Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mick Foley, HBK&HHH, trochę o WWE,TNA,RoH i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow:Oto najnowsze Z! True Long Island Story, jest to już 38 odcinek:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6uVtBqVi6Dk#!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6uVtBqVi6Dk#!

:arrow:Mick Foley ostatnio udzielił wywiadu dla Wrestling Voice Radio, w którym mówił o swoim powrocie do WWE, o trasie komediowej w której bierze udział i o wielu innych sprawach. Video możecie obejrzeć pod tym linkiem:

http://blip.tv/wrestlingvoiceradio/mick-foley-exclusive-interview-stand-up-footage-wwe-return-comedy-tour-charity-more-5709657

:arrow:Podczas tego weekendu Shawn Michales i Triple H pojawili się w CBS w Miami aby promować WrestleManie XXVIII oraz sprzedaż biletów na ową galę, zamieszczam video z tego wydarzenia:

http://www.youtube.com/watch?v=HZ3pUeDWssw

http://www.youtube.com/watch?v=HZ3pUeDWssw

:arrow:Shawn Michales w porannym programie CBS Miami został zapytany czy idzie na emeryturę. Na to pytanie odpowiedział następująco:

"No dobrze, następne pytanie!"

Po chwili dodał:

"Każdy w tej branży mówi: 'Nigdy nie mów nigdy!' więc nie mówię nigdy. Moim domem zawsze będzie WWE. Zawsze mówię wszystkim co muszą zrobić aby zabłysnąć. I ja tam będe."

:arrow:Na WWE.com zostały opublikowane zdjęcia z ostatniego RAW live event'u w Dublinie który miał miejsce w ubiegłą środę. Podacz tej imprezy był obecny Mick Foley lecz zdjęcia na których się pojawił nie zostały opublikowane.

:arrow:WWE potwierdziło obecność Mick'a Foley'a na następujących House Show'ach:

5 listopada - Manchester

7 listopada - Birmingham, Anglia

8 listopada - Newcastle

:arrow:WWE ogłosiło daty na przyszłoroczne "Wrestlemania Revenge Tour" które odbędzie się w Wielkiej Brytanii w kwietniu 2012:

Niedziela 15ty kwietnia - WWE Raw - Nottingham

Poniedziałek 16tego kwietnia - WWE Raw TV tapings - London at the O2 Arena

Wtorek 17 kwietnia - WWE Smackdown TV tapings - London at the O2 Arena

Środa 18 kwietnia - WWE Smackdown - Sheffield

Czwartek 19ty kwietnia - WWE Smackdown - Cardiff

Piątek 20ty kwietnia - WWE Smackdown - Newcastle

Sobota 21wszy kwietnia - WWE Smackdown - Glasgow

:arrow:Rating czwartkowego TNA Impact Wrestling wynosi 1.27, w porównaniu z ubiegłym tygodniem jest to wzrost.

:arrow:Na swym Twitter'ze Kurt Angle dodał notatkę która mówi o jego stanie zdrowia. Treść tego wpisu brzmi następująco:

"Podczas tego weekendu byłem na badaniach. Moje ciśnienie krwi wynosi od 140/95 do 100/65 a mój cholesterol od199 do 140. I straciłem 30 Ibs. UltraFiberDX Baby!"

:arrow:AJ Styles poinformował na Twitter'ze że doznał kontuzji podczas piątkowego live eventu w Battle Creek, Michigan. Oto co AJ napisał o zaistniałej sytuacji:

"Wytoczyłem się z łożka aby zobaczyć jak kostka wygląda po ostatniej nocy ... nie jest dobrze!"

:arrow:Tak oto prezentuje się zaaktualizowana karta na TNA PPV Turning Point które odbędzie się 13 listopada:

TNA World Title:

Bobby Roode © vs. AJ Styles

TNA Knockouts Title:

Velvet Sky vs. Gail Kim

TNA Tag-Team Titles:

Mexican America & Sarita vs. Ink, Inc. & Toxine

Single Match:

Jeff Hardy vs. Jeff Jarrett

Single Match:

Rob Van Dam vs. Christopher Daniels

Single Match:

Crimson vs. Matt Morgan

:arrow:Shelly Martinez przeprowadziła wywiad z Tommy'm Dreamer'em. Oto video:

http://www.youtube.com/watch?v=bsCFXn0qqYo&feature=player_embedded

:arrow:W spoilerze znajduje się karta na galę RoH Glory by Honor X która odbędzie się 19 listopada.

ROH Championship:

Davey Richards​ vs. El Generico

ROH Tag Team Championships:

Shelton Benajmin & Charlie Haas vs. The All Night Express

ROH TV Championship:

Jay Lethal vs. Roderick Strong

Tag Team Match:

Jay & Mark Briscoe vs. The Young Bucks

:arrow:Podczas ostatniego tapingu RoH w Louisville powrócił Kevin Steen.

:arrow:Podczas Final Battle 2011 które odbędzie się 23 grudnia Steen zmierzy się ze Steve'm Corino i Jimmy'm Jacobs'em a sędzią tego staracia będzie Jim Cornette​.

:arrow:Była WWE ring announcer Lilian Garcia w tym tygodniu pracowała z producentem Oh Hush! który nominowany jest do "Grammy" nad jej nadchodzącym albumem muzycznym.

:arrow:12 listopada w hotelu Courtyard Marriott w pobliżu LaGuardia Airport odbędzie się show podczas którego będą obecne takie gwiazdy jak Johnny Valiant​, Jake Roberts​, Ashley Massaro​, Velvet Sky, Brutus Beefcake, Tammy Sytch​, Ox Baker​, Luke Robinson, Jim Powers​, Marty Jannetty​, Dawn Marie​, Jim Duggan, Angelina Love, Crimson, Howard Finkel​, Jessica James, Amazing Red​, Cookie, Jimmy Snuka​, Jay Lethal​ and The Nasty Boys​.

:arrow:Oto zaaktualizowana lista DVD poświęconym wrestling'owi które mają zostać wydane oraz tych które zostały niedawno wydane:

Listopad:

-11/08: UWF: First Blood (DVD)

-11/15: Half Pint Brawlers - Season 1 (DVD)

-11/22: WWE: Vengeance 2011 (DVD)

-11/22: TNA: Hardcore Justice & No Surrender 2011 - Twin Pack (DVD)

-11/22: Kayfabe Commentaries: Guest Booker - Terry Taylor

-11/29: WWE: Stone Cold Steve Austin (DVD)

-11/29: WWE: Stone Cold Steve Austin (Blu-Ray)

Grudzien:

-12/13: WWE: The Best of King of the Ring (DVD)

-12/13: WWE: The Best of King of the Ring (Blu-Ray)

-12/13: Kayfabe Commentaries: YouShoot - Tony Atlas

-12/20: WWE: Survivor Series 2011 (DVD)

-12/27: WWE: The Best Pay-Per-View Matches 2011 (DVD)

-12/27: WWE: The Best Pay-Per-View Matches 2011 (Blu-Ray)

Styczeń:

-01/17: WWE: TLC: Tables, Ladders & Chairs 2011 (DVD)

-01/17: TNA: Bound for Glory 2011 (DVD)

-01/31: WWE: The Best of Raw & SmackDown 2011 (DVD)

-01/31: WWE: The Best of Raw & SmackDown 2011 (Blu-Ray)

Luty:

-02/21: WWE: The Rock (DVD)

-02/21: WWE: The Rock (Blu-Ray)

-02/21: WWE: Royal Rumble 2012 (DVD)

-02/21: TNA: Turning Point 2011 & Final Resolution 2011 Twin Pack

-02/28: WWE: Royal Rumble 2012 (Blu-Ray)

Niedawno wydane:

-Kayfabe Commentaries: YouShoot - Chyna

-WWE: Hell in a Cell 2011 (DVD)

-WWE: Greatest Rivalries: Shawn Michaels vs. Bret Hart​ (DVD)

-WWE: Greatest Rivalries: Shawn Michaels vs. Bret Hart (Blu-Ray)

-Viva La Lucha: Extreme Rebellion (2011)

-WWE: The Ladder Match 2: Crash & Burn (DVD)

-WWE: The Ladder Match 2: Crash & Burn (Blu-Ray)

-Kayfabe Commentaries: Timeline the History of ECW - 1994 - Shane Douglas

-WWE: Night of Champions 2011 (DVD)

-TNA: Enigma: The Best of Jeff Hardy Vol. 2 (DVD)

-TNA: Destination X 2011 (DVD)

-Kayfabe Commentaries: Wrestling's Most... Awful Angle

-WWE: SummerSlam 2011 (DVD)

-Viva La Lucha: Revolution (DVD)

-WWE: Randy Orton: The Evolution of a Predator (DVD)

-WWE: Randy Orton: The Evolution of a Predator (Blu-Ray)

-Kayfabe Commentaries: Timeline the History of WWE - 1997 - Jim Cornette

-WWE: OMG! The Top 50 Incidents in WWE History (DVD)

-WWE: OMG! The Top 50 Incidents in WWE History (Blu-Ray)

-TNA: Sacrifice & Slammiversary 2011 - Twin Pack(DVD)

-WWE: Money in the Bank 2011 (DVD)

-WWE: Greatest Superstars of 21st Century (DVD)

-WWE: Greatest Superstars of 21st Century (Blu-Ray)

-WWE: Capitol Punishment 2011 (DVD)

-TNA: Immortal Forever? (DVD)

-Card Subject to Change documentary (DVD)

-WWE: Rey Mysterio: The Life of a Masked Man (DVD)

-WWE: Greatest Steel Cage Matches of All Time (DVD)

-TNA: Lockdown 2011 (DVD)

-WWE: Over the Limit 2011 (Blu-Ray)

-WWE: Over the Limit 2011 (DVD)

-WWE: The Very Best of WCW Monday Nitro (DVD)

-WWE: Extreme Rules 2011 (Blu-Ray)

-WWE: Extreme Rules 2011 (DVD)

-TNA: Against All Odds & Victory Road Twin Pack (DVD)

-WWE: WrestleMania XXVII (Blu-Ray)

-WWE: WrestleMania XXVII (3 DVD Collectors Edition)

-WWE: WrestleMania XXVII (2 DVD)

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Luba

1

• Deep

1

• Ledger

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mick olej ty tą Anglię, ty lepiej przyjeć do Polski na house show Smackdown. Wiem, że to niemożliwe, ale kurczę! Z chęcią bym go zobaczył. Wzrost rantingu Impactu, bo zapewne przez to, że Ronnie się pojawił i Jeff Hardy zaczął działać. Na Final Battle 2011 może być niezła walka z udziałem Corino, zarówno on, jak i Kevin Steen potrafią zrobić naprawdę dobrą walkę, i nawet sądzę, że sobie ją obejrze. Ogólnie newsy dzisiaj mało ciekawe, ale dzięki i za nie. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Kolejny odcinek Zacka no i kolejne dobre Show. Wiem że coś niedawno Ryder wspominał o monotonności jego Show ana YT, ale ja nie zauważam tego czynnika i uważam, że nie należy rezygnować z tej rozrywki, ponieważ jak widać dość duża ilość ludzi odwiedza Z! True Long Island Story. Czyżby szykowało nam się coś związanego z Shawnem Michaelsem? Wątpię i myślę że niestety nie będziemy mogli liczyć na coś więcej niż tylko gościnne występy na tygodniówkach WWE. Może nie będziemy mieli Shawna Michaelsa, ale mamy powrót Micka Foley'a co mnie bardzo cieszy. Pojawił się ostatnio wątek powrotu pasu Hardcore w WWE, ale to chyba kpina, więc nie wiem czy Mick w tej sprawie zawitał w WWE. Na razie to tylko HS, a kiedy będzie na Roł?! To chyba tyle co do tych newsów, co mnie bardziej zainteresowało. Dzięki za newsy i czekam do jutra :)

Zack coś niedawno mówił o zakończeniu swojego show, ale myślę, że jest to niepotrzebne, bo widać ma on swoich fanów i jego program ciągle jest popularny. To Foley wraca czy nie, bo się powoli w tym gubię. Raz miał być na RAW, ale nie było go, a teraz jest na HS... oczywiście chcę jak najbardziej jego powrotu, ale niech będzie to wszystko konkretne ! Zgadzam się z Turkiem odnośnie powrotu Shawn' a. Jego występy mogą się jedynie ograniczać do jakiś występów na RAW raz na 3 miesiące, ale raczej o ringu już nie ma mowy ! Newsy mało ciekawe, ale dzięki mimo to ;)

deathnotep.png

angle_02.gif

Kolejny dobry odcinek Rydera :)

Co do Foleya....DOBRZE, ŻE WRÓCIŁ :D Mam tylko nadzieję, że będzie w miarę często występować, nie jak to w przypadku Kevina Nasha (może, nie chodzi mi o wali, ale o segmenty) :P Szkoda, że Live eventem w Polsce nie jest RAW :D Wtedy byśmy mieli Foleya na żywo, przed powrotem do TV :D

Swoją drogą, ciekawe czy Shawn miał coś na myśli odpowiadając w ten sposób :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...