Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#35 Audycja Turek i Droops - Odcinek specjalny!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

turekidroopslogo4kopia.png

#35 Audycja Turek i Droops - Odcinek specjalny!

Relacja z samego Gdańska!

Tak jak już obiecałem, audycja nosząca numer #35 nagrana została w Gdańsku. Chyba nie muszę przypominać, że jest to specjalne wydanie z okazji pierwszej gali WWE w Polsce. Sama audycja jakościowo nie była idealna ponieważ warunki podczas nagrywania nie były rewelacyjne. W kazdym razie powiedziałem coś przed galą, potem połączyłem się z Turkiem i na końcu w drodze do domu również udało mi się wszystko podsumować w pigułce. Na koniec powiem tylko, że kolejna audycja poświęcona będzie również gali w Gdańsku, lecz bardzo rozwiniemy różne tematy dotyczące gali. Ponadto spodziewajcie się na audycji #35.5 czegoś specjalnego, taka mała niespodzianka.

Jeśli podobają Ci się nasze audycje, to kliknij "Lubię to!"

http://www.facebook.com/pages/BGZ-Wrest ... 9145442771

Więcej informacji o Audycjach na blogu Audycji Turka & Droopsa

http://www.audycjeturekdroops.blogspot.com

W GDAŃSKU PRZED MIKROFONEM: Prowadzący DROOPS (TUREK poprzez połączenie telefoniczne) oraz goście - BREM, TUPTUŚ oraz RUBEN

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

OCENIANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 24 LISTOPADA)
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

2

• Droopi

2

• Anonymus

2

• Turej

2

Top użytkownicy w tym temacie

Woo! Pierwszy! :P

Ok do rzeczy, po pierwsze krótka, robiona na spontana a wyszło bardzo ciekawie, właśnie z tego powodu. Świetny pomysł z nagrywaniem, tylko no właśnie, jakość i głośność od połączenia telefonicznego z Turkiem szczerze mówiąc lipna, musiałem zwiększyć głośność na full żeby coś usłyszeć, ale ogólnie po za tym wszystko ok słychać. Bardzo dobry pomysł z napisami, przynajmniej dokładnie było wiadomo co mówił Turek. Ciekawa konwersacja :D , z lekka obgadany temat gali, trochę fotek co też na +, krótka pogawędka Droopsa w pociągu, czemu się nie dziwię, bo zapewne nudy były przez tyle drogi, podsumowując wyszło ok, mimo paru problemów technicznych, myślę że dobry wstęp do audycji #35.5 również dotyczącej tego tematu.

Ocenka : +4 :).

akerdrugi.png

Mi się ta audycja podobała :) Co prawda, nie słucham waszej każdej audycji, no ale WWE w Polsce to mega ciekawy temat. Ciekawym urozmaiceniem są zdjęcia z tego, co się działo, trochę ich jest i jest to o wiele lepsze niż ten sam obrazek na każdej audycji :D Ta rozmowa z Turkiem trochę za cicha, ale dobrze go było słychać, jak przystawiliście telefon, jak najbliżej. Oczywiście najważniejsze jest to, że temat bardzo dobrze przedstawiony, a ta audycja bardzo zachęca do wysłuchania audycji 35.5 :)

Ocena: 5 :t_up:

Edit:

Żeby nie nabijać. Hałs dodał po prostu +4 do jakości audycji :)

Edytowane przez Gość

Według mnie ciekawa innowacja. Dobry specijalny odcinek. Lecz trochę cicho wyszło wszystko odnośnie rozmowy z Turkiem, ale dało się jakoś tego wysłuchać. Zdjęcia znowu dobry pomysł. Jedynie szkoda, że mnie tam nie było, no ale trochę za długo zasiedziałem się w centrum Gdańska i musiałem troszkę później do was przyjść. Ogólnie dobrze wyszło, macie 5, krótko i na temat. ;)

Edit.

A dopiero później obczaiłem, że są i napisy, więc co tu dużo mówić jest jeszcze lepiej.

ahfo.png

luba_049.png

Znaczy dla mnie ta audycja nie wypadła Mega. Raz to te problemy techniczne, bardzo musiałem sie wysilać aby usłyszec zwlaszcza Turka, te napiy tez raz były, raz nie było i to czasem mieszało bo spodziewalem sie napsiów, ich nie było i traciłem wątek. Mogliście zrobić to jakoś dłuzej, mowiliscie ze nie było Yao, nie było Olz i zaqpewne na nich czekaliscie, mogłes Droops zrobic jakis wywiad z Bremem (bo Tupka nikt nie chce słuchać :P ). Tak to bardzo podobał mi się wstęp, Fajnie wygladała nawet ta Atlas Arena od zewnątrz, a chyba nikt jeszcze nie wrzucal takich fotek. Te fotki podczas wypowiedzi Droopsa naprawde były good. Audycja bardzo urozmaicona, zdecydowanie na plus, ale zawsze można by to był ozrobić troszke lepiej... Ocena ode mnie to 4+/6.

Housse, co to k***a za ocena +4?! To jest k***a cztery plus, czy cztery na plusie?! k***a dostałeś w szkole kiedyś ocene +4? Ja dostaje 4 albo 4+. To nie tylko do Ciebie, ale do wielu osób, które tak pisza. Sorry, to szczegół, ale mnie nie wiem czemu wkurwiaa...xD:P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Housse, co to k&*%$a za ocena +4?! To jest k&*%$a cztery plus, czy cztery na plusie?! k&*%$a dostałeś w szkole kiedyś ocene +4? Ja dostaje 4 albo 4+. To nie tylko do Ciebie, ale do wielu osób, które tak pisza. Sorry, to szczegół, ale mnie nie wiem czemu wkurwiaa...xD

What the ... k***a jaka wiązanka, tak szczerze mówiąc nigdy nie przywiązywałem do tego uwagi, co za różnica jak napiszę :D? to jest plus cztery i ja nie widzę różnicy, co Ty w klasie polonistycznej jesteś czy jak :P. Take easy.

akerdrugi.png

Audycja nie była najgorsza, takie fajne urozmaicenie. Podobało mi się to, że mieliście pomysł nagrania przed samą halą, która świetnie wygląda. Największym minusem jest chyba Turek :P chodzi o to połączenie przez fona. Nic prawie nie było słuchać i musiałem puścić głośniki na fula, ale rozumiem pogodę. Szkoda, że nie było jakiegoś wywiadu z Bremem lub Tuptusiem, ale rozumiem mało czasu. Dobrym posunięciem było dodanie zdjęć podczas niektórych wypowiedzi Droopsa jak i samej Ergo Areny. Ogólnie audycja taka innowacyjna, ale to dobrze. Liczę na takie częstsze, dłuższe i lepsze. Czekam również na 35.5 ;)

Macie o de mnie 4.

deathnotep.png

angle_02.gif

Audycja słaba technicznie, ale nie mam pretensji pierwsza w polu, to znaczy specjalizujecie się w robieniu walk w polu, audycja? Brakowało studia strasznie, czemu Droops nie jadł?! Traci imidż. Jednak sama rozmowa pozytyw. 4/6

Tak jakbym oglądał wiadomości i relacje na żywo :) Wiadome jest to, że to wszystko nie będzie nagrane idealnie technicznie, bo nie macie sprzętu za 5 tysiaków, ale ku mojemu zaskoczeniu było fajnie. Miło zobaczyć Tuptusia, Brema i Droopsa. Szkoda, że nie uchwyciliście reszt ekipy, lecz to szczegół. Odcinek specjalny wyszedł bardzo fajnie. Byłem pewny, że Tuptuś coś wywinie, ale był dość spokojny przed kamerą :P Dla mnie gitez i można dać 5/6 ;)

To teraz kilka słów gorzkiej prawdy ode mnie. Jest to pierwsza audycja wykonana przez Was, którą wysłuchałem, więc na jej podstawie dokonam oceny i to ją skomentuje. Niestety, ale mi się nie podobało. Na wstępie... jak mniemam inicjatywa prowadzenia audycji była waszym pomysłem, nikt was do tego nie zmusił, a wydaje się, jakby było wręcz odwrotnie. Wydaje się, jakbyś/jakbyście gadali na siłę, mówicie strasznie monotonnie, bez emocji. Moim zdaniem zarówno poprzez styl mówienia, jak i tok, ton i tego typu sprawy, całość wychodzi mało profesjonalnie i nieciekawie. I jest nudno, bo te niektóre wstawki, które miały być chyba żartami, po prostu nie wypaliły. Nie oceniam słabej jakości, czy tego, że słychać wiatr, bo jak mniemam była to jednorazowa okazja, kiedy nagrywaliście na dworze.

2/5 za inicjatywę

Dop. Turek: Mój drogi, to najwyraźniej wybrałeś złą audycje, aby nas oceniać jako całokształt, ponieważ nie było możliwości zabrać ze sobą kamerę z TVN24 za kilka tysięcy, oraz dynamiczne mikrofony za minimum 1 tyś. zł. To była nasza pierwsza audycja "na wyjeździe" więc posłuchaj sobie poprzednie, które są nagrywane w normalnych warunkach i gdzie czas nas nie godzi, a słowa nie uciekają z wiatrem. Dziękuję.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przecież Daimon wyraźnie napisał

Nie oceniam słabej jakości, czy tego, że słychać wiatr, bo jak mniemam była to jednorazowa okazja, kiedy nagrywaliście na dworze.

Zajebiście słabo jesteście otwarci na krytykę, skoro przy paru gorzkich słowach od razu uciekacie w "nie przesłuchałeś wszystkiego - nie odzywaj się". Ja słucham was od paru odcinków... Chyba pierwszym był 29 albo 30 - nic się specjalnie nie zmieniło, cały czas brakuje jakichkolwiek emocji. Ostatnio jak słuchałem relacji z partii szachów to więcej się tam działo. Ogólnie chyba mogę się w pełni podpisac się pod Daimonem...

A i jeśli będzie ktoś chciał odpowiedziec to niech to zrobi postem, bo macie jakiś głupi zwyczaj dopisywania się... Czaję jak dopisujecie jedno czy dwa słowa, ale k***a parę zdań to przesada.

Dobrze, jeśli denerwuje Was dopisywanie, to rąbnę sobie zwykłego posta. Szkoda Carlosie, że piszesz w liczbie mnogiej ponieważ ja się nic nie odzywam i nie wyskakuję. Turek może jest bardziej nerwowy i wyraźniej okazuje swoje emocje. Krytyka jest zawsze potrzebna ponieważ przez nią wiemy, co musimy poprawić. Bardzo cieszy mnie to, że napisaliście co myślicie i co Wam się nie podoba. Obyście częściej Nas słuchali i komentowali.

Jeszcze słowo do Turka, spokojnie, wyluzuj stary :D

Widzę, że Carlos mnie uprzedził. Wydaje mi się, że wyraźnie zaznaczyłem, że nie będę oceniał tego od sprawy technicznej, więc Twój argument z kamerami TVN24 i mikrofonami jest po prostu nietrafiony. Oceniłem jedynie to jak mówiliście i o czym mówiliście i to właśnie jest zamierzone w moim poście. Carlos ma rację - od razu rzuca się w oczy to, że zamiast przyjąć krytykę odpowiadasz... hm, agresja, to może zbyt mocne określenie, ale wiadomo o co chodzi.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Droops - mea culpa. Po prostu z góry założyłem że skoro prowadzicie to razem, to zabieracie jedno/podobne stanowisko w sprawach dotyczących audycji. A przechodząc do rzeczy - myślę że więcej da wam taki krytyczny post Daimona niż 10 postów w stylu "swwwet audycja, oby tak dalej 5+/6". Wiesz o co biega, w końcu krytyka z założenia to analiza, a nie wytykanie wad ; )

No tak, właśnie tego typu posty są najbardziej wartościowe. Potrzebna jest krytyka, jakieś rady, pomysły na polepszenie naszego produktu, pomysły co do tematu kolejnej audycji itp. Na pewno posty pisane na siłę, które są schematyczne i w zasadzie nic lub niewiele wnoszą nie są zbyt zadowalające.