Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

It begins! Czas wielkiego powrotu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak widać WWE dba o wszystkie szczegóły podczas kręcenia tego proma. Ja osobiście nie mam pojęcia, kto to mógłby być. Stawiałem na Sheffielda, ale ten już był w dark matchu, więc nie. Jericho to bardzo prawdopodobna opcja, ale bardzo bym się rozczarował tak, jak 21/02/11, kiedy było wszystko wiadome przed tym dniem. Wszyscy wymieniają, co tylko się da: A to Jericho, a to Taker, a to heelturn Jasia, a to Kharma, a to coś innego, a potem narzekają, że to było wiadome. Ja osobiście bardzo chciałbym, aby to był Batista (wyobrażam sobie, że Punk broni na RAW pasa i nagle wbija on), a przecież on ostatnio pojechał WWE w jednym z wywiadów, co miało na celu "uśpić" naszą czujność. Jeśli byłby to Animal, bardzo bym się cieszył. Gdy ktoś niedawno powiedział mi, że to będzie Jeff Hardy to go wyśmiałem =)) . Ale jeśli trzymać się Jeffa to zayctuję Turka: "zainteresowali mnie główni bohaterowie, bo jest ich przecież dwóch - Ona i On." - Lita i Hardy? Wiem, że to mało prawdopodobne, a wręcz niemożliwe, bo Hardy przecież tłucze się w TNA. Podsumujmy: na pewno nie Taker, na pewno nie heelturn Ceny, mało prawdopodobne, że Hardy :D , więc Jericho, albo Batista i dziękuję :)

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

16

• patryniu

8

• kk1997

7

• Housse

7

Top użytkownicy w tym temacie

Dokładnie o to mi chodziło co napisałeś, może nie napisałem tego dosłownie, ale tak odebrałem to co wtedy napisał, a teraz nie zwracam uwagi na to co pisze teraz, bo sam mówił, że fanami można bardzo łatwo manipulować... poza tym nigdy nie zaprzeczał temu, że wróci do WWE, zaczął to robić chyba niewiele wcześniej jak sie te tajemnicze proma zaczęły a wszyscy wiedzą, że jakoś kariere musi zakonczyć bo nie wierze by to megawykurwiste kopnięcie Ortona miało to wszystko zakonczyć...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Co do Batisty to jestem na TAK ale na Royal Rumble chce zobaczyć Jericho jako zwycięzcę. Idąc dalej może to być prawdopodobne bo sam Dave zaczął gówno robić w kierunku MMA i znów pieprzy farmazony na temat wrestlingu co wydaj się być prawdopodobne... Chociaż Jericho też temu zaprzecza... Co do Hardy'ego i Lity to jest śmiech na sali (chyba że chodzi o grubego)... Jeżeli chłopiec i dziewczynka to dwie postacie i ma nią być Lita to z nią może wrócić tylko i wyłącznie Edge :).

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

A ja mam inną koncepcję, być może za tydzień nie powróci Jericho, ale powróci, tylko, że na Royal Rumble! Samo promo może dotyczyć właśnie kogoś innego. Co do Brodusa, który ma mieć debiut (znowu) za tydzień na RAW, Ci, którzy go wymieniają jako ten, który powróci, to chyba jakiś żart, co niby mu zostało odebrane? Jaki koniec świata jaki znamy? On był tylko ochroniarzem Del Rio i miał niezły streak na Superstars'ach i Dark Match'ach, dalej Skip, był już na kilku HS, był w Dark Match'ach RAW & SD, więc nie sądzę, aby się t jego tyczyło. No i zostaje hm.. Jericho, Taker, Batista? Z tego co czytałem to Deadman ma powrócić w lutym aby nie przyćmić styczniowego powrotu, więc zostaje dwóch, biorąc pod uwagę, że Jericho miałby spory udział w RR, to może WWE pokusiło się o pomysł na 2 powroty? Przypuśćmy promo tyczy się Batka a Chris wraca podczas Royal Rumble?

Lita to z nią może wrócić tylko i wyłącznie Edge

To by było coś ;)

akerdrugi.png

Lita to z nią może wrócić tylko i wyłącznie Edge

To by było coś ;)

Tylko, że jeśli z Litą, to jako heel. A to jest niemożliwe, bo publiczność by na to nie pozwoliła. Po wzruszającym odejściu i tym wszystkim nie mógłby przyjść i powiedzieć, że ma ludzi w du*ie. A gdyby to zrobił, pop byłby jeszcze większy.

Przed chwilą przeczytałam post z innego forum i dla mnie jest to strzał w 10. Otóż promo obwieszcza powrót...Paul'a Bearer'a! Nie chodzi oczywiście o samą postać, ale storyline z UT i Kane, który zakończył by karierę tego pierwszego. Zacytuje jeszcze gościa co napisał:

Bo sami popatrzmy, sam Paul mówił kiedyś, że pod koniec kariery Takera, Paul będzie mu towarzyszył, może come back i powrót na stronę Undertakera by wraz z nim wbić te 20-0 i zabrać go w otchłań? Bo to było by tak: Powraca Paul i obwieszcza, że za tydzień wróci jego syn Taker. Mówi, że kwiecien będzie końcem kariery Takera, bo zgodnie z zapowiedziami przodków Takera, wybicie streaku 20-0 kończy jego żywot. Do tego pasuje do słów początek końca czyli powrót Bearer'a początkiem końca kariery Undertakera.

Według mnie wszystko trzymało by się kupy, a już najbardziej klimat. Uważam, że jest to rozwiązanie zagadki.

Ja zastanawiam się coraz bardziej kim jest ta dziewczynka, bo o ile na temat facetów jest conajmniej 50 typów to jeśli chodzi o dziewczynkę chodzi to bardzo mało się tym kto interesuje(chociaż gdyby Divy WWE coś ze sobą wnosiły pewnie było by inaczej) I tak sobie myślę że może to być Layla, jak wszyscy wiemy jest coraz głośniej o tym że po powrocie ma dostać szansę na zdobycie pasa lecz daty powrotu nikt nie ujawnił, więc jak dla mnie to faworytka. Co do wrestlera to mam nadzieję że nie będzie to Y2J, on niech wraca sobie na RR, nie chcę powracajacego pewniaka tylko niespodzianki. Wersja Olz mogła by być nawet ciekawa, lecz czy realna? Batista? Jakoś nie pasuje mi do niego klimat tego promo, a może ktoś kto zmierzy się z Undertakerem na WM'ce? może to sam Undertaker w innym Gimnicku?

sig.png

Jakoś nie pasuje mi do niego klimat tego promo, a może ktoś kto zmierzy się z Undertakerem na WM'ce? może to sam Undertaker w innym Gimnicku?

Teraz tak mi się pomyślało, że co jak co, ale to może być Taker, ale na motorku. :shock: WWE zaczęło starania, aby powrócić do ery attitude (przykładem może być Kane w masce, Lita na RAW, Road Dog na RAW, który mówił, że nie cierpi PG), więc American Badass jest bardzo potrzebny, aby zrealizować ten plan.

A może jak zastanawiacie sie kim jest dziewczynka to moglibyscie pomysleć o powrocie Undertakera na motorze z Michelle McCool? W prawdziwym życiu sa parą, BadAss by wyglądał jeszcze lepiej z piękną dupą u boku, wiec jak dla mnie warto o takim czymś pomysleć. Ja jednak nadal zdania nie zmieniam i sądzę, że na 100% powróci Chris Jericho, a kto z nim to mozna tylko gdybać. Warto równeiż zwrócić uwagę, że proma keidy leca na Raw są tak jakby to był jakis błąd w transmisji, koemntatorzy nie reagują na nie, nie komentują, myślicie, że oni poprostu komentują, a WWE wmontowuje filmiki kiedy im się zachce? Co takie cos moze oznaczać, że proma sa jakby odciete od tygodniówki? (poruszcie ten temat, jeżeli nikt jeszcze tego nie robił ,bo szczerze to nie czytałem ostatnich postów bo jest ich dużo i o to chodzi! :D)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak fan jak mówisz, WWE wkleja je w tygodniówkę dlatego też pierwsze promo było dostępne tylko na YT o ile się nie mylę, one są robione tak jak by po za rzeczywistością, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu że to może być Andrzej, a czy z Michaliną no cóż, ona mi jakoś nie pasuje do harleya i do tego gimnicku, już prędzej wcisnoł bym, tam właśnie Layle, ale są gusta i guściki a ze Vince love Coak's to pewnie będzie to Big Dick

sig.png

Gość z YT słyszy w tym filmiku sec 18 John Cena i niestety muszę przyznać, że ja też :D Zdaje sobie sprawę, że jest to taki głos, który trudno zrozumieć i każdy może słyszeć to co chce, ale co wy o tym sądzicie??

Do Turka: No więc właśnie napisałam to samo : ))

Edytowane przez Gość

No coś Ty xD To zwykły efekt dźwiękowy, jakieś syczenie i każdy sobie może mówić co chce i to usłyszy, więc na pewno to nie jest żadna wskazówka z tym głosem który mówi "John Cena"

W ostatnim promo 'The End Begins' po jego umieszczeniu na moim kanale ukazał się komentarz, w którym to rzekomo słyszał elementy theme Undertakera. Sam przesłuchałem jeszcze raz te promo uważnie i naciąganie można uznać niektóre elementy audio za urywki theme Takera, jednak jak napisałem jest to chyba zbyt naciągane. Wiadomo, że Phenom będzie musiał wrócić na moim zdaniem jego ostatnią galę czyli Wrestlemanię, więc It Begins to nie jest zły pomysł. Mam jednak nadzieję, że to nie chodzi o jego postać bo jego powrót i tak nie powinen być gorszy od tej całej akcji.

yep, has Undertaker written all over it

i also heard elements of undertakers theme

Napotkałem przed chwilą ciekawy komentarz pod pewnym filmikiem dotyczącym tego 2 Stycznia 2012:

CENA WILL BE HEEL!!!!! GOLDBERG IS RETURNING NEXT MONDAY!!!!NOT JERICHO

Trzeba przyznać dobra wyobraźnia, co do heel turnu Ceny bym się jeszcze zgodził, ale powrotu Golberga raczej nie... Nie zapominajmy o tym że Jasiu ma feud z Kanem, a Kane jest heelem, więc fedu heel vs heel - ciekawe...

Turn Ceny to co innego, bo ja sądzę, ze mogłoby dojść do takiego feudu między nim a Kane'em, bo Cena jeśli byłby heelem to takim, który tylko i wyłacznie jest wkurwiony na fanów, e robi co moze, a oni go coraz bardziej nienawidzą. Ale co do prom, to ten "głos" to jest nic innego jak to o czym ja pisałem dawno, że ktoś na innym forum napisał, że pod koniec drugiego czy trzeciego proma słychać "Tombstone, Tombstone". To tylko jakieś echo, które tak naprawde nic nie mówi, a nasza podświadomosć sobie coś ubzdura i blizej nam do słyszec niż dalej i tyle xD

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png