Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Awesome Truth, Sin Cara, Stratus-Kharma i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zacznijmy niusy od informacji odnośnie Awesome Truth, zamieszczam w spolierze.

Pod koniec wczorajszego odcinka Raw, The Miz brutalnie zaatakował swojego byłego tag team partnera Trufla.

Po Raw, dwaj tag team partnerzy zamieścili notki na twitterze:

Więc to ja miałem skłonić wszystkich do zrobienia tego, co musiałem, SCF Truth?! #ThatsWhatsUp
Wstałem aby się wypisać, ale mam problem z równowagą...nie mogę myśleć logicznie...

Przepraszam za błędy w tłumaczeniu, ale ja taki great z anglika to nie jestem. ^^

Strona WWE umieściła nowy filmik z Miz'em, po incydencie z Trufem, z wczorajszego Raw. Miz powiedział, że zrobił to co zrobił, ponieważ był już zmęczony tym, że ludzie postrzegają go w ten sposób i tym, że po prostu Trufl spowalnia rozrost jego kariery.

:arrow: Poniżej którtka notka z mini wywiadu z Trish Stratus. W skrócie podczas tygodnia kiedy miała promować WWE '12, odpowiedziała również na pytanie feudy z Kharma.

Oh, całkowicie. Kiedy debiutowała, wtedy po raz pierwszy pomyślałam sobie od odejścia na emeryturę, że mogłabym rzucić wszystko i znowi stanąć w ringu aby z nią zawalczyć. To mogła by być epika rywalizjacja. Możliwe, iż byłaby to moja najlpesza chwila w WWE, gdybym mogła z nią walczyć. Miejmy nadzieje, że niedługo powróci do wrestlingu i WWE Universe wreszcie będzie mogła ją ujrzeć, na nowo.

:arrow: WWE Diva Layla już prawie wyleczyła swoją kontuzję kolana. Oraz co najważniejsze niedługo powróci do czynnego udziału w wrestlingu, lecz to nie wszytsko. Layla również wygrała głosowanie na to " Kto ma stawić czoło Beth Phoenix w walce o pas Div?".

:arrow: Po tym jak Cody chcący czy niechcący uderzył butelką wody w twarz Bookera na Raw, ten napisał ciekawą notkę na ten temat na tłicie:

Co tam WWE Universe, mam nadzieje, że wszystko dobrze, bo chciałem coś powiedzieć na temat tego dramatu, który zaszedł dzisiaj w nocy, szczerze nie wiem w czym problem. Może ja i Cody powinniśmy usiąść podczas FRIDAY NIGHT SMACKDOWN i porozmawiać o tym, co zaszło...

Tutaj jeszcze taka ciekawa plotka. Podobno Booker T przygotowywał się do czynnego udziału jako wrestler w WWE i podobno ma feudować z Cody'm Rhodes'em.

:arrow: Jak wiadomo R-Truth został zawieszony przez WWE na okres 30 dni! Oto co napisali urzędnicy.

Z godnie z programem odnowy talentów WWE, wrestler Ron Killings zosatł zawieszony na okres 30 dni, z powodu przekroczenia przepisów polityki.

:arrow: Triple H był reklamowany jako by miał sie pojawić na Raw w Hershey, Pennsylvania, lecz się nie pojawił.

:arrow: Nikkie i Brie Bella była na backstage Raw, lecz jak wiadomo nie zostały użyte do żadnej walki, czy segmentu.

:arrow: SuperLuchas.net potwierdza, że Sin Cara doznał kontuzji podczas PPV WWE Survivor Series, a jest nią zerwanie ścięgna rzepki.

:arrow: Po raz kolejny na taping SmackDown została zapowiedziana walka:

Six Man Tag Team Match

with Booker T as special referee

Randy Orton, Big Show & Sheamus vs. Cody Rhodes, Mark Henry & Wade Barrett

Prawdopodobnie ta walka będzie dark matchem.

:arrow: Konto WWE na stronie YouTube umieściło flesz wydarzeń z Raw, wliczając w to filmik Zacka Rydera.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uqHTVOpw5w0

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qHTVOpw5w0

:arrow: WWE powróci do Australii w dniach 30 i 31 lipiec oraz 1 sierpień 2012.

:arrow: Szósty odcinek Dreamer TV! Zapraszam do obejrzenia.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aibVk7bKSBI

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ibVk7bKSBI

:arrow: Poniżej w spoilerach karty na iPPV ROH

Final Battle

ROH champion Davey Richards vs. Eddie Edwards

ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. The Briscoes

Jimmy Jacobs as the special referee and Jim Cornette at ringside

Kevin Steen vs. Steve Corino

3 grudzień w Spartanburg, SC

20 Man Royal Rumble for a ROH title shot down the line.

Proving Ground Match

ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. Roderick Strong & Michael Elgin

Proving Ground Match

ROH TV Champion Jay Lethal vs. TJ Perkins

The Youngs Bucks vs. The All Night Express

Jay & Mark Briscoe vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander

4 grudzień w Greensboro, NC

ROH World Tag Champions Charlie Haas & Shelton Benjamin & Eddie Edwards & El Generico vs. Mark & Jay Briscoe, Roderick Strong & Michael Elgin.

The Young Bucks vs. Caprice Coleman & Cedric Alexander

Plus kilka walk które zostały zabokowane w Spartanburg.

:arrow: The Young Bucks są w procesie zaakontraktowania do ROH Wrestling

:arrow: ROH Champ Davey Richards nie będzie na show ROH w Północnej Karolinie, ponieważ w tym czasi będzie podczas turnee z New Japan.

:arrow: Na koniec ciekawa informacja odnośnie maski Kane. WWE wrzuciło na swojego twittera podczas wczorjaszego Raw hasło "Masked Kane" aby zdobyć dużo "favourite". Możliwe, jest więc, albo mało prawdopodobne, że Kane powróci w swojej starej masce...

:arrow: Były WCW World Tag Team Champion Lash LeRoux obchodzi dzisiaj 35 urodziny. Wszystkiego najlepszego!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wiedziałem, że kiedyś do tego dojdzie i się doczekałem. Koniec z Awesome Truth. Musimy się przygotować na feud, który moim zdaniem może być o wiele lepszy niż niektóre walki o pas WWE. Teraz pytanie, który z nich zostanie zły, a który zamieni się w dobrego.

Niech Layla wracam bo brakuje mi jej. Wprowadzało coś czego brakuje dzisiejszym divom. Nie wiem dlaczego tak to odbieram, ale dobrze mi z tym. Czyżby od razu dostała pas Div? Takiej możliwości nie wykluczam, ale pewnie trochę powalczy i dopiero później dostanie na niego szansę. Ale tak czy siak, Layla wracaj:) Booker T będzie rozmawiał z Cody'm? To teraz tak się nazywa? Nie ważne czy będą rozmawiać czy razem pójdą do biedronki, wszystko zakończy się w ringu, tak jak wcześniej zapowiadano. R-Truth zawieszony. Ohh, jak mi przykro.. Niech zawieszą Ortona, Jasia i wtedy zobaczą, że ta ich polityka nie ma sensu. Kane powróci w starym "imidżu"?, więc powinno być ciekawie. Szykuje się dominacja? Czekam. :)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...