Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 12'

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Roster

RAW

Alberto Del Rio

Alex Riley

CM Punk WWE Champion

David Otunga

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Dwayne "The Rock" Johnson

Evan Bourne

Jack Swagger

John Cena U.S Champion

John Morrison

JTG

Kevin Nash

Kofi Kingston

Mason Ryan

Michael McGillicutty

The Miz

Rey Mysterio

R-Truth

Triple H

Tyler Reks

Zack Ryder

Chris Hero Tag Team Champion

Claudio Castognioli Tag Team Champion

Seth Rollins

Derrick Bateman

SmackDown!

Big Show

Christian

Cody Rhodes World Heavyweight Champion

Daniel Bryan SmackDown's Mr. Money in the Bank

Ezekiel Jackson

Hunico

Justin Gabriel

Kane

Mark Henry

Randy Orton

Sheamus I.C Champion

Sin Cara

Ted DiBiase

Trent Barreta

Tyson Kidd

Undertaker

Wade Barrett

Richie Steamboat

Bo Rotundo

Jon Moxley

Mr. Kennedy

Robert Roode

James Storm

Divas

Maryse

Beth Phoenix

Brie Bella

Eve

Kelly Kelly

Kharma Divas Champion

Nikki Bella

A.J.

Alicia Fox

Kaitlyn

Layla

Natalya

Rosa Mendes

Mickie James

Inni

RAW

Stone Cold Steve Austin - General Manager

Vickie Guerrero - Jack Swagger Manager

Justin Roberts - Ring announcer

SmackDown!

Tony Chimel - Ring announcer

Shawn Michaels - General Manager

Edge - Vice General Manager

Komentatorzy

William Regal - SmackDown, backstage on RAW

Scott Stanford & Josh Mathews - Backstage on SD, PPVs

Michael Cole - RAW, SmackDown, PPVs

Josh Mathews - RAW

Jerry Lawler - RAW, SmackDown, PPVs

Lista PPV

Royal Rumble 2012 (Big Four)

Elimanation Chamber 2012

Wrestlemania 28 (Big Four)

Extreme Rules 2012

WWE Over The Limit 2012

Unforgiven 2012

Money In The Bank 2012

SummerSlam 2012 (Big Four)

Night Of Champions 2012

Hell in a Cell 2012

Vengeance 2012

Survivor Series 2012 (Big Four)

TLC 2012

Ogólne informacje

WWE bardzo się zmieniło. Na stałe powróciło kilka legend, aby objąć władze nad najważniejszymi rosterami. NXT zakończono, po wygranej Derrick'a Bateman'a i postanowiono na stałe usunąć te show. Ten sam los spotkał Superstars, więc zostały już tylko dwie główne tygodniówki.

SmackDown! zajmuje się Matheo, a ja RAW!

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Break

3

• Ulicznik Xeb

3

• TadziuU

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Roster słaby, nic ciekawego i co by mnie potencjalnie zainteresowało nie ma. ;)

wwerawlogo.jpg

Well it's midnight, damn right

We're wound up to tight

I've got a fist full of whiskey

The bottle just bit me

That shit makes me bat shit crazy

We've got no fear, no doubt all in, balls out

We're going off tonight

To kick out every light

Take anything we want

Drink everything in sight

We'll going til the world stops turning

While we burn it to the ground tonight

We're screaming like demons

And swinging from the ceiling

I got a fistful of fifities

Tequila just hit me

We got no class no taste

No shirt and shit faced

We got'em lined up shot down firing back straight crown

Pierwsza gala RAW w 2012 r. rozpoczyna się od rzutu na publiczność zgromadzoną w Los Angeles w stanie California!

I am perfection

Perfection

I am perfection

So take your best shot

Give it all you got

Show me love

W drodze na ring jest pretendent do pasa WWE z TLC - Dolph Ziggler, a my widzimy skrót jego walki z CM Punk'iem. Gdy filmik kończy się były podopieczny Vickie Guerrero jest już na ringu z mikrofonem w ręku.

Dolph Ziggler : Kilka tygodni temu na Tables, Ladders & Chairs wystawiła mnie Vickie Guerrero wraz z Jack'iem Swagger'em. Spodziewałem się, że kiedyś jej się znudze, ale Jack? Błe! On jest gorszy od Hornswaggle'a. < pop > Przez was straciłem szanse na złoto o które zawsze walczyłem, jednak teraz jestem dużo mądrzejszy i na 6 dni przed Royal Rumble, chce rozwiązać nasz problem. Więc brzydka i bestia skierujcie swoje tłuste zady do ringu i skończymy tą zabawe!

Dolph chwile czeka, ale nikt nie pojawia się. Były mistrz U.S idzie w kierunku kulis, ale zza pleców atakuje go Jack Swagger! Seria punchy i chłopiec o niemieckiej twarzy pada na podłogę. All American American nie przestaje i bestiarsko okopuje rywala po czym wbija go w barierki. Swagger wyjmuje spod ringu stół i rozstawia go, ale Mr. Perfection chwyta go za głowę i mamy potężne Tornado DDT + Zig Zag na szczątki stołu! Na arene wbiega Vickie Guerrero, która chce powstrzymać Dolph'a przed dalszymi atakami. Szepcze mu miłe słówka do ucha i chyba udobruchała go. Ziggler wchodzi wolno na rampe, ale niespodziewanie odwraca się i częstuje swoją byłą dziewczynę chairshot'em! Ta pada jak nieżywa, a pretendent do pasa WWE wyżywa się jeszcze na Swaggerze.

Step up cause you're the next in line that I kill

you don't believe it but I'm betting that you will

Step up I'll let you live with the little bit of the pain

that I bring you know it's only the beginning

General Manager RAW - Steve Austin staje na szczycie rampy.

Steve Austin : Dolph! Wiem, że fajnie jest naJ***ć komuś krzesłem, jednak musi panować tu jakiś pożądek! < heat > Już dzisiaj zakończy się konflikt na waszej linii, abyś na Royal Rumble, mógł skupić się tylko na CM Punk'u. Dzisiaj w Main Evencie zmierzysz się w No DQ Handicap Matchu z Vickie i Swagger'em! < pop > A teraz jebnij im jeszcze po razie i opuść arene! Gimme Heel Yeah! < heel yeah! >

Ziggler uderza jeszcze All American'a krzesłem i uśmiechnięty opuszcza arene.

Debut Match on RAW

Derrick Bateman vs. Seth Rollins

65087942.jpg

I fell in love with a southern girl

I gave her wings

But she don’t wanna fly no more

Justin Roberts : W drodze na ring jest ważący 101 kg i pochodzący z Cleveland w Ohio - Derrick Bateman!

We must survive

This is a wake up call

To all who their eyes

This is our hope,

Hopeless beaten strife

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem będzie ważący 93 kg i pochodzący z Buffalo w Iowa - Seth Rollins!

[GONG]

Wrestlerzy robią kółeczko wokół ringu i wiąża się w lock-upie. Zwycięsko wychodzi z niego Seth, który zapina arm bar i powala przeciwnika. Rollins przechodzi do chinlocku. Derrick wstaje i zrywa uchwyt po czym uderza go kilka razy w brzuch. Uczestnik programu NXT odbija się od lin, ale trafia wprost na clothsline.

Przypięcie. 1...!

Bateman szybko wstaje i kopie wstającego rywala w głowę. Obija go serią łokci i zawiesza go głową o druga linę. Odbija się od lin, jednak Seth ucieka i wrestler urodzony w Ohio wypada za ring. Rollins nie czeka i wychodzi za oponentem z ringu. Jest już od niego o krok, jednak otrzymuje cios w brzuch i DDT na podłogę.

1...2...3...4...5...

Bateman wraca do ringu i nakazuje sędziemu liczyć szybciej.

6...7...

Rollins wstaje i błyskawicznie wraca do kwadratowego pierścienia RAW, ale od razu otrzymuje dwa "prawe" i na dokładke corkscrew neckbreaker.

Pin. 1...2...!

[...]

Derrick Bateman zwleka ogłuszonego rywala i próbuje Man-Tastic, jednak Seth ucieka spod topora i zapina roll-up. Bateman radzi sobie z tym, ale otrzymuje Paroxysm znikąd. Dokłada jeszcze phoenix splash i koniec walki jest bliski!

Cover! 1...2...3!

[GONG]

Justin Roberts : Zwycięzcą walki został Seth Rollins!

Przenosimy się do stolika komentatorskiego.

Josh Mathews : Zza stolika komentatorskiego witają was ...

Michael Cole : Michael Cole...

Jerry Lawler : Jerry The King Lawler i ...

Josh Mathews : Josh Mathews. Seth Rollins udowodnił swoją wyższość i widać w tym zawodniku potencjał.

Michael Cole : Potencjał? Haha! Rozwalasz mnie swoim poczuciem humoru Josh. Wygrał bo potrafi wyczekać moment. To Derrick ma wszystko czego potrzebuje gwiazda i Seth dobrze o tym wie.

Jerry Lawler : Osobiście skłaniam się ku teorii Josh'a, jednak Cole zawsze wie swoje.

Michael Cole : WrestleMania XXVII! Co ci to mówi King?

Jerry Lawler : Shut up! Klepałeś na tej gali jak mała dziewczynka.

Michael Cole : I tak tylko ja nie przegrałem w tej federacji! Skończmy ten temat, ponieważ czeka nas skrót wydarzeń z walki na TLC o pas U.S pomiędzy Zack'iem Ryder'em, John'em Ceną i Rey'em Mysterio!

Video Recap.

Josh Mathews : Walka o ten pas zapowiada się szczególnie fascynujące, tym bardziej, że Stone Cold zarządził dzisiaj walkę pomiędzy Zack'iem Ryder'em i Rey'em Mysterio o miano pretendenta do pasa U.S!

Jerry Lawler : Szykuje się bardzo dobra walka, a my teraz przenieśmy się za kulisy gdzie wraz z William'em Regal'em są Awesome Truth!

The Miz : < wyrywa mikrofon Regal'owi > Nie mam zamiaru słuchać pytań tego starucha! Mamy tylko jedną rzecz do przekazania w imieniu naszym i Kevin'a Nash'a. Na niedzielnym Royal Rumble nasza trójka zmierzy się z Kings of Wrestling i Triple H o pasy tag teamowe, które posiadają KoW! Na TLC udało wam się, ale teraz z pomocą Kev'a zniszczymy was i otrzymamy to o co walczymy przez kilka ostatnich miesięcy.

Match for #1 Contender to U.S Championship

Zack Ryder vs. Rey Mysterio

77804366.jpg

Who's that jumping out the sky R-E-Y

Mysterio...here we go

When the mask's out the girls they pass out

The boys just black out better tap out!

Justin Roberts : W drodze na ring jest ważący 79 kg i pochodzący z San Diego w Californii - Rey Mysssterio!

Oh radio, tell me everything you know.

I will believe your every word just tell me so.

I see the look in their eyes.

I see in there’s something in their lies, lies, lies, lies, lies.

In their lies.

Oh yeah.

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem będzie ważący 98 kg pochodzący z Long Island - Long Island Iced-Z Zack Ryyyyder!

[GONG]

Przed walką wrestlerzy uściskują dłonie. Zack chce lock-up, jednak Mysterio gdy tylko się on zbliża, kopie go po nogach. W końcu Zack wraca do narożnika i krzyczy "Woo"! Rey wykorzystuje to i uderza go w twarz z otwartej dłoni. Denerwuje to Ryder'a, który wściekle rzuca się na meksykanina i obija go serią "prawych". Sędzia zatrzymuje go, ale Ryder po chwili przerwy znów obija przeciwnika w narożniku w skutek czego ten w końcu pada. "Woo, Woo"! Ryder nie przerywa i dokłada backbreaker.

Cover. 1...2...!

Long Island Iced-Z nie zwalnia i pomaga wstać Mysterio, który znikąd wyprowadza head scissors. Zack szybko się podnosi, ale otrzymuje dropkick i wypada przez trzecią linę za ring. Rey wychodzi za ring i biegnie, ale Zack sprytnie wrzuca go hip toss'em w barierki.

1...2....3

Zack wrzuca przeciwnika do ringu i sam się tam udaje. Próba Axe kick'u, jednak Mysterio usuwa się i sam wykonuje bulldog!

Pin. 1...2...!

Zamaskowany lotnik ustawia przeciwnika w narożniku i chce zaaplikować jeszcze facewash, jednak Ryder odsuwa się i zapina roll pin.

[...]

Mysterio otrzymuje serie punchy i neckbreaker na dokładke. Ryder nie zatrzymuje się i częstuje też wielokrotnego mistrza WHC potężnym superplax'em. "Woo, Woo" i szykuje się Rough Ryder!

Przypięcie. 1...2...3

[GONG]

Justin Roberts : Zwycięzcą walki jest Long Island Icez-Z Zack Ryder!

Zack cieszy się z prestiżowego zwycięstwa

Your time is up my time is now

You can't see me my time is now

It's the franchise boy I'm shining now

You can't see me my time is now

Przerywa mu John Cena, który wychodzi zza backstage i unosi pas U.S! Ryder zaprasza rywala z RR na ring, a ten po krótkim zastanowieniu zmierza w jego kierunku. Jest już dosłownie o dwa kroki, gdy Zack wykonuje suicide dive! Publiczność niesamowicie krzyczy, a Ryder trzymając się za brzuch unosi pas United States i daje przesłanie przed walką nad Royal Rumble 2012.

W ringu WWE RAW jest Essence of Exellence Alberto Del Rio.

Alberto Del Rio : My name is Alberto Del Rio! Minęło już dwa miesiące od czasu kiedy to straciłem pas WWE. < pop > Wiem, że wy cieszycie się z tego, jednak ja czuje się wręcz przeciwnie. W WWE nie ma przeciwnika godnego dla mnie, a wygrana Punk'a na Survivor Series była szczęśliwa. < heat > Nie wykorzystałem swojej szansy na RAW po tej gali i teraz muszę walczyć z jakimiś wieśniakami. < heat > Nie interesuje mnie pas U.S, ponieważ gardze grubymi amerykanami, którzy jarają się " You can't see me"! < heat > Lubię gdy wygwizdujecie mnie dlatego na Royal Rumble wygram już drugi raz z rzędu Royal Rumble Match i znów zawalcze o najważniesze pasy w WWE! To jest moje przeznaczenie!

Na titatronie pojawia się Stone Cold Steve Austin wygodnie siedzący na fotelu w swoim gabinecie.

Steve Austin : Gimme Heel Yeah! < heel yeah! > Alberto jesteś bardzo pewny siebie, dlatego już dzisiaj zobaczymy przedsmak niedzielnych wydarzeń. Zdejmij ten garniturek, bo już teraz czeka nas 10 osobowe Battle Royal z udziałem wrestlerów RAW! Zwycięzca będzie miał zapewniony nr. 30 w Royal Rumble Matchu, więc jest o co walczyć!

10 Man Battle Royal

* Alberto Del Rio eliminuje Kofi Kingston'a i Tyler'a Reks'a

* John Morrison wyrzuca Alex'a Riley'a

* JTG eliminuje Curt'a Hawkins'a

* Alberto Del Rio eliminuje JTG

* Miz eleminuje Alberto Del Rio

* Mason Ryan wyrzuca Drew McIntare

* Miz eliminuje Mason'a Ryan'a

Justin Roberts : Miejsce nr. 30 w Royal Rumble i zwycięstwo w tej walce zapewnił sobie The Miz!

Mike celebruje zwycięstwo przy sporym heacie.

People over there what's up

feel me, Stand up and Say whats up

whats up

You Can get with this.

or you can Get with that

You Better get with this

cuz This is where its At

What's up

R- Truth : Miz? Czy ty również stałeś się częścią tej konspiracji na czele której stoi McMahon? Myślałem, że bardziej zależy ci na naszej walce z Kings of Wrestling i Triple H! A tymczasem zajmujesz się jakimś Royal Rumble, którego i tak nie wygrasz!

The Miz : Really? Really? Really? I'm Awesome! Zapomniałeś. Nie ma wrestlera, który powstrzymałby mnie przed zdobyciem po raz drugi pasa WWE. Because I'm The Miz and I'm Awesome!

R-Truth : Nie wygrasz 30-osobowego Royal Rumble, bo zapewna i ja w nim wystąpie, a nie zamierzam być twoim przydupasem! Chce osiągać sukcesy solowe, a nie zajmować się głupim pasem Tag Team.

The Miz : Czyli na Royal Rumble zapominamy o Awesome Truth i walka z KoW będzie to nasza ostatnia walka!

Truth kiwa głową dla potwierdzenia, a Miz wyrzuca go z ringu i wysyła kolejny ogromny sygnał przed niedzielną walką wieczoru. Truth wstaje i kręci dyńką niedowierzając w to co się stało.

Za kulisami w miejscu przeznaczonym na wywiady jest William Regal wraz z CM Punk'iem!

William Regal : Witaj Phil. Już za 6 dni zmierzysz się o pas WWE przeciwko Dolph'owi Ziggler'owi. Czy myślisz, że jest to godny rywal?

CM Punk : Witaj. Godny rywal? Nie ma takiego w tej federacji, kraju i na całym świecie. Może on mi sprawić malutkie kłopoty, ale i tak ostatecznie zaśnie po GTS jak małe dziecko. Nie jestem zadowolny ze zwycięstwa na TLC, bo wygrałem dzięki interwencji Swagger'a i Vickie i tylko dlatego dałem blondasowi rewanż. Kolejka jest długa więc wątpie, aby po Royal Rumble Dolph miał nadal szansę na pas WWE.

William Regal : A kto twoim zdaniem zostanie zwycięzca Royal Rumble?

CM Punk : Nie mam pojecia. Starcia tego typu są dosyć dziwne i może wygrywać dosłownie każdy kto wykaże się dużym sprytem i umiejętnością wykorzystywania okazji. Mało jest takich wrestlerów, ale myślę, że Miz, Alberto Del Rio i Christian mają dużą szansę na zwycięstwo.

William Regal : Dzięki za wywiad Punk.

Brooks chce odejść, ale zatrzymuje go Steve Austin.

Steve Austin : Stój Punk! Nie pozwole, abyś marnował się i dlatego już za chwilę zawalczysz z Kevin'em Nash'em! Powodzenia!

Single Match

CM Punk vs. Kevin Nash

69388874.jpg

Wolfpac is back causin' mass destruction

Guess who's here? The Bad Boys of wreslin'

Testin' competition when the war does their mission

Got no mercy

See them race like a streak

If you don't know, you better find out the Wolfpac

Justin Roberts : W drodze na ring jest ważący 149 kg, pochodzący z Detroit, Michigan - Kevin Nash!

Look in my eyes, what do you see?

the Cult of Personality

I know your anger, I know your dreams

I've been everything you wanna be ohhh…

I'm the Cult of Personality

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem będzie ważący 99 kg, pochodzący z Chicago, Illinois, WWE Champion - Best in The World CM Punk!

[GONG]

Wresterzy wściekle ruszają na siebie! Sprytem wykazał się Nash, który uderza Punk'a w głowę, dokłada irish whip i back body drop. CM szybko wstaje, jednak Big Sexy próbuje clothsline'u. Phil odsuwa się i olbrzym trafia tylko w liny. Brooks wykorzystuje to i poprzez dropkick wyrzuca rywala z ringu.

1...2...3

Nash chce wrócić szybko do ringu, ale otrzymuje kopniaka w brzuch jeszcze poza linami, a także high kick'a, po którym wpada przez trzecią linę do ringu.

Pin. 1...2...!

Kevin Nash leży na macie, a Voice of Voicless wchodzi na trzecią linę. Big Daddy Sexy wstaje, a Punk próbuje zaaplikować flying clothsline, jednak Kev łapie go w locie i wykonuje chokeslam!

Cover. 1...2...! Ropebreak!

Kevin nie dowierza i wdaje się w kłótnie z sędzią, który jest nieubłagany. Diesel wynosi przeciwnika pod finalny cios - Jacknife Powerbomb, jednak Punk uwalnia się. Dobra passa mistrza WWE nie trwała długo, ponieważ zaraz po odbiciu od lin nadział się na spinebuster'a.

Przypięcie. 1...2...!

To nadal za mało na "Najlepszego na Świecie". Nash wściekle kopie go po wszystkich częściach ciała, ale Punk łapie się lin i przerywa ataki.

[...]

Kevin wynosi CMP pod Jacknife Powerbomb, jednak Punk wspaniale kontruje tą akcje na swoją planche. Anaconda Vice i Bid Daddy Sexy, po krótkim cierpieniu odklepuje.

[GONG]

Justin Roberts : Zwycięzcą przez submission został WWE Champion - CM Punk!

Michael Cole : CM Punk udowodnił, że należy mu się tytuł, która aktualnie posiada i zwyciężył walkę z potężnym Kevin'em Nash'em, który ma zatargi z Triple H. Zobaczmy jak doszło do ich konfliktu.

Video Recap.

Jerry Lawler : Ten konflikt trwa już od Summerslam, gdzie Nash zaatakował CM Punk'a. Później Kevin wyrządził wiele krzywd byłemu przyjacielowi, jak np. złamanie karku, które wykluczyło Hunter'a aż na 4 tygodnie. Na Royal Rumble zobaczymy walkę, która chyba na dobre zakończy ich kłótnie. A oto pozostałe walki na Royal Rumble.

Zack Ryder vs. John Cena© - United States Championship Match

Shemus© vs. Justin Gabriel - I.C Championship Match

Cody Rhodes© vs. Mr. Kennedy - World Heavyweight Championship Match

CM Punk© vs. Doph Ziggler - WWE Championship Match

30 Man Royal Rumble Match

Josh Mathews : Karta prezentuje się wspaniale i warto obejrzyć galę na żywo. Bilety można kupić na stronie wwe.com!

Jerry Lawler : Warto wspomnieć, że Royal Rumble odbędzie się w mieście gdzie dwa lata temu odbyła się WrestleMania, czyli Atlanta! Jest to ciekawa informacja tym bardziej, że dzisiaj znajdujemy się w słonecznej Californii.

Michael Cole : A teraz czas zobaczyć w akcji piękne panie! Maryse, Alicia Fox i Kaitlyn, a także Kharma zmierzą się o pas Divas!

Fatal 4 Way for Divas Championship

Maryse vs. Alicia Fox vs. Kaitlyn vs. Kharma©

La la la la la, la la la

Pourquoi le saut à l'élastique ?

Pourquoi le Big Bang ?

Pourquoi une bouteille en plastique,

Pour se faire un bang ?

Pourquoi le lait qui bout déborde ?

Pourquoi c'est douloureux, les caries ?

Pourquoi les Allemands prennent le Concorde ?

Et surtout, pourquoi Tiberi ?

Justin Roberts : W drodze na ring jest francuska piękność - Maryse!

[...]

Justin Roberts : Zwyciężczynią walki i nową mistrzynią Divas została Maryse!

Maryse wchodzi na narożnik z pasem w ręku.

To the Break of dawn

To the to the to the

Times up punk

yea yea Time to settle the score

To the break of dawn another dumb move

Ha ha ha this time it's over boy

This is me and you head to head let's go

Na ring wchodzi David Otunga z mikrofonem w dłoni.

David Otunga : Gratulacje dla Maryse, która zdobyła po raz kolejny pas Divas! < heat > Nie znacie się na pięknie wieśniacy! Ona jest wyjebista i nie macie prawa drzeć na nią mord! < heat > Wiem, że z wami nie można dojść do porozumienia, więc przejdę do rzeczy, dla której wyszłem z mojej szatni. Jesteś nią ty Maryse! Już kilka miesięcy temu zerwałem z moją narzeczoną, ponieważ uznałem twoje piękno i chciałbym, abyś została moją narzeczoną! Zgadzasz się?

Maryse : Wow! To duże zaskoczenie, tym bardziej, że cie wogóle nie znam. Pokaż swój wyciąg z banku!

Otunga wyciąga zwitek papierów Maryse, a ta przegląda te papiery.

Maryse : Widzę, że coś tam masz na koncie, ale narazie musimy się poznać.

David Otunga : OK. Zrobie wszystko, aby cię mieć.

Przez kulisy idą Maryse i David Otunga, którzy rozmawiają po francusku. Francuska wyraźnie jest zdziwiona tym, że David zna jej ojczysty język i w ramach podziękowań całuje go ... w policzek. Otunga jest trochę rozczarowany, ale idzie do swojej szatni z uśmiechem na ustach.

Pokazane jest video, które pokazuje co działo się w czasie trwania walki o pas Divas. Do gabinetu Steve'a Austin'a wchodzi The Rock! Kamerzysta też chce wejść, ale Stone Cold zamyka mu drzwi przed nosem. Słychać szepty, ale nic więcej. Na końcu Austin zgadza się na to co proponuje Dwayne i słychać, że panowie uściskują ręce.

Josh Mathews : Wow! The Rock i Austin zawierają jakąś umowę! Kto by się tego spodziewał po tylu latach konfliktu. Ciekawe tylko o co chodzi?

Michael Cole : Jest to bardzo dziwne, ale napewno już w najbliższym czasie dowiemy się o co chodziło.

Jerry Lawler : A teraz powspominajmy. Steve Austin vs. The Rock z WrestleManii X-7!

Skrót walki Austin vs. The Rock z WrestleManii X-7.

Justin Roberts : It's time for WWE RAW Main Event!

Mixed Handicap Match

Jack Swagger & Vickie Guerrero vs. Dolph Ziggler

15818835.jpg

I am perfection

Perfection

I am perfection

So take your best shot

Give it all you got

Show me love

Justin Roberts : W drodze na ring jest ważący 97 kg, pochodzący z Hollywood, pretendent do pasa WWE - Dolph Ziggler!

I got you, where I want you

Your clock's run out of time

Cause you know I know you, and I'll show you

That the heat you feel is mine

Yeah fear's gripped you, and it ripped you

And you question what is true

Justin Roberts : Jego przeciwnikami będą Vickie Guerrero i pochodzący z Perry w Oklahomie, ważący 120 kg - Jack Swagger!

[GONG]

Oczywiście walkę zaczyna Dolph Ziggler i obolały Jack Swagger. All American American otrzymuje serię ciosów i aby ją przerwać łapie się lin. Ziggler jest wściekły i gdy tylko rywal puszcza się lin doskakuje do niego i znów obija go serią "prawych". Jack wyraźnie ma dosyć i ucieka z ringu. Vickie Guerrero również zeskakuje zza lin i idzie pocieszyć swojego partnera. Para szepcze sobie coś do ucha i zmierza w kierunku wyjścia z areny!

1...2...3...4...5...6....7

Ziggler goni swoich byłych przyjaciół i wykonuje double clothsline.

8...9

Dolph wraz ze Swagger'em w ostatniej chwili, a Vickie leży ogłuszona na rampie. Sędzia zauważa to i sprawdza czy kobieta jest w stanie kontynować walkę. W tym czasie Mr. Perfection spod ringu bierze kij do kendo i krzesło! Kilka "razów" kijem sprawia, że mistrz zapasów uniwersyteckich siada na krześle, na co czekał tylko Ziggler. Blondyn wchodzi na trzecią linę i wykonuje leg drop na siedzącego Swagger'a! Były mistrz WHC pozbywa się wszystkich śladów po tym co zrobił i przenosi akcję walki poza ring. Tymczasem Vickie z pomocą sędziego wraca do walki, chociaż ledwo trzyma się na nogach. Ziggler nie przerywa i układa byłego tag team partnera na stole komentatorskim. Sam wraca na ring i wykonuje suplex przez liny na Vickie, która krzyczy z bólu. Teraz były U.S Champion wchodzi na trzecią linę i dokłada flying elbow! Akcja wraca znów na ring gdzie widzimy Zig Zag!

Cover. 1...2...3!

[GONG]

Justin Roberts : Zwycięzca walki został pretendent do pasa WWE - Mr. Perfection Dolph Ziggler!

Ziggler tauntuje w narożniku, ale zza pleców atakuje go CM Punk swoim pasem! Phil przyciąga nosze i z trudnością wrzuca je do ringu. GTS na ten właśnie przedmiot zwiastuje, że na Royal Rumble ujrzymy "śpiącego" Dolph'a Ziggler'a!

CM Punk, mówi do kamery, że na Royal Rumble nadal będzie mistrzem, a RAW schodzi z anteny!

I am perfection

:) Po pierwsze zdecyduj się, bo robisz ciągle nowe projekty, a inne zostawiasz w polu, po pierwsze po co teskst themu RAW? Dla mnie to po prostu wypełnienie linijek. Y, i jest pierwsze nie jasność, speech Dolpha no powiedzmy, nawet, nawet, ale typowo face'owy, a uderzenie Vickie temu zaprzecza i lepiej, jakby odszedł, a nie atakował. Wystarczy jedna linijka themu, albo pogrubienie z napisem titantron xx. To przeklinanie nie wiem, ale mnie się to nie podoba, jakieś takie szczeniackie i żałosne. Walka na poziomie krytycznym, żenującym, aż brak mi słów negatyw wielki! Powitanie komentatorów w połowie ich brak w walce? Znów źle. Ogólnie BARDZO SŁABO - nie podoba mnie się. 2/10.

:) Po pierwsze zdecyduj się, bo robisz ciągle nowe projekty, a inne zostawiasz w polu, po pierwsze po co teskst themu RAW? Dla mnie to po prostu wypełnienie linijek. Y, i jest pierwsze nie jasność, speech Dolpha no powiedzmy, nawet, nawet, ale typowo face'owy, a uderzenie Vickie temu zaprzecza i lepiej, jakby odszedł, a nie atakował. Wystarczy jedna linijka themu, albo pogrubienie z napisem titantron xx. To przeklinanie nie wiem, ale mnie się to nie podoba, jakieś takie szczeniackie i żałosne. Walka na poziomie krytycznym, żenującym, aż brak mi słów negatyw wielki! Powitanie komentatorów w połowie ich brak w walce? Znów źle. Ogólnie BARDZO SŁABO - nie podoba mnie się. 2/10.

Po pierwsze to nie spamuj skoro dałeś wyżej komenta do rosteru. Moderator powinien zapobiegać spamowi, a nie jeszcze go szerzyć. Co do Ziggler'a to będzie on raczej tweenerem, dlatego to takie zachowanie.

Chciałem jak najlepiej oddać postać Austin'a i dlatego tyle przekleństw.

Mi* nie "mnie" ;d

I walk było 6, więc mogłeś napisać o która chodzi.

I am perfection

Co nie spamuj?! Skomentowałem roster, a teraz galę, więc skończ się mądrzyć, bo jeśli bym spamował to bym dostał wiadomość od moich przełożonych o owym fakcie, a powiedz mi co Ty właśnie teraz robisz? Czemu nie dajesz tego wszystkiego w jeden post, hę? Według mnie, słowo "mi" jak i "mnie" jest w słowniku języka polskiego, więc użycie tego, czy tego nie jest chyba wielkim wykroczeniem. Walk było 6 i wszystkie były tak samo jakby to Twój Austin powiedział "ch***jowe".

Pierwszy minus to nie potrzebne dodawanie tekstu piosenki zawodnika lepiej moim zdaniem było by titantrony wrestlerów dodać lub w ogóle nic nie dawać. Walki nie zachwycają. Co tu dużo mówić na razie jest słabo. Moja ocena to 2/6.