Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

A miało być tak pięknie... Koniec z tym?(SPOILERY SS)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

DYSKUSJA ZAWIERA SPOILERY Z GALI SURVIVOR SERIES!!!

NIE OGLĄDAŁEŚ?! NIE PSUJ SOBIE ZABAWY I TEGO KABARETU!!!

49000679442_sin_cara__wwe.png

Nie tak dawno witalismy go i sralismy się, że mamy Luchadora, High Flyera z Meksyku z prawdziwego zdarzenia. Ale on już na wejściu zszokował nas tym, że nie mógł przeskoczyć lin... Potem po opanowaniu manewru z trampoliną botch za botchem, Sin Cara lądował co tydzień w stawianej przez Droopsa w co niedzielę na Facebooku Botchmanii! Spadał bez przyczyny z narożnika, najpierw zwalano to na jego rywali, jednak potem zaczęto mieć do niego słuszne pretensje, a botche trwały dalej. Następnie zawieszenie, nie każdemu się akurat w to chciało wierzyć, ale jeżeli naprawdę tak było to coś na rzeczy musi być... Szczerze mówiąc po tym zawieszeniu ja do SIn Cary nic nie miałem, podobał mi się w walkach z Hunico i dało się go ogladać. Ale jak pamiętamy jeszcze po powerbombie na drabinę odniósł lekką kontuzję (wtedy nastąpiło zawieszenie), po czym było wiadomo, że jest kontuzjogenny, a jego botche mogą tylko zrobić mu krzywdę. FINALLY! Survivor Series! I wcale nie psizemy FInally, bo powróciłna nim do ringu Rock, a właśnie botch Sin Cary doprowadziłgo do poważnej kontuzji! Sędzia po zupełnie nieudanym przeskoczeniu lin przez Mistico, przy którym zawadził kolanem o liny, potem tymi nogami latał, poprostu istna parodia. Ale w internecie ukazałą sie informacja, że SIN CARA ZOSTAL WYELIMINOWANY PRZEZ SAMEGO SIEBIE NA 6-9 MIESIĘCY?! Nie na darmo wymieniałem jego biografię w WWE, chciałem ukazać jego wszytskie błedy od pierwszego pojawienia się w TV od WWE! Od samego początku był problemy, a plusów? Fajny program z Hunico i tyle. Teraz kontuzja na 6 czy 9 miesięcy?! Prosze was! To szmat czasu! A wy co sądzicie?! Jakie decyzje podejmie WWE wobec Sin Cary? Zwolnienie jest nieuniknione, czy może zostawią go, aby za ponad pół roku znowu botchował, aż sobie coś zrobi?! Postawcie siebie na miejscu Vince'a i podejmujcie decyzje. Czekam na wasze opinie!

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

3

• LC Edgar

2

• fanfanfan

2

• Housse

2

Top użytkownicy w tym temacie

To że błędy robi nie ulega wątpliwości, wszyscy to widzą ale zazwyczaj wychodzi z tego jak to określiłeś parodia więc czasami ciężko nie pomyśleć że takie coś miało być zabookowane (jak np upadek z lin Aj Styles'a w walce z Danielsem). To co odwalił na SS, hmm w ogóle się nie wyprostował przy samych linach pozostawił kolana w dole, no to jest totalny komizm bo nie wiem czy nazwać to brakiem techniki czy lenistwem =)) Zapowiadał się świetnie "Mexican Sensation" no, faktycznie sensacja jest - high flyer fallin' down. Myślę, że Cary przez jakiś lukratywny kontrakt nie opłaca się zwalniać ale na nadchodzący czas to otwiera drogę zawodnikowi o moim zdaniem lepszych możliwościach jakim jest Hunico, wystarczy jakiś ciekawy program. pozdrawiam

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Haha a własnie pomyślałem, czy coś sobie nie zrobił jak zachaczył kolanami :D Co do zwolnienia, z tego co słyszałem, oficjale WWE zastanawiali się czy nie zrezygnować z jego usług (przez botche i ciągłe problemy z wizą), kiedy to nie pojawił się na Europe Tour przez wizę. Na początku myślałem, że to przez tremę (bo jednak trafić do WWE to trzeba być przygotowany na publikę), ale ile można się przystosowywać? sheamus z FCW do WWE trafił..i radził sobie świetnie....Barret to samo, a Sin Cara może i dobry (nie świetny...świetny by sobie nie pozwolił na botche) highflayer, ale totalnie nie umie sobie poradzić z presją (albo, ma problemy z równowagą i celnością :o)

To co odwalił na SS, hmm w ogóle się nie wyprostował przy samych linach pozostawił kolana w dole

No proszę. Nie wiedziałem, że na forum mamy takiego znawcę technik wrestlingowych :)

no to jest totalny komizm bo nie wiem czy nazwać to brakiem techniki czy lenistwem =))

Ja tego bym tak nie nazwał. Lenistwo nie dotyczy nikogo z federacji WWE. Każdy musiał ostro pracować aby znaleźć się tam gdzie teraz są. Niektórzy nie mają talentu do "technik", ale starają się, pracują aby go zdobyć, więc to Twoje zdanie nazwałbym komizmem niż tą całą akcję Cary. Popełnił błąd. Przecież to normalne. Każdy je popełnia.

Myślę, że Cary przez jakiś lukratywny kontrakt nie opłaca się zwalniać

Cara faktycznie ma/miał spore problemy z zaaklimatyzowaniem się czy też może sprostaniem wymagań jakie WWE na nim trzyma, ale czy to jest powód do zerwania kontraktu? WWE sporo czekało na tego zawodnika, więc zwolnienie nie wchodzi w grę. Owszem nabawił się kontuzji i to może go pozbawić szans na występy do 9 miesięcy, ale to nie jest żaden powód. Przypomnę, że Undertaker też jest nieobecny i jakoś nie przyszło mi na myśl aby go zwalniać. Tak, tak wiem, że nie powinienem porównywać Undertaker'a do Cary, ale obaj mają ten sam status: offline.

ale na nadchodzący czas to otwiera drogę zawodnikowi o moim zdaniem lepszych możliwościach jakim jest Hunico, wystarczy jakiś ciekawy program.

Huncio czy Sin Cara. Odwieczny dylemat. Temat na inną dyskusję co? :lol Rzeczywiście Huncio ma możliwości, ale w tej sytuacji decydowanie kto jest lepszy jest mało ważne. Zgadzam się z tym, że przyda się ciekawy program, ale z kim? Być może Huncio go dostanie, lecz to będzie mało ważne wydarzenie.

a Sin Cara może i dobry (nie świetny...świetny by sobie nie pozwolił na botche) highflayer

Dobre porównanie sytuacji :t_up:

No tak cała sytuacja jest komiczna, przy wstawianiu wyników kiedy zobaczyłem "wyelminował sam siebie przez Botch" to mi się śmiać chciało, co prawda odniósł kontuzję z czego śmiać się nie należy, ale cóż stało się i to nie pierwsza wpadka Sin Cary, wiadomo, że przez niego były problemy z tapingami i tak dalej, więc ja się pytam, dlaczego nic nie zrobiony, tak wiem, że był sprowadzony jako meksykańska sensacja ale jak widać sensacja to to nie jest, Hunico przewyższa go i to sporo, nawet Mysterio myślę jest lepszy. Najgorszy jest czas jaki ma pauzować, ale nie martwię się tylko ze względu na jego osobę, ale na to, że miał być feud pomiędzy Carą & Averno a Hunico & Epico, teraz jedynie mogą sprowadzić Acerno w jego miejsce do feudu z Hunico, a potem do tego planowanego pojedynku na WM między zamaskowanymi wrestlerami, ale też z drugiej strony, wyleczy kontuzją, znowu zaczną się botche i tak jak napisał fanx3 jeszcze stanie się coś gorszego.. niestety jak na razie jest z tego wielka meksykańska lipa (nie licząc oczywiście Hunico czy Epico). Ewentualnie mogą go wysłać do FCW choć to mało prawdopodobne..

Przecież to normalne. Każdy je popełnia.

No tak ale nie tyle i nie w tak katastrofalnych wręcz skutkach, wykluczenie na 6 - 9 miesięcy to ogrom czasu.

Przypomnę, że Undertaker też jest nieobecny i jakoś nie przyszło mi na myśl aby go zwalniać.

A ja przypomnę, że Deadman ma już swój wiek i dla jego dobra pauzuje, za niebawem zapewne znowu zaczną się speeche jakiś czy coś, tak jak przed ostatnią WM. Według mnie trochę dziwne porównanie ;). Aha nie doczytałem do końca, no tak mają status "offline" lecz jest to spowodowane czym innym u obu panów.

Zgadzam się z tym, że przyda się ciekawy program, ale z kim? Być może Huncio go dostanie, lecz to będzie mało ważne wydarzenie.

Jak już wcześniej wspomniałem najlepszym rozwiązaniem jest sprowadzenie Averno w jego miejsce, szkoda też że Mysterio jeszcze leczy kontuzję bo to też byłaby ciekawa opcja.

akerdrugi.png

Ewentualnie mogą go wysłać do FCW choć to mało prawdopodobne..

Rzeczywiście to jest mało prawdopodobne, chociaż Cara w tym momencie powinien martwić się o swoją pozycję w WWE.

No tak ale nie tyle i nie w tak katastrofalnych wręcz skutkach, wykluczenie na 6 - 9 miesięcy to ogrom czasu.

Rozumiem, że skutek tego nieudanego ruchu Cary jest nieodwracalny, ale każdemu kontuzja może się trafić na taki długo okres czasu, a przecież nie ma jeszcze oficjalnych potwierdzonych informacji co do ilości dni/miesięcy kontuzji. Wszystko może zakończyć się szybciej niż myślimy.

Aha nie doczytałem do końca, no tak mają status "offline" lecz jest to spowodowane czym innym u obu panów.

No właśnie. Czasami trzeba doczytać do końca niż pisać bzdury :) Wiem, że obaj mają inny rodzaj nieobecności, ale mają.

Jak już wcześniej wspomniałem najlepszym rozwiązaniem jest sprowadzenie Averno w jego miejsce

No niby tak. Na nasze rozumowanie wszystko jest takie łatwe, a jednak jest spory problem. Kiedyś głośno było o tym, że Averno miałby przejść do WWE, lecz z czasem sprawa zaczęła ucichać aż w końcu nic się nie wydarzyło i nie wiem czy WWE poczyniło jakieś kroki w tym celu.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak już wcześniej wspomniałem najlepszym rozwiązaniem jest sprowadzenie Averno w jego miejsce, szkoda też że Mysterio jeszcze leczy kontuzję bo to też byłaby ciekawa opcja.

Zanim coś na piszesz to zobacz o kim piszesz a nie walisz głupoty o Averno bo w newsach przeczytałeś. Po pierwsze Averno jest o wiele inaczej zbudowany niż Mistico. Po drugie walczy kompletnie innym stylem i nie jest tak zwaną spot małpką! Więc jeżeli nie znacie danego luchadora to nie piszcie głupot bo szlak mnie bierze jak to czytam.

#SmartFanZone

Zanim coś na piszesz to zobacz o kim piszesz a nie walisz głupoty o Averno bo w newsach przeczytałeś. Po pierwsze Averno jest o wiele inaczej zbudowany niż Mistico. Po drugie walczy kompletnie innym stylem i nie jest tak zwaną spot małpką! Więc jeżeli nie znacie danego luchadora to nie piszcie głupot bo szlak mnie bierze jak to czytam.

No tak nie patrzyłem zbytnio jak wygląda czy też jaki ma konkretnie styl, ale również w swojej wypowiedzi nie pisałem dokładnie, że jest on taki sam jak Mistico, tylko na podstawie newsów stwierdziłem, że może zająć jego miejsce nie wspominając, iż ma taką samą technikę czy coś, co chyba tak zinterpretowałeś ;), co nie zmienia faktu, że na przyszłość więcej się o danym wrestlerze dowiem :P.

akerdrugi.png

Przypomnę, że Undertaker też jest nieobecny i jakoś nie przyszło mi na myśl aby go zwalniać. Tak, tak wiem, że nie powinienem porównywać Undertaker'a do Cary, ale obaj mają ten sam status: offline.

Z czym do ludzi? :P Po pierwsze. Undertaker. Oddany pracownik, człowiek legenda,czlowiek który wygrywał 19 (chyba nie zrobiłem bocha niczym Sin Cara? :P) razy na Wrestlemaniach! Po drugie on tu jest nadal z jasnego celu, wygrać 20 raz na Wrestlemanii i odejść jako najwspanialszy Wrestler w historii Świata. On jest poprostu wykurwisty, odstawia fenomenalną robotę od dawnych lat, teraz nie walczy bo gdyby był aktywnym wrstlerem i pojawiał sie co tydzień to by się nam rozleciał i pauzował dlużej niz Sin Cara z powodu kontuzji. Tak on wraca przed WM, walczy na niej i koniec, tylko po to aby dobić do 20:0! Sin Cara?! Sam sie wyeliminował, w federacji jest mniej niż rok! Porównywanie jednego do drugiego, sorki ale jest kompletnie nietrafione jak dla mnie ;)

Reszty powiem szczerze nie chce mi sie cytowac, bo nie mam czasu, a do dyskusji Yao-Housse sie nie bede wbijał, bo nie wiem kto to Averno :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Alez mam jakze wiele powodow by sie przyczepic :) :

Co do zwolnienia, z tego co słyszałem, oficjale WWE zastanawiali się czy nie zrezygnować z jego usług (przez botche i ciągłe problemy z wizą)

Przez botche tak ale nie przez wize, bo on akurat problemow nie mial (zdazaly sie ale to nie powod), tylko przez bycie ciaglym kozakiem na BS chwalacym sie ZA KAZDYM RAZEM. NIkt go nie lubial a nawet smiali sie z niego bo niezly przypal zalapywal wywzszajac sie poprzez pokazywanie swoich walk z Mexyku.

Lenistwo nie dotyczy nikogo z federacji WWE

Napisales pewnie to na podstawie tego, iz Cena jest zafsze i fszedzie, jezdzi, promuje, kazdego szanuje, a jego koszulka jest fajowa (dla mnie bezsensowna bo kloci sie z moimi przekonaniami), dzieci go kochaja a Ziggler jest gorszy od JoMo The HoMo. Orton pewien czas temu mial taka pauze w byciu zaangazowanym w to, by show, na ktorym on wystepuje bylo ciekawe, ze az chcialem zrezygnowac z ogladania segmentow / walk z nim. W ringu nie pokazywal NIC, na micu tez susza (nie wiele sie zmienilo, przeszkadza mu bycie facem), cokolwiek z nim zwiazanego wtedy bylo slabe wiec opierdzielal sie. Ale wiele krzywdy mu to nie zrobilo, w koncu jest zlotym chlopcem Vince'a... Jeden argument wystarczyy na obalenie twojej tezy wyjetej prosto z dupska z tego oto czlonka Cenation, ktory doskonale reprezentuje barwy owej grupy:

:8

Popełnił błąd. Przecież to normalne. Każdy je popełnia.

On ich popelnia od groma oraz dlatego, ze Christian nie lubi walczyc z nim w niebieskim swietle, zasluguje on na wykopanie jego cohonez z WWE.

ale to nie jest żaden powód

Jest, bo rowniez boja sie, ze sie polamie na jakims wystepie a tego oni nie chca.

Przypomnę, że Undertaker też jest nieobecny i jakoś nie przyszło mi na myśl aby go zwalniać. Tak, tak wiem, że nie powinienem porównywać Undertaker'a do Cary...

NIe powinienes porownywac ale to zrobiles wiedzac, ze to porownanie to jest totalny komizm... Leave :|

Być może Huncio go dostanie, lecz to będzie mało ważne wydarzenie

Jakby Sin Cara dostal to byloby to wazniejsze? Nie rob se cojones...

niestety jak na razie jest z tego wielka meksykańska lipa (nie licząc oczywiście Hunico czy Epico)

Epico pochodzi z Puerto Rico :) .

No właśnie. Czasami trzeba doczytać do końca niż pisać bzdury

Haha, to moj ulubiony wpis z tych wszystkich... Patryniu = #hypocrite 8)

Odszedl z forum bo stoi na niskim poziomie (jak widac nie odszedl) i tak cierpliwie czyta wszystkie posty zwiazane z luchadorami by sie tylko przyczepic. Do tego sam powiedzial, ze jesli forum bedzie lepsze to moze wroci z mysla, ze zostanie przywitany niczym BGZ Original i spelni swoje marzenie o zostaniu Adminem. #howfuckingoutstanding... To ja sie teraz przyczepie do twojego posta: nie szlak tylko szlag :P .

Co do samego Cary to niech on wraca do bycia Mistico w EMLL (NoDQ aka NoIQ rulezz =)) ) i niech nie zawadza juz w WWE, bo wole ogladac stajnie The Colons & co najwazniejsze swietny Hunico...

Nie odbierajcie tego jako zaczepke (choc juz widze przed oczyma minusy w reputacji oraz posty broniacych sie Yao i Patrynia) poprostu mam dzisiaj zly dzien ale chcialem zasilic swoje posty kolejnym jakze fajowym postem :) .

A na koniec - piwosz za temacik dla Fana. Fanfary dla tego pana Fana :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Przypomnę, że Undertaker też jest nieobecny i jakoś nie przyszło mi na myśl aby go zwalniać. Tak, tak wiem, że nie powinienem porównywać Undertaker'a do Cary, ale obaj mają ten sam status: offline.

Z czym do ludzi? :P Po pierwsze. Undertaker. Oddany pracownik, człowiek legenda,czlowiek który wygrywał 19 (chyba nie zrobiłem bocha niczym Sin Cara? :P) razy na Wrestlemaniach! Po drugie on tu jest nadal z jasnego celu, wygrać 20 raz na Wrestlemanii i odejść jako najwspanialszy Wrestler w historii Świata. On jest poprostu wykurwisty, odstawia fenomenalną robotę od dawnych lat, teraz nie walczy bo gdyby był aktywnym wrstlerem i pojawiał sie co tydzień to by się nam rozleciał i pauzował dlużej niz Sin Cara z powodu kontuzji. Tak on wraca przed WM, walczy na niej i koniec, tylko po to aby dobić do 20:0! Sin Cara?! Sam sie wyeliminował, w federacji jest mniej niż rok! Porównywanie jednego do drugiego, sorki ale jest kompletnie nietrafione jak dla mnie ;)

No właśnie z czym do ludzi? Człowiek podaje przykład, fakt, że głupi, ale po części się zgadza. Porównałem ich po statusie, a nie po osiągnięciach czy randze w WWE.....

Lenistwo nie dotyczy nikogo z federacji WWE

Napisales pewnie to na podstawie tego, iz Cena jest zafsze i fszedzie, jezdzi, promuje, kazdego szanuje, a jego koszulka jest fajowa

A właśnie, że nie i nie wiem skąd taki pomysł.. WWE powoli staje się bardziej rozrywką, wydarzeniem niż wrestlingiem. Każdy zawodnik czy też zwykły pracownik musi działać bo bez tego nie będzie zysków.

Jeden argument wystarczyy na obalenie twojej tezy wyjetej prosto z dupska z tego oto czlonka Cenation, ktory doskonale reprezentuje barwy owej grupy:

I co? Zadowolony jesteś z siebie? Dałeś sobie filmik z YT i świecisz mądrością? To, że gostek sobie buczy na zawodnika, nie oznacza jego "lenistwa". On kiedyś musiał ostro pracować aby wykonywać ten zawód, a to, że byle fan żywiący się w fast foodach go nie szanuje jest srodze głupie, więc raczej jeden wyjęty prosto z dupska argument nie wystarczy :)

Przypomnę, że Undertaker też jest nieobecny i jakoś nie przyszło mi na myśl aby go zwalniać. Tak, tak wiem, że nie powinienem porównywać Undertaker'a do Cary...

NIe powinienes porownywac ale to zrobiles wiedzac, ze to porownanie to jest totalny komizm... Leave :|

Mam się powtarzać czy raczysz przeczytać moje poprzednie wypowiedzi?

Być może Huncio go dostanie, lecz to będzie mało ważne wydarzenie

Jakby Sin Cara dostal to byloby to wazniejsze? Nie rob se cojones...

Hm.. Czy ja coś takiego powiedziałem? To chyba nie :P

No właśnie. Czasami trzeba doczytać do końca niż pisać bzdury

Haha, to moj ulubiony wpis z tych wszystkich... Patryniu = #hypocrite 8)

Oh, jak się cieszę... Przy okazji to wypraszam sobie takiego typu wpisy bo wcale nie jestem hipokrytą :) Gdybym nim był to przeszkadzałoby mi np "Mleczorz", a ja widocznie do Twej inteligencji jestem przyzwyczajony. ;)

To ja sie teraz przyczepie do twojego posta: nie szlak tylko szlag :P .

W tym akurat nie byłeś pierwszy, ale byłeś pierwszym tym, który mu w dyskusji zwrócił uwagę :)

Nie odbierajcie tego jako zaczepke (choc juz widze przed oczyma minusy w reputacji oraz posty broniacych sie Yao i Patrynia)

Minusy w reputacji? Nie przesadzaj. Przecież to jest dyskusja i gdyby więcej użytkowników w niej uczestniczyło to byłoby zajebiście i ja nawet poświęciłbym się i nakręcił filmik, w którym upijam się mlekiem dla Twej radości :lol

chcialem zasilic swoje posty kolejnym jakze fajowym postem :) .

Dzięki Tobie mam wesoły ranek :t_up:

I co? Zadowolony jesteś z siebie? Dałeś sobie filmik z YT i świecisz mądrością? To, że gostek sobie buczy na zawodnika, nie oznacza jego "lenistwa". On kiedyś musiał ostro pracować aby wykonywać ten zawód, a to, że byle fan żywiący się w fast foodach go nie szanuje jest srodze głupie, więc raczej jeden wyjęty prosto z dupska argument nie wystarczy .

Glupot pisanie ciag dalszy. Mylisz wpisy z mojego posta, synu. Powiedz mi gdzie ja napisalem, ze ludzie bucza na tych wrestlerow, ktorzy sie opierdzielaja? Gdzie ja w ogole napisalem, ze ktos na kogos buczy :| ?

Zgaduje, ze wrestlera, ktorego teraz poruszyles jest John Cena i ktorego ja uwazam za lenia. NIe mam watpliwosci, ze on zapierdziela, i nigdy nie mialem. Na pocatku wiadomo, musial sporo zajwaniac, w koncu byl tylko body-builder'em. Tak samo jak The Miz, pojawia sie on wszedzie, promuje, odwiedza chore dzieci, armie itp. ,jest bardzo zaangazowany. NIgdzie nie powiedzialem, ze on tego nie robi ;) . W ringu nie swieci bo jest od podstaw stworzony przez WWE czyli ma byc entertainer'em dla dzieci, kobiet a nie wrestlerem (tutaj pozwole sobie jego nazwac hipokryta, gdyz zaznaczyl w promie na jakims evencie w Australii, ze jest profesjonalnym wrestlerem a nie aktorem jak The Rock) ale przez to nie nazywam go leniem (co wiecej powiem, ze idzie powoli w gore, calkiem niezlego dropkicka sadzi i niezle DDT przyjmuje :) ).

I nie jest do konca tak, ze ludzie go nie szanuja. NIektorzy ludzie poprostu nie lubia jego przezartego juz dawno gimmicku. Nawet nie wiesz jakie pozytywne komentarze dostawal za zaspiewanie theme'u Rhodesa Smokin Mirror swoim miekkim glosem. "Off-screen Cena > On-screen Cena" - ktos bardzo ladnie podsumowal filmik. I to pewnie zostalo napisane przez anty-Cenation smart fana.

A jak widac na filmiku, ktory zamiescilem (tak Patryniu, tak, napawam sie nim i wiem, ze jestem, dzieki wstawieniu, go, przezayefajny), fast-foodami nie obzeraja sie tylko przeciwnicy Janka :) .

Skoro jeden argument nie wystarczy to zarzuce kolejnym. Zaloze sie, ze Creative Team ma czlonkow, ktorzy poprostu nie staraja sie tworzyc super feudow, storyline'ow, tylko robia cos, co bedzie i tyle. Oczywiscie zdarza im sie cos fajnego wymyslec, na przyklad pierwsze pamietne i epickie story z Nexusem i Januszem. Ale tego nie jest tak duzo. Jest grupa wrestler'ow, ktorzy sa kaleczeni przez leniwy booking -Alberto Del Rio, ktory chyba cierpi najbardziej, do niedawna Wade, zanim pipebomba yebnela to Punk, The Miz, ktory zanim zdobyl walizke to tylko gadal sam do siebie, bo nie dawali mu nikogo do feudu, bo ciezko im bylo siasc i pomyslec kto moglby byc rywalem oraz chcieli by jobbowal za kazdym razem Bryan'owi itd. Takze sa ci ktorzy sie opierdzielaja :) .

Mam się powtarzać czy raczysz przeczytać moje poprzednie wypowiedzi?

No ale spojrz, na ktorym szczeblu jest BotchCara a gdzie Tajker. Ten pierwszy przybyl do federacji, moze i byl solidnie promowany ale nic wielkiego nie osiagnal bo juz na poczatku okazywal sie byc klapa. Andrzej jest tam juz lata, walczyl i stawal sie gwiazda wtedy kiedy ciebie jeszcze nie bylo na swiecie, w tej chwili jest ikona i jak moga go zwolnic kiedy ma do pokonania jeszcze jednego dziada? Meksykaniec jest nikim, mikrusem, kupka obejscanego gofna w porownaniu do Undertaker'a, ktory jest wiecej niz kims. MImo statusu offline porownanie go do Beztwarzowego bylo kompletnie bez sensu. Tak nie wolno robic. Mogles co najwyzej napisac, ze Cara ma jedna rzecz wspolna z Dziadkiem a jest nia status offline i pewnie cos takiego chciales napisac ale napisales zupelnie cos innego, co odbiega od tego, co chciales napisac ;) .

Dobra, nie chce mi sie dalej...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png