Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ciekawostki o Raw, Finlay, Ultimate Warrior i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Strona WWE oznajmiła, że GM Raw John Laurinaitis ponownie zakontrakotował Kevina'a Nash'a. Big Sexy powinien być obecny na następnym Raw.

:arrow: Małe ciekawostki, odnośnie wczorajszego Raw, jakby co w spoiler nie umieszczam. Czyli to, czego nie widzieliśmy na Raw.

Po pierwsze John Cena zadzwonił po CM Punk'a, który przyszedł na ring w stroju Drakuli i razem wykonali swoje finishery na Mizie oraz Truflu. Wow...

Po drugie, ta bluzka, którą nosił CM Punk, to właśnie był a koszula Kurt'a Russell'a, którą nosił Jack Burton w filmie Big Trouble in Little China.

:arrow: Oto filmik z Rockiem, czyli jego promo z wczorajszego Raw.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PAJtCNpT08A

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AJtCNpT08A

:arrow: Oto co jest zapowiedziane na Raw w Liverpoolu, które odbędzie się za tydzień:

-Powrót Brodus'a Clay'a,

-powrót Kevin'a Nash'a,

-walka Jim Ross​ vs. Michael Cole

:arrow: O dziwo Mick Foley został wymieniony jako specjalny sędzia na Raw, które odbędzie się 14 listopada na jednej z reklam w Bostonie.

:arrow: Rating ostatniego SmackDown wyniósł 1,93, co oczywiście jest spadkiem, bo dwa tygodnie temu, ten wyniósł 2,2

:arrow: Sheamus był dzisiaj rano w programie na FOX 21 w South Carolina, w celu promowania tapingu SmackDown.

:arrow: Na dzisiejszy taping SmackDown zapowidziano następujący Main Event:

Booker T as the special guest referee

Big Show & Randy Orton & Sheamus vs. Mark Henry & Christian & Cody Rhodes

:arrow: W spoilerze podaję zaktualizowaną kartę na Survivor Series.

WWE Championship

CM Punk vs. Alberto Del Rio ©

John Cena & The Rock vs. The Miz & R-Truth

Booker T vs. Cody Rhdoes

Team 1: Randy Orton, Sheamus, Daniel Bryan, Kane i Blue Sin Cara vs Team 2: Christian, Cody Rhodes, Wade Barrett, Brodus Clay i Black Sin Cara

:arrow: Na InDemand PPV, WWE w tym miesiącu chce wypuścić następujące 2 DVD: The True Story of Wrestlemania oraz Greatest Cage Matches.

:arrow: Podobno oficjale WWE, myślą już nad miejscami na WrestleManie o numerkach 29 oraz 30. Jak na razie mają na myśli dwa miasta, a jest to Cowboys Stadium w Arlington, Texas dla WM 29 oraz Rogers Centre w Toronto, Ontario, Canada dla WM 30, lecz jeszcze nic nie jest dokładnie wiadomo odnośnie tego, gdzie ujrzymy przyszłe WMki.

:arrow: Za to miejsca na WrestleManie o numerkach 31i 32. Oficjale WWE zaplanowali sobie głowić tym głowe w styczniu i w lutym przyszłego roku.

:arrow: Scott Fishman z The Miami Herald, wydał artykuł, w którym to Bret Hart odpowiada na pytania, odnośnie i w celu promowania WrestleManii XVIII, której bilety będziemy mogli nabyć już w sobotę.

W skrócie, o czym Hart opowiada. Wspomina o tym jacy są fani w tym mieście i jakie świetne walki przeżył akurat tutaj. Również po części mówi się o tym, że Bret ma w planach wydanie drugiej książki, ale jak na razie, na szybkie jej wydanie się nie zanosi.

Cały artykuł można przeczytać pod tym linkiem.

http://www.miamiherald.com/2011/11/01/v-fullstory/2481617/bret-the-hitman-hart-wrestlemania.html

:arrow: Chris Jericho odpowiedział na fragment filmiku Punk'a z Ringside Fest 2011, a oto tłit:

"Nie wiem co jest gorsze...tańczyć z gwiazdami, czy bawić się z Mapetami."

A była to odpowiedz, właśnie na ten filmik

:arrow: WWE donosi, że Evan Bourne został zawieszony na 30 dni, za jego pierwsze naruszenie zasad WWE Wellness Policy.

:arrow: A tutaj ciekawy fragmencik odnośnie tego, co powiedział Ultimate Warrior w jednym z wywiadów.

"Uważam, że jest to trochę irytujące, że większość dzieciaków posiada różne Iphony, ipady i inne materialny rzeczy. To duża część konsumpcji, która w tym kraju zachodzi.

Najlepszą rzeczą jaką możemy teraz zrobić, jest nie branie udziału w tej całej komsumpcji. Nie kupowanie tych badziewnych rzeczy, lecz życie swoim własnym życiem. Praktykując to, czego się nauczyliśmy."

:arrow: Teraz trochę informacji odnośnie stanów zdrowia:

* Jim Ross, właśnie odpoczywa po ataku serca.

*Barry Windham zajmuje się swoimi schorowaną wątrobą.

*Jacques Rougeau, nie zdiagnozowano mu raka prostaty, lecz jest możliwość, że go posiada. Akurat będzie pod dodatkowymi badaniami.

:arrow: Fit Finlay ostatnio powidział dla Brytyjskiego The Sun, że odrzucił ofertę kontraktu z TNA. Podobno obie strony nie mogły dojść do kompromisu odnośnie warunków finansowych. Finaly równięz powiedział, że jest w tym biznesie wystarczająco długo, aby stwierdzić, że "nie da sie tanio sprzedać". Powiedział:

W pewnym momencie nawiązaliśmy kontakt, ale oferta, którą mi proponowano nie była wystarczająco dobra.

Za mało pieniędzy mi proponowali, bo to nie jest tak, że to mógłby być mój pierwszy dzień w firmie. Ja w tym biznesie jest przez 37 lat i wiem jedno, tanio się nie sprzedam.

Zapytany o WWE, odpowiedział:

Nie wiem czy będę tam z powrotem, ale mam taką nadzieje. Mam tam wielu przyjaciół, na przykład John Laurinaitis jest moim starym znajomym.

Kocham scenę WWE i bardzo za nią tęsknię, ale nie mogę się schować w kulkę, tylko dlatego, że tam nie jestem, po prostu trzeba z tym żyć. Nie mam urazy odnośnie mojego odejścia, poza tym biorę całą odpowiedzialność na siebie, z tym co się stało.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No, nareszcie, bo w sumie sprawy z Nashem są niedokończone. Koszulka CM Punka od Russela, którą nosił ktoś tam, hmm, w sumie Punk zdecydowanie na minus ostatnio, przez to kumplowanie z Janem. Ten powrót Brodusa z SS, czy skąd? Jednak fajnie, bo w sumie to niezły zawodnik, jak na masę, taki Umaga v.2, Booka jako sędzia?! Woo! Czyli możemy się spodziewać finishera. Ciekaw jestem, jak rozwiąże to federacji z Evanem, strata na dzisiejszym SD? Czy może Zack dołącza do Kofiego? Bo w sumie konkretnych rywali nie ma. Finlay vs HH vs Flair vs Sting, Dixie <3.

Dobrze że Nash został przywrócony w końcu jeszcze nic nie wiadomo odnośnie jego i Triple H. Powraca Brodus ? Fajnie bo zawodnik w ringu jest naprawdę dobry tylko że jest trochę olewany. Evan zawieszony ? No tutaj się zdziwiłem Evan nie wygląda na takiego co by łamał przepisy ciekawe co teraz z AirBoom ? Booker T jako sędzia specjalny ? Jak dla mnie bomba do tego jeszcze bardzo ciekawie zapowiada nam się starcie w którym będzie sędziował. Dość duży spadek SmackDown spadli nawet poza średnią 2.0 a Raw dochodzi prawie do 4.0 więc jednak różnica jest ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...