Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

It begins! Czas wielkiego powrotu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może coś pokażą jutro na RAW?

No pewnie na RAW pokażą jeszcze raz to promo. Być może będzie trochę dopracowane, ale z tym nadziei bym sobie nie robił.

Wszystko idzie w dobrym kierunku. Promo zadziałało na fanów jak "płachta na byka". Są pytania, są prawdopodobne odpowiedzi, jest czekanie. Tak powinno być :)

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

16

• patryniu

8

• kk1997

7

• Housse

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jak napisałem w newsach, jest prawie pewne, że te promo tyczy się Chris Jericho. Ale wszystkiego dowiemy się drugiego dnia stycznia. Pozostaje tylko czekać. Najprawdopodobniej będzie tak, że wszyscy pewni, że chodzi o Jericha a powróci Batista...

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Co do proma to się nie wypowiadam bo ja tutaj widzę same skorpiony i walkę Sting vs. Andrzej na WM'ce! :8

Tak na serio to fajne, tajemnicze promo i nie wiadomo o kogo chodzi. Te dwa co ktoś podał to totalne fejki jednak zrobione bardzo profesjonalnie :). Czy będzie to Jericho? Nie wiem bo Chris coś wspominał o tym że będzie na Hawajach się wygrzewał czy pracował, ale jest wielkie prawdopodobieństwo tego że to właśnie nasz wirus Y2K powróci do WWE bo sam przecież powiedział że jak skończy trasę koncertową z Fozzy i troche odpocznie to wróci, a Jericho niestety ale nie rzuca słów na wiatr jak niektórzy (Hi Rock, how ya doin'?). Nie zawiodę się również gdy ten długo wyczekiwany moment nadzieje i usłyszę tyry tyry tyry tytytyry "ooooooooooh yeeeeeeeeeeeeeeeeah!" i moim oczom ukaże się sam Dave Batista jako Heel kompletny. Patrząc na Mejsona Rajana to Batista był mistrzem ringu, serio. I coś jeszcze do promo... Nie wiem w której miucie ale jest pokazane takie pole, potem jest przeskok i widać taką jakby kulę, która się toczy i znów przeskok i juz jej nie ma. Wiem że to nic nie oznacza ale wygląda jak z filmu pt. "Piła" : D

Jest jeszcze jedna opcja, o ktorej ktoś wspomniał wyżej. To Shane McMahon! Wróci po swoje, odkupi od ojca prawa do nazwy WCW i znów zacznie inwazje z 47 letnim Booker'em T na czele! Jednak teraz WWE przegra bo The Rock ma w dupie wrestling WOOOOOOOO!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Może coś pokażą jutro na RAW?

No pewnie na RAW pokażą jeszcze raz to promo. Być może będzie trochę dopracowane, ale z tym nadziei bym sobie nie robił.)

Niestety pewnie masz rację. Trochę naiwne z mojej strony było myślenie, że co tydzień będą wrzucać nowe promo.

Są pytania, są prawdopodobne odpowiedzi, jest czekanie. Tak powinno być :)

Sądząc po ostatnich newsach, niewiele nam z tego oczekiwania zostało. Chyba, że Vince przechytrzył wszystkich i podczas, gdy będziemy w styczniu oczekiwać Chrisa, znikąd wyskoczy Batista. Ale chyba znowu za dużo sobie dopowiadam.

W pierwszym promie, ktore podałTrpile R jest widoczna sylwetka Y2J-a rozkladajacego rece, tak jak wygladało jego logo

I believe I'll find peace in afterlife please don't question why

Nie wiem, czy ktoś to widział, ale w temacie nie ma, więc wrzucę. Tłumacz Google mówi:

Przyjdź ludu mój i zamknij drzwi twoje przed nimi. Moc powinna przyjść, by ukarać słabych za ich nierówności . W drugim dniu roku 2012, rodzinna siła przybędzie, by dochodzić praw do tego, co jest jej. I to będzie koniec świata, jaki znacie.

A w spoiler dam jeszcze raz ten tekst, ale z analizą poszczególnych zwrotów.

Przyjdź ludu mój i zamknij drzwi twoje przed nimi [lub: wami; nie jestem pewien]. Moc powinna przyjść, by ukarać słabych za ich nierówności [tu: nierówne traktowanie innych; moim zdaniem chodzi o Best in the World - CM Punka]. W drugim dniu roku 2012, rodzinna siła przybędzie [tu chyba wszystko jasne; i znowu: (Y)ear albo (Y)outube, (2)nd, (J)anuary], by dochodzić praw do tego, co jest jej [tytuł Best in the World (at what he does)?]. I to będzie koniec świata, jaki znacie [debiut Jericho w WWF, nawiązujący do Y2K bug].

Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą, czym jest Y2K bug (o czym dowiedziałem się dzisiaj :| ), jeśli nie, to odsyłam do Wiki.

Oczywiście moje teorie pozostają tylko moimi teoriami. Nie najeżdżajcie, jeśli gdzieś zamiast może być napisałem będzie.

Kolejny filmik, oficjalny.

Tak sobie w sumie myślę, po ostatnich newsach, że to może być również Skip Sheffield w gimmicku Ryback, wzorowanym na dominatora i wszystko temu podobne, choć aktualnie najbardziej prawdopodobna opcja to jak wiadomo Chris Jericho i nie mam nic przeciwko takiemu rozwojowi wydarzeń czyli zapewne feud z CM Punkiem, bardzo podobają mi się te promo, klimatyczne, tajemnicze, wreszcie coś ciekawego.

Wiem że to nic nie oznacza ale wygląda jak z filmu pt. "Piła" : D

haha dokładnie :D

akerdrugi.png

Moim zdaniem to mogą być dwie osoby : Chris Jericho lub R- Truth. Sądze , że to Truth ponieważ na obydwu filmikach jest pokazany mały chłopak czyli 'Little Jimmy'. Cóż zobaczymy 2 stycznia ;)

A no tak Fan masz racje , mój błąd nie pomyślałem , że to promo było wydane wcześniej od jego zawieszenia. :8

Edytowane przez Gość
cmpunk2.png

Według mnie są cztery opcje:

a) Według mnie najbardziej prawdopodobna powrót McMahonów - wcześniej był chłopiec Shane, a teraz dziewczynka Stephanie, w końcu mówią o tym, że ktoś przyjdzie odzyskać to co jego - wyrwać WWE z rąk John'a Lauplactapusa.

b) Powrót Y2J - drugie promo zawiera tekst piosenki fozzy po zatem mamy jakieś powiązania, związane ze szczegółami.

c) Powrót Undertaker'a, cała ta obróbka, podobieństwo do proma z 2000 r. jednak jak dla mnie zbyt banalne.

d) Koniec ery PG, w promie cały czas mamy mowę o tym czymś, koniec świata, dziecko, a w pewnym sensie będzie to koniec świata dla dzieci, może Cena na heela?? :D

Uważam, że to są jedyne możliwości, całe snucie o Skip'ie to bzdety WWE nie robiło by promo, dla jakiegoś "Łebka".

Moim zdaniem to mogą być dwie osoby : Chris Jericho lub R- Truth. Sądze , że to Truth ponieważ na obydwu filmikach jest pokazany mały chłopak czyli 'Little Jimmy'. Cóż zobaczymy 2 stycznia ;)

Truth? Lol.. Promo it begins było wydane przed jego zawieszeniem to po pierwsze, po drugie, po co mieliby robić takie proma na powrót zawodnika zawiesoznego za ćpanie? Totalny bezsens. Dla mnie strasznie ślepy strzal, nie wiem jak sądza inni...

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

W pełni się z fanem zgadzam. Truth ma "kontuzję" po SCF na rampie. Za miesiąc wróci i będzie wszystko dobrze. Jak nie spieprzą jego turnu.

może Cena na heela??

Nie wiem, czy muszę, ale wrzucę w spoiler.

Po segmencie z Rowdym Piperem na ostatnim RAW, ta opcja nabiera sensu.

Wskazówka zauwazona przez Mrówę. Pod koniec drugiego filmu slychać: Tombstone, Tombstone, Tombstone... UNDERTAKER?! Wsłuchajcie sie powaznie! Znosze bana na mówienie o Kane'ie, czyżby na oniec feud bracii? UnderTaker vs MASKED (co mozna sądzic po jego promach) Kane?!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

Tak około 13 sekundy słychać WrestleMania WrestleMania, ale na końcu nie słychać żadnego Tombstone tylko słychać ostatnie powtarzane słowa "as you know it", a teraz skopiuję to co napisałem na innym forum.

Błagam tylko nie Taker, bo to coraz bardziej śmierdzi Takerem wiadomo, że wróci na WM więc po cholerę promo mam nadzieje, że to okaże się Jericho, a w ostateczności może być nawet Kozlov tylko nie Undertaker. Pierwsze promo było bardzo tajemnicze i mało można z tego wyczytać o co chodzi drugie podobnie no i kurcze zostaje tylko czekać, bo ja osobiście innych teorii nie chce wymyślać, bo można równie dobrze powiedzieć, że to może być Austin, Lesnar, Goldberg, Rey Mysterio czy nawet Colt Cabana, ale jak mówię to są tylko wymysły i trzeba czekać na jakiś znak, który potwierdzi o kogo chodzi, a jak takowy się nie pojawi to zostaje czekać do 2-ego stycznia

Kane'a dotyczy inne promo, ale chyba można o nim pogadać z tym temacie czy nie?...

Mozna, oczywiscie, ze mozna ale jako Global Mod powinienes wiedziec, ze dyskusja jest o It Begins czyli tajemniczym promie, ktore na pewno nie jest o Kejnie. NIc sie nie stanie jesli sie wspomni o nim slowko ale nawet to teraz nie ma sensu, bo wszyscy wiedza, ze promo o nim jest inne i temat rowniez.

Od Kanea jest temat co do jego powrotu wiec po cholere pisać w temacie o powrocie najprawdopodobniej Jericho o Kaneie??//fan

Fan, im dalej w to brniesz to tym bardziej się pogrążasz. Nawet gdybym chciał to mógłbym sobie w tej dyskusji napisać o zawodnikach TNA przetaczając ich powroty, do tych z federacji Vinca..

To zrob to, pisz tu o zawodnikach TNA, wtedy zobaczymy, ze dobry z ciebie global i jak bardzo sie pograzasz ;) . Jak pisalem wczesniej, wspomnienie o innych w temacie nie jest zle ale jesli dyskusja zmienia temat to robi sie smietnik...

Wątpię.. Shane w WWE już nic nie zrobi, a gdyby nawet to miałby kilka walk i to byłoby koniec.. A tak w ogóle to co się z nim obecnie dzieje? Pewnie siedzi za biurkiem i pełni jakieś zadanie od tatusia.

A dlaczego jestes taki pewien, ze Shane juz nic nie zrobi? A moze wyjdzie spodziemi, przejmie fedke i zmieni polityke WWE, ktora bedzie sie opierala na depushowaniu Janka do mid cardu, gdzie odklepywalby do wiekszosci submission'ow? To jest syn Vince'a wiec moze zaufalby mu i mianowal go nowym Chairman'em? NIgdy nie wiesz...

Dobrze Rejden potwierdzil, ostatnie slowa filmiku nie byly zadne Tombstone tylko echo glosu dziecka mowiacego as you know it wiec ten slad prowadzacy na Taker'a jest bledny. NIe skreslam go juz na starcie, bo Niekreatywni sa zdolni do zobienia jakiegos debilizmu. Ale az nie chce mi sie wierzyc, ze to promo mialoby dotyczyc Deadmana. Po pierwsze nie czuje tego klimatu, ktore bylo podczas jego ostatniego, gdy wracal przed WM'ka. Normalnie wszystkie gwiazdy na niebie kieruja moj wzrok na Y...2...J! I to nie chodzi o zadne szyfry, bo ostatnim razem kazdy starajacy sie rozszyfrowac o kim jest filmik, przejechal sie solidnie. Ja staram sie kierowac faktami a faktem byly negocjacie miedzy Chris'em a WWE.Podobno zerwano ale to moglo nas zbic z tropu. Mysle, ze dalej obgaduja szczegoly kontraktu badz juz tego dokonali. Takze moim priorytetem numero uno jest wlasnie Y2J.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png