Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ciekawostki o Raw, Finlay, Ultimate Warrior i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Strona WWE oznajmiła, że GM Raw John Laurinaitis ponownie zakontrakotował Kevina'a Nash'a. Big Sexy powinien być obecny na następnym Raw.

:arrow: Małe ciekawostki, odnośnie wczorajszego Raw, jakby co w spoiler nie umieszczam. Czyli to, czego nie widzieliśmy na Raw.

Po pierwsze John Cena zadzwonił po CM Punk'a, który przyszedł na ring w stroju Drakuli i razem wykonali swoje finishery na Mizie oraz Truflu. Wow...

Po drugie, ta bluzka, którą nosił CM Punk, to właśnie był a koszula Kurt'a Russell'a, którą nosił Jack Burton w filmie Big Trouble in Little China.

:arrow: Oto filmik z Rockiem, czyli jego promo z wczorajszego Raw.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PAJtCNpT08A

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AJtCNpT08A

:arrow: Oto co jest zapowiedziane na Raw w Liverpoolu, które odbędzie się za tydzień:

-Powrót Brodus'a Clay'a,

-powrót Kevin'a Nash'a,

-walka Jim Ross​ vs. Michael Cole

:arrow: O dziwo Mick Foley został wymieniony jako specjalny sędzia na Raw, które odbędzie się 14 listopada na jednej z reklam w Bostonie.

:arrow: Rating ostatniego SmackDown wyniósł 1,93, co oczywiście jest spadkiem, bo dwa tygodnie temu, ten wyniósł 2,2

:arrow: Sheamus był dzisiaj rano w programie na FOX 21 w South Carolina, w celu promowania tapingu SmackDown.

:arrow: Na dzisiejszy taping SmackDown zapowidziano następujący Main Event:

Booker T as the special guest referee

Big Show & Randy Orton & Sheamus vs. Mark Henry & Christian & Cody Rhodes

:arrow: W spoilerze podaję zaktualizowaną kartę na Survivor Series.

WWE Championship

CM Punk vs. Alberto Del Rio ©

John Cena & The Rock vs. The Miz & R-Truth

Booker T vs. Cody Rhdoes

Team 1: Randy Orton, Sheamus, Daniel Bryan, Kane i Blue Sin Cara vs Team 2: Christian, Cody Rhodes, Wade Barrett, Brodus Clay i Black Sin Cara

:arrow: Na InDemand PPV, WWE w tym miesiącu chce wypuścić następujące 2 DVD: The True Story of Wrestlemania oraz Greatest Cage Matches.

:arrow: Podobno oficjale WWE, myślą już nad miejscami na WrestleManie o numerkach 29 oraz 30. Jak na razie mają na myśli dwa miasta, a jest to Cowboys Stadium w Arlington, Texas dla WM 29 oraz Rogers Centre w Toronto, Ontario, Canada dla WM 30, lecz jeszcze nic nie jest dokładnie wiadomo odnośnie tego, gdzie ujrzymy przyszłe WMki.

:arrow: Za to miejsca na WrestleManie o numerkach 31i 32. Oficjale WWE zaplanowali sobie głowić tym głowe w styczniu i w lutym przyszłego roku.

:arrow: Scott Fishman z The Miami Herald, wydał artykuł, w którym to Bret Hart odpowiada na pytania, odnośnie i w celu promowania WrestleManii XVIII, której bilety będziemy mogli nabyć już w sobotę.

W skrócie, o czym Hart opowiada. Wspomina o tym jacy są fani w tym mieście i jakie świetne walki przeżył akurat tutaj. Również po części mówi się o tym, że Bret ma w planach wydanie drugiej książki, ale jak na razie, na szybkie jej wydanie się nie zanosi.

Cały artykuł można przeczytać pod tym linkiem.

http://www.miamiherald.com/2011/11/01/v-fullstory/2481617/bret-the-hitman-hart-wrestlemania.html

:arrow: Chris Jericho odpowiedział na fragment filmiku Punk'a z Ringside Fest 2011, a oto tłit:

"Nie wiem co jest gorsze...tańczyć z gwiazdami, czy bawić się z Mapetami."

A była to odpowiedz, właśnie na ten filmik

:arrow: WWE donosi, że Evan Bourne został zawieszony na 30 dni, za jego pierwsze naruszenie zasad WWE Wellness Policy.

:arrow: A tutaj ciekawy fragmencik odnośnie tego, co powiedział Ultimate Warrior w jednym z wywiadów.

"Uważam, że jest to trochę irytujące, że większość dzieciaków posiada różne Iphony, ipady i inne materialny rzeczy. To duża część konsumpcji, która w tym kraju zachodzi.

Najlepszą rzeczą jaką możemy teraz zrobić, jest nie branie udziału w tej całej komsumpcji. Nie kupowanie tych badziewnych rzeczy, lecz życie swoim własnym życiem. Praktykując to, czego się nauczyliśmy."

:arrow: Teraz trochę informacji odnośnie stanów zdrowia:

* Jim Ross, właśnie odpoczywa po ataku serca.

*Barry Windham zajmuje się swoimi schorowaną wątrobą.

*Jacques Rougeau, nie zdiagnozowano mu raka prostaty, lecz jest możliwość, że go posiada. Akurat będzie pod dodatkowymi badaniami.

:arrow: Fit Finlay ostatnio powidział dla Brytyjskiego The Sun, że odrzucił ofertę kontraktu z TNA. Podobno obie strony nie mogły dojść do kompromisu odnośnie warunków finansowych. Finaly równięz powiedział, że jest w tym biznesie wystarczająco długo, aby stwierdzić, że "nie da sie tanio sprzedać". Powiedział:

W pewnym momencie nawiązaliśmy kontakt, ale oferta, którą mi proponowano nie była wystarczająco dobra.

Za mało pieniędzy mi proponowali, bo to nie jest tak, że to mógłby być mój pierwszy dzień w firmie. Ja w tym biznesie jest przez 37 lat i wiem jedno, tanio się nie sprzedam.

Zapytany o WWE, odpowiedział:

Nie wiem czy będę tam z powrotem, ale mam taką nadzieje. Mam tam wielu przyjaciół, na przykład John Laurinaitis jest moim starym znajomym.

Kocham scenę WWE i bardzo za nią tęsknię, ale nie mogę się schować w kulkę, tylko dlatego, że tam nie jestem, po prostu trzeba z tym żyć. Nie mam urazy odnośnie mojego odejścia, poza tym biorę całą odpowiedzialność na siebie, z tym co się stało.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No, nareszcie, bo w sumie sprawy z Nashem są niedokończone. Koszulka CM Punka od Russela, którą nosił ktoś tam, hmm, w sumie Punk zdecydowanie na minus ostatnio, przez to kumplowanie z Janem. Ten powrót Brodusa z SS, czy skąd? Jednak fajnie, bo w sumie to niezły zawodnik, jak na masę, taki Umaga v.2, Booka jako sędzia?! Woo! Czyli możemy się spodziewać finishera. Ciekaw jestem, jak rozwiąże to federacji z Evanem, strata na dzisiejszym SD? Czy może Zack dołącza do Kofiego? Bo w sumie konkretnych rywali nie ma. Finlay vs HH vs Flair vs Sting, Dixie <3.

Dobrze że Nash został przywrócony w końcu jeszcze nic nie wiadomo odnośnie jego i Triple H. Powraca Brodus ? Fajnie bo zawodnik w ringu jest naprawdę dobry tylko że jest trochę olewany. Evan zawieszony ? No tutaj się zdziwiłem Evan nie wygląda na takiego co by łamał przepisy ciekawe co teraz z AirBoom ? Booker T jako sędzia specjalny ? Jak dla mnie bomba do tego jeszcze bardzo ciekawie zapowiada nam się starcie w którym będzie sędziował. Dość duży spadek SmackDown spadli nawet poza średnią 2.0 a Raw dochodzi prawie do 4.0 więc jednak różnica jest ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...