Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

It begins! Czas wielkiego powrotu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Otóż promo do którego ponoć link pojawił się na poprzednim Raw. Zapewne nie tylko ja tego nie zauważyłem, ale i wiekszość ludzi oglądające to Show. Jednak przechodźmy do tego proma. Ewidentnie jest to promo powrotu jakiegoś zawodnika do WWE, jednakże to promo jest aż za tajemnicze i dla mnie nie odkrywa nic. Jednak coś co naprowadza wszytskich na trop jest data powrotu - 2 Stycznia. Year-2012, 2nd, January = Y2J. No więc ja nie wiem skąd się wzięła ta filozofia, aczkolwiek wygląda to nawet dość interesująco.

Wszystko składa się w piękną sielankę, niczym w bajce. Jednak kolejną zagadką jest to co CM Punk wygłosił w swoim speechu na Raw (czy tam na poprzednim Raw). Powiedział on, że WWE kończy z erą 4kids, po czym oznajmił, że nadchodzi bardziej interesująca dla tarszych fanów era Entertainmentu, w ktorej jednak federacja bedzie chciała zdecydowanie zrezygnować ze słowa "wrestling"! A mianowicie jakie jest sedno tej sprawy, Y2J podczas kiedy pauzował/pauzuje słynie z ciekawych i kontrowersyjnych wpisów na Twitterze. Prowadził on prawdziwy feud na ćwierkaczu, dlatego od razu mówi się o ich ewentualnej walce na Wrestlemanii po powrocie Chrisa! Ale wracajac, Chris na Twitter'ze napisał, że nigdy nie wróci do wrestlingu w WWE! Ale przecież WWE chce zastąpić słowo wrestling! Chris wroci do Entertainmentu!

No i własnie. Czy to Promo może przedstawiać kogoś innego, niż Chrisa Jericho? Czy te wszystkie łamigłówki z dniem i rokiem powrotu z którego wychodzi zaszyfrowane Y2J są prawdziwe, czy to tylko zamydlanie nam oczu? Chyba wiecej nie musze pisać, wiecie jak sie dyskutuje czy już zapomnieliście?

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

16

• patryniu

8

• kk1997

7

• Housse

7

Top użytkownicy w tym temacie

Właściwie to nie wiedziałem o czym jest to promo gdyb pojawiło się na RAW. Nie spodziewałem się, że filmik ten będzie dotyczył powrotu Jericho do WWE. Na facebook'ach, twitterach czy innych takich pisał, że do WWE nie wróci i skupi się na karierze piosenkarza, a tu taka zmiana.. No bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że jego powrót będzie głośny, bo na taki zasługuje.

Z drugiej strony do końca to nie wiadomo o jaki powrót może chodzić. Undertaker? Batista? Czy może ktoś inny? Wydaje mi się, że na Undertaker'a to takie promo jest za słabe. Chris lub Batista. Więcej stawiałbym na Chris'a bo coraz więcej się mówi o jego powrocie i walce na WM. Zawsze jakieś prawdopodobieństwo istnieje i tego dnia ujrzymy kilka powrotów, lecz tego aż taki pewien nie jestem.

Niby Y2J? Bardzo bym tego chciał, ale mnie się coś zdaję, że to będzie ostatnio strasznie z "favourite" słowa na twitterze wwe, czyli Masked Kane, może to zwiastuje to? Co do proma dla Takera, to zawiódłbym się, bo go się spodziewam i nie byłoby to dla mnie nic ciekawego, ani zaskakującego i po prostu wwe by się nie popisało.

Jednak, gdyby to miał być Chris to na plus, ale to też nie jest nic zaskakującego, a jego powrót? Albo pas WWE, albo feud z Takerem, coś z tych dwóch, chociaż bardziej to pierwsze szczególnie, kiedy mistrzem jest CM Punk, bo wtedy byłoby to strasznie możliwe, te ich wojny twitterowe, więc wszystko wskazuje na powrót Chrisa, ale może ma wskazywać?

Masz i nie płacz, fanku. :P

A o to dwa kolejne proma:

Czy tylko ja usłyszałem na końcu We are the best in the world in what we do? I na końcu wyraźnie widać(no może nie tak wytraźnie;) Jericha.

a to utwierdza mnie w tym, że chodzi o Jericha.

Ogólnie te proma są ciekawe i pozostawiają kilka zagadek po sobie. Możliwe, że będzie to Y2J albo Kane. Mam jednak nadzieję, że chodzi o Y2J, Jest to w końcu mój ulubiony wrestler, a już mi go nieco brakuje na RAW\Smackdown.

http://freeminecraft.me/?ref=481068 Wejdź, popierasz w ten sposób moją akcję "Dla Kumpla":).

Cóż, mogę tylko mieć nadzieję, że to prawda. Choć boję się, że o ile to pierwsze (właściwie nie mówiące nic) było prawdziwe, to te dwa następne, które znalazł Triple R (i które już nieco dobitniej wskazują na Y2J'a) są tylko wytworami jakiegoś fana.

PS. Zastanawiał się ktoś, co może oznaczać wiek podany na koncie itbegins2012? To tajemnicze 43.

Edytowane przez Gość

Proma fajne, o ile oczywiscie sa prawdziwe (bo w komentarzach do ostatniego duzo ludzi twierdzi, ze to fan made promo). Jednak, jezeli sa to proma Y2J, a wszystko na to wskazuje, to jestem baaaardzo zawiedziony. Jaki jest sens przedstawiac promo powrotu gwiazdy w ktorym od razu wiadomo kto to jest? Zero tajemniczosci, tylko glupi sie nie domysli po obejrzeniu tych 3 filmikow, ze chodzi o Chrisa. Naprawde kiepski pomysl.

Proma przynajmniej do polowy/konca grudnia powinny trzymac nas w napieciu i niepewnosci o kogo chodzi. Wtedy to bylyby swietne proma! Nie ma nic lepszego niz spekulacje. Bardzo mi sie podobalo podejscie do Proma Dead Mana z tego roku, sprzed WM - Nie bylo wyraznie pokazane, ze chodzi o Undertakera, spekulowalo sie o przejsciu Stinga do WWE i kazdemu fanowi WWE serce mowilo, ze to moze byc Sting, a rozum, ze Undertaker, a przynajmniej do pewnego momentu...

Jak dla mnie te wszystkie proma są bardzo zagadkowe. Nic właściwie nie można z nich wymyśleć. Po za tym 2 Stycznia 2012 = Y2J. Ogólnie podoba mi się, że WWE daje takie właśnie proma, z których wynika bardzo mało i jest pole do popisu dla fanów. Jak dla mnie to może być, albo Taker albo Y2J. Czemu Taker ? Ponieważ nie długo będzie WrestleMania, a nie ma wyjścia żeby nie walczył na WM'ce co daje pewną możliwość. Y2J mówił, że drugiego stycznia będzie pracował na Hawajach. RAW jest wtedy w Memphis. Wszystko jest jedną wielką zagadką.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Ja skomentuje proma, które dodał kolega. To są dla mnie totalne fake'i. Jeżeli byłyby jakieś nowe proma, to tylko i wyłacznie w taki sposób reklamowane jak to pierwsze, czyli link na Raw, a nie ujawnienie w internecie i kto znajdzie ten będzie wiedział! Nie! To są jakieś wyrywki z filmów, głos dziecka z prawdziwego filmiku i tyle. W dodatku po tym pierwszym promo nie sądzę, aby drugie nam otwieralo wszystko, ono będzie równie tajemnicze. Musi takie być!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Te dwa proma to na 100% faki. Jak powiedział fan, nie po to WWE by robiło taką tajemnicza otoczkę tego pierwszego proma żeby za chwilę wypuszczac do internetu praktycznie jednoznaczne zapowiedzi Jericho. No ale tak czy siak jestem zdania że to może być Chris gdyż wszystko się ładnie składa. Nagle ni z tego ni z owego napisał, że nigdy nie wróci do wrestlingu. Co idealnie pasuje do "ery entertainment". Undertaker to nie będzie bo żadne by to zaskoczenie nie było. Kane też raczej nie bo hmm nie robiliby moim zdaniem żadnych zapowiedzi na powrót Kane, odchodząc nie miał żadnej pozycji juz i nie wiele zostało z czasów titlerunu. Zresztą Kane sobie zapewne wróci spokojnie na RR bez żadnego wielkiego hura. Nikt inny do głowy mi nie przychodzi więc stawiam na Chrisa. No dobra co po powrocie? Feud z Punkiem jest bardzo prawdopodobny i kurcze to by był rewelacyjny feud. Ale jest jescze jedna opcja w sumie bardzo prawdopodobna o której nikt nie wpsomniał. Co z Ortonem? Przecież to Randy wysłał Chrisa na 1,5 roczną przerwe. A sam nie robi obecnie nic konkretnego więc by to pasowało. Hmm najlepszy scenariusz: krótki feud z Ortonem, bo drodze wygrana RR i na WM'ce walka z Punkiem ;D

że to będzie ostatnio strasznie z "favourite" słowa na twitterze wwe, czyli Masked Kane,
Kane też raczej nie bo hmm nie robiliby moim zdaniem żadnych zapowiedzi na powrót Kane, odchodząc nie miał żadnej pozycji juz i nie wiele zostało z czasów titlerunu. Zresztą Kane sobie zapewne wróci spokojnie na RR bez żadnego wielkiego hura.

Panowie, nie wiem czy wiecie, ale Kane wraca! Ma już swoje promo, któe było podawane w newsach (jutro rano planuję reaktywować dyskusje o jego powrocie), bo można było już zobaczyć jego promo z płonącą maską. NIE PISZCIE ŻE TO KANE! KANE WRACA, ALE DOTYCZY GO INNE PROMO!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

NIE PISZCIE ŻE TO KANE! KANE WRACA, ALE DOTYCZY GO INNE PROMO!

Narzekasz na mało komentarzy to teraz będzie ich jeszcze mniej.. Dyskusja, w której zabraniane jest dyskutowanie. Ciekawie się robi :) Kane'a dotyczy inne promo, ale chyba można o nim pogadać z tym temacie czy nie?....

Od Kanea jest temat co do jego powrotu wiec po cholere pisać w temacie o powrocie najprawdopodobniej Jericho o Kaneie??//fan

No i popieram że te 2 proma to jeden wielki fake.

To promo faktycznie bardzo pasuje do Y2J'a-mam nadzieję że to właśnie on wróci.Może mnie wyśmiejecie i polecicie po reputacji czy coś innego ale sądzę że to mogłoby być promo Batisty,Lesnara,Sheffielda...opcji jest wiele,mam nadzieję że to się szybko wyjaśni.Jednak-jeśli to faktycznie Y2J to mam nadzieję że Orton dostanie IC,Rhodes większy push i ME SD! a nasz Y2J feud o pas z Ortonem,a jak nie o pas to i tak z Ortonem.SD potrzebuje wedle mnie jeszcze jednego ME-Jericho nada się idealnie.Jak dla mnie-obok Punka to najlepszy zawodnik ogólnie w WWE(wszechstronność)

Od Kanea jest temat co do jego powrotu wiec po cholere pisać w temacie o powrocie najprawdopodobniej Jericho o Kaneie??//fan

tak tylko w tym temacie staramy się przewidzieć kto to może być, a nie każdy czyta i pisze we wszystkich dyskusjach, tylko raczej w tych których temat ich przyciągnie

Wracając do tematu, faktycznie Kane ma swoje promo, przyszedł mi do głowy taki pomysł ale raczej zerowa szansa że to będzie Shane (tak wiem :shock:=)) ), Hmm Jericho faktycznie może zwodzić aby nie robić nadziei i uradować fanów, lecz takim ludziom jak na tym forum daje temat do dyskusji. Batista ? chciałbym lecz ten z kolei ma wygórowane wymagania co do kasy, odpada szkoda.. kolejny ślepy strzał - Dreamer (tak, żeby ktoś mnie zjechał za tą propozycje a przy okazji musiał z nami podyskutować :D )

rano pomyślę na świeżo to jeszcze coś dopiszę

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Fan, im dalej w to brniesz to tym bardziej się pogrążasz. Nawet gdybym chciał to mógłbym sobie w tej dyskusji napisać o zawodnikach TNA przetaczając ich powroty, do tych z federacji Vinca..

Może mnie wyśmiejecie i polecicie po reputacji czy coś innego ale sądzę że to mogłoby być promo Batisty,Lesnara,Sheffielda...opcji jest wiele

Nie wiem skąd masz takie nie miłe odczucia. To jest dyskusja i każde zdanie się tutaj liczy, bynajmniej tak powinno być :)

Co do powrotu Lesnera to jest to mało prawdopodobne gdyż on ma powrócić tylko na jedną walkę, czyli na WM. Batista, Sheffield te opcje już są lepsze, pod względem tego, że faktycznie może to być prawdą. Ale czy to promo mogłoby dotyczyć kilku powrotów na raz? Wydaje mi się, że nie..

Jednak-jeśli to faktycznie Y2J to mam nadzieję że Orton dostanie IC,Rhodes większy push i ME SD! a nasz Y2J feud o pas z Ortonem,a jak nie o pas to i tak z Ortonem

Orton i pas IC? Oj, żeś za bardzo popłynął w dal... Tacy zawodnicy jak on już nie pamiętają jak taki pas wygląda.. Jeśli to faktycznie okaże się Jericho to na 100% wtedy Orton będzie miał pas wagi ciężkiej i będą toczyć bój, który być może zakończy się na WM, a może pociągnie się jeszcze dłużej.

SD potrzebuje wedle mnie jeszcze jednego ME-Jericho nada się idealnie.Jak dla mnie-obok Punka to najlepszy zawodnik ogólnie w WWE(wszechstronność)

No tak zdecydowanie Jericho jest zawodnikiem, który w każdej roli potrafi wnieść coś od siebie i w tej federacji brakuje takich zawodników jak on.

przyszedł mi do głowy taki pomysł ale raczej zerowa szansa że to będzie Shane (tak wiem :shock:=)) )

Wątpię.. Shane w WWE już nic nie zrobi, a gdyby nawet to miałby kilka walk i to byłoby koniec.. A tak w ogóle to co się z nim obecnie dzieje? Pewnie siedzi za biurkiem i pełni jakieś zadanie od tatusia.

kolejny ślepy strzał - Dreamer

Buuu!!!! Masz same ślepaki. Na jego powrót nie ma szans. Od 2010 bodajże przeniósł się do TNA i do WWE już nie wróci.

OK, itbegins2012 zasubskrybowane, więc pozostaje tylko czekać na więcej filmów/informacji, bo z tego proma wyciągnęliśmy już chyba wszystko, co się dało. Może coś pokażą jutro na RAW?