Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

It begins! Czas wielkiego powrotu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

prophetless

Zapewne to ma oznaczać "koniec podpowiedzi". Z resztą słowa w filmiku też wydaje mi się że skierowane są do widzów, a nie jak spora część osób przyjęła do tego tajemniczego kogoś. Usłyszeliśmy że to koniec podpowiedzi i zapewne to ostatnie promo przez 2/01/12.

Nie sądzę też by tytuły miały by jakimiś wielkimi podpowiedziami w stosunku do osoby. To raczej określenia tematyki poszczególnych prom. Odpowiednio zaczęło się od ItBegins, potem mieliśmy drugie promo Second, następnie usłyszeliśmy żeby szukac wskazówek Look Within, potem dowiedzieliśmy się że dużo zależy od tajemniczej niej Control, a teraz koniec proroctw Prophetless ;) Chyba że zaczniemy bawic się w różne anagramy, ale to raczej do niczego nie zaprowadzi.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

16

• patryniu

8

• kk1997

7

• Housse

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Masz głowę do tego chłopie ale daruj sobie bo to i tak wyjdzie w praniu w 2012. Okarze się wtedy co oznaczało to wszystko.

Nie wiem czy wiesz ale, od tego jest dyskusja :) Takie "głowy" właśnie mają pisać takie coś.

ale ich nikt przeciez nie czyta

Pewnie wiele ludu je czyta, tylko, że nikomu nie chcę się ich skomentować.

Chłopiec stoi w kącie zapewne za karę, a ta dziewczyna z temperamentem spycha jego rzeczy z ławki, tak jakby skreśliła go z klasy? Filmik oparty jest w takiej niepewności co do chłopca. Charakter nienawiści? Spójrzcie dokładnie na 0:19 sekundę proma. W kałuży widoczna jest jakaś postać? Jest ona niewyraźna, ale wydaje mi się, że jest to jest wynik naszego poszukiwania. Ciągle jestem za Jericho, ale ta kartka naklejona na zeszyt zmniejsza moją pewność. Kharma? Undrtaker? Batista? No nie wiem.

Chłopiec stoi w kącie zapewne za karę, a ta dziewczyna z temperamentem spycha jego rzeczy z ławki, tak jakby skreśliła go z klasy?

Gdzieś w komentarzach do prom powiela się pewna teoria którą przybliżę. Otóż chłopiec to Jericho, widzimy go siedzącego w ławce i piszącego w zeszycie. Zapisuje tam swoje pomysły, idee na swoją postac. W pewnym momencie jednak Chris oddala się od federacji(staje w kącie). Dziewczynka która reprezentuje Punka już podczas gdy Y2J spisywał pomysły zaglądała mu przez ramię. Gdy ten stoi w kącie, ona również bezczelnie gapi się w notatki oraz biega wesoło po klasie(robienie szumu w federacji). Chodzi o podkradanie pomysłów takich jak Best In The World(at what i do). Bodajże w promie control widac było jak dzieciaki goniły się po korytarzu(wojna na twiterze). Gdy pomysły się kończą Punk kończy z podkradaniem(zepchnięcie zeszytu ze stołu). W ostatniej chwili ręka chłopca podnosi zeszyt(powrót do federacji).

Zawiłe i trochę znikąd, ale trzyma się kupy i nawet fajne :roll:

Masz głowę do tego chłopie ale daruj sobie bo to i tak wyjdzie w praniu w 2012. Okarze się wtedy co oznaczało to wszystko.

Nie wiem czy wiesz ale, od tego jest dyskusja :) Takie "głowy" właśnie mają pisać takie coś.

Ja to wiem ale Brem doszukuje się zagadek typu układanki zdania z nazw prom albo coś takiego.

Ta, to przekreślone CHRIS to jak dla mnie po waszych opiniach, a szczególnie tym co przedstawił Carlos to był owłaśnie odejscie Chrisa z WWE, teraz on podnosi zeszyt czyl iwraca do WWE! Patryniu, skończ, że to Kharma! :P Batek i Lesnar w ogóle nie przypadaja mi do gustu pod wzgledem tych prom, to co wymienił Brem ,czyli tytuły prom równiez nie za wiele mówią, do czego doszliśmy. jak wczesniej pisałem ta historia, a dokąłdniej dwie postacie, dobra i zła moglyby pasować do Kane'a i Undertakera, ale chyba ciężko bedzie historyjkę Carlosa i powiedziec wam, że to pasuje do ponownego feudu brat vs brat. :D

Xenen, ja Ci powiem tylko tyle, że on ma coś do zaoferowania w tej sprawie, jeżeli ty nie amsz to siedź cicho ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Damnnnnnnnnnnnnnnn... Rozumowanie Carlosa daje mi dużo do myślenia (nie spodziewałem się że kiedyś takie coś powiem o.O), ogólnie jeżeli DonKarton ma podobny tok myślenia do WWE to zagadka rozwiązana, próbowałem ogarnąć troszke to co napisał Brem i wyszło mi coś takiego

itbegins - Zaczyna się.

second - Drugi

prophetless - Prorok (jak to Brem pisał że podpucha : D)

look within - przejmie (i tutaj wiem że spójrz w czy cuś ale za chu mi nie pasuje do mojego toku rozumowania.)

control - kontrolę.

Drugi Prorok? No tylko Jericho 2nd coming. Wiem że to co napisałem wyżej to kompletne bzdury ale zawsze można się takim głupstwem podzielić a nuż ktoś wyciągnie coś z tego i może to złoży nam się w pewną całość...

Ps. A mi się zdaje że na tym zeszycie jest przekreślony skorpion i daje nam to do zrozumienia że to nie Sting :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Tuptuś ciekawa koncepcja, co prawda zmieniona kolejność tytułów prom, lecz może w tym rzecz? Nie koniecznie muszą być one odczytywane w takiej kolejności jak zostały wyświetlane. Co do koncepcji, że to Kharma, nie sądzę, w końcu.. ciążą nie wiadomo czy urodziła a jeśli nawet to przecież od razu nie wróci, Lesnar albo Batek, któryś z nich nie miał szykować się do jakiejś gali MMA? Jakoś nie pasują do tych zapowiedzi. W sumie najbardziej pasuje Taker, przez ten klimacik, ale mam nadzieję, że to nie jest on. Co do przekreślonego Chris, bardzo fajna koncepcja DOnCarlos'a która może sporo wyjaśniać i w sumie nie zdziwię się jeśli ta interpretacja będzie słuszna. Cóż Sheffield napisał niby notkę o "It Begins" ale myślę, że to odwrócenie uwagi od Jericho. Moim zdaniem nadal to o Chrisa chodzi.

akerdrugi.png

Tak dla sprostowania to lesnar przecież jest zwiazany jakimś kontraktem chyba z MMA i jest zapowiedziany do Main eventu gali UFC 141 ;) Batek to już się zbiera do walk w MMA od pierwszego dnia odkad się wyrwał z WWE i jakoś nic o tym nie słychać aby walczył. Co do Skipa to juz pisałem ,ze Daimon napsiał na innym forum ,ze WWE zawiesiło Skipa za mylenie publiki bez ich zgody. Napsiał It Begins i myślał, ze pomyslą, że to on. zenua...Wszystko zostaje przy Takerze i Y2Ju.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

W ostatniej chwili ręka chłopca podnosi zeszyt(powrót do federacji).

Niby skąd wiadomo iż to chłopiec podnosi zeszyt ? Moim zdaniem WWE celowo nie pokazało np. butów po, których można by śmiało powiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka. A tak to pewności nie ma :roll:

Od razu mówię, że na tablicy napisane jest "He Is Coming". Promo przeanalizuję po obejrzeniu Raw, a w dodatku teraz za wczesnie xD Screen na dowód, że nie jestem złym wujem i mówię prawdę xD

13167525724613890748.png

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak zgadza się, bo sam oglądałem to promo kilka razy w zwolnionym tempie :D Jednym znakiem jest właśnie ten napis na tablicy, interesuje mnie głównie He, bo reszta wiadomo że ktoś powróci. Wiemy że to będzie on, ale odkąd pojawiły się te tajemnicze proma, zainteresowali mnie główni bohaterowie, bo jest ich przecież dwóch - Ona i On. Czyli myślę, że to jest znakiem że może powrócić jakaś Diva i Wrestler - Kharma? Ale ostatnim promem trochę moją teorię zniszczyli, więc nie mam pojęcia.

Można wywnioskować że napis na tablicy "He is coming" napisała dziewczynka, czyli ona wie o tym że ktoś przychodzi. A zauważcie że te proma puszczają tak, jakby one nie były częścią RAW, komentatorzy wogóle ich nie komentują, nie slychać żadnego popu ani reakcji ze strony fanów (może te proma nie sa puszczane na titantronie tylko w telewizji/internecie?). Wracając do dziewczynki i napisu... może ona wie o kogo chodzi, a może ta dziewczynka reprezentuje jakąś kobietę która jest obecnie w WWE, i to ona załatwiła armagedon i zwołała jakiegoś kolegę żeby zniszczył/przejął/whatever całe WWE. Załatwiła ale potem plan wymknął się jej z pod kontroli ("I can help you anymore"), albo jej zadanie dobiegło końca - sprowadzić kogoś i nic więcej.

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

Kurde te cholerne proma nie dają mi spokoju i cały czas grzebie w info, oglądam je i próbuje dociec o co chodzi... Napewno nie chodzi o heel turn Ceny co sugerują "znafcy" u "konkurencji" tylko o powrót. Z jednej strony wszystkie wskazówki wskazują na Jericho, ale te wskazówki nie są jednoznaczne, a tych wszystkich "wskazówek" doszukują się fani próbujący dowieść, że chodzi właśnie o Chrisa. Mi też to wszystko pasuje, ale po ostatnim promie pasuje mi także Batista... Pamiętacie jak Batista odszedł z WWE? "On" przyjdzie odebrać co Jego i akurat to promo było puszczone kiedy Punk trzymał w górze WWE Title, do Chrisa to też pasuje bo w koncu odszedł tydzien po walce o ten tytuł... W dodatku Chris jakiś czas temu pisał, że powróci do WWE w zmienionym gimmicku, też pasuje do prom... Teraz mamy pewność, że będzie to powrót i będzie to "on", ja stawiam na Chrisa chociaż trzeba przyznać WWE, że takiej otoczki jak oni nikt nie potrafi zrobić i TNA nawet takie coś by przez myśl nie przeszło bo oni sie zatrzymali na średniowieczu gdzie królował Hogan i WCW... a WWE po raz kolejny sprawiło że nie moge sie doczekać następnego RAW...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

W dodatku Chris jakiś czas temu pisał, że powróci do WWE w zmienionym gimmicku

Jericho nigdy nie mówił ze powróci do WWE. Wręcz przeciwnie ostatnio publicznie rozgłasza że nie współpracuje z WWE i skupia się na muzyce. Za to wielokrotnie powtarzał że jego występy jako wrestlera mają sens tylko gdy znajduje na siebie nowe pomysły, bo nie widzi sensu "katować" fanów wciąż tym samym. Czyli jeśli miałby powrócić to najprawdopodobniej w innym gimmicku. :)