Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Collision #7 (PART 1)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

collisiondm.png

Wybuchy fajerwerków, rozpoczynamy siódmą w historii galę WCE Collision.

Kamera przenosi nas na backstage gdzie stoją Kane i The Rock.

Kane: Tym razem zrobimy to w moim stylu! Raz dwa i po sprawie... Chokeslam i gitara...

Rock: Pozwól że Rock coś Ci powie Kane... Stone Cold...

Stone Cold Steve Austin: Rock... Kane...

Rock: Czego chcesz he? Nie widzisz że Rock i Kane mają dużo roboty?

SCSA: Spokojnie Rock... Chciałem wam życzyć wszystkiego najlepszego... Chociaż czekaj... Nie... Przegracie drugą walkę jako team i wszystko wróci do normy, wielki Kane i The Rock zostaną zniszczeni przez Punk'a i Triple H! W końcu powrócicie na swoje miejsce... If Ya Smelllllllll What Stone Cold Is Coo...

Rock: wow! wow! wow! WOW! Coś Ty powiedział Austin? Rock i Kane?! Team Bring It! Sądzisz że Rock przegra z kimś takim jak Punk i Triple H?! Nie bądź śmieszny Austin, dobrze wiesz że Rock cały czas jest w stanie skopać Ci twój Roody-Poo Candy Ass a w tej walce już jest wygranym a ma jeszcze do pomocy Kane'a! Zapamiętaj sobie to Stone ! Rock i Kane nie przegrywają a ich pierwsza walka z Invasion to była wielka pomyłka... Rock popełnił mały błąd, którego już nigdy nie popełni... And That's The Bottom Line Cause The Rock Said So... IF YA SMELALALALALALALALALAU! WHAT THE ROCK IS COOKIN! It goes like this Austin...

Stone Cold opuszcza Rock'a i Kane'a cynicznie się uśmiechając... Kane cały czas obmyśla swoją taktykę, a Rock rzuca to w kąt i patrzy się na odchodzącego Stone Cold'a po czym kamera przenosi nas na arenę a głos mają nasi komentatorzy...

Jerry Lawler: Witamy państwa na SIÓDMYM w historii Collision, nie mówiąc długo zapraszamy już na pierwszą walkę...

Jim Ross: Wita się z państwem również Jim Ross, pierwsza walka zapowiada się bardzo obiecująco...

Howard Finkel: Proszę powitać z... Tampa, Florida ważącego 226kg! Oto BIG SHOW!

http://www.youtube.com/watch?v=TXuBDi3T_oI&feature=player_embedded

Howard Finkel: I jego rywal prosto z Manchester, England ważący 246 funtów, Wade Barrett!

http://www.youtube.com/watch?v=VIs4NmiA ... ideo_title

GONG!!!

Wade i Show rzucają się do klinczu, ale Big Show odpycha Brytyjczyka z taką siłą, że ten od razu znajduje się na macie, Wielkolud tauntuje. Jednak, kiedy się odwraca to Wade serwuje mu big boot! Show leży na macie, a Barrett go naśladuje, jednak nie czeka długo i pin 1...2... Kick out! Barrett się wścieka, podnosi rywala i headbutt od Showa! Wade upada na matę, a jego rywal próbuje wykonać elbow drop jednak Wade przytomnie unika, szybko się podnosi i seria stompów, ale piekielnie silny Big Show łapie swojego rywala i scoop slam! Show przypina swojego przeciwnika 1...2... KIck out! Show wstaje, Barrett wykonuje tą samą czynność, ale długo nie był w pionie, bo rozpędzony Big Show i jego clothesline powala rywala! Wade leży i trzyma się za szczękę. Big czeka na swojego rywala ten z pomocą lin się zbiera i unika clothesline'u od Showa, który przez to spada za ring! Barrett dochodzi do siebie i wychodzi za ring, a tam ciska swoim wielkim rywalem o bandy, które ledwo, co, a by pękły! Wade podbiega do Showa, wbija mu kolano w krtań i ciągle obija! Nie chce mu dać spokoju! Wade niemiłosiernie obija swojego rywala, ale w końcu sędzia swoim odliczaniem doprowadza do tego, że Wade wraca do ringu i teraz każe przyśpierszyć sędziemu, bo jest szansa wyliczenia Showa, ale Big w ostatniej chwili wtacza się do ringu przy gwizdach publiczności, Barrett od razu podnosi rywala i potężne uderzenie, irish whip w narożnik, Show z niego wypada i spinebuster! Barrett nie czeka tylko przypina 1...2... Kick out! Barrett jest zły i szybko wchodzi na narożnik, co On sobie wymyślił?! Elbow drop?! Cholera! Big Show unika! Wade trzaska z całą siłą o pusty kawałek maty, to musiało boleć. Show bardzo powoli wstaje, a Wade widać też jest gotowy do walki i double clothesline! Coś mnie się zdaje, że teraz zawodnicy się po prostu wyeliminowali! Wade i Big leżą, jak trupy, a sędzia wylicza 1...2...3...4...5...6...7...8... Jeden i drugi powoli z pomocą przeciwnych lin się zbierają, Wade i Show mierzą się wzrokiem, Barrett powoli chodzi w okół Show i unika prób zejścia do zwarcia, ale w końcu Big Show dochodzi do klinczu headlock i odpycha swojego rywala, który upada na matę, ale szybko się podnosi i ucieka do narożnika, a tam "liże rany". Jednak Show nie daje mu odetchnąć i corner big boot?! Wade unika! Wślizguje się pod nogą Marka i spear! Spear! Spear! Wade przypina 1...2... Kick out! Barrett szybko podnosi rywala i vertical suplex, jednak nie udaje się zawodnicy się przeważąją i kończy się tym, że Barrett zostaje zgnieciony przez Showa.

Jim Ross: Powiem Wam, że dowcipny ten Wade i jego akcje.

Jerry Lawler: Weź, skończ.

Jim Ross: Aż mnie się nasuwa: "We Want Cole!".

Sędzia w tej sytuacji nie zwleka 1...2... Noga Barretta na linach, to była jedyna rozsądna decyzja, bo w to, że zrzuciłbym z siebie Showa to chyba On sam by nie uwierzył. Big Show jest wściekły podnosi swojego rywala, są blisko lin i headbutt, ale Wade po tym piekielnym uderzeniu z racji, że był za blisko lin wraca, jak bumerang i swoim czołem zderza się z Showem! Big Show upada, bo chyba dużo bardziej odczuł ten cios niż jego rywal. Barrett dochodzi do siebie, bo też ucierpiał jednak mniej, Show klęczy, a wtedy otrzymuje potężne kolano w głowę i znów upada, a Wade nie czeka przewala go na plecy i pin 1...2... Kick out! Wade kręci nerwowo głową i zbiera olbrzyma ciska nim o lin, próba powerslamu, ale Show to blokuje trzaska jego rękoma o plecy i przerzuca przez siebie! Big odżywa! Wade się podnosi i short arm clothesline! Znów upada! 1...2... Kick out! Show mocno łapie go za głowę i szarpie nią na wszystkie strony, to zgapiony sub Greata! Jednak Show w końcu puszcza otumanionego Wade'a, który o dziwo podnosi się, ale nie wie, co się dzieje i delayed scoop slam! Wade wije się w ringu, a Show już czeka i jest gotów do skończenie walki! Podnosi rywala! Szykuje nam się Chokeslam! Show wynosi swojego rywala, ale Wade się wyrywa wynosi na barki swojego rywala, ale nie nie dał rady! Show błyskawicznie uderza Wade'a, ale ten unika odbija się od lin i big boot! Big Show z potworną siłą uderza o mate, ale stara się szybko podnieść tylko, że jest problem wskakuje na niego Wade i zapina sleeper hold! Show upada na kolano, ale zaraz się zbiera i wciska Wade'a w narożnik, ale ten w ostatniej chwili wskakuje na narożnik, Show jest pewny, że zgniótł rywala w narożniku, ale nie tędy droga, Wade wykonuje double axe handle, a Show upada! Wade nie czeka tylko szybko wraca na narożnik i diving elbow drop! Wade przypina 1...2... Kick out!

Jim Ross: Ależ nuda...

Jerry Lawler:Co On ma jeszcze zrobić żeby pokonać tego olbrzyma?

Jim Ross:Zamienić się w terminatora...

Show się zbiera, ale ledwo co wstał, a już doskakuje do niego Wade i serio ciosów, Barrett potężnie obija swojego rywala, ale ten odradza się niczym feniks z popiołu, odgarnia chmurę rąk znad swojej głowy i headbutt dla Wade'a! Wade jest kompletnie zaskoczony, ale wraca do obijania swojego rywala i jeszcze jeden headbutt! Wade wpada do narożnika, a tam cała seria headbutt'ów sędzia odgania Showa od narożnika, Mark się odsuwa, a wtedy Wade kopie go w brzuch, wynosi na barki... WESTELAND! 1...2...3! Barrett podstępem radzi sobie z Showem...

Howard Finkel:Zwycięzcą tej walki zostaje... Wade Barrett!

(Reklama...)

Widzimy w ringu mistrza Television - Steve'a Corino! Chyba szykuje nam się dłuższa pogawędka...

Steve Corino: Nazwywam się Steve Corino, ale to jest dla was oczywiste! Oczywiste jest rownież to, ze dzisiaj pokonam tego showmana - The Miza! W pelni popieram słowa Alberto Del Rio! Jego miejsce jest w programach na MTV, a nie w ringu. I to potwierdza tylko, dlaczego tacy ludzie jak on nie są mistrzami, a mistrzem jestem ja! Ja nie potrzebowalem czegoś aby się wybić, zrobiłem to tylko i wyłacznie moją ciężką pracą i tym, że zostałem obdarowany fenomenalnym talentem, który teraz jest szlifowany! The King of Old School nigdy nie musiał się ośmieszać przed kamerami w jakimś reality show! Nie musialem równiez poniżac się w ringu, aby w nim zaistnieć, to co mam na ramieniu to nie przypadek zdobyty tylko i wyłacznie przez to, że jestem niesamowity! Tak, dobrze słyszycie, My Name is Steve Corino and I'm Awesoooome! Narzekam tylko na jedną rzecz w tej federacji. Brak godnego mnie przeciwnika! Ale to nie dziwne, kiedy tylko ktos widzi nazwisko Corino od razu odechciewa mu się rywalizacji ze mna. The Fucking God of Professional Wrestling nie ma tutaj godnego rywala! Mam nadzieję, że neidługo sie to zmieni, bo na Final Showdown nie chcę tylko obrońić pasa. Chcę do tego pokazać hardcore i przypomnieć piekne stare lata! Do tego potrzebuję odpowiedniego rywala, przedsmak dostaniecie już dzisiaj!

Coriono rzuca na ring mikrofon, po czym schodzi z ringu kierujac się za kulisy. Staje jeszcze na titantronie i wznosi swój pas w górę, po czym udaje sie na backstage! Zaraz kolejna walka!

Howard Finkel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, a jest to Non Title Match! Jej pierwszym uczestnikiem jest pochodzacy z Atlanty w Georgii, ważący 220 funtów - R-Truth!

http://www.youtube.com/watch?v=38p8KJYmo44&feature=player_embedded

Howard Finkel: Panie i Panowie, przed państwem specjalny konferansjer - Ricardo Rodriguez!

Ricardo Rodriguez: Panie i panowie, powitajcie jedynego, który jest … najlepszy z najlepszych, najwspanialszy z najwspanialszych..."La Exelencia"... Aaaalbertoooooo ... Deeeeeelllll Riiiiiiioooooo!

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Del Rio ledwo zdąrzył wejść do ringu, oddał swój szal i pas w ręce Rodrigueza, a już zza pleców został zaatakowany przez przeciwnika i rozpoczynamy walkę. Del Rio od razu prowadzony do parteru, a Truth desperacko wyprowadza mu kolejne kopnięcia, aż wprowadza go do narożnika, po czym poddusza nogą na drugim szczeblu narożnika. Widać w jego oczach zawziętość, wściekłość i gdby nie to, że zostałby zdyskwalifikowany nie puściłby uchwytu. Sedzia teraz odpycha go daleko od naroznika, by zaprzestał ataków i tłumaczy mu coś. Truth juz uspokoił się, ale wtedy zza sedziego wyskakuje Del Rio, który krótkim spear'em powala rywala na matę! Dosiada go i cała seria ciosów dla rywala, tym razem to jego sędzia musi odciagać. Del Rio po odejściu od rywala podbiega do niego, podnosi go po czym corner irish whip, po którym Truth trafia twarzą w naroznik, Arystokrata łapie go z tej pozycji od tylu i german suplex! Truth wstaje w narożniku, Del Rio bierze rozbieg i perfekcyjne enzuigiri po nasoczeniu jedna nogą na narożnik! Pierwsza próba zakończenia walki ze strony mistrza International - 1, 2 i ... Kick Out! Alberto od razu wstaje, podnosi również rywala i chwyta go pod jakiś rzut, ale nie moze wynieść rywala w górę! Ten łapie mistrza za nogę i kontruje na fisherman suplex! Truth juz na nogasch, odbija sie od lin i elbow drop, po którym przypięcie! - 1, 2 ... Kick Out! Truth wstaje z nie malymi pretensjami do sędziego, którego, delikatnie mówiąc, prosi aby odliczał szybciej. Truth po negocjacjach z sedzią dochodzi do rywala, który juz na kolanach i Del Rio wyprowadza ciosy w brzuch rywala, jeden, drugi, trzeci. Teraz wstaje na nogi i podkopuje go mocno nogą, aż Truth pada na kolana, przechwytuje go i krótkie DDT. Truth po nim zybko próbuje wstać, ale zostaje powalony kopnięciem, jeszcze raz róbuje, ale znowu mu się to nie udaje, aż w końcu wstaje na nogi ale tylko po to, aby Alberto zlapał jego rekę i wykonuje arm DDT! Del Rio podnosi rywala, trzyma jego rekę i wykrzykuje cos w stronę publiczności i wtedy otrzymuje wejscie łokciem w brzuch, podkopuje go, odbija sie przed nim od lin i dropkick! Del Rio powoli podnosi się, za to Truth już odbija sie od lin i scissors kick! Truth przed wielką okazją wygrania tej walki! - 1, 2 i ... Kick Out! Kick Out! Del Rio przerywa liczenie! Truth mocno zdenerwowany, podnosi sobie rywala, odbija go od lin, ale zamiast wyprowadzić cios to inkasuje clothesline! Del Rio podnosi rywala, wykonuje mu corner irish whip, po czym biegie na rywala, ale ten za pomocą narozniak przeskakuje nad rywalem, teraz ADR biegnie na rywala, ale Truth unika ciosu wykonując szpagat! Alberto dochodzi kolejny raz do rywala, ale inkasuje throw arm! Del Rio szybko wstaje i jumping calf kick! Truth podnosi rywala, irish whip, ale nadziewa się na big boot! Del Rio chwyta rywala i belly to belly suplex! Mistrz przypina rywala - 1, 2 i ... Kick Out!

Jerry Lawler: Mistrz otro sobie poczyna w ringu, trzeba to przyznać.

Jim Ross: Bywa różnie, dużo kontr w tej walce, więc nie można mówić o dominacji jednej osoby.

Jerry Lawler: No oczywiscie, walka w miarę wyrównana, ale to Del Rio pokazuje teraz, że potrafi rozgromić członka Awesome Truth czysto.

Jim Ross: Tak, na pocieszenie kupmy im "Modne T-Shirt'y już od 19zł!!!". Będą chociaz modnie wygladać i to w taniej cenie. Marne pocieszenie, wiem...

Del Rio po efektownym rzucie zakłada sobie rywala na bark i teraz posadza go na narożnik. Dochodzi do niego i szykuje się superplex iiii... nie! Truth blokuje się nogą o liny, po czym teraz to Truth probuje wykonac Superplex za ring, jednak Del Rio wykonuje ciosy łokciem w głowę rywala, headbutt i arm hotshot! Alberto zaciąga ręke rywala na liny, po czym wypada za ring! Szybko wraca do niego, widzi leżącego rywala na macie i zwijajacego się z bólu, chwyta reke rywala i ARMBREAKER! Del Rio zakałda submission na rękę rywala! Ten poteżnie walczy z bólem, do lin ma kawałek i walczy o dojscie do nich! Del Rio jeszcze mocniej zaciska submission na rękę rywala!!! Truth już blisko lin ii....... JEST! ŁAPIE SIĘ LIN! Truth wyszedl z Armbreakera! Jednak dostał mocne przesłanie od swojego przeciwnika! Del Rio po dotknięciu przez jego rywala lin automatycznie wstaje i cała seria kopnięć gdzie popadnie na ciało rywala. Truth wytacza sie na zewnętrzną stronę lin, po czym dochodzi do niego rywal, ale Truth wyprowadza mu wejscie barkiem, po czym zaciaga głowę rywala na lianch! Teraz wchodzi na narożnik i crossbody?! Nie! Del Rio łapie go na ręce i hammerlock falling powerslam! Truth jest wyraźnie zamroczony, od razu wstaje, inkasuje irish whip i spinbuster od Del Rio! Alberto przypina przeciwnika - 1, 2 i ... Kick Out! Del Rio podnosi rywala, jednak to bład, bo ten po wstaniu na nogi błyskawicznie wyprowada kolejne ciosy mistrzowi, Truth w furii i kończy wyniesieniem i front powerslam! Truth podaża na narożnik, Del Rio powoli wstaje, jest na nogach, chyba widzi to co chce zrobić mu Truth, nie! R-Truth powala rywala missile dropkick'iem i dopada do przypiecia! - 1, 2 i ... Kick Out! Truth podnosi rywala, wykonuje mu irish whip, jednak po nim Del Rio wchodzi za rywala, Truth jednak również przekręca się, łapie przed sobą rywala i complete shot! Członek Awesome Truth gotowy do wykonania finishera! Del Rio podnosi sie przy pomocy lin, w oczach jego rywala widać zaciekłość, Del Rio wstaje, rywal biegnie na niego, ale ... Del Rio wytacza sie z ringu, co uniemozliwia R-Truthowi wykonanie akcji kończącej. Truth jednak nie zaprzestaje atakowac, odbija sie od lin i baseball slide dla ustawionego za ringiem rywala! Ta akcja otryzmała sporą porcję gwizdów z trybun. Truth wychodzi po rywala za ring, ten jednak chwyta go za brzuch i wbija w stalowe schody! Następnie chwyta rekę rywala, kładzie ja na schodkach i potężnie staje na nią! Truth zwija się z bólu, Del Rio wtoczył już go do ringu. Chwyta rekę rywala jak pod Cross Armbreaker! Del Rio wykonuje finisher! Nie?! Truth popchnął go do przodu, Alberto chce znowu dojsc do rywala - Super Kick! Super Kick od Trutha! Obaj padają na matę! Truth przetacza się na przeciwnika! Czyżby koniec?! - 1, 2 i ... Kick Out! Kick Out! Truth zawiedziony, wstaje przy pomocy naroznika, to samo w przeciwległym wykonuje mistrz. Del Rio bezradny, truth biegnie na niego, ale Alberto! Alberto przerzuca go nad sobą i ten spada kroczem na narożnik! Del Rio ledwo stoi! Bierze rozbieg i Springboard Enzuigiri na tył głowy rywala ustawionego na narożniku! Truth spada z impetem na matę! Leży jak nie żywy! "La Exelencia" podchodzi do nigo, trzyma go za rękę i CROSS ARMBREAKER! SUBMISSION ZAPIĘTY! Truth walczy o dojscie do lin! Jest praktycznie wśrodku ringu! Zmaga sie z bólem! Widać, że odzywaja sie u niego trudy walki, cuzje ostatni upadek po perfekcyjnej akcji Del Rio, a jego submission zapinany coraz to mocniej! Truth nie da rady! Nie wytrzymuje! Odklepuje! Odklepuje!

Howard Finkel: Zwycięzca tej walki zostaje International Champion...

Ricardo Rodriguez: Aaaaaaaaaaaaaaalbertooooooooooooooo Deeeeeeeeeeeeeeel Riiiioooooooooooooooooooooo!

Jeremy Borash: Panie i Panowie, są ze mna dwaj zawodnicy rosteru WCE! The Miz ...

The Miz: Dobra, daj mi mikrofon. Twoja robota już skończona, poradzimy sobie. Wreszcie dorwałem się do mikrofonu. Zaraz moja walka. Chyba kazdy słyszał co powiedzial ten wieśniak Corino? On chyba naprawde myśli, że jest w stanie mnie pokonać! Myśli, że jeżeli sam sobie ponadawał przydomki z jednym, że tak powiem "brzydkim słowem" to robi z niego złego chłopczyka! Myśli, że jeżeli będzie wmawiał sobie, że jest królem Old Schoolu to tak będzie! Chłopczyku, powiem Ci, że chetnie skopie dzisiaj ten twój zarozumiały Old Schoolowy tyłek, bo swoimi wypowiedziami bardziej mnie irytujesz niż nawet sam Del Rio, bo wygadujesz chyba nawet wieksze bzdury niz tamten dureń!

R-Truth: Jest dokąldnie jak mówi Miz! Jimmy! Nie jesteś kims wyjatkowym! Jestes Little Jimmym, ktory jest częścia konspracji! Nie wierzysz nam? Twój pas na ramieniu jest tylko częścią wielkiego spisku przeciwko mnie i Mizowi! Z Ciebie od razu zrobili nie wiadomo jaką gwiazdę, chodź powinieneś czyscić tyły w tej federacji! Nie masz nic co pozwoli Ci przetrwać w naszym towarzystwie! Jedna gala i jest po tobie! Bang i jesteś znowu zerem! Jimmy!

The Miz: Dobrze ujęte Truth. Jesteś zwykłym wieśniakiem, a przebywasz w wielkim świecie. Takie osoby nie maja tutaj racji bytu. Musisz mieć to coś, musisz byc medialny i musisz być prawdziwą gwiazdą. To wszystko mam ja, Because I'm The Miiiiiz! And I'm ...

Steve Corino: ... OSIOOOOOOOOŁ!

Niesamowite! Corino pojawia się zza pleców Miza i wykrzykuje Osioł! Miz jest zezloszczony, wyprowadza cios rywalowi, ale ten odpowiada całą serią ciosów! Dopada do niego również Truth, jednak Corino wyprowadza mu łokieć i ... Super Kick dla Trutha!!! Corino dochodzi do Miza, wynosi go w górę, stojac trzyma go na rękach, chyba rzuci go na stół przepelniony przekąskami! Nie! Truth atakuje Corino krzeslem! Ten puszcza Miza, ktory spada na nogi, "The Awesome One" szybko wchodzi za rywala i Skull Crushing Finale! Corino znokautowany! Truth jeszcze zakłada mu krzesło na prawa nogę i potęznie na nią nadeptuje! Potem to samo wykonuje Miz, następnie zdejmuje krzesło z nogi rywala i uderza nim go ponownie w prawą nogę kilka razy! Corino zwija sie z bólu, Truth nadal dewastuje jego nogę. Miz za to pokazuje mu aby przestał, podnosi go. Truthh bierze rozbieg i jeszcze Shut Up dla Steve'a! Mistrz TV strasznie poobijany! Awesome Truth uciekają, a przy Corino już są slużby medyczne! Ale zaraz! Ktoś pojawia sie na titantronie! To znwou Miz i Truth! Wchodzą na arenę, są na ringu! Ciekawe co jeszcze mają nam do powiedzenia?

The Miz: Truth, odwaliliśmy kawał dobrej roboty. Teraz prosze Cię, abyś opuścił arenę, bo mimo tego co zrobiliśmy chcę podjąć konfrontację z Corino! Jeżeli jest taki twardy, jeżeli uważa się za kogoś niech stanie w tym ringu i walczy ze mną! Czekamy Steve!

Jim Ross: Niemożliwe. Tylko szaleniec by się na to zgodził.

Jerry Lawler: Tutaj ...

Jerry Lawler: ... Niemożliwe staje sie możliwe! Hell Yeah! Miz gotowy do walki!

Jim Ross: Jest i sędzia, więc chyba jednak ten pojedynek się odbędzie! Jednak Corino ledwo dotacza się do ringu przy asyście sedziego, praktycznie nie moze stać na jednej nodze! Nie wiem jak on chce kontynuowac tę walkę!

Jerry Lawler: Chyba tylko duma i ambicja powiedziała mu by wyjść na ring. Jednak nie ma najmniejszych szans, jest cały poobijany i stoi na jednej nodze. Walka rozstrzygnięta!

Jednak ta walka rozpoczyna się! Corino nie ma nawet siły pochodzić w koło po ringu, Miz szybko dopada do niego, lecz Corino! Corino kontruje go na roll up i przypiecie! - 1, 2 i ... Kick Out! Miz wsciekly, ze jego rywal zdolal go przypiąć, rzuca sie na neigo z kopnięciami, następnie przydusza go nogą na najnizszym szczeblu narożnika, aż przerywa mu sędzia. Miz bierze rozbieg i chyba wykona baseball slide, nie! Corino wyturlal się z ringu, a "The Awesome One" wjechal kroczem w słupek od narożnika!!! Miz cierpi ,ale chyba nie bardziej niż Corino, Steve ma problemy z wejsciem do ringu, powraca do kwadratowego pierścienia, ale Miz równiez już wstaje na nogi, mistrz podchodzi do rywala i wyprowadza mu cios, po czym Miz leci na liny i powala Steve'a clothesline'em! Chwyta jego nogi i ... zakłada Figure Four Leglock! Submission ktory moze nawet wyeliminowac mistrza TV! Corino jednak jest twardy, nie poddaje sie i ma niedaleko do lin! Walczy o dojscie do nich iiiii ... Sięga!!! Chwycił się lin! Miz błyskawicznie puszcza submission ale nie rusza z kolejnymi atakami. Staje przed Corino i zaczyna wykrzykiwac w stronę publiki: "To ma byc wasz mistrz? To jest wasz mistrz?" Miz powyśmiewał jeszcze trochę swojego przeciwnika, poklepał go kilka razy po głowie, p oczym schylił się by go podnieść, lecz Steve fantastycznie zaciaga go do kolejnego przypiecia! - 1, 2 i ... Kick Out! Corino o dziwo szybko podnosi się, w takim tempie jak Miz, obaj ida na siebie i Super Kick! Super Kick od mistrza TV! Natępuje przypięcie! - 1, 2 i ... Kick Out! Kick Out! Kick Out! Miz odrywa barki! Corino załamany, podnosi się powoli przy linach, szybciej wstaje Miz, który podkopuje od tyłu rywala, przeciąga go na srodek ringu i snap DDT! Przypiecie tym razem od Miza - 1, 2 i ... Kick Out! Po tej akcji Miz daje chwilę wytchnienia rywalowi, ten wstaje rpzy narozniku, a Miz juz szykuje swój charakterystyczny clothesline i ... jest! "The Awesome One" wykonuje swinging corner clothesline! Po tej akcji Miz wykopuje swojego rywala za ring. Sam nie śpieszy się z opuszczeniem ringu, ale w końcu to czyni. Wychozi do rywala, który chyba chowa sie przed nim pod ringiem!!! Miz wysmiewa rywala, po czym wyciaga go spod ringu, ale Low Blow w krocze Miza! Sędzia to widział i mamy dyskwalifikację! Corino wyciąga spod ringu jeszcze krzesło, po czym potęzny chair shot w plecy rywala! Steve od razu przeskakuje barierki i powolnie na jednej nodze ucieka wśród publikę. Do Miza przybiegł juz Truth, który pomaga mu wstać!

Howard Finkel: Panie i Panowie, zwycięzca tej walki przez dyskwalifikację zostaje The Miz!

Widzimy idacego korytarzem Randy'ego Ortona! Nagle zauważa kłótnię Benjamina i Rhodesa! Orton podbiega do zawodników którzy jeszcze chwila, a zaczeli by się bić. Odpycha ich od siebie, po czym włacza sie do dyskusji.

Randy Orton: Hola hola! Akcja beze mnie?! Cody, czy to nie mnie masz za rywala?

Cody Rhodes: Ty? Prosze Cię. Patrze w przyszłość, gdyż dziś udowodnię Ci, że nie jesteś wart więcej niż zwykła papierowa torba. Ten pas czeka na mnie! Na swoejgo wybawcę, na ...

Shelton Benjamin: No i widzisz? Jak mu nie przywalic w tą piekną gębę?

Cody Rhodes: To była obelga? Bo jakoś nie odczułem tak tego.

Shelton Benjamin: Naprawdę? To może wolisz odczuć cos na tej pięknej twarzy?

Cody Rhodes: Chwila chwila. Opanuj się człowieku, spójrz lepiej co Cię czeka! Kurt Angle to zapora, której nie dasz rady przejść i chcesz walczyć ze mna? Z przyszłym mistrzem? Na to trzeba zasłużyć!

Randy Orton: Panowie, pamietacie, że stoi przy was najwieksza gwiazda tej fe...

Kurt Angle: Mam nadzieję, że mówisz o mnie.

Randy Orton: Taak. Tego tu tylko brakowało. Złoty Medalista i wielkie posmiewisko WCE! Prosze Cię, daruj sobie. Stajesz oko w oko z Viper'em! Ty masz teraz uciekać i za chwilę to zrob...

Angle nie daje skonczyć Ortonowi, rzuca się na niego i wyprowadza mu desperacko całą nawałnicę ciosów. Rhodes powala Spear'em Benjamina i wykonuje dokładnie to samo! Tworzy się zamieszanie, Cody podchodzi do Angle'a, którego łapie pod Cross Rhodes! Jednak Kurt przekręca się, chce wynieść rywala, ale zostaje złapany przez Ortona, Benjamin dopada z powrotem do Rhodesa! Zawodnicy biją się bez opamiętania! Wreszcie nadciaga ochrona i rozdziela panów! Ci jeszcze róbują wydrzeć sie z rak ochronairzy, jednak tych jest za wielu i zawodnicy kocza to iwelkie zamieszanie!

Widzimy szatnię, w ktorej znajduje się CM Punk! Po chwili dolącza do niego również jego Tag Team partner podczas dzisiejszego wieczoru - Triple H! Panowie stają twarzą w twarz, wymieniaja groźne spojrzenia, oj chyba sie między nimi zagotuje! Jednak... CM Punk wyciaga rękę do partnera, ten uścisnał ją!

Triple H: Dobrze, że miedzy nami wszystko jasne. Nie chce dzisiaj żadnych scen. Nie po to tu przychodziłem, aby nie zdobywać złota!

CM Punk: Widzę, że myślimy podobnie. Nie musisz sie martwic o moja postawę, martw sie raczej o to co ty zrobisz, bo na CM Punka mozesz liczyć. Masz po swojej stronie kogoś wielkiego, kogoś kto nie bez przyczyny nosi miano "Best In The World"...

Triple H: Nie chce konfliktu przed walką, ale chyba "The King of Kings" to nie mniejszy powód do dumy?

CM Punk: Jasne, że nie... Chodź już nie ważne. Musimy zrobić wszystko by to wygrać, w końcu chyba łatwiej niż Rock & Kane już nie będziemy mieli?

Triple H: To bardzo możliwe. Dobra, kończmy tę szopkę. Kamerzysta! Wyjdź stąd, panowie maja coś waznego do obgadania...
http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg

CM Punk: Przed Wami Chicago Made! CM Punk!

Howard Finkel: Proszę przywitać jego partnera Greenwich, Connecticut, 255funtów! Triple H!

http://www.youtube.com/watch?v=WiuV0zG2w-Y

Howard Finkel: Ich rywale ważący wspólnie 583 funty! Rocky i Kane!

http://youtu.be/q2jRza7tOk0

GONG!!!

Zaczyna Rocky, Dwayne łapie w klincz Huntera, ale ten się wyrywa i zawodnicy znowu krążą w okół siebie, ale to Triple H wyprowadza pierwszy cios! Rock podnosi głowę i running clothesline! Rock upada, a Triple H nie zwleka, na nic nie czeka tylko przypina swojego rywala 1...2... Kick out! Hunter podnosi rywala i vertical suplex! Kane nie wytrzymuje i wpada do ringu widząc, że jego rywal jest w poważnych tarapatach! Powala HHH dropkickiem! Hunter upada, ale do ring wpada CM Punk i high knee attack, którym powala Kane'a, wynosi swojego rywala i co?! Go To Sleep! Na samym początku walki, szykuje się niezapomniane widowisko! Kane wypada za ring, Punk wraca do narożnika, sędzia nie wie, co się dzieje i nie potrafi zaregować, a wtedy Rocky jest bliski wykonania Rock Bottomu, ale Hunter blokuje! Kopnięcie w brzuch?! Pedigree?! Nie, Rock kontruje na alley oop! Co za walka! Hunter szybko się zbiera, ale Rock przytomnie go wynosi i samoan drop, zmiana! Do ringu wpada Kane i od razu leg drop a rywalu, jednak to nie wystarcza, bo Triple H chce błyskawicznie wstać, ale za karę otrzymuje jeszcze jeden leg drop i jeszcze jeden, Kane, jak w amoku! Jednak w końcu Hunter zdołał się odsunąć i ciągnie się do swojego narożnika, ale Kane łapie go za noge, Hunter obraca się na plecy i odpycha rywala nogami, ten wpada w narożnik, gdzie jesr Rocky, Rock mierzy wzrokiem rywala, ale nie dochodzi do żadnego zwarcia, Kane się zbiera, odbija od lin, ale blokuje go CM Punk! Jednak tylko na chwilę, bo zaraz otrzymuje łokieć w nos i spada za ring, a Kane wykonuje corner big boot!? Nie! Hunter przez to zdołał się odsunąć! Jednak Kane wpada w swój narożnik, więc dochodzi do błyskawiczniej zmiany z The Rockiem, Rock wpada do ringu, Hunter nie widział zmiany i krzyczy coś do sędziego, ale zbiera Rock Bottom! 1...2...3! Rock i Kane wygrywają! NIE! Noga na linach! Sędzia pokazuje, że jednak walczymy dalej, co za emocje! Rock krzyczy, do sędziego nie wierzy w to co się stało! Macha rękoma! Odwraca się i pedigree! Pedigree! 1...2... Kane ratuje swoją drużynę zrzucając Huntera z Rocka!

Jim Ross: Super!

Jerry Lawler: Zawsze wiedziałem, że z Tobą coś nie tak.

Jim Ross: Zostaw mnie, może lubię oldboy.

Kane się odwraca i crossbody od Punka! Zawodnicy wypadają za ring! Tam się solidnie okładają, przewagę dzięki sile zyskał Kane, który ciska swoim rywalem o bandy i zaraz atakuje go tam, a w ringu The Rock ciska rywalem w narożnik, ale Hunter unika jego ataku i wykonuje neckbreaker! Hunter jednak zauważa co się dzieje za ringiem i szybko idzie do swojego partnera, ale na drodze staje The Rock, Hunter jest zdeterminowany i szybko zamiata Rock'iem kończy się tym, że HHH wykonał spinebuster, a Rock wywalił sędziego! Hunter podnosi za ringiem schodki z wielkim impetem wpada w Kane'a! Kane upada i cały krwawi, a Hunter pomaga się zebrać swojemu partnerowi, strasznie szybko sędzia odżył, ale nie wie co się dzieje, Hunter przechodzi do pinu 1...2... Kick out! Rock jeszcze się nie daje, ale Hunter zdaje się być zrezygnowany i zmiana z Punkiem, ten od razu wskakuje na trzecią linę i crossbody na wstającym The Rock'u! Rocky jest strasznie w tej walce obijany, ale Punk nie daje mu spokoju, jeszcze raz podnosi i vertical suplex hold! 1...2... Kick out! Rock powoli się podnosi jest strasznie zamroczony, ale nagle w swoim stylu odżywa! Rock Bottom!

Jim Ross: Już nie super...

Jerry Lawler: Rock po powrocie odżywa!

Jim Ross: Dziadyga via satelitte..

Rock odbija się od lin-wraca, jak bumerang i Peoples Elbow! Rock nie czeka!1...2...3!

Howard Finkel: Zwyciężają The Rock i Kane!

__________________________________________________________________________________________________________

Reszta w drugiej części, która zjawi się koło 22. Prosimy o komentarze pod drugą częścią!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie