Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tammy"Sunny" kontuzjowana,Wypadek brata Johna Ceny...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Tammy 'Sunny' w zeszłym tygodniu upadła na ruchome schody w wyniku czego musiała udać sie do szpitala na założenie szwów musiała zmagać się z bólem cięcia nosa , czoła , nadgarstka oraz stopy.Możliwe ze również złamała nos.
:arrow: W Newsbury Port News znalazł sie artykuł dotyczący pozwu wniesionego przez brata Johna Ceny , W Daniela uderzył samochód który prowadził pijany kierowca który uciekł z miejsca wypadku i zostawił Daniela rannego.Daniel wniósł 500.000 dolarów kary przeciwko pijanemu kierowcy.Więcej można dowiedzieć się na tej stronie : http://www.newburyportnews.com/local/x9 ... lub-driver
:arrow: Była diva WWE Lilian Garcia odnowiła swoją oficjalną strone internetową http://www.LilianGarcia.com.Strona zawiera nowe zdjęcia , informacje o jej najnowszych projektach oraz jej najbliższy harmonogram.Garcia ma w planach wydanie swojego teledysku U Drive Me Loca.Nakręciła drugi teledysk w zeszłym tygodniu, a ostatnio pracowała z producentem nominowanym do Grammy Oh Hush! jej nadchodzącego albumu.
:arrow: WWE rozpoczęło produkcję DVD które zostatnie poświęcone CM Punk'owi i jego karierze. DVD ma zawierać najlepsze walki Punka oraz ciekawsze wydarzenia z jego życia które komentował będzie sam Brooks. DVD ma się ukazać w 2012 roku.
:arrow: John Cena dziś udzielił wywiadu dla Bostońskiego Sports Hub w którym mówił o dark matchu na nadchodzące RAW oraz o The Rock'u.
:arrow: Wczoraj minęło sześć lat od śmierci Eddie'go Guerrero i rocznica ta była głównym tematem wczorajszego dnia. Fani Eddie'go z całego świata wspominali wczoraj swego idola i przez to oddawali mu hołd.
:arrow: Michael Cole jest zapowiadany na dziesiejsze RAW.
:arrow: Na oficjalnej stronie The Daily Record pojawił się wywiad z Drew McIntyre'm który można przeczytać pod następującym adresem:

http://www.dailyrecord.co.uk/
:arrow: WWE informuje że powrotem The Rocka do aktywnego udziału w ringu zostaną wydane nowe gadgety związane z tym wrestlerem.
:arrow: 5 lutego 2012 roku WWE powraca do Maverik Center w West Valley City,Utah.

Newsy pisane w zastępstwie za Mr.Undersona z pomocą Ledgera.

693018174e7a0df5464cd.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BoneBreaker

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...