gg ^^ .Jeśli nie będzie to Y2J ani nikt z zawodników najczęściej tu powtarzanych to będę pozytywnie zaskoczony bo to będzie wtedy prawdziwa niespodzianka,wszyscy Y2J/Taker a tu taki zonk...

Jakiś czas temu Bearer w jednym z wywiadów powiedział że nie zamierza wrócić do WW

Paul Bearer jest związany kontraktem z WWE i pracuje tak jak Goldust pracował na backstage :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Przed chwilą przeczytałam post z innego forum i dla mnie jest to strzał w 10. Otóż promo obwieszcza powrót...Paul'a Bearer'a! Nie chodzi oczywiście o samą postać, ale storyline z UT i Kane, który zakończył by karierę tego pierwszego. Zacytuje jeszcze gościa co napisał:
Bo sami popatrzmy, sam Paul mówił kiedyś, że pod koniec kariery Takera, Paul będzie mu towarzyszył, może come back i powrót na stronę Undertakera by wraz z nim wbić te 20-0 i zabrać go w otchłań? Bo to było by tak: Powraca Paul i obwieszcza, że za tydzień wróci jego syn Taker. Mówi, że kwiecien będzie końcem kariery Takera, bo zgodnie z zapowiedziami przodków Takera, wybicie streaku 20-0 kończy jego żywot. Do tego pasuje do słów początek końca czyli powrót Bearer'a początkiem końca kariery Undertakera.

Według mnie wszystko trzymało by się kupy, a już najbardziej klimat. Uważam, że jest to rozwiązanie zagadki.

Sądzę, że perspektywa dzisiejszego powrotu Takera nie jest zła i być może w całą tą sytuację wmieszałby się Paul. Poraz kolejny pomógłby się uporać Kane'owi z braciszkiem podczas jego ostatniej Wrestlemanii, gdzie jednak Phenom wygrywa ale postanawia odejść. To wszystko psuje jednak fakt, że Kane ma odgrywać znaczącą rolę w turnie Ceny, ale nie mam pojęcia co z tego wyniknie. IMO dzisiejszy powrót Takera jest jak dla mnie najbardziej prawdopodobny, bo to prędzej czy później musi nastąpić.

W sieci pojawiło się zdjęcie Chris'a Jericho na lotnisko lecącego podobno na Raw. Oto one, czy było prawdziwe i wgl z dzisiaj się przekonamy:

379903_338207702875281_260143910681661_1291258_1712620847_n.jpg

To jest już druga wersja zakończenia It Begins 2012. Również prawdopodobieństwo jest duże, lecz z upływem czasu cały czas maleje napinając sytuację. Jeżeli zdjęcie jest prawdziwe to kto wie - być może Y2J powróci, ale ciekawe po co i na jak długo? Punk na Smacka i jakiś feud z Chrisem?

CM opublikował ostatnio własne ostatnie promo It Begins, w którym specjalnie umieścił Brocka Lesnara sugerując, że to również on może powrócić. Ale tak szybko? Dopiero co na UFC 141 obiecywał przy wszystkich, że teraz na dobre zajmie się rodziną i dziećmi, także trochę nie chce mi się w to wierzyć.

Ponadto na komentarz o rzekomym powrocie Chrisa Jericho odpowiedział, że nie jest co do tego przekonany, gdyż ten odwrócił się nieco od społeczeństwa, co może sugerować chęć odpoczynku i brak powrotu do wrestlingu. Ale kto naprawdę dzisiaj powróci? Tego nie wiem i pozostaje mi czekać. Sam sobie sugeruję głównie Undertakera, ale to już moje przypuszczenie.

No ok to może zrobię małe podsumowaine swoich przemysleń skoro to już dziś:

Lesnar: nie, nie i jeszcze raz nie! Z prostej i dosyć oczywistej przyczyny jest to niemożliwe. Nie mogli przewidzieć że Lesnar przegra walkę na UFC. A jeżeli by wygrał to miałby jeszcze jedną walkę, tym razem o pas więc napewno by się w takim przypadku skupił na tej walce a nie na WWE. Zresztą jak powiedział Prototype, zapowiedział że kończy kariere by poświęcić się bardziej rodzinie i napewno przez jakis czas słowa dotrzyma. Wrócić myślę że wróci, prędzej czy później, na dłużej lub na krócej ale zobaczyć to go jeszcze w ringu WWE zobaczymy moim zdaniem. Nie zdziwiłbym się gdyby się pojawił gościnnie na RR ale te proma moim zdaniem jego dotyczyc nie mogą. Chyba że mieli plan B jakby Lesnar nie zakończył kariery ale to głupie i tez niezbyt mozliwe ;P

Undertaker: No moooże ale po co taki mega szum i taka tajemnica? Raczej wątpie bardzo... To że wróci przed WM'ką jest wiadome i oczywiste, po co robić taką mega tajmeniczą otoczkę? Nie byłoby to żadne wydarzenie. No ewentulanie jakby wrócił jako Bad Ass ale no to promo totalnie klimatem do badass'a nie pasuje więc nie. Taker'a tez odrzucam. Od razu tu jeszcze zachacze o wyżej wspomnianego Paul'a Bearer'a bo to powiązane by było. Po pierwsze dla niego napewno nie robiliby takiego szumu, postacie takie jak on powinny wracac tak jak wrócił ostatnio, z totalnego zaskoczenia, wtedy jest woow, tak byłoby yyy bo żadna mega postać to nie jest. No a pozatym jakby wrócił to musiałoby to być związane z Kane'm a ten jest zajęty Ceną poza tym te proma leciały juz przed powrotem Kane'a więc tymbardziej to bez sensu by było. Odpada.

Batista- Nie jest niemożliwe, ale czy możliwe jest żeby było aż tak cicho? W ogóle nic nie ma na jego temat nigdzie od bardzo dawna, nie wiadomo co się z nim dzieje, ludzie juz o nim zpaomnieli więc ten powrót byłby rzeczywiście dużym zaskoczeniem ale jednak wątpie żeby mozliwa była aż taka cisza na temat kogoś kto ma zaliczyc zaraz ogromny powrót.

Jericho- No i zostaje nam on i jak dla mnie nie ma innej opcji, wszystko pasuje, wszystko się składa, może być to celowe zmylenie widzów ale wątpie w to bo kurcze brak innych sensowanych kandydatów. Tak więc obojętnie czy zdjęcie z góry jest prawdziwe czy nie, ja tam uważam że dziś ściany będa się walić.

Heelturn Ceny-... Nie... To się po pierwesze jeśli w ogóle to wydarzy na WM'ce a po drugie takie zapowiadanie heelturnu byłoby idiotyczne totalnie.

Trzeba też pamiętać że powracający prawie na 100% wmiesza się jakoś w walkę o pas. Więc tu też musiałby być ktoś kto pasuje a najbardziej pasuje Y2J, chociaż Batista z Punk'iem też jest powiązany i też z tego jakies story mogłoby być. Tak czy siak ja stawiam na Jericho, chyba że WWE specjalnie sugeruje jego a tu wróci Goldberg ;P

Własnie przez to, że wszystko tak cholernie zaprzecza temu Chrisowi jestem coraz bardziej przekonany że to własnie on powróci, co mnie cholernie ucieszy pod warunkiem że zostanie na RAW, bo do gdanska sie wybieram z nadzieja na zobaczenie dwóch z moich ulubieńców ;) Wkurwia mnie fakt, że gdy rzeczywiście powróci Jericho zaczną sie durne komentarzy durni z konkurencji, że to było do przewidzenia, ze WWE spierdoliło proma bo ktoś sobie ubzdurał że to powróci Chris i nie było niespodzianki, kiedy te promo jest tak tajemniczo zrobione, że Chrisa wymyślili fani...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ja tak jeszcze nawiąże do Taker'a. Jeśli byłby on w starym gimmicku Bad Assa a z nim powróciła McCool, ale jako aktywna diva, to sobie tak pomyślałem, że za niedługo wraca Layla, a obie panie miały walkę przez którą Michelle odeszła, więc może jakiś mały feud? To oczywiście takie małe dywagacje, pewnie pozbawione sensu ale co tam, podsumowując jeśli Taker to mam nadzieję że i McCool, sam oczekuję jednak Chrisa.

akerdrugi.png

Kolejna fotka w tym temacie, teraz UT podobno z Memphis... widziano go tam z Michelle do tego hmm tylko czemu pozuje do zdjęcia?? Więc Mitcham zdjęciami raczej sugerować się nie można:

ab5533228399c007c96f89f1c5df1559,62,37.jpg

Teraz każdy będzie wrzucał zdjęcia wrestlerów z neta i będzie mówił, że to z Memphis, więc nie wierzcie w te zdjątka, bo ktoś łatwo wpisał w google...

Teraz każdy będzie wrzucał zdjęcia wrestlerów z neta i będzie mówił, że to z Memphis, więc nie wierzcie w te zdjątka, bo ktoś łatwo wpisał w google...

Dokładnie. Tak jakby nie mogli już poczekać te kilka godzin i sobie w spokoju obejrzeli :roll:

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk