Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Masked Kane powraca!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wwe_Kane_pose.png

Dyskusja dotyczońca The Big Red Monstera, który podobno został wpisany do walki na Survivor Series! Tak informują ans niektóre media, jakoby walka Randy Orton, Sheamus, Daniel Bryan, Kane i Blue Sin Cara vs Christian, Cody Rhodes, Wade Barrett, Brodus Clay i Black Sin Cara - miała zostać dodana juz niedługo do karty. Pierwsze pytanie, czy to zwykłe plotki?! Prawdopodobne, ale jak dla mnie wcale nie niemożliwe! Ja spodziewałem się go już na Vengeance, dlatego jego powrót gale PPV później nie byłby dla mnie zaskoczeniem. Drugie - Jeżeli okarze się, że powróci on do walki to myślicie, że powróci wczesniej na Smackdown czy może będzie w tej walce jako ?????. Jeżeli doszłoby do walki zawodników rosteru Smackdown i znalazlby sie w niej ktoś jako ? to mogłbym dać sobie rękę obciąć, że to będzie Kane! A jakie wy macie odczucia co do Kane'a?! Jak myślicie, powróci na Survivor Series, czy moze zobaczymy jakieś jego promo na Smackdown co do powrotu, a może w sobotę przed PPV poprostu pojawi się i powróci do WWE?! Jednak jak mozna wywnioskować z dyskusji, ma ona tyczyc się powrotu Kane'a, ale nie tylko! Myślicie, że Kane, na którego ostatnimi czasy pomysły są jako takie, którego specjalnie się kontuzjuje by nie siedział jako zawodnik bez pomysłu (wiem, że tak jest, ale aby tak wygladało ze niby kontuzja itp.) mialby wrócić na swój ostatni rok w WWE?! Moze spodziewacie się czegoś więcej, powrotu Undertakera i feud braci aż do Wrestlemanii?! To by było coś, a moze poprostu wróci i bedzie walczył jak każdy zawodnik po powrocie, czyli zapewne bedzie gdzieś wysoko, ale bez czegoś wielkiego jak feud na WM z kimś takim jak Taker?! Chyba rozumiecie o co chodzi! Powrót Kane'a, kiedy powróci, czy juz na Survivor Series, wczesniej, później?! Co po powrocie?! Czy to bedą już jego ostatnie miesiace w federacji przed przejściemna emeryturę?!

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fanfanfan

2

• Hacjend

1

• Tuptuś

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Feud braci? To nie realne! Kane, to dobry zawodnik, ale sędziwy ostatni rok z pasem, to jego koniec w WWE i myślę, że to kwestia czasu aż ją skończy, dla mnie widzi się najbardziej podwójny koniec Brothers Of Destruction vs ??? na WM! To by było coś świetnego, Taker nie pokonany, Kane też strasznie wyróżniony, na pewno warto by było takie coś zobaczyć, przynajmniej ja tak uważam, wtedy obaj bracia by mogli odejść w zgodzie, bo raczej ich feud to już rzecz głupia, nie potrzebna, bo po co to? Na co to komu? Walka na SS, też zbędne rozumiem, że to taka gala na, której Kane powinien być, ale wsadzanie go do walki z jakimiś Sin Carami, dajmy już temu zasłużonemu zawodnikowi choć trochę szacunku, a wsadzenie go do takiej walki nie jest jakąś oznaką szanowania.

Według mnie ten temat dotyczy conajmniej dwóch zawodników. Mowa jeszcze o Micku Foley'u. Ale jesteśmy przy Kane. Według mnie ta kontuzja była czysto storylineowa i możliwe jest, że Big Red Monster wróci na SmackDown i tak samo jak Big Show zacznie feudować z Henrym i miejmy nadzieję że uda mu się odebrać pas z rąk Henry'ego. A co do walki na Survivor to myślę, że jest to bardzo możliwe. Chciałbym zobaczyć go jeszcze przynajmniej przez rok na ringu. Ponieważ bardzo go lubię i podoba mi się jego styl walki. Możliwe, że Na Royal Rumble powróci Taker i będą feudować ze sobą aż do wielkiej WrestleManii w Miami i tam, Taker go pokona i oboje zakończą swoje wspaniałe kariery, albo Kane wygra walkę i zakończy karierę Phenom'a a sam będzie kontynuował swoją karierę aż do WrestleManii 29. Ale co tu dużo mówić to jest tylko gdybanie. Też ta walka nie jest jeszcze potwierdzona. Wszystko się może zmienić, na dobre lub na złe. Jednak gdyby ta walka na SS miała być prawdą to uważam, że dzisiaj lub za tydzień we wtorek powinien powrócić na tapingu i dać znać, że jest w pełni sprawny. Może CT wymyśli sobie, że jedną osobą z TT będzie ktoś kto powróci '???' i wszyscy będą gadać, że to Taker, Foley, nie wiadomo kto jeszcze, a to się okaże Kane. I wszyscy będą źli. Dziękuję. :)

Od razu mówię, o Micku Foley'm pojawi się dyskusja, ale nie teraz, bo był on raz zapowiedziany na Raw, ale odwołano to. Teraz jak wszystko pójdzie dobrze to zrobie o nim dyskusję jeszcze w tym tygodniu, WIEC NIE KRADNIJCIE MI TEMATU!!! :evil: Dziękuję! :D

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Panie kolego Vader,ta dyskusja dotyczy wg mnie 3ch zawodników.Kane,Foley,Taker.

Kane.Kane...KANE!

Powiem wprost-zaskoczyło mnie to że nie powrócił on ani na HiC ani na Vegenance.Fakt NIBY jest tam wpisany w 5vs5 SS match ale sądzę że na chwilę obecną jest to na 45% możliwe.Taki zawodnik jak on powinien mieć promo...jednak na przykładzie HHH'a przekonaliśmy się że wcale tak być nie musi.Uważam że powróci on NAJPÓŹNIEJ na TLC i że będzie się kręcić wokół Marka.Osobiście wyobrażam sobie jego powrót w ten sposób

"Randy Orton, Sheamus, Daniel Bryan, Justin Gabriel* i Blue Sin Cara vs Christian, Cody Rhodes, Wade Barrett, Brodus Clay i Black Sin Cara"

*-wziąłem Justina jako 1go który przyszedł mi na myśl więc pszę się nie czepiać!!!

Przed walką widzimy jak Justin leży i zwija się z bólu,oczywiście nie zawalczy w teamie.Zaczyna się walka 4vs5 na korzyść Heelów.Powiedzmy że został...Orton&Sheamus vs Hunico&Barrett.Orton obrywa niemiłosiernie a Sheamus jest w niewiele lepszym stanie.Ktoś wciąga Sheamusa do ringu i mamy tornado match w którym obrywają potężnie nasi pozytywni.Gdy ma już być podwójny pin...Boom!! Barrett i Hunico przerywają i Kane pokazuje im miejsce w szeregu.

No ale pomijając moje raczej niespełnione marzenie uważam że Kane wróci,dostanie konkretny push,być może pretendenta o WHC/WWE title i albo zdobywa albo nie.Pojawia się na każdym kolejnym PPV do WM podczas której na ukoronowanie kariery dostaje jeden z głównych pasów.Co potem?No koniec kariery,ale kiedy?Na WM?Nie.OTL?Nie.Osobiście obstawiam HiC za rok/2 lata.Kane pozostanie po powrocie w upper midcardzie/main eventach jako face.Skrzyżuje drogi z Takerem/Foley'em ale po tej samej stronie...

Po pierwsze whisper9991pl, człowieku masz tu dyskusje o Kanie, a nie o trzech zawodnikach, więc dostosuj się do regulaminu !

Teraz przejdźmy do dyskusji. Czy plotki o powrocie Kane są prawdziwe czy nie ? Myślę, że czerwona maszyna powróci i to już za niedługo, a dokładniej albo przed lub na Survivor Series. Jeśli chodzi o walkę teamową to Kane może się w niej znaleźć, czemu nie ? Powróci, wykona pewnie kilka chokaslemów i może przyczynić się do wygranej faców. Jednak wiemy, że PPV nie trwa długo i po gali Kane będzie musiał zagościć w jakimś rosterze. Raczej wróci na SD ! gdzie może rozpocząć feud z nowym dominatorem Brodusem Clayem. Być może w pląta się w feud z Markiem o pas jak już Big Show zawiedzie, albo można by zrobić triple threath. Pomysłów jest naprawdę dużo, trzeba to jedynie dobrze przemyśleć. Jednak tak jak mówił Xeb czy ktoś inny jego feud z bratem byłby niepotrzebny i do tego do WM ! Nie, lepiej zrobić ich walkę TT z jakąś drużyną i po wygranej obaj schodzą ze świateł reflektorów i zwalniają miejsca młodym.

deathnotep.png

angle_02.gif

Nie ulega wątpliwości że Kane powróci jednak kiedy to się stanie ? Cóż dużo plotek mówi o Survivor Series jednak ja myślę że trochę za wcześnie. Mi się wydaje że powróci na Royal Rumble albo trochę wcześniej. Czego można się spodziewać po powrocie ? Wydaje mi się że będzie chciał zemsty na Henrym, jednak nie wiadomo czy to będzie feud o pas WHC. Ja obstawiam jednak że Henry straci do tej pory swój pas, Kane swoje 5 minut miał już w WWE teraz myślę że zbliżamy się do końca jego kariery. Kolejny feud braci ? Ja jestem za ale uważam że on nie dojdzie do skutku. Ja uważam że Kane już na tej Wrestlemanii zakończy swoją karierę tak samo jak jego brat. Tutaj się nasuwa pytanie z kim mógłby walczyć na WM ? No to albo Mark Henry lub Big Show jednak nie wiadomo co się stanie do tego czasu może rozpocznie feud z kimś innym. Na razie nie ma co planować jego przyszłości w WWE jak dla mnie trzeba zobaczyć kiedy powróci a potem obstawiać co dalej. Tyle ode mnie dzięki za dyskusje ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Kane powracający na Survivor Series - w sumie sam nie wiem co o tym myśleć. Jeśli chodzi o powrót, to pewnie do jakiegoś powrotu dojdzie, ale czy to będzie Kane. W sumie od kilku lat co rok na Survivor Series jest jakiś powrót np Taker, Edge, Cena. Jeśli Kane powróci to właśnie w 5on5 Traditional matchu lub w matchu o WHC Title. Jeśli wróci to iorę raczej pod uwagę tą drugą opcję i chyba wiadomo dlaczego. Oczywiście tym powodem jest Mark Henry, z kórym Kane ma niedokończone sprawy. Mark przecież "kontuzjował" Glena wyłączajac go z akcji na chyba 3 miesiące. Fan dobrze zauważył ten fakt, że jeśliby w walce 5on5 byłby znak zapytania w którejś drużynie to na szali postawiłbym moje jaja razem pytonem, że pytajnikiem będzie Kane. Ale powrót właśnie w Traditional Matchu Kane'oowi nic nie da i będzie siedział w Mid-Cardzie. Wkraczając pomiędzy Show'a a Henry'ego wskakuje od razu do MainEventu. Wracając na SS w walce o WHC, z pewnością załapie się ona na walkę o WHC na TLC PPV, którym prawdopodobnie będzie Tables Match, który mógłby być na zasadzie eliminacji. No dobra ale co dalej :?: Kane wg mnie szansy na zdobycie tytułu nie ma, gdyż emerytura się zbliża, a tytuł za zasługi już dostał i prowadził świetny Title run. Na 1000% zobaczymy go w RR Matchu, ale tam również nie zawojuje, a występ będzie tylko śrubowaniem rekordu w ilości pojawień się Royal Rumble Matchu (przyszłe RR to będzie bodajże 15te w jego karierze). Feud z Takerem - takiej opcja nie ma prawa ytu i mam nadzieję, ze do tego nie dojdzie, a nawet gdyby doszło to Kane gładko jobbnie bratu, który zakończy karierę będąc niepokonanym na największej gali roku. Streak Taker'a to rzecz która nie moze być przerwana i choć Kane zasługuje raczej na to by go przerwać, to jest to poprostu niemożliwe. Podsumuwując Kane, wracając na Survivor Series, do Royal Rumble będzie miał co robić i pomysł na niego będzie. Gorzej wg mnie będzie przed samą Wrestlemanią, bo w sumie na EC też znajdzie się dla niego miejsce. WMka to w sumie niewiadoma jeśli chodzi o jego osobę, ale mam nadzieję, że nie będziemy świadkami kolejnego starcia między braćmi na największej gali roku.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 1 miesiąc temu...

kane2011cutoutbyjibunji.png

A więc Ci, którzy oglądali Raw wiedza o czym jest ta dyskusja, a może ona być tylko o jednym. Powróciła osoba, której proma były wczesniej prezentowana, powróciła osoba w starym gimmicku, powrociła osoba w masce, ale nie chodzi o Reya Mysterio. Chodzi o The Big Red Monster'a - Kane'a! A konkretnie Masked Kane'a! Nie tyle szokiem był jego powrót co powrót w masce, co prawda na promach zapowiadajacych jego powrót był on w masce, ale mowiono, że to jakoby jego historia i wróci bez niej, a tu jednak taka według mnie miła niespodzianka! Ale nie będę was zanudzał opowieściami czy się cieszę czy nie (tak na marginesie to sie jaram xD). Powrócił i teraz kwestią do omówienia jest to co bedzie robił. Wiemy, że powrócił jako heel atakując Johna Cenę! Głównego face'a federacji (na marginesie heel turn odłożony po raz pięćsetny...). Zły Kane wraca, a jak myślicie, jaką rolę będzie odgrywał w federacji po powrocie? Zdecydowanie ma siać groze i niszczyć face'ów (jak to k***a każdy heel), ale jak sadzicie, ile pociągną jego sprawę z Ceną? W końcu John na WM ma już zaplanowaną walkę! Powrócił on do brandu Raw, a tutaj praktycznie dwóch face'ów zajętych, Punk mialby toczyć walkę z Y2Jem po jego powrocie, Cena z Rockiem i co ma począć wracający Kane? Jak myślicie, co jest mu szykowane? Druga opcja troche z dupy, wymyślił ja pewien user, a mianowicie on zauważył jakoby postać ktora kryje się pod maską to nie jest Kane?! Co wy na taki obrót spraw, czy nie sądzicie, że takie coś jest za dużym plagiatem tego co juz kiedyś było - bo takie jest również moje zdanie! Jakie macie plany dla niego na Wrestlemanię? Ale dobra, wypowiadajcie się co do odczuć do powrotu Kane'a, czy zrobił on na was jakieś wrażenie no i co jest na neigo szykowane.

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No cóż... Kolejny punkt zwrotny w karierze Kane'a... Krok wstecz? Chyba nie... Masked Kane ma tak wyrobioną renomę że ten bez maski to mu może skoczyć... No ale wracając do tematu...Mystical na innym forum napisał że po WM Kane może wrócić do starej postaci lub co gorsza do Big Red Jobber'a. Jeżeli druga opcja weszłaby w życie to WWE za przeproszeniem zjebałoby te kilka lat budowania gimmicku Kejna w masce lub też chciałoby zapomnieć o WWF i tym wszystkim co kiedyś miało miejsce. No ale tak... mamy Raw, oglądam ME i pach! światło zgasło... No ja na to o.O awaria prądu :D. Jednak nie, jak jebutło to aż wzdrygnąłem bo się nie spodziewałem. No i potem już wszystko wiadomo. Kane idzie w blaszaku na mordzie no to się strasznie wnerwiłem, ale oglądam dalej... Mareczek uciekł z ringu, Kane łapie John'a i chokeslam! (w stylu Kane'a, Taker przekłada jeszcze rękę przeciwnika na swoje ramie jak Rock do Rock Bottom czy Booker do Book End. A może odwrotnie?). Potem wybuch płomieni (zwróćcie uwagę na ruchy rąk, tylko Kane umie robić to w takim stylu) i Kane łapie za maske. Myśle lipa bo zdejmie maske a tam pod nią nic nie ma... A tu prosze, maseczka jak malowana (ta wersja, której nie lubię z wcięciem na pół ryja). No i tak sobie oglądam i tak sobie też myślałem że to Andrzej... Jednak potem nie mogłem uwierzyć że to może być Andrzejtejker i obejrzałem ten moment jeszcze raz tym razem do końca. Na końcu filmiku Kane uśmiecha się i to potwierdziło mi że to na 100% KANE! Undertaker nie umie się uśmiechnąć w takim stylu... Co do tego że może to Być Undertaker to wystarczy porównać te dwie postacie. Jak już Daimon wspomniał na innym forum o oczach (chodzi o rozstawienie oczu :D) co moim zdaniem też daje większe typy na Kejna tak można i porównać ich nosy Kane'a nos jest węższy przy nozdrzach za to Andrzej ma go na pół twarzy :P.

Tutaj dam wam jeszcze fotkę z przed sekundy zanim Kane się uśmiechnął tak sadystycznie (?) Ona daje mi jeszcze bardziej do zrozumienia że to Glen :)

20111212_raw_v_kane_c.jpg

Aha jeszcze jedno. Kane ma szersze łapska niż Undertaker a osoba na fotce ma dość szerokie ręce

20111212_raw_kane5_c.jpg

Co do ubioru Czerwonego potwora to wygląda on ohydnie, ta koszulka wygląda jak jakaś po starszym bracie rodem z lat 20-stych a portki to ... Myślę że WWE zauważy że ten ubiór ssie i dadzą mu wdzianko z powiedzmy roku 2001 :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Cóż stało się, Kane powrócił! Zacznę od końca, co do samych wątpliwości, jakieś dzieciaki wypisują, że to Undertaker, a ja powiem tyle, zobaczcie pod koniec kiedy ściągnął pierwszą maskę jego charakterystyczny uśmieszek, must be Kane... A to że postura nie pasuje (niby) trochę chyba przybrał masy na potrzeby gimmicku, ja tam nie widzę podobieństwa do postury Taker'a..

Teraz co będzie robił? Na początku myślałem, że zemsta na Henry'm? No tak obydwaj heel'owie, ale gdyby "zniszczył" Marka to byłoby coś, atakuje Cenę i no właśnie co teraz? Program z Johnem? Nie widzi mi się to. Wyczytałem w niusach, że jego sprowadzenia ma na celu.. UWAGA! kolejną podbudową pod bicie rekordu ludzi w maskach na WM 28.. really!? Gówno mnie obchodzi jakieś bicie rekordu, mam tylko nadzieję, że jego postać będzie prawdziwym dominatorem + brutalność (może w końcu koniec tego PG..). Co do planów.. teraz myślę niszczenie, walki z jakimiś face'mi niestety, bo nie widzę zbyt nikogo do feudu choć może Brodus Clay..? Do rzeczy zapewne feud z Undertaker'em, bo tak to się powinno zakończyć na WrestleManii. Teraz trzeba tylko czekać na rozwój wydarzeń, mam nadzieję, że Kane a właściwie Masked Kane'a będziemy często widywać na tygodniówkach.

O Tuptak mnie uprzedził z potwierdzeniem tożsamości Kane'a :P

akerdrugi.png

Wow! Kane powrócił. Jako heel. Spodziewałem się zemsty na Marku, a tu Chokeslam dla Ceny. I to, jak już ktoś zauważył, w stylu Kane'a. Też się przez chwilę zastanawiałem, czy to nie jakiś fake, ale te oczy i uśmiech wyprowadziły mnie z błędu. Swoją drogą - zestarzał się. I to bardzo.

Jeśli chodzi o strój, to fakt, jest do du*y. Było tyle lepszych. Nie zaszpanuję tu znajomością jego strojów do 15 lat wstecz, ale jeżeli ktoś grał w SvR 11, to będzie wiedział, o który mi chodzi.

Zastanawiam się nad tym, z kim będzie feudował. No bo jeśli nie Mark, to kto? Undertaker? Za wcześnie. Cena lub Punk? Jeśli wróci Jericho, to obaj zajęci. Zastanawiałem się nad Big Showem, ale nie liczyłbym na to.

Nie wiem. Jestem pół godziny po obejrzeniu RAW, chyba jestem jeszcze w szoku.

Temat tak dobry, że nawet młody adminek się króciutko wypowie. Co do Kane'a. Hm... jak go zobaczyłem na Raw to tak, od razu uśmiech zawitał mi na twarzy. Ogólnie Kane, taki prymitywny niszczyciel. Ta jego maska, muszę przyznać (chodzi o tą początkową) bardziej przypominała mi maskę predatora, ale nie trzeba wybrzydzać, jak na wejścia może byc, choć myślałem, że właśnie w takiej będzie walczył. xD Za to druga maska, taka jakby trochę ze skóry...taka pomarszczona twarz. Wrażenie naprawdę dobre na mnie wywarł, aż sam się zacząłem trochę bać. I do tego to, jak wykonał chokeslam'a na Jasiu? Tak to był on? Dobra, nie ważne. Wtedy sobie przypomniałem tą dominację Big Red Monstera, jego prymitywność, ten strach jak się na niego patrzy. Normalnie cudo, wrażenie wywiera naprwdę na plus. Sam nawet pomyślałem, że wprowadzenie ponownie takiego potwora, może być kolejnym punktem aby pokazać WWE, że ono się zmienia, na bardziej harcoreowe, takie nie dla dzieci, bo jak nawet mnie przeszły ciary, to co dopiero małe dziecko 6-10 letnie siedzącę i oglądajace to show. A jeśli chodzi o kostium to nie narzekam, taki specyficzny, niezły. Plus ten ogień na nodze nawet spoko, wprowadza nas w wizje tego, że niby pali mu się noga. Przyznam ładnie. A odnośnie planów na WrestleManię? Szczerze nie wiem... nie sądzę, aby znowu walczył z gościem pod pseudonimem Undertaker, jednak bardziej jestem za opcją, że Chocolate idzie w odstawkę, a niebieskim brandem zaczyna rządzić sadystyczny potwór, który niszczy każdego kto stanie mu na drodzę. Oczywiście to wszystko z pasem World Heavyweight Championship na ramieniu. :) To chyba tyle na ten temat.

ahfo.png

luba_049.png

Ta jego maska z wejścia jest świetna! Ogółem cieszę się, że powrócił stary dobry zamaskowany Kane :) Niech już się skończy to cholerne PG, bo nic z tego dobrego nie ma. Co do planów na przyszłość, to gdyby Big Show zdobył WHC, wtedy mógłby wkroczyć Big Red Machine i zaatakować byłego tag team partnera, a potem na gali pokonać go w walce o pas Wagi Ciężkiej i być heelem z prawdziwego zdarzenia, a nie już z lekka nudnym Mizem czy ADR. Chociaż zostaje jeszcze kwestia Ceny... Czy może to zwiastuje program, który zajmie Jasia przed WM, czy po prostu wparowanie do Main Eventu. W kazdym razie wreszcie mam komu markować prócz Punka :) Good job WWE!

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

Finally Masked Kane has come back to world wrestling entertaiment ans he will destroy all of this federation... I hope so. To było coś pięknego, te wszystkie proma z którymi wyskoczyło WWE, to całe podbudowanie, mamy It Begins, które jest tak cholernie tajemnicze że nikt do konca nie jest pewien co oznacza, mieliśmy genialne proma Kane'a, które zwiastowały powrót jednego z najlepszych gimmicków w historii. Nie spodziewałem sie, że nastąpi to aż tak szybko, ale jestem cholernie podjarany, nowy Kane wymiata, zjada na śniadanie starą wersje bez maski, a nawet swojego umarłego braciszka w zaawansowanym stadium rozkładu... taka jest niestety prawda co do Undertakera, aczkolwiek nowy stary Kane dał mi ogromny powód do oglądania WWE. Samo wejście genialne, maska rodem z punishera (może jakaś aluzja do bardzo starego gimmicku braciszka? :>), ten chokeslam dla nikogo innego jak samego Johna Ceny! W dodatku wykonany w świetnym, Kane'owskim stylu, gdzie to rzeczywiście wygląda jak finisher w przeciwieństwie do akcji Showa czy Takera. Do tego Jego wygląd... moim zdaniem ten strój jest świetny, zdecydowanie lepszy niż był kiedyś, może i maska nie zakrywa całej twarzy, ale IMO jest znacznie lepsza niż jej poprzednia wersja, ogólnie strój też mi sie podoba bardziej niż pseudo płomienie kiedyś. Kane "dojrzał" i teraz jest prawdziwym Main Eventowym destroyerem, którego nie można porównywać z takim Markiem Henrym, Big Showem czy starym Kanem. Teraz nawet ciężko znaleźć dobrego rywala dla niego, którego nie mógłby tak po prostu zniszczyć... jedyne na co zwróciłem uwage przy wejściu Kane'a to titantron, który mógł być stary, jak walczył kiedyś w masce, przy piosence Slow Chemical... było by to takie 100% zerwanie z poprzednim Kanem i nastanie nowej ery w WWE. Mam ogromną nadzieje, że ta zmiana gimmicku nie zakonczy Jego kariery na najbliższej WrestleMani i że zobacze go w gdańsku, bo właśnie dla tych dwóch powrotów sie tam wybieram... no i teraz musze uzbierać dodatkową kase na maske, bo po prostu musze ją mieć...

EDIT/ Dla idiotów (pozdro dla WF :waving: ) myślacych, że to tak naprawde Taker, kilka prostych wskazówek - przede wszystkim łapy, które Taker ma całe wydziarane, raczej wątpie by usunął wszystkie tatuaże dla trzy miesięcznego story, no i sama postura, bo Taker jest raczej wyrzeźbiony, wysoki i dość szczupły, a Kane to po prostu monster...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png