Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bang! Bang!, zapowiedzi i kilka innych ciekawostek...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zacznijmy naszew wtorkowe wydanie niusów od raportu Pete Jenkins'a:

W dark matchu Raw

Michael McGillicutty pokonał JTG

Wyniki nagranych walk na WWE Superstars

Alex Riley​ pokonał Drew McIntyre'a

Epico & Primo pokonali The Usos

Facet, który grał trenera John'a Ceny, to wrestler sceny niezależnej Johnny Vegas.

John Cena Sr wywoał naprawdę przyzwoitą reakcje fanów heeli. (?)

Dark Meczem na Raw, kiedy ten właśnie show zakończył się na antenie, odbył się pojedynek:

Six-man Match

CM Punk, John Cena, Randy Orton​ i Zack Ryder pokonali Mark Henry​, The Miz i R-Truth

:arrow: Na następnych Raw, gościem specijalnym będzie Jonah Hill, w celu promocji nowego filmu The Sitter.

:arrow: W spoilerze lista nadchodzących DVD od WWE oraz TNA:

Listopad

11/15: Half Pint Brawlers - Season 1 (DVD)

11/22: WWE: Vengeance 2011 (DVD)

11/22: TNA: Hardcore Justice & No Surrender 2011 - Twin Pack (DVD)

11/22: Kayfabe Commentaries: Guest Booker - Terry Taylor

11/29: WWE: Stone Cold Steve Austin (DVD)

11/29: WWE: Stone Cold Steve Austin (Blu-Ray)

Grudzień

12/13: WWE: The Best of King of the Ring (DVD)

12/13: WWE: The Best of King of the Ring (Blu-Ray)

12/13: Kayfabe Commentaries: YouShoot - Tony Atlas

12/20: WWE: Survivor Series 2011 (DVD)

12/27: WWE: The Best Pay-Per-View Matches 2011 (DVD)

12/27: WWE: The Best Pay-Per-View Matches 2011 (Blu-Ray)

Styczeń

01/17: WWE: TLC: Tables, Ladders & Chairs 2011 (DVD)

01/17: TNA: Bound for Glory 2011 (DVD)

01/31: WWE: The Best of Raw & SmackDown 2011 (DVD)

01/31: WWE: The Best of Raw & SmackDown 2011 (Blu-Ray)

Luty

02/21: WWE: The Rock (DVD)

02/21: WWE: The Rock (Blu-Ray)

02/21: WWE: Royal Rumble 2012 (DVD)

02/21: TNA: Turning Point 2011 & Final Resolution 2011 Twin Pack

02/28: WWE: Royal Rumble 2012 (Blu-Ray)

:arrow: W sopilerze zaaktualizowana karta na niedzielne PPV Survivor Series

Survivor Series Elimination Match

Randy Orton, Sheamus, Mason Ryan, Kofi Kingston & Sin Cara vs. Wade Barrett​, Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Jack Swagger & Hunico

WWE Divas Title Match

Beth Phoenix © vs. Eve

World Title Match

Mark Henry © vs. The Big Show

WWE Title Match

Alberto Del Rio © vs. CM Punk​

The Rock & John Cena vs. Miz & R-Truth

:arrow: W spoilerze dwie miłe rzeczy, oczywiście związane z Raw! Nie oglądałeś Raw, to nie psuj sobie zabawy i nie wchodź. ;)

:arrow: Czas na mały fragmencik odnośnie tego, co Billy Gunn powiedział o Dolphie Zigglerze:

" Sądzę, że ma świetny potencjał, i mogę rzec, że jest jednym z trzech największych talentów, jakie posiada WWE. Jeszcze chwilę poczekamy i będziemy mogli zobaczeć go jako naprawdę wielką gwiazdę, sądzę, że jest ekstremalnie utalentowany."

:arrow: Czego możemy się spodziewać na dzisiejszym tapingu Smackdwon?! Jak to przystało na ostatnią tygodniówkę przed PPV, zobaczymy:

Main Event

Randy Orton & Sheamus vs. Cody Rhodes & Wade Barrett

6 person Tag Team Match

Booker T jako sędzia specijalny

Big Show, Orton & Sheamus vs. Henry, Rhodes & Christian

Niestety ten ostatni pojedynek będzie dostępny, tylko dla publiczności zgromadzonej na hali.

:arrow: Natalya i Tyson Kidd pojawią się na evencie FCW 23 listopada w środe. Również tam pojawią się następujace gwiazdy WWE: Mason Ryan, Jinder Mahal, Ricardo Rodriguez, Epico, Hunico, Derrick Bateman, Percy Watson, Kaitlyn i Brodus Clay.

:arrow: WWE powróci do Boston, Massachusetts w poniedziałek 5 marca 2012.

:arrow: Debiut na Raw Broudsa Clay przedłuży się o tydzień. Zadebiutuje on za tydzień, ponieważ GM Raw przekazał mu telefonicznie, że chce aby jego debiut nie był byle shitem, a czymś wielkim.

:arrow: Randy Savage! Właśnie w tym dniu, by obchodził swoje 59 urodziny! Lecz jednak już nie jest z nami, no cóż szkoda... Więc pozostaje mi powiedzieć tylko dwie rzeczy. Wszystkiego najlepszego oraz spoczywaj sobie w pokoju.

:arrow: WWE wycofało ze sprzedarzy t-shirtu Hall of Pain Marka Henrego, wielu retro t-shirtów, wliczając w to Straight Edge t-shirt CM Punka.

:arrow: Znamy już rating poprzedniego Smackdown, a wyniósł on 1.98 (2.00)

:arrow: Hornswoogle jest planowany na live eventy Smackdown, mówi się rónież o tym, aby wpasować go w jakiś ciekawy story line!

:arrow: Nasza ukochana legenda wrestlingu! Hardcoru! Oraz ECW! Mick Foley! Jest on dostępny do ściągnięcia do gry WWE 12'

:arrow: Podobno Gunner nie jest zabokowany na taping Impact Wrestlingu! Został odesłany dzisiaj do domu.

:arrow: Na koniec może, ukazana sesja zdjęciowa, naszej divy Kelly Kelly w czasopiśmie Maxim!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jKPvjzsJVOI

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KPvjzsJVOI

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Luba

1

• Evan AirBourne

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chodzi o superstarsy, to raczej ich nie oglądam, a za Drew(nem) specjalnie nie przepadam, pomimo to sądzę że strasznie go szmacą. Hmm six man mach a tu Punk(1), Cena(2), Orton(3) i Zack (4) vs Henry(1), Truth(2) i Miz(3) = 7 więc albo walka nie fer albo mały błędzik :D Szkoda że CC ma kontuzje i na SS zastąpi go Ziggler, niektórzy będą to uważali na plus, lecz ja lubię Christiana więc mi trochę szkoda. Cieszy mnie mecz zapowiedziany na SD! mam tu na myśli ten z Bookerem jako sędzią i mam nadzieje że to nie będzie darkmatch. Brodus po epizodzie z Alberto zasługuje na solową karierę tymbardziej że na forum ktoś już poruszał temat Big Showa który długo już nie powalczy więc jakiś następca się przyda. Kelly jest piękna, ale jak dla mnie nie umywa się do Eve :* Dzięki za newsy

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Znów po raz kolejny przedłużenie debiutu Brodusa na Raw... Ile razy to zostanie jeszcze przełożone? ... Nie wiem czy to idzie w dobrym kierunku, ale boję się że to "wielkie wydarzenie" będzie po prostu Shitem i niczego specjalnego nie zobaczymy. Nie oszukujmy się, ale na pewno nie wejdzie na SS i nie zabije Rocka, więc na prawdę nie wiem co WWE może wy myśleć z tą postacią... Według mnie totalne nieporozumienie. Hornswoogle i jakiś Storyline? Czy to nadal WWE? No trochę dziwny news, ale ostatnio za dużo to się z tą postacią nie działo, więc nic dziwnego że jednak WWE chce ratować naszego Hornswoogle. No tak, wczoraj wielki powrót Mick'a Foley'a i mam nadzieję, że z taką osobowością, WWE nie pozwoli sobie na jakikolwiek błąd. To tyle, dzięki za te newsy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...