Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Wrestlemania Revenge! 12/04/2012 w Polsce!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trwa live enevt Smackdown w Gdańsku, a tym czasem zapowiedziany na stronei WWE jest juz kolejny event w Polsce!!! WrestleMania Revange! Odbędzie sie ona 12 Kwietnia 2012 roku! CZWARTEK! Ciekawe czy lduzi bedzie równie duzo... Tutaj dowód.

http://www.wwelivetour.com/eventlistings?page=3

Umieszczajcie tu nowe newsy co do tego wydarzenia, komentujcie je i dyskutujcie! :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tuptuś

39

• Turej

27

• SweetChinMusic

21

• Ulicznik Xeb

18

Top użytkownicy w tym temacie

Powiecie mi dlaczego znów ten posrany Gdańsk?! Dlaczego nie można tego do jasnej cholery zorganizować w Katowicach, lub choćby naszej stolicy Polski WARSZAWIE? No niby dużo ludzi pojawiło się dzisiaj w Gdańsku, ale na pewno ułatwiliby wielu osobom życie, gdyby zrobili w centrum Polski, gdzie wszyscy będą mieli po równo. No trudno, trzeba się z tym pogodzić i mam nadzieję, że w kwietniu już się w Gdańsku pojawię...

Jak dla mnie WWE zrobiło ten jeden HS w Gdańsku, zobaczyli ze jest 15tys ludzi i bedą tam robić przez najbliższe lata HSy, dla mnie to jest niezrozumiałe. W Atlas Arenie (Łódź) jest 15ts miejsc + płyta, tyle samo chyba co w Ergo, a jest to środek Polski i każdy miałby z tamtąd tyle samo, a nie jedni maja 1000km, drudzy 500km, a nad morzem wcale nie ma tak dużo fanów tego wrestlingu. Dla mnie to niezrozumiałe, ale kto zrozumie WWE, Vincea i jego madre głowy? Niestety, trzeba wydawac kupe kasy na bilet, umawiac hostel i kupowac bilecik, bo na Wrestlemania Revange, gdzie będą zarowno gwiazdy Raw jak i Smackdown, ale tylk ote najlepsze (i tak 2 walki nie będą rewanzami z WM przynajmniej), ale bedzie cała elita. MSUZE TAM BYĆ! RODZIC BŁAGAM WAS!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Moim zdaniem trzeba by to skonsultować z innymi forami, wysłać to do PL ludzi w tym działających Pan Borkowski i co? Liczyć na to, że następne show odbędzie się gdzieś bliżej, następne czyt. nie to z 12, bo na to już nie ma co liczyć, albo w wakacje! Myślę, że na forach jest tyle ludzie to, że na pewno z te 10tys. by podpisywało ową petycję, a to jest pewny zysk! Do tego dojdą jakieś dzieci ESC, trzeba działać, a nie stękać!

Tragedia znowu Gdańsk

Taak. Wiem, genialnie, że po 30 latach czekania na największą ogranizację w Polsce dostajemy ją dwukrotnie w nie cały rok a może i pół roku...

Ale czemu Ergo Arena.

Na Total Blast Wrestling w Zawierciu było 1,2tyś kibiców.

Popatrzcie co mogłoby być w Łodzi czy Katowicach, pełne hale.

Cóż.

WWE® RAW® NA ŻYWO - PO RAZ PIERWSZY W POLSCE

*Czwartek, 12 kwietnia 2012*

ERGO ARENA, Gdańsk/Sopot

*Bilety w sprzedaży od 14 listopada od 10.00 na LiveNation.pl*

Przedsprzedaż: 11 listopada godz. 23.00 - 13 listopada godz. 23.59

co:

Z uwagi na olbrzymie zainteresowanie WWE SmackDown® World Tour WWE powróci do Polski 12 kwietnia 2012 roku - tym razem z the RAW WrestleMania Revenge Tour.

kto:

WWE - wyjątkowa, pełna akcji rozrywka powraca do Gdańska/Sopotu z WWE RAW. Fani będą mogli zobaczyć swoje wszystkie ulubione gwiazdy WWE - John Cena®, CM Punk®, Alberto Del Rio®, The Miz®, R-Truth®, Kelly Kelly ® i wiele więcej*.

kiedy:

12 kwietnia (czwartek) o 20.00

gdzie:

Ergo Arena, Gdańsk/Sopot

Bilety w sprzedaży od 14 listopada od 10.00 na http://www.livenation.pl

Przedsprzedaż: 11 listopada 23.00 - 13 listopada 23.59

Ceny biletów: 535 pln, 385 pln, 220 pln, 110 pln, 55 pln

* Lista gwiazd może ulec zmianie

O WWE:

WWE, spółka notowana na giełdzie (NYSE: WWE), jest zintegrowaną organizacją i uznanym liderem w światowej rozrywce. Firma składa się z przedsiębiorstw, które tworzą i dostarczają oryginalny kontent przez 52 tygodnie w roku do publiczności na całym świecie. Treści widowisk WWE są bezpieczne dla dzieci więc jest to doskonała rozrywka dla całej rodziny.

WWE emitowane jest w ponad 145 krajach w 30 językach i dociera do ponad 500 milionów domów na całym świecie. Siedziba firmy znajduje się w Stamford, Connecticut i posiada biura w Nowym Yorku, Los Angeles, Londynie, Bombaju, Shanghaju, Singapurze, Stambule i Tokio. Dodatkowe informacje dotyczące WWE dostępne są na stronie corporate.wwe.com.

Znaki towarowe

Wszystkie programy, nazwiska gwiazd, zdjęcia, wizerunki, slogany, charakterystyczne akcje i zachowania zawodników, znaki towarowe, prawa autorskie i logotypy WWE są wyłączną własnością WWE i jego spółek zależnych. Wszystkie pozostałe znaki towarowe, logotypy i prawa autorskie są własnością ich odpowiednich właścicieli.

Oświadczenia prognozujące

Niniejsza informacja prasowa zawiera oświadczenia wybiegające w przyszłość, zgodnie z przepisami bezpieczeństwa określonymi w the Securities Litigation Reform Act of 1995, które podlegają różnym czynnikom ryzyka i niepewności. Te czynniki ryzyka i niepewności obejmują, bez ograniczeń, ryzyko związane z utrzymaniem i odnawianiem umów kluczowych, w tym umowy dystrybucji telewizji; potrzebę ciągłego rozwoju twórczego i rozrywko

NA LIVENATION ZAPOWIEDZIANE JEST TO JAKO WWE RAW!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Bardzo mnie to cieszy, że WWE znowu zawita do Polski. Tak trzymać. :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jestem zadowolony, że WWE znów będzie w Polsce ale jestem zasmucony, że znów w Gdańsku. No zobaczymy jak to bd może tym razem się wybiorę. ; )

Ps. Mogli w centrum Polski zrobić to show.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Widać, ze w Polsce jest ogromne zainteresowanie wrestlingiem i jest możliwość, aby przyjeżdżali do nas co roku. Tym razem może się wybiorę, ale Gdańsk trochę nie pasuje, najlepiej gdzieś w środku Polski; Łódź

deathnotep.png

angle_02.gif

Kurcze, no jestem zaskoczony. Nigdy nie spodziewałbym się, że od razu po SD będzie zapowiedziane kolejne HS, lecz teraz RAW!! Ponownie w Gdańsku i się nie dziwię, bo jak na początek to hala się sprawdziła i raczej nie ma czasu na sprawdzanie innych. Po WM, WWE RAW zawita do Polski. O FUCK! Coś pięknego... Chętnie chciałbym jechać bo zobaczyć Janka, Punka czy inne gwiazdy RAW z bliska to na prawdę coś, lecz nie wiem czy będę miał taką możliwość. SUPER wiadomość dnia! ;)

Dobra to ja jestem za tym zeby zrobic taka liste na jak na 4c byla na wczoraj i jedna osoba kupi bilety i siedzimy obok siebie, wczoraj four corners'y daly naprade swietny popis... To oni zapoczątkowali pop "Let's go Tyson!" Tak jest pop dla Tysona Kid'a! Ja z Bremem troszke pokrzyczelismy no ale niestety w dwoch na sektorze i dołączający Droops nie wiele zdziałamy, jednak heat dla Ortona byl dosc ostry z naszej strony ale czy bylo slychac to nie wiem, ludzie z naszego sektora sie patrzeli (zwlaszcza ze krzyczeli RKO!). Ogolnie jestem bardzo zadowolony i ogromnie podekscytowany tym ze 12 kwietnia bedziemy mieli RAW! Jednak to nie byla jedyna niespodzianka! Tak sobie siedzimy z Brembo Boss'em a na ringu Ted DiBiase i obstawiamy kto wejdzie jako przeciwnik a tutaj ... Trututu! Broudus Clay! God Dam It! Dostal niewielki Pop od kilku osob i ja tez probowalem cos glosniej krzyczec. Gala udana i jestem za tym zeby Raw bylo rownie udane... Moge powiedziec tylko tyle ze ekstra sie ogladalo i nie bylo gorszych czy lepszych miejsc... Takze ja jestem za tym zeby jedna osoba kupila bilety (oczywiscie kaske jej wyslemy) i siedzimy obok siebie i wtedy mozemy spokojnie pokrzyczec.

1. Tupak na 80% (ale pewnie pojade !!)

Ps. Chcielismy zrobic sobie fotke z Supronem ale uciekl :(

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Chciałbym tylko napisać, że zrobię wszystko żeby się tam pojawić, nie mogę przepuścić okazji zobaczenia mojego ulubieńca. :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Znaczy ja rodzicom powiedziałem ze sie wybieram, oni sie zgodzili, ale nie wiem czy brali to na serio :P Do gali kupa czasu, tak w styczniu myślę, że najlepiej by było kupic bilety, nie za wcześnie, nie za późno i by było git. oczywiscie Tupak dobry pomysł, pisalem Ci o nim już na GG i sie dopisuje na liste na tyle procent co ty!

1. Tupak na 80% (ale pewnie pojade !!)

2. Fanfanfan na 80%

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Licze na to Sebek, W koncu musze kiedys poznac siostre :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Tuptusiu, a kiedy przewidujesz kupno biletu? Ja myślę, że najlepiej aby to był okres po świąteczny, ale przed rozdaniem ocen za semestr. :lol:lol Żeby nie było odwrotu. Oczywiście podobnie, jak Sebu zrobię wszystko żeby się tam zjawić. Kurcze, jaram się. (Miz <3).