Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Turning Point 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Turning Point 2011. A oto walki:

1.

TNA World Television Championship

Robbie E vs Eric Young

2.

TNA World Tag Team Championship

Six Person Mixed Tag Team Match

Mexican America vs Ink. Inc.

3.

TNA X-Divison Championship

Three Way Dance

Austin Aries vs Jesse Sorensen vs Kid Kash

4.

No Disqualification Match

Christopher Daniels vs Rob Van Dam

5.

Crimson vs. Matt Morgan

6.

Tag Team Match

Mr. Anderson & Abyss vs Bully Ray & Scott Steiner

7.

TNA Knockouts Championship

Gail Kim vs Velvet Sky

8.

Challenge Match

Jeff Jarrett vs Jeff Hardy

9.

Challenge Match

Jeff Hardy vs Jeff Jarrett

10.

TNA World Heavyweight Championship

AJ Styles vs Bobby Roode

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• TadziuU

1

• LC Edgar

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Walki była słabe ale już jakąś mam wybrać to wybieram walkę o pasy World Tag Team Championship. Walka była nawet nawet, nie przewijałem jej co mało razy się zdarzyło na tejże gali. No i jedna z normalnych zakończeń.

Ps. W ankiecie pomyliło mi się i zaznaczyłem tą co nie potrzeba walkę :D.

Zaglosowalem na TV Championship Match, a to glownie ze wzgledu na geniusza komedii EY'a. Bez kitu, on byl tym pieknym ,jasnym swiatelkiem w tym ciemnym tunelu miernoty zwanej Turning Point. Przez wiekszosc czasu usmiech mi z twarzy nie schodzil, tak bardzo mi sie podobalo jego przedstawienie i szkoda, ze stracil pas ale to chyba bylo do przewidzenia.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja oddaje głos na walkę o pasy TNA World Tag Team Championship. Była to chyba jedyna walka która mi się podobała, była dobra i było kilka ciekawych akcji podczas tego pojedynku z obu stron.

lig48.jpg

Tu będę strasznie monotonny i bardzo za to przepraszam. Moim wyborem jest walka Jeffów, zapytacie why? Po pierwsze nie mam pomysłu na jakąś inną walkę tego PPV. Poza tym to pierwsze PPV Hardego po powrocie, do tego wygrał na nim. Dla mnie super inforamcja. ^^

ahfo.png

luba_049.png

Totalnie brak mi pomysłu. Zadna walka nie była jakaś wyróżniająca się, wszystkie były słabe lub przeciętne. No ale niech będzie że mój głos lesi na X division, coś tam panowie pokazali, spodziewałem się więcej no ale cóż nie każda walka xD musi byc misztrzostwem świata.

Zupełna wolna amerykanka. Walką gali została walka Tag Teamów, a mianowicie, jej uczestnicy... Mexican America vs Ink. Inc. wraz z ich panienkami u boku. Dziwnym trafem akurat wybrano tą walkę, zwyciężyła jednym głosem. Według mnie była słaba i można było spokojnie wybrać coś innego. Choć trzeba zauwarzyć, że poziom walk na tym PPV był bardzo wyrównany, żadna z walk nie wybijała się jakoś na tle inncyh. Czyli można powiedzieć, że wszystkie były tak samo dobre, no oprócz prostego powodu walki knockouts. Ale nie będę się rozpisywał, więc dziękuje za przeczytanie kolejnego podsumowania walki PPV.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26243

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...