Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na SS, ćwierkacze, X-Pac, filmiki i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Justin Gabriel vs Curt Hawkins

Michael McGillicutty vs. Alex Riley

Daniel Bryan vs. William Regal

:arrow: A tutaj możecie zobaczyć ich rezultaty

Justin Gabriel pokonał Curt'a Hawkins'a

Alex Riley pokonał Michael'a McGillicutty

Daniel Bryan pokonał William'a Regal'a

:arrow: Dark Match'ami Superstars były pojedynki : Tag Team pomiędzy The Usos Brothers a Trent'em Barretą & Derrick'iem Bateman'em, który wygrali bracia Uso oraz Justin Gabriel vs. "Lionheart" Adrian McCallum, który wygrał Justin.

:arrow: Natomiast Dark Match'em Smackdown! był pojedynek który odbył się po tapingu :

6 Man Tag Team Match

Booker T was the special referee

Randy Orton, Big Show & Sheamus pokonali Cody'ego Rhodes'a, Mark'a Henry'ego & Christian'a

Po tym pojedynku Booker wykonał swój taniec, dołączył do niego Orton, lecz przerwał im Henry, który załapał się na RKO.

Ehh.. co raz bardziej irytują mnie te dark matche..

:arrow: Rating poniedziałkowego RAW SuperShow wyniósł 2.9 co przełożyło się na 4.015.000 widzów. Jest to kolejny spadek w porównaniu do poprzedniego odcinka.

:arrow: Aktualna karta na Survivor Series :

Match 1

Tag Team Main Event

The Most Charismatic Tag Team Of All Time (John Cena & The Rock) vs. Awesome Truth (The Miz & R-Truth)

Match 2

WWE Championship

Alberto Del Rio © (w/ Ricardo Rodriguez) vs. CM Punk

Match 3

World Heavyweight Championship

Mark Henry © vs. Big Show

Match 4

Traditional 5-on-5 Survivor Series Tag Team Elimination Match

Team Orton (Randy Orton, Kofi Kingston, Sin Cara, Sheamus & Mason Ryan) vs. Team Barrett (Wade Barrett, Jack Swagger, Christian, Cody Rhodes & Hunico)

Match 5

WWE United States Championship

Dolph Ziggler © (w/ Vickie Guerrero) vs. Zack Ryder

:arrow: Jak już informował Luba do Sin Cary dołączy Averno, a nastapi to już w przeciągu najbliższych tygodni!

:arrow: Rey Mysterio napisał następującą notę na twitterze :

Rozpoczynam rehabilitację, pracuję bardzo ciężko, moim głównym celem jest powrót na WM 28.

:arrow: "The Michael Cole Challenge", który został już przekładany 2 razy będzie miał swój finał ostatecznie na najbliższym 3 godzinnym RAW w Bostonie! Poniżej notka Ross'a na ten temat :

Będę w Bostonie w przyszłym tygodniu na 3 godzinnym RAW i chcę podjąć wyzwanie Michael'a Cole'a cokolwiek to będzie, czy to dobre wyjście? Czy to ważne?

:arrow: Znane są plany co do Brodus'a zaraz po pojawieniu się na RAW dostanie on bardzo duży push!

:arrow: Theme Song Epico ma nazwę "Wrong Time" i został skomponowany przez Francisco Jimenez'a Garcia & Mikhail'a Davies'a z Sonoton Music.

:arrow: WWE powróci do Newcastle w Anglii 20 kwietnia 2012r.

:arrow: Maryse zapowiedziana jest na WrestleReunion które odbędzie się w dniach 27-29 stycznia 2012. Inne zapowiedziane gwiazdy to Mick Foley, The Steiner Brothers, Vader, Tommy Dreamer, Kevin Von Erich, Kevin Sullivan, The Godfather, Molly Holly, Carlos Colon, Mikey Whipwreck, Nitro Girl Spice, David Hart Smith oraz The New Age Outlaws.

:arrow: Sean "X-Pac" Waltman zapytany o powrót do WWE powiedział :

Chciałbym chociaż na jeden dzień powrócić do domu jakim jest WWE, jednak nadal potrzebuję czasu, nie tak dawno próbowałem... popełnić samobójstwo i rozumiem strach Vince'a. Możesz podziękować Polityce WWE. Mam nadzieję, że kiedyś zdołam tam powrócić.

:arrow: Dzisiaj swoje 41 urodziny obchodzi Chris Jericho! Wszystkiego najlepszego.

:arrow: Wideo z jednego z House Show'ów na którym John Cena mówi o Rock'u, oraz powrót Foley'a :

:arrow: AJ Styles skomentował na ćwierkaczu kontuzję jakiej doznał :

Zwichnąłem kostkę w 2 miejscach, zwykle leczenie trwa 2-4 tygodni, ale ja mam tylko tydzień! Dalej, zróbmy to!

:arrow: Po 2 dniach przerwy wraca oficjalna strona internetowa TNA, została ona zhackowana przez kogoś z Algierii.

:arrow: Kurt Angle został zobowiązany do zapłacenia 1,500$ za niebezpieczną jazdę samochodem pod wpływem alkoholu.

:arrow: Na Impact Wrestling Tour w dniach 12-14 oraz 20 i 22 stycznia są zapowiedziany następujące gwiazdy : Jeff Hardy, Kurt Angle, Bobby Roode, James Storm, Velvet Sky, Abyss, Scott Steiner, Tara, Brooke Tessmacher oraz inni.

:arrow: Wideo promujące pojedynek KO na nadchodzącym PPV TNA :

:arrow: A tutaj promo walki dwóch Jeff'ów :

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• lugeta

1

• Deep

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zacznę od ; HAPPY BIRTHDAY Chris!

a teraz do rzeczy....

Dark Matche - od pewnego czasu są lepsze od ME (tylko denerwuje mnie, że tam prawie zawsze wygrywają face`owie)

Superstars - PO ME SD! myślałem, że Bryan nie będzie już na Superstars.....coś kiepsko im idzie promowanie mr.MITB

Brodus Clay - Został wypromowany przez Alberto, Christiana i Edge`a (Był w ich feudzie) , więc jakiś potencjał u niego wychwycili. Choociaż, z NXT-owców (nie licząc 1 sezonu) wolałem A- RY zamiast niego.

Tak się cieszyłem, że Bryan dostanie w końcu push jako Mr MitB, a tym czasem pchają, go na SS. Po raz kolejny Dark Match, który pewnie przyćmił całe SD ! a oni znowu postanowili zrobić nam miłą niespodziankę... oby tak dalej Vince. Ciekawe co WWE ma na myśli mówiąc ''duży push'' dla Brodusa. Z naszego Chrisa robi się już staruszek. Przeszło 40- ka na karku, ale Najlepszego CHRIS ! Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...