Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Awesome Truth, Sin Cara, Stratus-Kharma i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zacznijmy niusy od informacji odnośnie Awesome Truth, zamieszczam w spolierze.

Pod koniec wczorajszego odcinka Raw, The Miz brutalnie zaatakował swojego byłego tag team partnera Trufla.

Po Raw, dwaj tag team partnerzy zamieścili notki na twitterze:

Więc to ja miałem skłonić wszystkich do zrobienia tego, co musiałem, SCF Truth?! #ThatsWhatsUp
Wstałem aby się wypisać, ale mam problem z równowagą...nie mogę myśleć logicznie...

Przepraszam za błędy w tłumaczeniu, ale ja taki great z anglika to nie jestem. ^^

Strona WWE umieściła nowy filmik z Miz'em, po incydencie z Trufem, z wczorajszego Raw. Miz powiedział, że zrobił to co zrobił, ponieważ był już zmęczony tym, że ludzie postrzegają go w ten sposób i tym, że po prostu Trufl spowalnia rozrost jego kariery.

:arrow: Poniżej którtka notka z mini wywiadu z Trish Stratus. W skrócie podczas tygodnia kiedy miała promować WWE '12, odpowiedziała również na pytanie feudy z Kharma.

Oh, całkowicie. Kiedy debiutowała, wtedy po raz pierwszy pomyślałam sobie od odejścia na emeryturę, że mogłabym rzucić wszystko i znowi stanąć w ringu aby z nią zawalczyć. To mogła by być epika rywalizjacja. Możliwe, iż byłaby to moja najlpesza chwila w WWE, gdybym mogła z nią walczyć. Miejmy nadzieje, że niedługo powróci do wrestlingu i WWE Universe wreszcie będzie mogła ją ujrzeć, na nowo.

:arrow: WWE Diva Layla już prawie wyleczyła swoją kontuzję kolana. Oraz co najważniejsze niedługo powróci do czynnego udziału w wrestlingu, lecz to nie wszytsko. Layla również wygrała głosowanie na to " Kto ma stawić czoło Beth Phoenix w walce o pas Div?".

:arrow: Po tym jak Cody chcący czy niechcący uderzył butelką wody w twarz Bookera na Raw, ten napisał ciekawą notkę na ten temat na tłicie:

Co tam WWE Universe, mam nadzieje, że wszystko dobrze, bo chciałem coś powiedzieć na temat tego dramatu, który zaszedł dzisiaj w nocy, szczerze nie wiem w czym problem. Może ja i Cody powinniśmy usiąść podczas FRIDAY NIGHT SMACKDOWN i porozmawiać o tym, co zaszło...

Tutaj jeszcze taka ciekawa plotka. Podobno Booker T przygotowywał się do czynnego udziału jako wrestler w WWE i podobno ma feudować z Cody'm Rhodes'em.

:arrow: Jak wiadomo R-Truth został zawieszony przez WWE na okres 30 dni! Oto co napisali urzędnicy.

Z godnie z programem odnowy talentów WWE, wrestler Ron Killings zosatł zawieszony na okres 30 dni, z powodu przekroczenia przepisów polityki.

:arrow: Triple H był reklamowany jako by miał sie pojawić na Raw w Hershey, Pennsylvania, lecz się nie pojawił.

:arrow: Nikkie i Brie Bella była na backstage Raw, lecz jak wiadomo nie zostały użyte do żadnej walki, czy segmentu.

:arrow: SuperLuchas.net potwierdza, że Sin Cara doznał kontuzji podczas PPV WWE Survivor Series, a jest nią zerwanie ścięgna rzepki.

:arrow: Po raz kolejny na taping SmackDown została zapowiedziana walka:

Six Man Tag Team Match

with Booker T as special referee

Randy Orton, Big Show & Sheamus vs. Cody Rhodes, Mark Henry & Wade Barrett

Prawdopodobnie ta walka będzie dark matchem.

:arrow: Konto WWE na stronie YouTube umieściło flesz wydarzeń z Raw, wliczając w to filmik Zacka Rydera.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uqHTVOpw5w0

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qHTVOpw5w0

:arrow: WWE powróci do Australii w dniach 30 i 31 lipiec oraz 1 sierpień 2012.

:arrow: Szósty odcinek Dreamer TV! Zapraszam do obejrzenia.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aibVk7bKSBI

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ibVk7bKSBI

:arrow: Poniżej w spoilerach karty na iPPV ROH

Final Battle

ROH champion Davey Richards vs. Eddie Edwards

ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. The Briscoes

Jimmy Jacobs as the special referee and Jim Cornette at ringside

Kevin Steen vs. Steve Corino

3 grudzień w Spartanburg, SC

20 Man Royal Rumble for a ROH title shot down the line.

Proving Ground Match

ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. Roderick Strong & Michael Elgin

Proving Ground Match

ROH TV Champion Jay Lethal vs. TJ Perkins

The Youngs Bucks vs. The All Night Express

Jay & Mark Briscoe vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander

4 grudzień w Greensboro, NC

ROH World Tag Champions Charlie Haas & Shelton Benjamin & Eddie Edwards & El Generico vs. Mark & Jay Briscoe, Roderick Strong & Michael Elgin.

The Young Bucks vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander

Plus kilka walk które zostały zabokowane w Spartanburg.

:arrow: The Young Bucks są w procesie zaakontraktowania do ROH Wrestling

:arrow: ROH Champ Davey Richards nie będzie na show ROH w Północnej Karolinie, ponieważ w tym czasi będzie podczas turnee z New Japan.

:arrow: Na koniec ciekawa informacja odnośnie maski Kane. WWE wrzuciło na swojego twittera podczas wczorjaszego Raw hasło "Masked Kane" aby zdobyć dużo "favourite". Możliwe, jest więc, albo mało prawdopodobne, że Kane powróci w swojej starej masce...

:arrow: Były WCW World Tag Team Champion Lash LeRoux obchodzi dzisiaj 35 urodziny. Wszystkiego najlepszego!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiedziałem, że kiedyś do tego dojdzie i się doczekałem. Koniec z Awesome Truth. Musimy się przygotować na feud, który moim zdaniem może być o wiele lepszy niż niektóre walki o pas WWE. Teraz pytanie, który z nich zostanie zły, a który zamieni się w dobrego.

Niech Layla wracam bo brakuje mi jej. Wprowadzało coś czego brakuje dzisiejszym divom. Nie wiem dlaczego tak to odbieram, ale dobrze mi z tym. Czyżby od razu dostała pas Div? Takiej możliwości nie wykluczam, ale pewnie trochę powalczy i dopiero później dostanie na niego szansę. Ale tak czy siak, Layla wracaj:) Booker T będzie rozmawiał z Cody'm? To teraz tak się nazywa? Nie ważne czy będą rozmawiać czy razem pójdą do biedronki, wszystko zakończy się w ringu, tak jak wcześniej zapowiadano. R-Truth zawieszony. Ohh, jak mi przykro.. Niech zawieszą Ortona, Jasia i wtedy zobaczą, że ta ich polityka nie ma sensu. Kane powróci w starym "imidżu"?, więc powinno być ciekawie. Szykuje się dominacja? Czekam. :)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...