Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Artykuł o JoMo, DX promuje WM 28! Petycja Rydera i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

newsyq.png

:arrow: Poniżej w spoilerze wideo Before the Bell nadchodzącego TNA PPV Turning Point 2011. MOŻLIWE SPOILERY Z IW!!

:arrow: WWE powraca do PNE Agrodome w Vancouver, Kolumbia Brytyjska, Kanada w sobotę, 14 stycznia 2012. WWE zorganizuje live event w Centrum CN w Prince George, Kolumbia Brytyjska, Kanada w niedzielę, 15 stycznia 2012.

:arrow: TNA Live event w Bank Of Kentucky Center w Highland Heights, Kentucky odbędzie się w sobotę, 03 marca 2012 roku.

:arrow: Zostając przy TNA. W spoilerze aktualna karta na nadchodzące PPV. SPOILERY!!

TNA World Heavyweight Title Match:

-Bobby Roode © vs. Opponent Will Be Announced Next Week

Mixed TNA Tag Team Title Match:

-Mexican America w/Sarita © vs. Ink Inc. w/Toxxin

TNA Knockouts Title Match:

-Velvet Sky © vs. Gail Kim

-Jeff Jarrett vs. Jeff Hardy

-Crimson vs. Matt Morgan

-Rob Van Dam vs. Christopher Daniels

:arrow: WWE.com opublikowało nowy artykuł o złej passie John'a Morrison'a, który przegrywa wszystkie (?) walki od sierpnia! Gwiazdy, które go pokonały to Mark Henry, Cody Rhodes czy inni zawodnicy (nie koniecznie z wysokiej półki). Sam JoMo mówił, że wrócił za wcześnie i nie zdążył się dobrze przygotować, ale podkreśla, że ponownie będzie odnosił sukcesy.

:arrow: Kontuzjowany Rey Mysterio pytany o jego powrót powiedział, że na WM 28 będzie na pewno zdrowy i gotowy do walki.

:arrow: Poniżej filmik, w którym Maryse mówi o swoim odejściu z WWE.

:arrow: Ronnie z The Jersey Shore podpisał kontrakt z TNA na cztery występy w federacji Dixie!

:arrow: Zawartość nowej paczki do pobrania do gry WWE '12 to: "Pakiet Divas" obejmuje następujące postacie: * Kharma * Brie Bella * Nikki Bella * Trish Stratus * Alicia Fox (będą dostępne do pobrania za darmo) Ponadto, Vickie Guerrero zostanie uwzględniona jako opcja menedżerki.

:arrow: Poniżej info i filmik z wczorajszego Impact Wrestling. SPOILERY!! Nie oglądałeś nie otwieraj!!

Wczoraj na IW Bobby Roode pokonał James'a Storm'a i stał sięnowym TNA WHC Championem. Poniżej filmik z tego zdarzenia.

:arrow: Shawn Michaels and Triple H będą w studiu z Jorge Sedano "Morning Show" w Miami, Florida jutrzejszego poranka o 9:30 by promować WM 28!

:arrow: Zack Ryder napisał petycję na swoim Twitterze o John'ie Laurinaitis'ie o daniu mu title shot'u na pas US. Poniżej treść. (tłumaczenie dosłowne)

"Nawet po tym jak pokonałem Dolph'a Ziggler'a w zeszłym tygodniu, okresowy GM John Laurinaitis odmawia mi walki o US title, bro Macie obsługiwane Long Island Iced Z i pomogło ono uczynić mój kanał YouTube niesamowitym, więc mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać ponownie podpisując moja prośbę na Twitter'e aby John Laurinaitis dał mi walkę o Us title. WWWYKI! "

:arrow: "So Close Now" by David Dallas to nowy theme song The Usos!

:arrow: W kwietniu 2012 r.(18 i 19) WWE zagości do Włoch! 18 live event odbędzie się w Rzymie, a 19 w Mediolanie.

:arrow: Poniżej filmik z wywiadem z Daniel'em Bryan'em dla RingSide Fest!

:arrow: Poniżej filmik z ostatniego epizodu show "TNA Spin Cycle"

:arrow: A poniżej filmik z show "Creative Has Nothing For You" z Colt'em Cabana'ą w roli głównej.

Dziś wcześniej bo nie mam zbytnio czasu :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Blazi

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Karta na TNA PPV prezentuje się całkiem przyzwoicie, no ciekawy ten artykuł o JoMo prawda, przegrywa, ale ja ciekawy jestem co z tym kontraktem, o którym różne portale się rozpisywały się, chyba, że rzeczywiście się za niedługo kończy i teraz jeszcze musi jobbować... no ale cóż zobaczymy co będzie niebawem. Rey na WM 28, bardzo dobrze bo jak mniemam szykuję się jakiś większy pojedynek luchadorów, aby pobić ten rekord ludzi w maskach, szczerze nie mogę się doczekać, bo może się to okazać świetnym pojedynkiem. Nie dziwię się promowaniu biletów na to właśnie wydarzenie, bo zapowiada się nieźle. Hmm.. ciekawa sprawa z tym Zackiem, ale myślę, że takie petycje są niepotrzebne, a Zack powinien udowodnić swoją wartość w ringu. Szczerze to całkiem fajny ten nowy theme braci Uso, szkoda w sumie, że tak rzadko ich widzimy na tygodniówkach. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...